PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Banyapapa
akkor aza network adapter lemeze?
Kérdezél körbe ahhol árulnak ilyet,konzone.hu,konzolium.hu.

Utobbiba vettem a adaptert,és akkor azt mondta a srác ha még adok egy ezrest kapok lemezt is,de nekem ugyse netre kellet a bigyoka,szal ottmaradt😊

dinomano
aham... nah, ma is tanultam vmit... :-P

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Igen kell ilyen lemez.
Nekem ugy volt hogy megvettem a ps-t és ott volt egy internet cím aszem ahol megrendeltem és ingyen kiküldték franciaországbol.
Aszem meg kellett adni a gép adatait meg ilyenek. Majd utánanézek.
Mondjuk hozzáteszem nekem 6 hónap alatt küldték ki😞
dinomano
hmmm...Haloban nem vagyok okos, de (ha régi(NAGY) ps-etek van akkor) kell halo-adapter is gépbe; a pici slimben alapban bent van...azon kivül nem tudom mi kell hozza, de en még illen "beallitas lemez"-röl nem tudok... :-|

dinomano
mit értessz kiegeszitölemez alatt?:-O Shark Codes, vagy mi? (Cheatgyüjtemeny game-ekhez; ami kinyit egy csomo dolgot adott game-ben, game lemez elött kell betenni a gépbe...)...Vagy milyen kiegeszitökre gondolsz?

Csá mindenkinek! Kéne egy kis segítség.
Hálóba akarunk játszani a haverral csak ha jól tudom kell hozzá egy hálózati dvd amivel a beállításokat csinálom.
honnan tudom ezt megvenni és mennyibe kerül kb???
és ha én ezt megveszem akkor a haverom is betudja ezzel állítani az övét???
Segítségeteket elõre is kössz
22Barna22
Léteznek PS2-re kiegészítõlemezek?És ha igen, hogy kell használni(még nem voltam hasonló helyzetben)? Berakom és utána rá kell menteni a játék mentésére???

Konzolboltokban leginkább, de én például a MM-ban vettem.
Például itt is van.
torrente
Ugye jól tudom, hogy ps2-es memóriakártyát nem lehet formázni? Vagy ha igen, akkor hogyan és hol?

22Barna22
A kérdés a következõ:Léteznek PS2-re kiegészítõlemezek?És ha igen, hogy kell használni(még nem voltam hasonló helyzetben)? Berakom és utána rá kell menteni a játék mentésére???

sapkafej
és ezt hogy nevezik vagy mi? esetleg nem tudod, hol lehet kapni?
az a baj, hogy nem tudom, hogy keressem.<#rinya>

György

Igen többféle is van.
sapkafej
létezik olyan usb átalakító, amivel a pc-n tudom használni a ps2 controllerét?

György

Seth
mûködik persze, de csak ps1-es játékok tudnak rá menteni, mivel az még blokkrendszerben mûködött, ps2-es meg már tetszõleges nagyságú lehet

PSN ID.: Beegabor

DaniX14
azt mondta ismrõsöm hogy PS1 memócardot berakta PS2-be és müködik a PS2-be!!Ez igaz hogy müxik??

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

dinomano
Nagy különbsegeket nem fogsz talalni; söt szinte semmit...az ujabb PS2-knek allitolag jobb az elektronikaja+nem talcasak a slimek és kisebbek...ez az egyetlen különbseg; hardver teljesen ugyanaz... A legujabb PS2 slim-re nem lehet vinyot kötni allitolag...

Miért ne lenne jó?
DaniX14
és még az hogy most kaptam a Tesco-ból 35ezerért egy PS2 Slimet és azt kérdenémn hogy ez 75004 változat az jó nem?100x jobb mint a 70004-es?,

pc killer
SZerinted venne bárki is memcardot Qrva drágán ha menthetne a sokkal nagyobb memóriájú és memóriájához képest olcsó pendrivera?

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

Azt honnan tudjam, hogy tiszta-e a fej?
Mindennel ezt csinálja film, zene, játék....
Mivel lehet tisztítani? Bárcsak annyi lenne.
DaniX14
hali!azt kérdeném hogy ha nincs ps2 memókártyád de ps2 slimed van és a pendrive-ra rárakhatom a mentést vagy elfogadja eggyáltalán???

