PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
JAJ NAGYON KÖSZÖNÖÖÖÖM!!!Még nem tudom mûködik-e, de ha újbó eljutottam idáig szólok.
Örök hálám.Azért Sajnálom az újrakezdést.ja és nem használtam forgalomra irányuló csalást.:S Ezek közül csak a vízen járó autót és a sportkocsis forgalmat.
Örök hálám.Azért Sajnálom az újrakezdést.ja és nem használtam forgalomra irányuló csalást.:S Ezek közül csak a vízen járó autót és a sportkocsis forgalmat.
tanulsag: Nem kell cheatelni, a nehez reszeket vegig kel szenvedni..cheat megölni jatekelmeny... :-P
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Ez tényleg egy nagyon jó ötlet, más játékoknál én is olvastam már hogyha csalást használsz akkor bajos lesz a mentés és a további játék során bizonyos hiba léphet fel, de erre nem is gondoltam most. reméljük 22Barna22 érdekében hogy tényleg az a baj hogy cheater volt.<#vigyor>#vigyor>
Hopp utánaolvastam még egy kicsit, és olyat említettek, hogy a hiba csak akkor jelentkezik, ha elõtte használtál vmilyen csalást (itt elsõsorban a forgalomra, gyalogosokra vonatkozó csalásokra gondolnak,mint plPedestrian Riot,Pedestrians Fight You,Pedestrians Have Weapons, stb.) Szóval, használtál e vmilyen csalást?? ^^ Ha ez a helyzet akkor valszeg kezdhetd elõlrõl és nuku csalás, vagy ha van mentésed korábbról,aminél tudod hogy nem alkalmaztál elõtte cheat-et
PSN ID.: Beegabor
Utánanéztem ennek a dolognak, és sajna azt kell hogy mondjam ezegy bug és valóban létezik (bocsi de nem hittem el igazából hogy nem te szúrsz el vmit^^), egyes lemezeknél vmi el van tojva. Egy angolnyelvû végigjátszásban említette az írója, nincs orvosság erre a hibára. Sajna így jártál
"It appears that some DVDs have glitches during the Madd Dogg mission, where he
will jump very quickly off the ledge to his death before you can save him. The
above person wrote that Gamestop mentioned several discs with that glitch on
it."
"It appears that some DVDs have glitches during the Madd Dogg mission, where he
will jump very quickly off the ledge to his death before you can save him. The
above person wrote that Gamestop mentioned several discs with that glitch on
it."
Elõröl:Gondoltam valaki tud valami javítást ez ellen amit ha felrakok a DVD-re kijavítja a hibát. Nah...Így most jobb ugye?<#shakehead>#shakehead>
'piszkálni a DVD-n' ???
Hát, szerintem simogasd és becézd egy kicsit, hátha akkor nem csinálja.
Hát, szerintem simogasd és becézd egy kicsit, hátha akkor nem csinálja.
Papesz
ja és a játék alatt egyetlen egyszer sikerült eljutnom a kocsiig...de mire beszálltam volna...<#shakehead>#shakehead> Pedig egybõl arra indultam.nem húztam az idõt.
Hát sajna elég régen.<#szomoru1>#szomoru1>Bár...nah pár hónapja mert Platinumban vettem 7.000-ért vagy 8000-ért.Fennt Pesten.és sajna nem járok pestre.Max 8x voltam ott 13 év alatt.Esetleg nincs valami amit meg tudnék piszkálni a DVD-n?(PC-n meg tudnám ezt tenni nem?)
PLEASE HELP!
Egyébként nagyon kösz Norbi7...<#sir>#sir>
PLEASE HELP!
Egyébként nagyon kösz Norbi7...<#sir>#sir>
Hát elég idegesítõ lehet, én másolttal játszottam és hát többször is neki kellett futnom mert nem igazán akart a platóra ugrani, de ilyennel szerencsére nem találkoztam. Egyébként mikor vetted, talán megpróbálhatnád kicseréltetni egy másikra vagy...<#nemtudom>#nemtudom>
Szóval akkor a PS2 meglévõ Resident Evil és Final Fantasy eredeti játékokat vennék még mindíg, ha van valakinek eladó? Árat meg hasonlókat e-mailbe megbeszélünk!
