PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mohus
nekem minden eredeti

eredeti játékok
eredeti gép
eredeti chip

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
sega saturnra van valami gémed?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
én pl nem venném meg...pont a hülye tömörítések miatt

van pl action replay maxom...az pl a sima 8MB SONY memókártyán tömörített nekem néhany cuccot...aztán formázni kellett😊, mert soha nem kaptam vissza a mentéseimet

van XPORT-om (vagy MAXDRIVE) ajánlom mindenkinek, mert PC-n kiválóan lehet tárolni a nem használt mentéseket...és a kapacitás meg gyakorlatilag így végtelen

Prince of Máté
Nektek ki van csippeéve a PS-etek?
VAgy ti eredeti gémekkel játszotok?

😄 hetente végig kel takarítani az összes bizbazt 😊

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Drágább mire beszerzed mint egy fullos x360...

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

s73
Hú, megnyugodtam, nem csak én vagyok "abnormális"!!!<#vigyor3>
Bár nekem Pana Q nincs...<#falbav>

Tekken5
Microsoft Pointba megcsináltam az avataromat: Tekken5 😄

Tekken5
Pont erre a válaszra gondoltam! 😄

Prince of Máté
<#nyes><#vigyor3><#beka2><#gonosz1><#buck>

De én gyûjtöm 😊 (attól a por rászáll, a fene enné meg 😄DD)

Prince of Máté
OMG!!

Amelyik konzollal már nem játszasz szerintem add el!
Én PL a PS1-el és a GameBoy Advence 5 játékkal együtt 22eret kaszáltam!
Úgyis ott porosodott a szekrényben.

Tekken5
Nagyon szép gyûjtemény! :o 😄D

Limitált szériás Gamecube+dvd kombó. google -> Panasonic Q

Mi az a Panasonic-os kütyü? még nem hallottam róla!

Hát én gyûjtögetem 😊 Gameboy, Gameboy color, Gameboy advance, nintendo ds, Nintendo ds lite, Sega game gear, Playstation 2, Sega dreamcast, Panasonic Q, Sega saturn, XBOX, XBOX360 😄DD de én xarul játszom ... 😄

Tekken5
LOL! Mennyi konzolod van? Nekem csak a PS2 😄

A gamecube-os megmaradt még, bár extra kevesebb van benne, meg az egy réteg-gép, sokkal kevesebbnek van.
nah majd megy a cucc ...

Tekken5
😞 De el kellett adnod... 😞

Gamecube konzolra jelent meg elõször a resi 4, úgy vártam mint a fene 😊

Tekken5
Lesz Resi 4-em de jó de jó de jó de jó 😄DDDDDDD
És még sok más! De jó de jó de jó! 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Tekken5
Már értem miért van olyan nagy árkülönbség 😄

Tekken5
😄 Köszi a segítséget!
Jó ez a fórum! 😄DDD

kb. 4x annyi mint a 8-asra 😊 (vagy picivel kevesebb)

Nem azt jelenti hogy mind xar. Ezért (is) kell a fórum. Mot pl. errõl van szó, meg lehet beszélni megy-e a cucc vagy nem stabil 😊
Én áltlánoságban tudom, hogy a hardveres tömörítést használó 32 mb-os karik néha meghülyülhetnek, meg lehet adatvesztés És némelyik játékot ne szeretik, ami más formában ment8ene) a kártyára. De konkrét márkát nem tudok. És láttam már 1-2 fajta "társkártyát", amit kifejezetten a gyári mellé kell használni, a másik slotba, úgy üzembiztos.
PS2-nél van minimális kavircs a nem gyári memok körül, ez a lényeg. 😊

Tekken5
A 32 MB-os utángyártott kártyák kb. mennyi helyet csalnak? Mennyi fér rájuk?

Prince of Máté
Petõfi csarnok😄(Bolha piac)

Tekken5
Hol?

Prince of Máté
Szerintem a 8 MB bõven elég nekem még 4 mega szabad belõle...
Én eredeti fekete SONY 8Megásat 4490-ért vettem.

Tekken5
Hát lesz 1 pár játékom. :Ez drága és eredeti 😞

Bárhol.

De miért nem elég a sima 8 megás, ami teljesen megbízható?

Papesz

Tekken5
Hol lehet Sonysat szerezni?

Tekken5
Azt hiszem nekem is utángyártott van :,( 32 MB..

Ez utángyártott, amit linkeltél. Ami nem Sony mint a gép maga, az mind utángyártott, legalábbis a köznyelvben. Jó lenne valakitõl tapasztalat hogy viselkedik õnála...és nem használtam még, de tudom hogy némelyik típusok felejtenek néha, sõt meghalnak totál. Fõleg a 8 mega felettiek.

Tekken5
Ebben akkor nem lehet megbízni?

Tekken5
Ez gyári? Bocs, h. hülyeségeket kérdezek..

Tekken5
Komolyan? 😮

Nem rossz, de jól meg kell nézni, hogy a gyári memo MELLÉ ajánlatos tenni (van olyan, ami úgymond kiegészíti a gyárit), vagy pedig szólóban is megy. Illetve ezek a 32 megások tömörítéssel dolgoznak sokszor, ami azt jelenti hogy néha vesztenek el mentést...

Ajánlanék, de most nekem sincs, csak egy géppel együtt (úgy kérik egyébként is).

Tekken5
Köszönöm, úgy lesz 😉 Csak kéne memokártya... 😄DD

Meglepõdés kedves A. 😊 de örülök. Használd õket egészséggel majd...

Tekken5
LOL!

Prince of Máté
Nem fogod fel hogy NEM ps2höz fogom fõként használni???
EZ alapból PC-s hangszóró nem PS2höz találták ki!
ÉS az a 3+1 négyszer jobb mint az 1.0!

Hát, matekból nem vagyok erõs 😄

Tekken5
Ez 11 darab 😄D

Igen, most megnézve a beárazásokat, nekem is meredek a 27, viszont szükségem van az árukra perpillanat...

Tekken5
Nagyon gondolkodom...

Nagyon szép állapotúak, nem semmi az új áruk. Egyben 27 k+posta lenne, részemrõl. Külön-külön 2-3-asával alkudhatunk rájuk, ha érdekel valakit...

Tekken5
Ha nem lenne használt, akkor kb. ez lenne az ára:
The Sims 2- fogalmam sincs XD
The Matrix : Path of Neo- 8000 Ft
Need for Speed : Underground 2- 8000-6000 Ft
Need for Speed : Most Wanted- 11700 Ft
The Sims : Bustin Out- 7200 Ft
Gran Tourismo 4- 6000 Ft
Tony Hawk's Underground 2- 7000 Ft (mindenhol annyi)
Bornout 3 : Takedown- 7000-6000 Ft
Metal Gear Solid 3 : Snake Eater- 8000-9000 Ft
Resident Evil 4- 6000-15000 Ft-ig is láttam: tök fura...
King Kong (Collectros Edition) fémdobozos- 12000 Ft

Na, akkor kb. így lenne. 😊