PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak a kettes kérdésre tudom a választ: játszható demokat csak és kizárólag a hivatalos PlayStation magazinok adhatnak ki, úgyhogy eddig sem és ezután sem lesznek letölthetõ demok.

A PS3 megjelenésével ez természetesen változhat.

Papesz

gabe paul logan
1.Vki tudja-é hogy a smackdown vs raw 2007 kijött-é már?
2.Pro evolution soccer 6 demot lelehet tõteni vhonnan?

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

torrente
Egy Swap Magic 3.6-ot szeretnék rendelni külföldrõl. Slim ps2-õm van. Ha megrendelem, akkor valószínûleg megkapom azt az eszközt, amit rá-/bele kell szerelni plusz a lemezt? Hogy mûködik ez pontosan?

Szevasztok!Tudnátok nekem ajánlani olyan oldalt
ahol ps2 gameeket találok nagyobb mennyiségben?Régebbi "klasszikusokat" is pl:Soul calibur-ok,Virtua Fighter-ek,ilyesmik.Tehát egy-két évre visszamenõleg is van anyag rajta.Leginkább magyar smsweb oldal érdekelne,vagy valami kifejezetten ezzel foglalkozó torrent oldal.
Elõre is kösz a választ!

Ombika
VEttem logi DFP kormanyt es az 50004 ps2om nem akarja felismerni de SLIM ps2 meg igen!
Az lehetseges,hogy csak azok ismerik fel vagy masnak nincs ilyen baja ezzel?

Tolts le egy mentett allast, ami mar megnyitja az osszes varost. 😉
Az nekem pont elég, nem akarok köldetéseket csinálni, csak a kaszinóban szó

http://racing-events.blogspot.com/

22Barna22
Ok csak gondoltam úgy sincs semmirõl beszélni CSAK A GTA-ról.😄

na 8 ne értsétek félre

Prince of Máté
Barna ez nem az a topic ahol különbözõ játékokról kérdeznek érted?!
majd itt váéaszolnak neked. ennyi. és nem ide kell írni ami nem ide való.Ha moderátor lennék ezért biztos kapnál Bûntetõ Pontot!

22Barna22
Valaki nem tud segíteni?
A probléma a következõ:
-Újrakezdtem a "Marc Ecko's:Getting Up" címû game-et és az eleje-felé van egy pálya ahol járõröznek azok a faszik (azok az antigraffiti-s fószerek).Akárhogy próbálom mindig észrevesznek.Ti hogy oldottátok ezt meg?

Szét lehet õket verni?Úgy tudom jön helyettük másik.Szval hogy csináltátok meg és szét lehet-e õket verni.

Seth
és ott a lezárt területen mit akarsz csinálni?, Csak mászkálni ide-oda? mert küldetés az nem lesz

PSN ID.: Beegabor

Afe
de olyan kod van, hogy ne üldözzenek nem igaz!?

gondolom ez akkor is hat ha átrepül -úszik a lezárt területre😉

Prince of Máté
Hát pedig vagy végig viszed vagy nem játszol vele mert nincs ilyen kód

Bukó, Pc-n eljutottam 3x is addig, nem játszom végig mégegyszer. Valaki dobjon már meg 1 kóddal!!

Prince of Máté
Ahhoz el kell addig jutni

Ja, mármint amivel elmehetek a 3. pályarészen lévõ haszinóba anélkül hogy üldöznének.
Szóval nem térkép kell hanem teljesen bejárható pálya.

dinomano
nezd meg a gamecon.hu-n, van vegigjatszas, talan terkep is (magyar)...többit keresd google-ban..terkepet is talalsz bizti...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Hell. A SanAndreashoz kellene teljes térkép kód!!!

22Barna22
Sokan...Naaaaaaagyonsokan.Szegény.😄

Vajon hányan fogják megverni az embert, miután kiderült, hogy gagyi a cucc ?

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban

Most én vagyok hülye de egy kiirt lemezt kell berakni, hogy utána olvassa a KIIRT játékokat? Hogy olvassa be a nem eredeti bootlemezt?😄
Ezt nézzétek:
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=13010056
Már megint valami balf*sz!

dinomano
nem kérte a VR mission az origi lemezt; nelküle is ment...

Seth
A GTA london ps1-re kérte indítás után az alapjátékot, azt talán kiegészítõlemeznek lehetne nevezni , más ilyenrõl még nem hallottam (esetleg a metal gear solid: vr mission ,mintha az is kérte volna,nem emlékszem)

PSN ID.: Beegabor

windrunner
nincs semmi ilyen lehetõség jelenleg konzolon...Vannak játékok amik figyelik az elõzõ részei mentését és ilyen kor az újjab epizódokban megnyithatsz 1-2 extrát de hatalmas kiegészítéseket nem adnak ki egy játékhoz sem max az originál stuff-al egybe rakva.

