PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lammer
meg kene venni eredetiben "pfff, belegondolni is szörnyû" -.-

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Seth
Milyen pc gamek vannak,amik dl lemezre mennek csak fel? én egyet sem ismerek.
Juteszembe dl lemezt ugyanúgy meg tudom írni mondjuk dvd decrypterrel vagy kell vmi extra beállítás. Van 1-2 ps 2 game (god of war,xenosaga),amiket így akarok megírni
Plussz belegondoltam kicsit a ps3 warez korszakba ^^ Mekkora image fájlokat kell leszednünk egy blu-ray-es játékhoz,ami tele is van?? 50 gigát??? pfff, belegondolni is szörnyû <#idiota>

PSN ID.: Beegabor

Lammer
ad1: ezert kell megvenni eredetiben ad2: hamar mocsok mod warezolsz, akkor ne sajnalj ennyit tole... ad3: hamar mocsok mod warezolsz es/vagy megveszed, felteheted vinyora is 😛 nekem is onnan porog az eredeti GT4em(meg minden gamezom) 😛

dinomano
jah, vágom az okát+nem is lesz ra nagyon kereslet; ha jönnek a blue-ray-ek; HD DVD-k... Van pár ps2+pc game; aminek DL kell, oszt kész... :-|

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Lammer
nincs akkora felvevo piaca... nincs ra olyan kereslet... ha megindulna a kereslet ra (mint anno a dvdre) akkor... vagod 😉

dinomano
dL DVD eleg huzos arral rendelkezik, ahhoz kepest hogy a szimpla dvd mennyi... kb.3honapja vettem egy DL DVD-t, 1200 ft-ért... (egy olyan boltban, ahol a sima DVD kb.100 ft-tól mar kaphato...)

Lammer
igen a 120as vinyot sem mondom ugy, hogy 120 giga... hanem 120 fake giga 😛
ez nem okoskodas, csak egyszeruen bosszanto, hogy a marketing milyen idiota... es ezt a buta tomeg igy is konyveli el...
legjobb pelda a noob siros forumok, hogy "osszegyujtottem 4.69 gigat, de nem fer fel a lemezre, mit tegyek?" loal kerdesek? 😄DDDDDDDDddddddddd

narumon
Gondolom DL DVDre kéne kiirni.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Prince of Máté
Jóvan na ne ezen vitatkozzatok mán!<#idiota>
sok rajta a hely kb 2 dvdnek felel meg.DE ha vszek egy olyan DVD-t akkor az mennyibe kerül?És azt lejátsza a konzol?

De, kétszer 4.7 giga a névleges értéke.

A 120 gigás winchestert 108 gigásnak mondod? Hiszen a 120 ott is csak a névleges érték.

Értem én, hogy okos vagy, de véleményem szerint errõl ennyit.

Papesz

Lammer
hat nem ketszer 4.7 giga... foleg, hogy pl. a dvd-r szabvany ~4.35Gb... de sebaj =)
(marketing rulez, hogy a buta endjuzernek tok jol all a 4.7 giga? 😄)

Nagyobb DVD-t nem hiszem, hogy tudsz venni, lévén olyan (még) nem létezik.

Dual Layer-t azonban igen, az kétszer 4,7 giga.

Papesz

Prince of Máté
Sziasztok!

A minap a bartáom letöltött egy PS2 játékot(FIFA street 2)
1,5 giga kicsomagolta és 4,8 vagy mennyi na mindegy és akkor NEro Kép lemezre mentése és kiirja hogy nincs elég hely a DVD-n...Nagyobb DVD-t kéne venni vagy mi?

A ps2 Network adapter ntsc és pal között mi a külömbség? Pal-os géphez jó az ntsc adapter?

dinomano
a sonyval sincs semmi baj sztem...a ps2 is faszajos kis gép; az az igazsag hogy a pc-sek a ps2-öt szoktak tamadni mint a "konzol"-t (mintha csak ez az 1 lenne); és elfelejtik, h. még4-5 konzol van piacon a ps2-ön kivül... ..+annyiban indokolatlan a ps2-öt szidni (a grafika miatt sokan fikazzak), h. elfelejtik hogy 1999-es hardver... és csodakat müvelnek vele; egyetlen egy gép game-jeit sem optimalizaltak ugy mint ps gameket...
X-el nincs semmi bajom, az FPS arany meg nagyjabol azonos a 2 gépen... pár pc-s title-vel több van box-on; europai rpg meg sony-nal nem tulzottan kepviseltette magat...

