PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Olvastam már, még mindig jobb (vagy kevésbé elmebeteg) mint itt a PC-s játékoknak leáldozott.
öregharcsa
OFF!
üdv

nem találtam neki topicot ezért ide írom...
van egy fórum ahol hihetetlen idióták szívatják egymást...(elvileg konzolos fórum)
az utolsó két oldalt alig bírtam végigolvasni röhögés nélkül.
olyan mintha skizofrén csoportok vitatkoznának magukkal lassan a tettlegességig fajuló meddõ vitájukban....komplett elmebetegek én mondom...
akit érdekel itt olvashat bele eme nagyszerû irományokba....
"ismert" konzolos újságírók is feltünnek a színen, majd eltünnek balfenéken megsértõdve...

ajánlom figyelmetekbe a "bajnok és team akármi" nick alatt irogató marha írásait...okoztak nekem egy több mint fél órás vidámságot és most már biztosan tudom hogy nagy az isten állatkertje...

OFF vége

bocsika<#worship>

http://pspfilez.extra.hu/

Lammer edition GT4 para-lossless 😄 ügyivagy.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Lammer
nekem tokeletes, mert en csinaltam <#nevetes1><#vigyor2>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Nekem a jó kis vibrálamenü-féle verzió van 😄

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Nincs benne intró vagy nincs zenéje, esetleg hiányzik belõle az Arcade mód.
Ha szerencséd van, akkor csak a videók vannak letömörítve, ahogy Lammer csinálta.

Rengeteg változat van, ezekbõl van pár olyan is, ami lefagy vibrál a menü meg egyéb hibák. Ha letöltesz mindig nézd meg a kommenteket, hogy valaki panaszkodott-e már ilyesmire.

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban

Barney Tech
NYíregyházán van valahol konzolbolt?

Shortstop
thanks

Afe
rögtön az elején rájösz mert nincs intro, ugyanis a dvd5-böl hiányzik az összes muvi.

Shortstop
nem olyan bolt 😊

Shortstop
bocsi 😊

köszi

Al Age
Hát ha boltba mész csak eredetit adnak, nem? (remélem) o_O

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Shortstop
de mik lehetnek azok a dolgok amiktõl meg lehet szabadítva?
mert ha bemegyek a boltba és megkérem hogy mutassa meg akkor mibõl tudom leszûrni hogy mivel játszik?

Al Age
Amit küldtem Neked 0.8b hdl, nagyon tuti, Shadow Of The Colossus is megy vele. :-)

Al Age
Ha eredeti akkor egyértelmû, ha másolt, akkor ha kétrétegû lemezen van, akkor teljes verzió, ha egyrétegûn, akkor meg van szabadítva egykét dologtól.

Lammer
mar nekem isch... egy havernak csinaltam...(anno eredetivel jatszott, de a retegvaltas miatt meg etc salata, megcsinaltam neki DVD5ben...) 😛

szerk: najonajo meg az elozo chipem+aktualis patchelt hdloader kombo nem vitte a fullos eredeti backupot 😛PPPPP

Shortstop
köszi mindenkinek.
honnan tudom a GT4-rõl hogy butított vagy rendes? mit kell keresni benne? (bocsi de nem értek hozzá)

Al Age
Igen tudom, azt hiszem említetted msn-en régebben, de ez is csak azt támasztja alá amit én írtam, mivel:
1. Valamit kiszedtél belõle,
2. Ha kiírnád egy dvd-re egy okosítás nélküli gép nem vinné. 😛😛
Egyébként nekem meg az eredeti futkoz vinyóról. :-)

Lammer
en megcsinaltam az EREDETI verziommal azt, hogy letomoritettem(nem a toolos f0ssal 😛 rendesen MPGencoderrel 😛)a bevezeto mozikat a trackekbol igy a meret lement 4millio700ezer bajtnyira kábéééé esch rafert egy sima DVD-Rre(visszarak, patch stb)... ehhhh <#bee1>

Al Age
Simán maximum warez verzióval találkoztál, amibõl valamit kiszedtek, hogy ráférjen egy rétegre. 😉

Simán is és DL-n is találkoztam már vele!

Super DANTE
DL DVD-n van a GT4.

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

bubi07
A GT4 az sima dvd-n van.

Al Age
Elképzelhetõ, vannak olyan chipek, amiknek nem megy alapból a DL.

Shortstop
sziasztok!
azt szeretném kérdezni hogy egy bütykölt PS2 elképzelhetõ hogy a dual-layeres játékokat nem viszi, mert én hallottam ilyesmit elrettentésként. Konkrétan a GT4-re gondolok

testerlnx
Sziasztok!