E-mail címem: Simanskykukaccitromail.hu
E-mail címem: Simanskykukaccitromail.hu
Bocs de PS2-n van meg a Game:
ja és ha itt vagyok:letöltöttem a San Andreas betûtípust és az is megvan hová kell bepakolni, de azt írja:
"Nem lehet a betûkészletet telepíteni.
A fájl (.../Grand Theft Auto San Andreas.rar) vagy érvénytelen, vagy sérült."
nem tudja valaki mi a probléma?
ja és ha itt vagyok:letöltöttem a San Andreas betûtípust és az is megvan hová kell bepakolni, de azt írja:
"Nem lehet a betûkészletet telepíteni.
A fájl (.../Grand Theft Auto San Andreas.rar) vagy érvénytelen, vagy sérült."
nem tudja valaki mi a probléma?
OK.Bocsánat.De én csak azt mondom hogy ez valami bug, mert akkor is leeski ha meg sem mozdulok és mire lenyomom azt a képernyõt amin azt írja, hogy találj egy megoldást hogy megmenthesd a SPAN-t, azallatt leugrik.
<#confused>#confused>
<#confused>#confused>
22Barna22 nemtom mi lehet a problémád, be kell ülni abba a teherautóba a kartondobozokkal. Esetleg próbáld úgy, hogy kerülj kicsit, hogy a csávó ne vegye észre mire készülsz,lehet azért ugrik le.
és ne parasztozz le senkit, nemcsak én próbáltam segíteni hanem más is, de szerintem már a franc se emlékszik hogyan kell pontosan megoldani ezt a részt
és ne parasztozz le senkit, nemcsak én próbáltam segíteni hanem más is, de szerintem már a franc se emlékszik hogyan kell pontosan megoldani ezt a részt
hát összesen 4 ff van ps2-re. A 10, a 10-2 , a 11(+1 kiegészítõje) és a 12
Re-bõl Code veronica, outbreak 1-2, illetve a gun survivor-ból is kijött egypár,azokat nem követem
Re-bõl Code veronica, outbreak 1-2, illetve a gun survivor-ból is kijött egypár,azokat nem követem
De a R.E. Code Veronika meg az Outbreak az ps2 nem? Meg FF bõl akkor csak 2 részt adtak ki ps2-re?! hát ez szörnyû.
Ember vagy 20 oldalon rákérdeztem és senki nem akart segíteni, gondoltam itt jó arcok vannak itt biztos.CSAK AZ ILYEN PARASZTOK TESZIK TÖNKRE EZT A FÓRUMOT!+ha megértetted, hogy egyáltalán mi volt a probléma szólj ok?<#pardon1>#pardon1>
nem adtak ki a VII.+IX.-et PS2-re; sem a 8. részt... Ettöl függetlenül jatszhatoak PS2-n a PS1-es részek (allitolag)... PS2-re FFX van, FFX-2, és FFXII US verzioja hamarosan érkezik... Resi 1-2-3 szintugy PS1-es...
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Resident Evil-bõl a 4 kivételével mindegyik érdekelne, FF-bõl nem tudom pontosan, mit adtak ki Ps2-re, de úgy tudom a VII-is kiadták meg a IX-is, szal bármelyik érdekelne lényeg, hogy ne legyen mmorpg.
Na gyerekek elvittem a konzolom kiheréltetni a mészárszékhoz.
Mostmár igy olvassi a sima dvdt is.
Mostmár igy olvassi a sima dvdt is.
konkrétabban? FF-bõl van X meg X-2 meg XI, re-bõl meg code veronica,re4,gun survivorok, outbreak-ek
Hali
Nincs valakinek eladó Final Fantasy és Resident Evil Ps2 eredeti gamesok?
Nincs valakinek eladó Final Fantasy és Resident Evil Ps2 eredeti gamesok?
Kit érdekel a San ANdreas?
Menj a San Andreas Topicba és ott írogass ne itt!
Amúgy meg annyira egyszerû és rövid játék h 3 nap alatt végig vittem!
Menj a San Andreas Topicba és ott írogass ne itt!
Amúgy meg annyira egyszerû és rövid játék h 3 nap alatt végig vittem!
DE NEM ÉRTITEK????!!!!!