Az a helyzet hogy en meg kokemeny PCs gamer voltam egeszen mult ev kozepeig. Akkor azt mondtam hogy game over a PC fejlesztese es inkabb valtok konzolra. Nalam csak is az XBOX johetett szoba, es nem azert mert utalom a GC vagy PS2-t. Egyszeruen a HALO mar PCn is kedvencem volt, a demot anno szarra jatszottam. A mai napig nyomjuk a neten ha ugy adodik. Szinte csak FPSel jatszom, az a stilus meg az foleg XBOX sajatja. De ettol meg nem szidom a Sony-t, sem a PS2-t. Miert tennem? Nekem nincs, nem is lesz, tehat nem is lehet vele szemelyes negativ elmenyem. Akkor miert utalnam?
Van kb 120 Ps2-es játékból álló gyûjteményem.(warez)Akinek szintén 100feletti Ps2-es gyûjteménye van és lenne kedve cserélni(kölcsönös átírás)az légyszi priviben jelezze.
Max 36
Inkáb számoltál volna 20-ig minimum,vagy nyomtál volna 1 kikapcs gombot pár órácskára e helyett<#ejnye1>

Isten most nem ér rá,segíthetek?

Tévedsz. Nem vagyok Ps2 fan. Én Ps1 és Snes fan vagyok. És hogy miért a Sony és Nintendó konzoljait szeretem??Egyszerû. Õk nézték eddig a legjobban a játékosok igényeit.És õk értenek a konzolokhoz.Bill Geci nem. Csak sajnos Nintendó nem ért az üzlethez. Az xbox pedig nem konzol,hanem egy Bill Geci termék amit 3 év múlva átnevez majd Pc-Box-nak és össze lehet majd kötni a Pc-vel valamint a netrõl naponta le kell majd tölteni 10ezerért azt a fejlesztést amivel a legújabb játékok futnak majd. Eddig is gusztustalan ember volt Bill és mint tudjuk a vér nem vállik vízzé.És ne lepõdjünk meg ha pár év múlva a következõ apróhirdetés lesz olvasható valahol:
-Teljesen új X-boxomat,dobozában,minden tartozékkal egy nagy szekér,friss trágyára cserélném!!
SOHA nem játszottam még Pc-n a passziánszon kívül és nem is fogok,mert egyrészt nem arra való a 17colos miniképernyõ.Másrészt pedig nem szeretnék 5centis szemüveget viselni.

Papesz

valaki meg tudná mondani honan lehetne megszerezni a budokai3-mat de ha valaki eladná az is jó lene (bár ezt nem hiném) csak eredeti érdekel!!!
dinomano
picit "düh altal diktaltnak"érzem a hozzaszolasod, de igazad van...a game-mennyiseg miatt döntöttem a ps2 mellett, amugy nem vagyok next-gen+graf buzi; 2-3évig ps1-en jatszottam(kinyomtam a jobb game-ket); nemreg valtottam ps2-re; és a gamefelhozatalt nezve; 6-7évig siman elleszek vele(abbol is kiindulva, h. rpg-akcio-gamek+maszkalos+autos game-ek is erdekelnek)...(2evente fejcseret meg kibirom...) :-P

grrrrrrrr de megijesztett a siteodon az a flash. úúútállak, vérpisti!!!!4

Tell me if you wanna relive this orgasmic experience!