Szerintem mindenhol elkérnek 10-15 ezer forintot aztán hogy mit raknak bele az máskérdés. Mondjuk ha DMS4-et raknak bele akkor 20 vagy annál is több, de az legálább jó, de ez nem jellemzõ!

Nem vaze, csak az ár különbség azért számít, Tescoba most 35E, de lehet mire megvenném elfogy, egyébként egy jobbfajta chipelés mennyibe kerül?

A Tesco-s is ugyanolyan mit a többi! Szerinted a Tesconak külön gyárt a sony valami gagyit?

Hali

Szeretnék venni új Ps2-tõt, Gyõr, Veszprém, Fehérvár, Szombathely környékén, tud valaki ajánlani valami normális szakboltot, vagy fogjam, azt vegyem meg a tescosat?

öregharcsa
te nem jársz semmiféle torrent topicban????
tilos! magyar torrentoldalak címét nyíltan közzétenni és egyben kibaszás is az oldal üzemeltetõivel na meg a felhasználókkal!!!

WazheadBoci:

ne kunyerálj meghívót mert kibasszák azt is aki adott neked+ téged is ha bejutottál...(próbálkozz baráti körben vagy legalább priviben)

http://pspfilez.extra.hu/

Fej tiszta? Mindennel ezt csinálja? cd-lemez (audio is akár)?

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

WazheadBoci
aham.. köszi..
léas nincs egy fölös + hívód???

WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/

Sajna nem azt. Azt írja ki, hogy nem képes olvasni.
Couldn't read.... valami ilyesmi.
Bekapcsolom felpörög forog a lemez venti... utána kikapcsol a venti a lemez forog de nem olvas.
Pontosan mit ír ki? A piros képernyõn azt hogy Ps lemezt akar? Eredetivel sem megy? Tuti pörgeti?

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Beteszem a lemezt elindítom felpörög aztán megáll (de pörög tovább)
És kiirja a gép hogy nem tud olvasni.
Fejvédelemet tettek rá mikor csipelték.
Más baja nem lehet csak a fej?
Ez így mûszakilag marhaság 😊 (bocs de az)
A 7000x-es alaplapok nagynéha kinyírhatják a fejet, ez ismert tény (mûszaki körökben). Fejvédelem azért van. Ha hirtelen halt meg, nem gyengélkedett, akkor belefutottál egy ilyen megszaladásba...

Ha kicsipeli az ember akkor írt játékot rak bele.
Ezek a fejek alkalmazkodnak 1 tipushoz mint pl dvd után ne tegyél bele cd-t mert tönkreteszi!
Írott játékok után jácottam az eredeti Final Fantasy X-el elég sokat ami berongálta a fejet és kampo😞
gondolod, hogy az eredeti játék teszi tönkre ? nem inkább az írt lemezek, meg a CD-k ?

1 év chip nélkül és 1 év azzal.
A 2. évben kapta rendesen a strapát😄
Aszonták az eredeti játék meg a film meg a cd teszi tönkre.
Ha uj fejet kap az jobban bírja?
Hirtelen halál? Sajna ez fordulhat elõ a 70004-es szériánál. Bár 2 évesen, fõleg ha ment is, nem is rossz. Chipes gép?

Pontosan az.
Honnan tudtad?😄
2 évig bírta így egy szót se szolhatok csak az érdekes, hogy egyik pillanatrol a másikra.
annak oka van....70004-es? Amúgy 8-9 k amit tudok hogy van, a vaterán szoktam látni például...

Sziasztok!
Ps two-ba nem tudjátok, hogy mennyibe kerül egy olvasófej? Meghalt😞
cicai

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Smithie
http://bithumen.tx.hu De oda meghivoval tudsz csak bejutni...

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

WazheadBoci
hello skacok..
kéne a Predator: Concrete Jungle
nevû játék.. nem tudja vki honnan szedhetném le??

köszii

WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/

Ha letöltök egy játékokot és kírom
dvd-re akkor miért nem inndul a játék pedig IMGBURN-elkészült
aki tud segiteni az msn-en elér!
inen most mek!
<#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help>
<#help>
hello!

akinek megvan a Dark Cloud és kijátszotta az vegyen fel msn-re vagy segitsen!!!

[email protected]