PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elviszed egy szervízbe és kiszedeted a csipet. Ha szerencséd van és értenek hozzá akkor beállítják a fejet is amit a csip berakásakor lehet hogy kicsit elállítottak, elvileg megoldható.
Ha nem nyertél akkor a csippel együtt kaptál egy már rég leharcolt fejet is mikor csipeltetted. Na, akkor megszívtad.
ffxi
Nem értem. Te úgy érzed, hogy nem csinálták vagy õk mondták, hogy nem is csinálták/nem is fogják...

Fákjúal!

Barney Tech
Figy lehet kapni a Rossmanban ilyen alkoholos ilyen mini papírzspkendõ formályû szemüveg,monitor és fényképezõ lenecse törlöt.Ezzel kéne megtisztítani.
Al Age szted ez õsszekarcolná?

testerlnx
Ugyan nem értek hozzá, gondolom pl turho pontos infókat tudna mondani, de szerintem ezeket a chip-eket a nyákra forrasztják, így egy leikus/amatõr számára nem javasolt az eltávolítási kisérlet, már ha egyáltalán lehetséges... Amúgy meg hívj fel egy chip-eléssel foglalkozó konzol üzletet és kérdezd meg mennyiért csinálnák meg...

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Prince of Máté
MÁR VISSZAVITTEM!DE NEM CSINÁLNAK VELE SEMMIT!!
De amúgy ha nem olvassa be a lemezt és kiveszem majd megfújom az olvasót akkor jó lesz vmikor

ffxi
Aha sry!
Sztem pedig vissza kell vinni.

Fákjúal!

Prince of Máté
Kicskét csak egy kicsikét legyél már figyelmesebb

ffxi
Originalt olvas? Ha igen akkor nincs gond.

Fákjúal!

Prince of Máté
DE VALAKI ARrA VÁLASZOLJON PLZ HOGY HOGYAN LEHET VISSZACSINÁLNI hOGY NE LEYGEN KICHIPPELVE?

Prince of Máté
ok az én haverom nem csinál fejtisztítást és ahol chippeltettem a PSemet az a világ másik részén van oda vissza többet a kurva életbe nem viszem a szemét gcikhez fizetek nekik h elbasszák a PSem amúgyis ha visszavinném az a buzi úgy se segítene rajta.,..

ffxi
Havernál egy fejtisztással megoldódott.

Fákjúal!

Prince of Máté
Igen erre gondoltanm énis de nem mondják meg milyen Chipet raktak bele, de visszavittem hozzájuk hogy miért csinálja ezt de nem csnáltak vele semmit azt mondta nem tudja mi a baj vele,pedig még granaciás volt na mindegy az a lényeg hogy nem lehet vissza csinálni h ne legyen kichippelve?

Al Age
A chipelésre garanciát szoktak vállani, a legjobb az lenne, ha visszavinnéd a gépet, mert ott valamit nagyon elcsesztek. Ha ez az üzenet jön be, az azt jelenti, hogy a gép a lemezt felismerte, csak a chip nem indítja a játékot. Szerintem vagy valami nagyon gagyi chipet tettek bele (sokszor nem az kerül bele a gépbe, mint amit mondanak), vagy ugyan azt tették bele, amirõl szó volt, csak az meg éppen hibás.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Prince of Máté
de mindegyiket beolvassa végülis csak kb 10szer kell újraindítanom

Seth
És a gyári lemezeket sem olvassa be?

PSN ID.: Beegabor

Prince of Máté
Lenne egy<#lama> kérdésem:

1 hónapja kichippeltettem a PSemet 10 ezerért és sose olvassa be a lemezeket az jelenki meg hjogy Please Insert PLay Station Format disc.Tudom hogy ez normális de nekem mindig ezt írja ki ritkaság ha egyszer kétszer elindítja a gémet...És ez már nem átlagos.Szal az lenne a kérdésem hogy nem tudják valahogy "visszacsinálni" hogy ne leygen kichipelve?Hogy ne vigye a másoltakat de elinduljon mindig mint a régi szép idõkben.

Barney Tech
Egyeltalán ki van csippelve a gép 😄

Prince of Máté
Vagy belépsz a Nero Startmartba és a ott a CD/DVD kép lemezre mentése

ffxi
Szívesen segítek msn: [email protected]

Fákjúal!

