PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kérdezél körbe ahhol árulnak ilyet,konzone.hu,konzolium.hu.
Utobbiba vettem a adaptert,és akkor azt mondta a srác ha még adok egy ezrest kapok lemezt is,de nekem ugyse netre kellet a bigyoka,szal ottmaradt😊
Nekem ugy volt hogy megvettem a ps-t és ott volt egy internet cím aszem ahol megrendeltem és ingyen kiküldték franciaországbol.
Aszem meg kellett adni a gép adatait meg ilyenek. Majd utánanézek.
Mondjuk hozzáteszem nekem 6 hónap alatt küldték ki😞
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Hálóba akarunk játszani a haverral csak ha jól tudom kell hozzá egy hálózati dvd amivel a beállításokat csinálom.
honnan tudom ezt megvenni és mennyibe kerül kb???
és ha én ezt megveszem akkor a haverom is betudja ezzel állítani az övét???
Segítségeteket elõre is kössz
az a baj, hogy nem tudom, hogy keressem.<#rinya>#rinya>
György
PSN ID.: Beegabor
Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93
XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD
Mindennel ezt csinálja film, zene, játék....
Mivel lehet tisztítani? Bárcsak annyi lenne.
Szeretnék venni új Ps2-tõt, Gyõr, Veszprém, Fehérvár, Szombathely környékén, tud valaki ajánlani valami normális szakboltot, vagy fogjam, azt vegyem meg a tescosat?
tilos! magyar torrentoldalak címét nyíltan közzétenni és egyben kibaszás is az oldal üzemeltetõivel na meg a felhasználókkal!!!
WazheadBoci:
ne kunyerálj meghívót mert kibasszák azt is aki adott neked+ téged is ha bejutottál...(próbálkozz baráti körben vagy legalább priviben)
http://pspfilez.extra.hu/
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
léas nincs egy fölös + hívód???
WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/
Couldn't read.... valami ilyesmi.
Bekapcsolom felpörög forog a lemez venti... utána kikapcsol a venti a lemez forog de nem olvas.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
És kiirja a gép hogy nem tud olvasni.
Más baja nem lehet csak a fej?
A 7000x-es alaplapok nagynéha kinyírhatják a fejet, ez ismert tény (mûszaki körökben). Fejvédelem azért van. Ha hirtelen halt meg, nem gyengélkedett, akkor belefutottál egy ilyen megszaladásba...
Ezek a fejek alkalmazkodnak 1 tipushoz mint pl dvd után ne tegyél bele cd-t mert tönkreteszi!
Írott játékok után jácottam az eredeti Final Fantasy X-el elég sokat ami berongálta a fejet és kampo😞
A 2. évben kapta rendesen a strapát😄
Aszonták az eredeti játék meg a film meg a cd teszi tönkre.
Ha uj fejet kap az jobban bírja?
Honnan tudtad?😄
2 évig bírta így egy szót se szolhatok csak az érdekes, hogy egyik pillanatrol a másikra.
Ps two-ba nem tudjátok, hogy mennyibe kerül egy olvasófej? Meghalt😞
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
kéne a Predator: Concrete Jungle
nevû játék.. nem tudja vki honnan szedhetném le??
köszii
WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/
dvd-re akkor miért nem inndul a játék pedig IMGBURN-elkészült
inen most mek!
akinek megvan a Dark Cloud és kijátszotta az vegyen fel msn-re vagy segitsen!!!
[email protected]