PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hülyeség! Persze, hogy élesebb lesz a kép. Nekem multkor valami kapcsán azt mondták, hogy nem foglakoznak vinyó beszereléssel, mintha ahhoz olyan hatalmas tudás kellene!

Prince of Máté
elmentem eyg konzol boltba és akartam venni RGB Pro kábelt de elõtte még a biztonságért megkérdeztem hogy ettõl élesebb lesz e a kép mire azt mondják nem mert ez arra való hogy a nem színes játékokat színessé teszi.AKkor most élesebb lesz vagy nem??Errea kábelre gondoltam

Tekken5
😄D

Al Age
Szóval a véleményem még mindig változatlan, jelenlegi konzol generációt tv-re kell kötni, az meg már teljesen egyénfüggõ, hogy ki-ki milyenre, lcd-re, vagy crt-re köti. RGB kábelt kell használni, ha esetleg valakinek a tv-je tudja a progresszív képfrissítést, akkor érdemes komponens kábelt venni, mert van egykét játék, ami ki tudja használni ezt a funkciót.
PS3nál lesz érdemes elgondolkodni azon, hogy HDTV, vagy monitor.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Al Age
Rá lehet kötni monitorra, de nem olcsó mulatság.
http://www.konzolstudio.hu/index.php
Bal oldalt Playstation2, majd kábelek, adapterek. Itt a második "Multi-Purposed VGA BOX" bruttó 15ezerért. :-)
Nem tudom mennyibe kerül egy külsõ tuner, de lehet, hogy megéri inkább azt megvenni valamivel drágábban és akkor már tv-tunered is lesz.

Elõször állítsátok át a monitor felbontását 640x480 körüli értékre és szokjatok hozzá, hogy valami ilyesmi kép fog benneteket fogadni ha a PS2-n akartok játszani. Külsõ tv-tuneren szerintem maximum s-video bemenet van, tehát már a ps2-tõl sem a legjobb minõségû jelet fogja kapni, az elõbb linkelt boxon van komponens bemenet is, de egy ilyen cuccért tuti nem adnék 15ezret, de tudom, ez én vagyok. :-)

sanzik
Én is pont ezen agyaltam,hogy tudnám a ps2-öt kirakni a monitorra,csak nem akartam hülyét kérdezni.
Akkor most ez a legegyszerübb megoldás ha veszek egy ilyen külsõ tunert és azon keresztül vagy van esetleg valami olcsobb variáció is?
Pont 5-6 üzenettel lejjeb le van írva<#vigyor>
Nekem is egy nagyon állat 19"-os samsungom van és inkább azon nyomnám mint egy szar tv-n...

Lehet hogy hülye kérdés de a ps-t nem lehet monitorra rákötni?

Al Age
Lényeg kiemelve:

"Persze a 27"-os LCDTV-n jobban nézett ki 😊"

:-))

Ioles
Nem tudjátok véletlenül hogy a PS2 még meddig lesz a piacon?

Ioles
Nem tudjátok véletlenül hogy a PS2 még meddig lesz a piacon?

testerlnx
Én 19"-os LCD monitoron nézem, és egyáltalán nincs bajom vele, egy AverMedia TVBox9 külsõ tunerbe dugom a ps2-est és azt d-sub-al egy samsung-ra. Persze a 27"-os LCDTV-n jobban nézett ki 😊 Amúgy én nem értek egyet evvel a CRT-s dologgal, én már abszolút nem birok CRT-t nézni, úgy hogy semmi esetre sem kötném CRT-re a currentgen-t sem, gamecube-ot az lcdtv-n használom és szerintem gyönyörû rajta a Tales of Symphonia... Persze ehez az is hozzá tartozik, hogy legalább 2 éve nem nézek CRT-t (amíg nem vettem lcdtv-t addig egy 19"-os monitoron néztem a tv adást)...

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Nanemár 😛

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Al Age
CRT monitoron is szarul néz ki, nemhogy LCD-n.
Jelenlegi konzol generációt tv-re kell kötni.

Barney Tech
Hmmmm....
Nézegettem ezt egy 1280*1027 monitoron (LCD) hogy nézne ki?Vagy esetleg egy 1024*768?Ésha vannék egy 15 colos monitort direkt a ps2?

Prince of Máté
biztos éles olyan mintha egy nagyobb PSPvel játszanál<#vigyor3>
Cool

testerlnx
Használ vki véletlenül a ps2-jéhez a Joytech által gyártott 8"-os monitor-t?
linkek: joytech home

konzone régebbi kivitel

Az érdekelne, hogy milyen minõségû, mennyire élvezhetõ a képe, és milyen negatív, illetve pozitív tapasztalataitok vannk vele.

Köszi!

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Honnan lehet olcson dev modós chippet beszerezni netrõl? (Ne H2O-t)

áhhh,bénázok.

http://www.platinumshop.hu/index.php?data=2&data=251#top

oké,felfedeztem,MAX SHOOTER,egér és bill kabel Ps2-höz=http://www.platinumshop.hu/index.php?data=2&data=251#top <#violent>
már csak egy zsír kormány kell.

Tekken5
Azért azt tudom, hogy a silver ezüstöt jelent 😛

azt hogy értitek,hogy a ps2,és a box USB csatija használhatatlan?ja és ha ps2-re esik a választásom,milyet vékony ezüst vagy vastag fekete? van valami különbség?igazából a jobbat szeretném megvenni,az a pár ezer ft nem számit már?

Végülis nem csúnya, ízlés dolga 😊

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Al Age

Prince of Máté
Én még nem láttam kékbe esetleg egy linket?

Aqua a neve. Ritkább, mint a silver (ezüst) de relatíve nem is olyan szép (nekem tetszik).

Tekken5
Kék is van ? 😄D Hát, jobb, mint a pink 😄

Tekken5
Ugyan, nem olyan vészes 😄

A kék sem kutya, bár a fehér a legritkább errefelé (japan only).

Prince of Máté
Még jó hogy közel van a WC...<#csodalk>

Tekken5
Örülnék egy ilyennek, ha ingyen lenne. De a fekete és az ezüst sokkal jobb. 😄
Mit ki nem találnak 😄

Tekken5
LOL! Nem nagyon... 😄

Ioles
Komolyan mondom amennyiszer ránézek annyiszor ráz ki a hideg<#levele><#levele><#levele>

Al Age
KB mint a H2O, vagy a Modbo chipek, szerintem egy belépõszintû chip, ami az átlag felhasználók igényeit tökéletesen kielégíti.

Barney Tech
<#confused><#confused><#confused><#confused><#confused><#confused>

Szaszura
Boooááááááá!!!<#gunyos1><#confused><#levele>

Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)

FRe4k
Ocsmány <#levele><#hehe>

Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun

TEKKEN5, te örülnél egy ilyennek? 😊

Al Age
ÁÁÁÁááááÁÁÁÁáááá...<#idiota><#idiota><#duma>

Uhh.... 😄DDDDDDDDDDDd
ez is festett lesz gondolom, mint a silver meg az aqua (nameg a fekete, csak azon nem annyira látszik a kopás).
De ez rusnyán buzoid kinézetû, azmántuti 😄

A felülete még jó is, ilyen jól nézne ki fehérben, akár feketében.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Seth
jájj, lányok biztos visonganak most örömükben 😄

PSN ID.: Beegabor

FRe4k

Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun

Barney Tech
Na megkérdeztem a konzone.hu
12000Ftért chippelik ki a gépet Prodigy cippel ez milyen chip minõségre?

Al Age
Megfogtad a népet a kérdéssel, szerintem keress a neten valamilyen faq-t hozzá, vagy talán külföldi fórumok közötti keresgélés is hasznos lehet. Itthon nem annyira elterjedt dolog szerintem az Action Replay sem, pláne nem a Max Drive.

Disk
#6910 Tudna valaki segíteni?

Seth
lemez nélkül bekapcsolod a ps2-det, kiválasztod a browser menüpontot, azon belül rámész a memókártya ikonjára, itt láthatod mik vannak a kártyán,ami nem kell rákattintassz és kiválasztod, hogy delete

PSN ID.: Beegabor

Fresh Duke
Hogy lehet leüríteni a Memoria kártyát?
Mert van 1 8mb-os kártyám, és megetel, és érdekelne,hogy hogy lehet leüríteni?
(Ezt már máegint jól meg mondtam 😄)

A heavy cost. I pay it gladly.

Al Age
Itt egy lista vinyókról, keresni is lehet benne.

A manapság kapható vinyók közül Hitachi-kkal és Western Digital-okkal kell vigyázni, mert azokon nem olyan messze van a táp- és az IDE-csati, mint a Network Adapteren. Ha minden igaz a Maxtorok, Seagate-ek és Samsungok jók. Nekem egy 80-as Samsungom van, az elõbb linkelt listára fel is tettem, tökéletes, de a Samsung vinyókra jellemzõ rezonancia itt is megvan. Egy picikét feszegetni kellett mondjuk a NA tápcsatiján, kb egy miliméter eltérés volt az adapter és a vinyó csatlakozói közt, de ez nem baj, 1-2 milit könnyeddén lehet mozdítani rajta.