A Shin Megami Tensei Lucifer's Call játékkal játszom (10 óránál tartok/First Kalpa -ban vagyok). Sajnos a játék már másodszor fagy le, a kép kimerevedik csata közben, de a zene megy tovább 😞 Eredeti PAL-os játékkal játszom, vajon a játék bug-os, vagy a PS2-el van gond (1 órát játszottam és nem tûnik melegnek a gép), vagy a lemezzel lehet vmi (a lemez karcmentes)? Mit gondoltok?

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

dinomano
köszi minden infot...szamszerüleg nem tudna vki leirni, h. külsö vinyo-s megoldas (vinyo nelkul)mennyibe fájna nekem? Mo-on nem tudok rendelni ilyesmit? (külföldröl még sohasem rendeltem)...forrasztast meg valoszinü nem tudom megcsinalni egyedül... munkadijjal 1ütt mennyi lenne? Vki tud szamszerü adatokat irni? Köszönök minden comment-et + segitseget... <#worship>

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Al Age
A vinyót elõször a ps2be kell tenned, majd indítanod kell a hdl-t, ha felismeri szépen leformázza.
Ezután játékokat így tehetsz fel legegyszerûbben:
Vinyót ps2-bõl ki, pc-be be, winhiip nevû progit futtat, majd játékok feltevése ps2 vinyóra lemezmeghajtóról, vagy képfájlból.
link1
link2

Nem kell neki DMS4, csak amikor bejött azzal ment a legtöbb game. Hdloader akármilyen módon, persze minél peccseltebb, és menni fog. Forrasztani nem kis meló 😊

Al Age
Ott vannak az oldalon a szerelési képek, annyi biztos, hogy nem árt ha az embernek van némi tapasztalata forrasztással kapcsolatban. :-)
Gyorssan átfutva a képeket a kettõ cuccos bekötése egyezik, ergo a kettõ között nincs különbség, ugyanakkor a kilógatós verziónál azt írják, hogy DMS4 kell hozzá Toxic BIOS/OS-sel.
Ennek nem tudom mennyi valóságtartalma van, szerintem könnyen lehet, hogy a peccselt hdl is megteszi neki, de rendelés elõtt ennek mindenképpen utána kell járnod, ha biztosra akarsz menni.
Régebben a Vaterán láttam a beépítõs verziót.
Vinyók közül szerintem ami ment a régi gépekkel BBA-val, azok mennek ezekkel a módszerekkel is. Lista.

dinomano
nagyon kell érteni a megbütykölesehez? A kilogatos modszer szimpi nekem... Mo-n belül is meg lehet rendelni a dolgot? Csak esztetikai különbseg van a beszerelös/kilogatos modszer között? Ugy ertem; sebessegbeli különbseg illesmi...Milyen tipusu vinchesterek jok? Gondolom vmi specko program kell a feltölteshez (vinyorol olvasashoz meg ugyi HDLOADER); ill. milyen a feltöltes menete? :-P Infot please! :-P

Al Age
Kilógatós módszer: 25 Euro.
Esztétikus, beépítõs módszer: 60 Euro.
Plusz a szerelés költsége, ha nem magad csinálod.

dinomano
V13-am van... Szalagkabellel kilogatos modszer mennyiben van kb. összegre? Az a megoldas mennyiben biztos? Vki meg tudna mondani sacc/kb.; h. mennyibe kerülne a dolog? (vinyoadapterrel ill. anelkül..) - még a kilogatos megoldas is érdekelne, tul nagy összeget nem akarok beleinvesztalni a dologba /még vinyot is kell szereznem.../ ... A fej kimelese miatt is gondolkodom a dolgon+azért is, mivel (azon kivül, h. gyorsabban mennek a game-ek) nem biztos hogy (hosszu tavon) olcsobban jövök ki a dvd-vételekkel + allando game-irassal + esetleges fejcserevel 2-3ev utan. :-| Termeszetesen, mivel chippelt a gép, ezert HDloaderböl is warezt 'akajok + hallottam, h. a patchek miatt erdemes azt hasznalni... :-P

Keresõ alul.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Kavácska
priviben megköszönöm a választ

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

Kavácska
sziasztok, megmondom õszintén nem olvastam végig mind a 7ezer hsz-t, így bocsi, tuom már volt róla szó... de tud vki pesten mondani olyan boltot ahol kichipeltetik PS2-t?

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

Al Age
Egy próbát megér a dolog, semmit nem veszíthetsz vele. :-)
Bár van egy olyan sejtésem, hogy nem fog ez így menni.