Miert erzem azt hogy elvakult PS2es vagy? 😊
Nem akarok belemenni a vitába,de jól tetted hogy Ps2-õt vettél. A gamecube szart sem ér jó játékok nélkül,az xbox-on pedig csak tartalmatlan és lopkodott játékok vannak.Ezért is buktak meg. Nekem 1 éve van Ps2 és azóta beszereztem hozzá a nekem legjobban tetszõ 100játékot és elvagyok vele még kb 5 évig.És ahogy néztem még csak most jönnek idén és jövõre a legjobb Ps2-es játékok.Ps1-re is az utolsó 2 évben jöttek a nagy nevek.Ps3???Minek???A ps1-es játékok tartalma sokkal jobb volt mint a Ps2-eseké. A ps3 meg még rosszabb lesz. A 10millió poligonos grafika engem hidegen hagy amikor még most is néha félrerakom a God of wart és helyette a C64es Wizard of war-al játszok.Amióta az a mocsok X-box feltûnt,azóta a Sony is rossz irányba halad. Bill Geci nagyon rossz felfogást hozott a konzol világába. Most halottam hogy decemberben már egy új X-box360 érkezik amiben kijavítják egy pár patch-el a hibákat. Szép. Nevetséges.Itt tartunk 2006-ban. A végén még a konzolból és Pc-t csinálnak. Szart adnak ki és utánna fél évvel jönnek rá hogy javítani kellene.
dinomano
mint már irtam, nekem eleg böven a ps2 grafja is... :-P Resi4... sajna nem tudom milyen, még nincs meg sajna...elhiszem, h. szebb a GC-s RESI; mindenhol azt irtak...

Street
Én még csak a pc-m billzetébõ téptem ki pár gombot mérgemben 😊

PS 2 for ever!!!!!

Lammer
resi4 meg mindig sokkal rondabb ps2on 😄 haddne mondjam metroid meg hdtvn is kinez valahogy... szal 😄

dinomano
barbár... :-|

Prince of Máté
LOOOL Én régen a Tekken 3al voltam ideges de azé nem ennyire😄D

Csacsi
Erre inkább nem mondok semmit. Majd egyszer felnõsz, és megtanulod tisztelni az értékeket, persze ezt majd akkor, ha vmit saját pénzbõl veszel magadnak.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Barney Tech
Ma felhúzott a Midnight Club 3 csal a gép igy hát a földhoz vágtam a joypadot szétment benne az eggyik motor...

dinomano
aham..nem csak ez szamit...én is azert invesztaltam ps2-be inkabb, mivel ps1-et sokat toltam korabban..ez is döntö+az is, h. egy csomo jo sorozat csak ps2-ön van...Pl. final fantasy, GT ... Sztem a GC hardvert sajna sohasem fogjak ugy megfingatni hardverileg, mint a PS2 hardveret a BLACK-el vagy GOW-val... :-| szoval lehet h. joval többre is képes lenne a GC hardvere... :-|
Nintendo ujabban a különbözösegevel akarja felvenni a versenyt, mivel hardverrel nem versenyezhet... neha ugy tünik, nem is tekinti vetelytarsnak a sony-ot+microsoft-ot, inkabb mellettük evez... :-D

zola2000
Háááááát Azért a Gamecubomon a Splinter cell chaos Theory Grafikája sokkal jobb mint a ps2-es Splinter cell chaos Theory Grafikája (azt egy haveromnál láttam) még amit láttam gc-n+ps2-n is az a resident evil 4, ott is kicsit jobb a grafikája gc-n, mint ps2-n. Engem nem az zavar a legjobban, hogy a ps2-nek picit gyengébb a grafikája, hanem az, hogy egy ps2 majdnem másfélszer annyiba kerül mint egy gamecube, és a gamecube nem terjedt el annyira, csak mert körülményesebb rá a warez.

Talán ez változni fog, mert a wii sima dvd-t használ, míg a ps3 blue ray lemezt fog. De ezt inkább a wii topicban kéne megvitatni.

A

dinomano
hmmm... Gamecube... én azert vettem nemreg ps2-öt, mert nagyon sok game van rá+könnyü a warez... A gamecube többet tud(na)grafikailag; de sokkal kevesebb game van rá... Azok nagy része PS2/x-box port; jopar game-nel nem lehet (sztem)eszrevenni, hogy annyival jobb a grafikaja(pár plussz effekt itt-ott sztem nem szamit...)... Csak gamecube-os game-nel lehet eszrevenni, h. tud vmit a g.cube pl. FF C.chronicles...

zola2000
Dehogy

Már a gamecube is picivel jobbb teljesítményre volt képes mint a ps2 (sokkal olcsóbban, nem értem miért nem terjedt, bár nehezebb rá warezolni). A wii megörökölte a gamecube rendszerét kb 2-3 szor gyorsabb órajelen hajtva + hozzáadva néhány plusz ficsõrt. Mivel jelen konzolgeneráció játékai közül nem egy gamecubos volt (pl metroid prime stb...), ezért ez nem tûnik késõbb sem rossznak. Egyébkén a wii-n nem is a grafikán van a lényeg (az is jó lesz) hanem a tényleg nextgen irányításon. Itt a nintendo ugyanazt a taktikt alkalmazza, mint a ds esestében (ott dualschreen+ touchsckreen+ mikrofon+ gyenge grafika) ott bejött, hogy a wiinél is be fog e jönni az a jövõ titka.

