PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Juteszembe dl lemezt ugyanúgy meg tudom írni mondjuk dvd decrypterrel vagy kell vmi extra beállítás. Van 1-2 ps 2 game (god of war,xenosaga),amiket így akarok megírni
Plussz belegondoltam kicsit a ps3 warez korszakba ^^ Mekkora image fájlokat kell leszednünk egy blu-ray-es játékhoz,ami tele is van?? 50 gigát??? pfff, belegondolni is szörnyû <#idiota>#idiota>
PSN ID.: Beegabor
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
ez nem okoskodas, csak egyszeruen bosszanto, hogy a marketing milyen idiota... es ezt a buta tomeg igy is konyveli el...
legjobb pelda a noob siros forumok, hogy "osszegyujtottem 4.69 gigat, de nem fer fel a lemezre, mit tegyek?" loal kerdesek? 😄DDDDDDDDddddddddd
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
sok rajta a hely kb 2 dvdnek felel meg.DE ha vszek egy olyan DVD-t akkor az mennyibe kerül?És azt lejátsza a konzol?
A 120 gigás winchestert 108 gigásnak mondod? Hiszen a 120 ott is csak a névleges érték.
Értem én, hogy okos vagy, de véleményem szerint errõl ennyit.
Papesz
(marketing rulez, hogy a buta endjuzernek tok jol all a 4.7 giga? 😄)
Dual Layer-t azonban igen, az kétszer 4,7 giga.
Papesz
A minap a bartáom letöltött egy PS2 játékot(FIFA street 2)
1,5 giga kicsomagolta és 4,8 vagy mennyi na mindegy és akkor NEro Kép lemezre mentése és kiirja hogy nincs elég hely a DVD-n...Nagyobb DVD-t kéne venni vagy mi?
X-el nincs semmi bajom, az FPS arany meg nagyjabol azonos a 2 gépen... pár pc-s title-vel több van box-on; europai rpg meg sony-nal nem tulzottan kepviseltette magat...
Isten most nem ér rá,segíthetek?
-Teljesen új X-boxomat,dobozában,minden tartozékkal egy nagy szekér,friss trágyára cserélném!!
SOHA nem játszottam még Pc-n a passziánszon kívül és nem is fogok,mert egyrészt nem arra való a 17colos miniképernyõ.Másrészt pedig nem szeretnék 5centis szemüveget viselni.
Tell me if you wanna relive this orgasmic experience!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Nintendo ujabban a különbözösegevel akarja felvenni a versenyt, mivel hardverrel nem versenyezhet... neha ugy tünik, nem is tekinti vetelytarsnak a sony-ot+microsoft-ot, inkabb mellettük evez... :-D
Talán ez változni fog, mert a wii sima dvd-t használ, míg a ps3 blue ray lemezt fog. De ezt inkább a wii topicban kéne megvitatni.
A
Már a gamecube is picivel jobbb teljesítményre volt képes mint a ps2 (sokkal olcsóbban, nem értem miért nem terjedt, bár nehezebb rá warezolni). A wii megörökölte a gamecube rendszerét kb 2-3 szor gyorsabb órajelen hajtva + hozzáadva néhány plusz ficsõrt. Mivel jelen konzolgeneráció játékai közül nem egy gamecubos volt (pl metroid prime stb...), ezért ez nem tûnik késõbb sem rossznak. Egyébkén a wii-n nem is a grafikán van a lényeg (az is jó lesz) hanem a tényleg nextgen irányításon. Itt a nintendo ugyanazt a taktikt alkalmazza, mint a ds esestében (ott dualschreen+ touchsckreen+ mikrofon+ gyenge grafika) ott bejött, hogy a wiinél is be fog e jönni az a jövõ titka.
A ps3 a grafikájával fog aratni (csak drága lesz nekem) Mindenki azt vesz ami neki jobban bejön.
Bocs a tegnapiért.
A
Azt azonban érdemes tudni, hogy a még meg sem jelent Nintendo Wii nagyjából azonos teljesítményre képes a 6 éve piacon lévõ PS2-vel.
Ezek szerint már az is elavult, ami még meg sem jelent?
Papesz
😄
Nekem van gamecubom,de a PS2-met még mindig jobban szeretem...
.:SOLIDUS:.
http://pspfilez.extra.hu/
Papesz
Több szempontot is összegezve: standard felbontású konzolok nemigen valók HD felbontású, kötött képponthelyzetû digitális megjelenítõkre.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.