PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nem nyertél akkor a csippel együtt kaptál egy már rég leharcolt fejet is mikor csipeltetted. Na, akkor megszívtad.
Fákjúal!
Al Age szted ez õsszekarcolná?
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
De amúgy ha nem olvassa be a lemezt és kiveszem majd megfújom az olvasót akkor jó lesz vmikor
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
1 hónapja kichippeltettem a PSemet 10 ezerért és sose olvassa be a lemezeket az jelenki meg hjogy Please Insert PLay Station Format disc.Tudom hogy ez normális de nekem mindig ezt írja ki ritkaság ha egyszer kétszer elindítja a gémet...És ez már nem átlagos.Szal az lenne a kérdésem hogy nem tudják valahogy "visszacsinálni" hogy ne leygen kichipelve?Hogy ne vigye a másoltakat de elinduljon mindig mint a régi szép idõkben.
Fákjúal!
Szóval keresel 1 Alcohol 120% nevû íróprogit. Van benne magyar nyelv. Lemezképfájl kiírása gombra klikkelsz, betallózod neki az mdf filet és kiírod. Nem kell semmi ps2 cuccot bekapcsolni. Alapból jól megírja.
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
ha bemountoltam és úgy írtam ki nero-ban akkor úgy nem mûködött...
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
egyébb ötlet? 😞
PS 2 for ever!!!!!
mountoljam be és úgy? vagy az image-t írjam ki? vagy hogy kell?
Fákjúal!
Papesz
olvastam hogy valamikor lemennek a ps2 európai árak, erre mikor lehet számítani ?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Ti mit ajánlotok?
( aki tud az plz linket is írjon hogy weben hol lehet házhoz szállítással megrendelni!)
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Melyik a jobb?Melyiket érdemesebb beszerezni?
A gyári kompozit kábelnél szebb képet fog adni, annyi szent (már ha a tv scart csatija teljes bekötésû - amelyik tv-n csak egy scart van, annál szinte biztos, hogy teljes bekötésû, amelyiken több is van, ott elõfordulhat, hogy valamelyik nem az).
Valamint abban is igazuk van, hogy NTSC játékok az alap kompozit kábellen fekete-fehérek, RGB kábellel lesznek színesek.