Bendy
Úristen 😄
Szóval keresel 1 Alcohol 120% nevû íróprogit. Van benne magyar nyelv. Lemezképfájl kiírása gombra klikkelsz, betallózod neki az mdf filet és kiírod. Nem kell semmi ps2 cuccot bekapcsolni. Alapból jól megírja.

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

Street
Egyebet nemtudok mondani...

PS 2 for ever!!!!!

Broafka
az a baj hogy én egyáltalán nem értek az alkoholhoz, ha ezt alkohollal kell csinálni, valaki segíthetne egy kicsit részletesebben, megköszönném...

ha bemountoltam és úgy írtam ki nero-ban akkor úgy nem mûködött...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Mountal tökéletes lesz. Adat DVD-ként.

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

Broafka
sajnos az alkohol-hoz nem nagyon értek...
egyébb ötlet? 😞

Street
Szerintem használd az alcoholt hozzá! A kiírásnal ha jol tom be lehet állítani hogy ps2. Ha tévedek akkor bocs!

PS 2 for ever!!!!!

Broafka
sziasztok, új vagyok még PS2 téren, megtudnátok mondani hogy .mdf kiterjesztésû játékokat hogyan kell kiírni?
mountoljam be és úgy? vagy az image-t írjam ki? vagy hogy kell?

Tekken5
Miért is?!

ffxi
Jaj....ne fárasszál már.

Fákjúal!

Tekken5
40 Ft?! Nem 40.000?! Ez becsapás 😄

Prince of Máté
Már miért lenne ha van PS2õm

ffxi
Te bajod😊

Fákjúal!

Prince of Máté
de én kihagyom😄

ffxi
Augusztus 23-án 130 euróra csökkent a Sony által ajánlott ár.

Papesz

Super DANTE
Õsszel, ha jól tudom 100 dolcsi alá megy az ára.

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

And 1
hol lehet olcsón venni új ps2-ket kicsippelve ?
olvastam hogy valamikor lemennek a ps2 európai árak, erre mikor lehet számítani ?

Valaki tudja hol lehet ps2-t chipelni ?<#worship>

Sland
Köszi!!!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Al Age
...valamint akkor is crosslink kell, ha közvetlenül pc-vel dugod össze.

Al Age
Router-hez kötéshez csak egy sima UTP patch kábel kell ha jól tudom. Ha közvetlenül összedugsz kettõ ps2-t, akkor kell crosslink kábel.

Sland
Ahhoz hogy a PS2-t összedugjam a Routerral ahhoz csak egy egyszerû LAN kábel kell?
Ti mit ajánlotok?
( aki tud az plz linket is írjon hogy weben hol lehet házhoz szállítással megrendelni!)

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Én még nem játszottam a Total Overdose-zal de a Max Payne mind két része egyszerûen tökéletes! hihetetlen jó a története, ajánlom hogy vidd végig mind a két részét!<#worship>

Ioles
Én PC-n játszottam mind2-vel és sztem a Max Payne sokkal jobb. A Total Overdose az GTA szerûség, nekem egyáltalán nem jött be, a Max Payne-nrk lineáris játékmenete van de sokkal jobb, hidd el.

Van itt olyan aki már játszott a Total Overdose és a Max Payne1 játékokkal?
Melyik a jobb?Melyiket érdemesebb beszerezni?
Al Age
Igen, forgasd ki a szavaimat egész nyugodtan. De ha már itt tartunk: mit értesz képminõség alatt? Mert szerintem a képélesség is beletartozik, ergo...

Barney Tech
sztem csak szebbek lesznek a kotrasztok...
a képminõség ugyan olyan gány marad.

Al Age
Attól függ, mihez képest viszonyítunk. :-)
A gyári kompozit kábelnél szebb képet fog adni, annyi szent (már ha a tv scart csatija teljes bekötésû - amelyik tv-n csak egy scart van, annál szinte biztos, hogy teljes bekötésû, amelyiken több is van, ott elõfordulhat, hogy valamelyik nem az).
Valamint abban is igazuk van, hogy NTSC játékok az alap kompozit kábellen fekete-fehérek, RGB kábellel lesznek színesek.

Prince of Máté
RGB PRO-t??

Hát figyel én vettem egyet és nekem észrevehetõ jobb! Sõt! Hogy kinek hiszel az már a te dolgod!😊

Prince of Máté
NA most már tökre meg vagyok zavarodva...Felhívtam ezt a céget amire a link utalt erre azt mondják hogy semmi különbség nem lesz...MOST MÁR KINEK HIGYJEK??????