MIRE EGYET IS LÉPHETNÉK LEUGRIK AZ EMBER!!!!!MÉG EL SEM INDULHATOK!!!EZT NEM LEHET ÉRTENI???<#ticking>#ticking>
MIRE EGYET IS LÉPHETNÉK LEUGRIK AZ EMBER!!!!!MÉG EL SEM INDULHATOK!!!EZT NEM LEHET ÉRTENI???<#ticking>#ticking>
Dupla mássalhangzókat ismered?
Agy:
GTA-s: van a közelben egy rakodóautó, azzal kell megmentened.
Agy:
GTA-s: van a közelben egy rakodóautó, azzal kell megmentened.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Sajnos nem tudok másik helyet, de azon a linken a Kapcsolat menüpont alatt bejön a bolt címe, és az összes dolgozó telefonszáma és az saját e-mail címe. Azok miért nem jók?
Papesz
papesz legutób is te mutatál egy oldalt ahonan a budokait meg lehetet volna veni de hogy a faszba ha az a kölyok semilyen elérhetõséget nem ad meg válaszolj es agy már egy másik infót hogy meg tudjam szerezi azt a kikurt budokait
Miért lenne gáz. Tökmindegy hol veszed, ugyanazt a minõséget kapod. Nem az eladószerven múlik. Az euronicsba vagy media marktba vett gép ugyanúgy elromolhat
Hali
Szerintetek nem gáz megvenni A PS2-tõt a Tescoba?
Szerintetek nem gáz megvenni A PS2-tõt a Tescoba?
Hali...Van egy PS2-m és megvettem rá(még régebben) a GTA San Andreast és az a gond, hogy a Madd Dog nevû küldetést nem lehet megcsinálni, mert(emlékeztek ugye?miután lemegy a küldetés intro-ja, kiírja hogy találj egy megoldást hogy megmenthesd Madd Dog-ot.Ugyanis le akar ugrani.) mire egyet is léphetnék a hülye állatja leugrik!Szó szerint...ilyenkor mit csináljak?????<#rinya>#rinya>
AZT VÁGOM DE NEM JUTOK EL ODÁIG MERT MIRE EGYET IS LÉPHETNÉK LEESIK A CSÁVÓ!SZÓ SZERINT!
<#buck>#buck>
<#buck>#buck>
GTA-nak is van külön topikja, mellesleg ott van az a tragacs teli dobozokkal, abba kell beszállni, aztán csak jó helyre kell beállni, de mikor durran a platón, nincs még vége, irány gyorsan a kórházba
Hali...Van egy PS2-m és megvettem rá(még régebben) a GTA San Andreast és az a gond, hogy a Madd Dog nevû küldetésnél még írja, hogy találjak egy akármit amivel megmenthetem a csávót a szétloccsanástól,(ekkor még lépni sem tudok) de mire vége lenne a leírásnak, a háttérben látszik hogy leugrik a részeg barma! ÉS MIT TEHETNÉK ÉN???!!!<#rinya>#rinya>
hali! vki tudna mondani egy oldalt ahonnan a Fullmetal Alchemist játékokat lehetne leszedni? köszi :)
próbál pozicionálni a fej de nem sikerül neki vagy csak nehezen.......szervíz
http://pspfilez.extra.hu/
Nem chipes a gépem.
Nekem akkor csinálta ezt mikor rossz minõségû DVD-re írtam, úgy hogy leszoktam róla!
Hellosztok. A PS2-m kattogó hangokat ad ki lemez olvasás közben.Nem tudjátok ez miért van és hogy lehetne kijavítani?
Hét én nem tom, de én is meguntam az 576-ot, valamit ott nagyon elbaltáztak, de ez a BAJNOK gyerek tényleg valami nagy dolgot tehetett, hogy így hirdetik ellene az inkvizíciót, de a legjobb, hogy mindenki csak beszél róla, igazából senkisem tudja, hogy ki is lehet õ. No mind1 a bort tisztán a pálinkát piszkosul szeretem!
www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu
szani ez az egesz utalkozas... --->>> <#levele>#levele>
(Dzson kartars probalja bevinni a stilust a "fotopikba" de remelem nem sikerul neki ez a hadmuvelet)
(Dzson kartars probalja bevinni a stilust a "fotopikba" de remelem nem sikerul neki ez a hadmuvelet)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
BAJNOK a magyar konzolosélet meghatározó szereplõje, ex576-os, volt ott valami afférja, azóta Martin és társai tûzzel vassal üldözik, ahogyan Kaszmant is.
www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu