PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak a kettes kérdésre tudom a választ: játszható demokat csak és kizárólag a hivatalos PlayStation magazinok adhatnak ki, úgyhogy eddig sem és ezután sem lesznek letölthetõ demok.
A PS3 megjelenésével ez természetesen változhat.
A PS3 megjelenésével ez természetesen változhat.
Papesz
1.Vki tudja-é hogy a smackdown vs raw 2007 kijött-é már?
2.Pro evolution soccer 6 demot lelehet tõteni vhonnan?
2.Pro evolution soccer 6 demot lelehet tõteni vhonnan?
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Egy Swap Magic 3.6-ot szeretnék rendelni külföldrõl. Slim ps2-õm van. Ha megrendelem, akkor valószínûleg megkapom azt az eszközt, amit rá-/bele kell szerelni plusz a lemezt? Hogy mûködik ez pontosan?
Szevasztok!Tudnátok nekem ajánlani olyan oldalt
ahol ps2 gameeket találok nagyobb mennyiségben?Régebbi "klasszikusokat" is pl:Soul calibur-ok,Virtua Fighter-ek,ilyesmik.Tehát egy-két évre visszamenõleg is van anyag rajta.Leginkább magyar smsweb oldal érdekelne,vagy valami kifejezetten ezzel foglalkozó torrent oldal.
Elõre is kösz a választ!
ahol ps2 gameeket találok nagyobb mennyiségben?Régebbi "klasszikusokat" is pl:Soul calibur-ok,Virtua Fighter-ek,ilyesmik.Tehát egy-két évre visszamenõleg is van anyag rajta.Leginkább magyar smsweb oldal érdekelne,vagy valami kifejezetten ezzel foglalkozó torrent oldal.
Elõre is kösz a választ!
VEttem logi DFP kormanyt es az 50004 ps2om nem akarja felismerni de SLIM ps2 meg igen!
Az lehetseges,hogy csak azok ismerik fel vagy masnak nincs ilyen baja ezzel?
Az lehetseges,hogy csak azok ismerik fel vagy masnak nincs ilyen baja ezzel?
Tolts le egy mentett allast, ami mar megnyitja az osszes varost. 😉
Az nekem pont elég, nem akarok köldetéseket csinálni, csak a kaszinóban szó
http://racing-events.blogspot.com/
Barna ez nem az a topic ahol különbözõ játékokról kérdeznek érted?!
majd itt váéaszolnak neked. ennyi. és nem ide kell írni ami nem ide való.Ha moderátor lennék ezért biztos kapnál Bûntetõ Pontot!
majd itt váéaszolnak neked. ennyi. és nem ide kell írni ami nem ide való.Ha moderátor lennék ezért biztos kapnál Bûntetõ Pontot!
Valaki nem tud segíteni?
A probléma a következõ:
-Újrakezdtem a "Marc Ecko's:Getting Up" címû game-et és az eleje-felé van egy pálya ahol járõröznek azok a faszik (azok az antigraffiti-s fószerek).Akárhogy próbálom mindig észrevesznek.Ti hogy oldottátok ezt meg?
Szét lehet õket verni?Úgy tudom jön helyettük másik.Szval hogy csináltátok meg és szét lehet-e õket verni.
A probléma a következõ:
-Újrakezdtem a "Marc Ecko's:Getting Up" címû game-et és az eleje-felé van egy pálya ahol járõröznek azok a faszik (azok az antigraffiti-s fószerek).Akárhogy próbálom mindig észrevesznek.Ti hogy oldottátok ezt meg?
Szét lehet õket verni?Úgy tudom jön helyettük másik.Szval hogy csináltátok meg és szét lehet-e õket verni.
és ott a lezárt területen mit akarsz csinálni?, Csak mászkálni ide-oda? mert küldetés az nem lesz
PSN ID.: Beegabor
de olyan kod van, hogy ne üldözzenek nem igaz!?
gondolom ez akkor is hat ha átrepül -úszik a lezárt területre😉
gondolom ez akkor is hat ha átrepül -úszik a lezárt területre😉
Bukó, Pc-n eljutottam 3x is addig, nem játszom végig mégegyszer. Valaki dobjon már meg 1 kóddal!!
Ja, mármint amivel elmehetek a 3. pályarészen lévõ haszinóba anélkül hogy üldöznének.
Szóval nem térkép kell hanem teljesen bejárható pálya.
Szóval nem térkép kell hanem teljesen bejárható pálya.
nezd meg a gamecon.hu-n, van vegigjatszas, talan terkep is (magyar)...többit keresd google-ban..terkepet is talalsz bizti...
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Hell. A SanAndreashoz kellene teljes térkép kód!!!
Vajon hányan fogják megverni az embert, miután kiderült, hogy gagyi a cucc ?
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban
Most én vagyok hülye de egy kiirt lemezt kell berakni, hogy utána olvassa a KIIRT játékokat? Hogy olvassa be a nem eredeti bootlemezt?😄
Ezt nézzétek:
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=13010056
Már megint valami balf*sz!
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=13010056
Már megint valami balf*sz!
nem kérte a VR mission az origi lemezt; nelküle is ment...
A GTA london ps1-re kérte indítás után az alapjátékot, azt talán kiegészítõlemeznek lehetne nevezni , más ilyenrõl még nem hallottam (esetleg a metal gear solid: vr mission ,mintha az is kérte volna,nem emlékszem)
PSN ID.: Beegabor
nincs semmi ilyen lehetõség jelenleg konzolon...Vannak játékok amik figyelik az elõzõ részei mentését és ilyen kor az újjab epizódokban megnyithatsz 1-2 extrát de hatalmas kiegészítéseket nem adnak ki egy játékhoz sem max az originál stuff-al egybe rakva.
[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...
Tegyük fel, hogy van egy kiegészítõ lemezem amit én írtam.Ez hivatalosan is a NFS Carbon kiegészítõlemeze.Meg lehetne csinálni, hogy ha van egy játékmentésem Carbonban akkor berakom az Expansion Pack-et(Kiegészítõ csomag) és rámentem a játékmentésre a rajta lévõ anyagot és akkor csak azon a játékmentésen lennének rajta a kiegészítések?
Ne nézzetek hülyének.Ez csak egy példa.CSAK KÍVÁNCSISÁG!
Ne nézzetek hülyének.Ez csak egy példa.CSAK KÍVÁNCSISÁG!
...Volt még a Midnight club 3bol is vmi Dub edition, meg NFS-M.Wanted-böl volt valami Black Label vagy mi... :-P Pár uj soundtrack, 1-2uj auto esetleg palya...de ezek nem oylan nagy valtoztatasok...+PS1-es Wipeout3-bol volt vmi specko valtozat, a régi (elsö)rész egyik palyajat ujra betették a 3-ba; nagy felbontason... Mondjuk ezek 1-2nagy-nagy sikerjateknal kiadott apro valtoztatasok/ujra kiadasok... PC-n a gép jellegéböl(modolhatosag stb.)kifolyolag sokkal több a mod/koegeszitö etc. ...
Arra lennék még kiváncsi,hogy megéri-e utángyártott memoria kártyát venni vagy mindenképpen eredeti sonyt vegyek?
irni lehet,csak igy ahogy te gondolod nem irnak.
de
vannak spéci esetek,mint a dmc3,és utána jött ki a dmc3 SE,vagy a MGS2/3,és utánuk a subst,igaz ezekben benne van a eredeti is ugy tudom,de raknak bele még ezt azt,ennyi.
de
vannak spéci esetek,mint a dmc3,és utána jött ki a dmc3 SE,vagy a MGS2/3,és utánuk a subst,igaz ezekben benne van a eredeti is ugy tudom,de raknak bele még ezt azt,ennyi.
Mármint melyik gamehez lenne?("mihez is lenne?") Akármelyikhez.Nincs olyanj játék amihez ne lehetne kiegészítõt írni.
irányítószám
Az nem jutott még eszedbe, hogy azért nem válaszol senki, mert nem tudjuk a választ?
Vagy mindenki egyesével írja be, hogy 'Nem tudom' ?
Vagy mindenki egyesével írja be, hogy 'Nem tudom' ?
Papesz
VALAKI PLEASE HELP!!!!!!!!JOBBAN JÁRTOK TI IS MERT TELEÍROM A TOPICOT A KÉRDÉSEMMEL...:S Ha senki nem válaszol akkor is megkérdezem.😞
"mit értessz kiegeszitölemez alatt?:-O Shark Codes, vagy mi? (Cheatgyüjtemeny game-ekhez; ami kinyit egy csomo dolgot adott game-ben, game lemez elött kell betenni a gépbe...)...Vagy milyen kiegeszitökre gondolsz?"
Hát pl.:Sims:Egyetem...Ilyenekre!
Tehát a kérdés mégegyszer hogy senkinek ne kelljen visszaolvasnia:
-Léteznek PS2-re kiegészítõlemezek?És ha igen, hogy kell használni(még nem voltam hasonló helyzetben)? Berakom és utána rá kell menteni a játék mentésére???
Hát pl.:Sims:Egyetem...Ilyenekre!
Tehát a kérdés mégegyszer hogy senkinek ne kelljen visszaolvasnia:
-Léteznek PS2-re kiegészítõlemezek?És ha igen, hogy kell használni(még nem voltam hasonló helyzetben)? Berakom és utána rá kell menteni a játék mentésére???
www.ps2registration.com ugye?
Mert nén ott kipróbáltam regisztrálni csak elakadtam egy geyszerû pontnál:
Post Code az mit jelent ponotsan?
Irányítószám?
Mert nén ott kipróbáltam regisztrálni csak elakadtam egy geyszerû pontnál:
Post Code az mit jelent ponotsan?
Irányítószám?
Nekem fél év volt😄
Sziasztok, keresek Kuri Kuri Mix-et PS2-re.
Illetve még1 kérdés: ha bereggeltem a PS2-met, mennyi idõbe telik, míg megkapom a Welcome Pack-omat a demolemez-zel ?
Thanx.
Illetve még1 kérdés: ha bereggeltem a PS2-met, mennyi idõbe telik, míg megkapom a Welcome Pack-omat a demolemez-zel ?
Thanx.
Powned by Phazon...
A www.vatera.hu -n szokott lenni a konzoloknál 1-1 elég olcsó darab.
Csak licitálni kell rá vagy elviheted villámáron.
Csak licitálni kell rá vagy elviheted villámáron.
Hali
Nincs valakinek eladó Ps2-es memória kártyája, vagy valami javaslat hol lehet hozzájutni olcsón?
Nincs valakinek eladó Ps2-es memória kártyája, vagy valami javaslat hol lehet hozzájutni olcsón?