PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vki
Csá!

Egy nem szép dologgal kapcsolatban kérdeznék. Adott egy Gameshark 4 V2, vagy mittomén én? Azt hogyan kell használni, és miért van az, hogy kiválasztom a játékot, és mikor rányomom, hogy start, akkor kiírja, hogy not disc inserted, meg ilyenek.

ACER Aspire 5738ZG

Ombika
Jajj ezt nem ide akartam irni! 😛

Ombika
Aszem elneztem sorry!

Privizzen rám valaki aki ért a Ps2 online-hoz! (chippes gépel irott cd-vel vagy vinyóró)

Ombika
Szerintem ertheto volt de mind1!!!
Akkor odairtam volna!!

De azert THX

22Barna22
Bizony így van Papesz.<#nevetes1>(úgyértem jól mondtad)

Én úgyis csak helyeselni tudok egy ideje.

A kisujjamból kellett volna kiszopnom, hogy használtat keresel? Én csak segíteni próbáltam.

Papesz

Ombika
Igen tudom es nagykerbol is tudok szerezni 22.400-ert de mivel nem akarok rajta bukni igy hasznaltan veszem!
Szerinted kulonben beirtam volna ide?!

cicai
kössz

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

A vékony.
cicai
tudom, hogy hülyének fogtok nézni, de mi az a slim?

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Na ez már egzakt kérdés. Ha nem akarsz vinyózni, bátran vegyed a slimet. A nagyok már csak használtan hozzáférhetõk jó ideje. tartósságra a kicsi nekem már bizonyított. Persze a nagy is, de ugye vigyázni kell rájok oszt jówan 😊

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

cicai
melyik a jobb?

Minden vékonyban van beépített IR vevõ alapban, tehát távirányítható külsõ modul nélkül. Minden vékonyban van LAN aljzat. Minden vékony külsõtápos, és mechanikában is eltér, nem tálcáa. A vastagok tálcásak, infravevõ csak az 50xxx-esekben van, nincs bennük LAN aljzat de van vinchester-hely a géptestben. Méretre 2.3-szerese a vastag a vékonynak. Tápja beépített. nagyjából ennyi 😊

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

cicai
Mi a különbség a vastag és a vékony PS2 között?

Kértem hogy privátban, ami olyan kérdés, mert ez nem önéletrajzi topic, e nem modder...

Pontosan melyik város v. faluban laksz turho?
22Barna22
amit az elõbb írtam NEM ELOLVASNI!

Szolnok alatt lakom, de ha érintett vagy dobj privit.

cicai
menyiért chippels?

Maximálisan nem, 2 éves gép is van amit én chipeltem, a környezetemben, 2 db is. És kisgyereknél van az egyik. Sokat bírnak ha vigyázol rá, nem porolod és cigized tele.

cicai
Sziasztok!
Segítsetek nekem abban, hogy a PS2-vel (amelyik vékony típusú és felfelé nyílik)
kapcsolatban igaz-e az, hogy a chippeltetés után az írott játékok használata tönkreteszi a gépet és kb. fél évente vmit ki kell benne cserélni sok pénzért?
Elõre köszi a segítséget!

22Barna22
fogalmam sincs de SZERINTEM 5.000 körül.Aztán ez lehet hogy hülyeség.Javítsatok ki!

DaniX14
Csátok!nem tudjátok mennyibe kerül kb egy PS2 Slim chippelése????kösz a választ elõrre is

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

Papesz

Ombika
Hi!!

Logitech Formula Force Pro kormanyt nemtud vki eladot esetleg?

bubi07
Nekem mûködik.

Skacok.
CRT-s projectoros TV-m van.Szerintetek megy a fénypisztoly vele?Még kalibrálni sem tudom.A pisztoly a Linkspeed 100 hz-es pisztolya.

Broafka
nekem nem mûködik, de szerintem gép függõ...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

dvd-rw-vel mûködik a ps2?
dinomano
...nekem hibazott már Decrypter; kiirasnal, igaz csak egyszer... ugyanolyan fajta lemez, ugyanaz az ISO, imgburn-el ment dvddecrypterrel nem... :-| Probaltam ISO-t beolvastatni IMGBURN-el is, de nem ment amugy, beolvasni tenyleg a dvddecrypter a jobb...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

öregharcsa
az imgburn ugyanaz(ugyanaz az emberke csinálta)csak ott nem tudsz beolvastatni csak kiírni....

egyébként én is a decryptert használom....tök megbízható a többi íróprogrammal szemben<#eljen>

http://pspfilez.extra.hu/

Hát én nem tom kiírtam imgburn-al de nem ment
Seth
ha már dvd decrypterrel csinál iso-t,akkor mér ne írhatná ki ugyanúgy a decrypterrel. Én mást nem is használtam soha

PSN ID.: Beegabor

dinomano
...Hmmm...IMGBUNR-t szedd le netröl, kicsomagolod az arhivot(gondolom netröl töltöttel game-et...) és kiirod IMGBURN-el 4X sebesseggel...

Masik eset: ha kölcsönbe kaptal cd-t; akkor dvddecrypterrel a legegyszerübb read ISO vagy vmi ilyesmi opciot beallitani, és a dvd-decrypter kiirja a C:\-be a file-t(bizti be lehet allitani neki celkönyvtarat; de en nem tököltem vele); ezutan IMGBURN-el ird ki az ISO-t, 4X sebesseggel(fontos!)

(A dvd decrypter ISO+MDS file-t csinal, mindegy melyiket irod ki (MDS csak indexfile))...

hy segítsetek már egypicit légyszi eddig nem volt kichippeltetve a ps-em pedig már vagy 2 éve megvan de most kiéet ingyen és azt akarom megkérdezni hogy hogyan kell kiírni a jatekokat?
dinomano
vannak ilyenek; de en sem probaltam soha ezt az ISO patchelest... Van allitolag valami cd-s megoldas; amikor game elött be a patchCD, oszt utana a gameCD; de hogy müxik-e azt nem tudom... + van, amiröl te is beszeltel, amikor ntsc/pal patch van a game "elött"...erre van vmi ISo-patch...

Max 36
Kösz szépen.

Isten most nem ér rá,segíthetek?

Banyapapa
van,csak nekem szar volt, lassult a játék,vagy elég durván elcsuszott a kép.
itt nézd meg

Max 36
Sziasztok!Tuti,hogy láma vagyok a témában,de vajh létezik olyan program,hogy az NTSC-s gaméket átkonvertálja PAL rendszerüvé??Vagy olyan patch,amivel választhatnék a 2 jelrendszer között

Isten most nem ér rá,segíthetek?

Prince of Máté
na ha nem vagy még 18 felett akkor mit San Andreasozol? (18)-as a játék<#eplus2>

22Barna22
a 2 a kedvenc számom

22Barna22
<#nevetes2><#taps><#finom><#nevetes1>Jó lenne!

De amúgy baj ha nem vagyok annyi?Komolyan kérdezem.

Seth
jesszus most lebuktál, azt hittem olyan 22 körül lehetsz a nevedbõl ítélve ^^

PSN ID.: Beegabor

22Barna22
vagyis még járom

22Barna22
ki is jártam.

Prince of Máté
8 általánost illik kijárni<#miaz>

22Barna22
<#unalmas>íííííí hogy, olvassak könyvet?<#vigyor5>

Én ha unatkozom, elolvasok egy jó könyvet. <#integet2>

Papesz

22Barna22
HÉ!Amikor csaltam csak azért csatam mert unatkoztam!Küldetést nem csináltam végig úgy soha!<#gun><#mf2>