PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3nál lesz érdemes elgondolkodni azon, hogy HDTV, vagy monitor.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
http://www.konzolstudio.hu/index.php
Bal oldalt Playstation2, majd kábelek, adapterek. Itt a második "Multi-Purposed VGA BOX" bruttó 15ezerért. :-)
Nem tudom mennyibe kerül egy külsõ tuner, de lehet, hogy megéri inkább azt megvenni valamivel drágábban és akkor már tv-tunered is lesz.
Elõször állítsátok át a monitor felbontását 640x480 körüli értékre és szokjatok hozzá, hogy valami ilyesmi kép fog benneteket fogadni ha a PS2-n akartok játszani. Külsõ tv-tuneren szerintem maximum s-video bemenet van, tehát már a ps2-tõl sem a legjobb minõségû jelet fogja kapni, az elõbb linkelt boxon van komponens bemenet is, de egy ilyen cuccért tuti nem adnék 15ezret, de tudom, ez én vagyok. :-)
Akkor most ez a legegyszerübb megoldás ha veszek egy ilyen külsõ tunert és azon keresztül vagy van esetleg valami olcsobb variáció is?
Nekem is egy nagyon állat 19"-os samsungom van és inkább azon nyomnám mint egy szar tv-n...
"Persze a 27"-os LCDTV-n jobban nézett ki 😊"
:-))
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Jelenlegi konzol generációt tv-re kell kötni.
Nézegettem ezt egy 1280*1027 monitoron (LCD) hogy nézne ki?Vagy esetleg egy 1024*768?Ésha vannék egy 15 colos monitort direkt a ps2?
linkek: joytech home
konzone régebbi kivitel
Az érdekelne, hogy milyen minõségû, mennyire élvezhetõ a képe, és milyen negatív, illetve pozitív tapasztalataitok vannk vele.
Köszi!
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
már csak egy zsír kormány kell.
Végülis nem csúnya, ízlés dolga 😊
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Mit ki nem találnak 😄
<#confused>#confused><#confused>#confused><#confused>#confused><#confused>#confused><#confused>#confused><#confused>#confused>
Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)
ez is festett lesz gondolom, mint a silver meg az aqua (nameg a fekete, csak azon nem annyira látszik a kopás).
De ez rusnyán buzoid kinézetû, azmántuti 😄
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun
12000Ftért chippelik ki a gépet Prodigy cippel ez milyen chip minõségre?
PSN ID.: Beegabor
Mert van 1 8mb-os kártyám, és megetel, és érdekelne,hogy hogy lehet leüríteni?
(Ezt már máegint jól meg mondtam 😄)
A heavy cost. I pay it gladly.
A manapság kapható vinyók közül Hitachi-kkal és Western Digital-okkal kell vigyázni, mert azokon nem olyan messze van a táp- és az IDE-csati, mint a Network Adapteren. Ha minden igaz a Maxtorok, Seagate-ek és Samsungok jók. Nekem egy 80-as Samsungom van, az elõbb linkelt listára fel is tettem, tökéletes, de a Samsung vinyókra jellemzõ rezonancia itt is megvan. Egy picikét feszegetni kellett mondjuk a NA tápcsatiján, kb egy miliméter eltérés volt az adapter és a vinyó csatlakozói közt, de ez nem baj, 1-2 milit könnyeddén lehet mozdítani rajta.