A ps3 a grafikájával fog aratni (csak drága lesz nekem) Mindenki azt vesz ami neki jobban bejön.

Bocs a tegnapiért.

A

Ha szándékosan akarod kiröhögtetni magad, akkor nem szóltam.

Azt azonban érdemes tudni, hogy a még meg sem jelent Nintendo Wii nagyjából azonos teljesítményre képes a 6 éve piacon lévõ PS2-vel.

Ezek szerint már az is elavult, ami még meg sem jelent?

Papesz

Solidus
Most akkor rossz topicba néztem be?
😄
Nekem van gamecubom,de a PS2-met még mindig jobban szeretem...

.:SOLIDUS:.

Prince of Máté
Igen Wii a legjobb!<#banplz>Sok játék van rá fõleg magyarországon és olcsóbb mint a PS2!!<#bdead>

öregharcsa
minek vegyen egy olyan gépet amire alig van felhozatal...jó ha megüti a ps2-ön megjelent játékok mennyiségének a 10%-át..és abból is a fele 5 éves gyerekeknek van....

http://pspfilez.extra.hu/

dinomano
...mondjuk a BLACK-re nem mondanam azt (vagy pl. a Shadow of the C-re; GOW-ra); hogy elavult grafikaju jatek...és ps2-esek mind... :-P

dinomano
hmmm.en faszájosan elvagyok a ps2 gyenge elavult grafikajaval... :-P

Tekken5
Te elmeb* vagy!

Al Age
Miért pont Wii-t?

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

zola2000
Szerintem add el a ps2-t elavult gyenge a grafikája, vegyél gamecube-ot, vagy wii-t.

A

Csak azért akartam monitorra kötni,mert az én tv-mre nem lehet,az a tv ami a nappaliban van,az meg nem játssza le az ntsc-s játékokat,az a tv ami a másik szobában van,az meg jó lenne,csak hát ott nem olyan jó ps2-zni,mert ott van a 2 kistesóm is,és zavarnak,de mindegy,akkor nem próbálom rákötni.

dinomano
öszinten szolva(még a szüleimmel lakom; remelhetöleg mar csak pár hetig/honapig); és fullon van a pici szobam, tv mar sehovasem férne be, és szo mi szo: ötlet szintjen mar nalam is felmerült, h. (akkor még..) a ps1-et monitorra kötöm... :-| szoval nekem mar eszembe jutott, de tudtam azt is (utanagondolva a dolgoknak..); h. halvaszületett ötlet... :-P

Én meg azon gondolkodom, hogy hogy jut eszébe valakinek PS2-t monitorra kötni. Nekem speciel van autóm, de még sosem kérdeztem meg egy rendõrt sem, hogy mehetek-e vele a járdán.

Papesz

dinomano
Ezt olyan szepen megfogalmaztad, hogy disszertacionak is elmenne... :-P

Az ilyen sdtv-re tervezett konzolokhoz (és bármilyen egyéb kommersz AV berendezéshez, videomagnó, kamera, asztali dvd stb) a legegyszerûbb egy VGA boxot használni. Ez egy olyan kütyü ami mindenféle szabvány kompozitjelbõl VGA-jelet csinál, így ráköthetõ monitorra többféle kütyü. Az érem másik oldala: monitoron megpillantani egy PS2 vagy egy ps1, sõt még akár a Gamecube képét is, hát a legtöbb embernek lelombozó. Monitoron eleve randa ami nem a natív felbontáson mûködik. és ahogy lefelé haladunk, ez egyre rosszabb vizuális élmény. Másik hiba ami elkövethetõ: megszoott monitorhasználatnál ugyebár a pc-s delikvens feje a monitorban van, vagy attól legfeljebb 50 cm-re. Ilyenkor a recék és pixelek meg minden ilyen fránya dolog belevisítozik a fejünkbe, és ez sem szívderítõ látvány.
Több szempontot is összegezve: standard felbontású konzolok nemigen valók HD felbontású, kötött képponthelyzetû digitális megjelenítõkre.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.