Al Age
PS2 verziók.
Gyakorlatilag, ha a verziószámod úgy kezdõdik, hogy SCPH-75***, akkor V14-ed van.
A HD Connect elõdje volt egy olyan cuccos, ahol a szalagkábeleket ki kellett lógatni a gépen és ott volt az asztalon a ps2 mellett a vinyó. Ez a megoldás szintén csak V12/V13 esetében mûködik, ergo V14-re tudomásom szerint egyelõre nem lehet vinyót kötni - kivéve persze az usb-s verziót, de azt inkább messzirõl kerüld.

Prince of Máté
40 gigás a winchesterem 😄

Banyapapa
jupp, nemtod lehet-e az alábi trükköt alkalmazni.
Nekem origi a program a vinyotémához,de ugye van olyan játék amihez pecselt hdloader kell.
Nya,lekapnám a pecselt cuccot,felraknám vinyora,és ha a HDD-röl inditanám el a pecselt loadert ugy a menne az a játék ami csak a okositott loadert ismeri el?

dinomano
oh, yeh; hat emiatt erdeklödöm a tema irant... :-P A kés a vajban effekt érdekelne; pl. warez-ban a GTA-k gyakorlatilag csomo baromsagot produkalnak; mivel egyfolytaban töltenek (hianyzo texturak, semmiböl elöbukkano, hirtelen betöltött object-ek...)... jol megszenvedtetik a fejet...
Hol tudom megnezni, h. milyen tipus? Aljan rajt van pl.? Majd megkuk, ha hazaertem...

Lammer
hat lemezrol en mar nem jatszok, mert olyan "nyogvenyelos"... gondolj bele, minden jatek ugy suhan mint vaj a kesben(vagy forditva? <#idiota>)... szinte alig tolt a jatek, nem krakog, nem szenved "szegeny" mechanika(plusz fejkimelo ugye) ^^

Lammer
igy van AL jol beszel... sajnos a combo lenne az idealis, de rizikos, hogy nem v12-v13as geped...
viszont a "vastag gepekhez" annyi a dolgod, hogy BBA adapter(7K-15Kig, attol fugg, ebaytol-cheapboyig kategoria)+ maga a vinyo(belerakod a BBA adapterbe, becsusztatod, becsavar es kesz!] 😄) plusz vagy megveszed a HDLoadert/Advancet... vagy netrol a warez vezio(ami jobb, mert patchelik allandoan...)

Al Age
A HD Combo nagyon kultúrált megoldás, igaz a slim gép többé nem lesz tõle slim, de lesz hely bent a vinyónak. Ugyanakkor ez a megoldás csak V12-es és V13-as konzoloknál mûködik, ha pedig most vetted a gépet, akkor az már elég valószínû, hogy V14-es.

dinomano
nem akajom lecserelni, most vettem...Ehh, jo lenne ez a vinyo dolog...hallottam, h. van hozza (a PS2 slim aljara...) vmi vinyo-adapter; de az is 20e körül...sok... :-| nah mind1, marad a disc-rencer; oszt 2 evente fejcsere (+ elgondolkozom a vinyo dolgon kesöbb...) költsegre mennyi? (vastag ps2-vel...)

Lammer
szlim?
ahhh forget it...
csak a szivas van vele... :c
(jobban jarsz szivasugyileg, ha valtasz vissza vastagra... a fej ne erdekelnjen, mert utana nem fogod a fejet hasznalni... igaz dragabb moka a vastag vinyozas, de szivasugyileg garantaltan megmarad a hajad a fejen az tuti xD)

öregharcsa
jópár ilyen cucc van csak nem mindenkihez az jut el<#hehe><#vigyor1>

http://pspfilez.extra.hu/

dinomano
Van DL DVD-s pc game, majd megkerdezem a kedvedert... Ugyanis PC-s havernak kellett ilyen disc...ha jol emlekszem a LOTR - B. for middle earth 2 image file-jahoz; de jatvitsatok ki ha tevedek (neztem torrentet; 5,6 giga...)... :-P
Lesz majd vmikorra (az nem mindegy mikorra) savszelesseg PS3 game image file-oknak is... :-P ...legalabbis remelem... :-P /bár évekig elleszek ps2-vel, mint jeleztem... LAMMER...mekkora a költsege egy vinyonak (beszereles-"cakkumpakk" PS2-slimbe?)

Lammer
😛 meg at sem tudjuk, hogy milyen vedelme lesz a gameknak... 😛
majd meglassuk 😄

Seth
tudtam hogy ez lesz a válasz pfff, szörnyû
oké,oké megveszem ami tetszik, de most csak kiváncsi lennék rá, hogy mi lesz a warez scene jövõje ps3-nál ^^

PSN ID.: Beegabor