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

22Barna22
Tegyük fel, hogy van egy kiegészítõ lemezem amit én írtam.Ez hivatalosan is a NFS Carbon kiegészítõlemeze.Meg lehetne csinálni, hogy ha van egy játékmentésem Carbonban akkor berakom az Expansion Pack-et(Kiegészítõ csomag) és rámentem a játékmentésre a rajta lévõ anyagot és akkor csak azon a játékmentésen lennének rajta a kiegészítések?

Ne nézzetek hülyének.Ez csak egy példa.CSAK KÍVÁNCSISÁG!

dinomano
...Volt még a Midnight club 3bol is vmi Dub edition, meg NFS-M.Wanted-böl volt valami Black Label vagy mi... :-P Pár uj soundtrack, 1-2uj auto esetleg palya...de ezek nem oylan nagy valtoztatasok...+PS1-es Wipeout3-bol volt vmi specko valtozat, a régi (elsö)rész egyik palyajat ujra betették a 3-ba; nagy felbontason... Mondjuk ezek 1-2nagy-nagy sikerjateknal kiadott apro valtoztatasok/ujra kiadasok... PC-n a gép jellegéböl(modolhatosag stb.)kifolyolag sokkal több a mod/koegeszitö etc. ...

Arra lennék még kiváncsi,hogy megéri-e utángyártott memoria kártyát venni vagy mindenképpen eredeti sonyt vegyek?

Banyapapa
irni lehet,csak igy ahogy te gondolod nem irnak.
de
vannak spéci esetek,mint a dmc3,és utána jött ki a dmc3 SE,vagy a MGS2/3,és utánuk a subst,igaz ezekben benne van a eredeti is ugy tudom,de raknak bele még ezt azt,ennyi.

22Barna22
Mármint melyik gamehez lenne?("mihez is lenne?") Akármelyikhez.Nincs olyanj játék amihez ne lehetne kiegészítõt írni.

Banyapapa
nincs.
Se ps1,se ps2,és se GC-re nincs ilyen,mihez is lenne?

irányítószám

22Barna22
Ezt most nem egészen értettem.Nincs?Ez tuti?

Prince of Máté
barna nincs kiegészítõ PS2 -re én válaszolok a kérdésedre mert nem vegy ok hát õõõ mindegy

Prince of Máté
és az én egyszerû kÉRDÉSEMRE NEM VÁLASZOLTOK BA*****sZA MEG

Banyapapa
mint a sims játékok kiegészitöje?
olyan nincs.

22Barna22
nah

22Barna22
nem csak biztos van valaki aki tudja
SORRY

Az nem jutott még eszedbe, hogy azért nem válaszol senki, mert nem tudjuk a választ?

Vagy mindenki egyesével írja be, hogy 'Nem tudom' ?

Papesz

22Barna22
VALAKI PLEASE HELP!!!!!!!!JOBBAN JÁRTOK TI IS MERT TELEÍROM A TOPICOT A KÉRDÉSEMMEL...:S Ha senki nem válaszol akkor is megkérdezem.😞

vki
Hi!

Van valakinek egy mûködõ Codebreaker-je, ami mûködik pendrive-val?

ACER Aspire 5738ZG

22Barna22
"mit értessz kiegeszitölemez alatt?:-O Shark Codes, vagy mi? (Cheatgyüjtemeny game-ekhez; ami kinyit egy csomo dolgot adott game-ben, game lemez elött kell betenni a gépbe...)...Vagy milyen kiegeszitökre gondolsz?"

Hát pl.:Sims:Egyetem...Ilyenekre!

Tehát a kérdés mégegyszer hogy senkinek ne kelljen visszaolvasnia:
-Léteznek PS2-re kiegészítõlemezek?És ha igen, hogy kell használni(még nem voltam hasonló helyzetben)? Berakom és utána rá kell menteni a játék mentésére???

Prince of Máté
www.ps2registration.com ugye?
Mert nén ott kipróbáltam regisztrálni csak elakadtam egy geyszerû pontnál:
Post Code az mit jelent ponotsan?
Irányítószám?

DaniX14
a ps2 viszi az irott ps1 gamet nem??

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

Banyapapa
nekem is,oszt kaptam egy demot oszt csá😛

Nekem fél év volt😄
Sziasztok, keresek Kuri Kuri Mix-et PS2-re.

Illetve még1 kérdés: ha bereggeltem a PS2-met, mennyi idõbe telik, míg megkapom a Welcome Pack-omat a demolemez-zel ?

Thanx.

Powned by Phazon...

sapkafej
köszi!

György

A www.vatera.hu -n szokott lenni a konzoloknál 1-1 elég olcsó darab.
Csak licitálni kell rá vagy elviheted villámáron.
Hali

Nincs valakinek eladó Ps2-es memória kártyája, vagy valami javaslat hol lehet hozzájutni olcsón?