PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
kell hozzá valami progi?
Notebook: Asus F5N AMD Athlon X2 1,9Ghz , 2GB RAM, GeForce 7000M, 250GB HDD || Xbox360
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Notebook: Asus F5N AMD Athlon X2 1,9Ghz , 2GB RAM, GeForce 7000M, 250GB HDD || Xbox360
Igen 100 Hz-et akartam írni csak, h gyorsan írtam biztos mellé nyúltam.
PS3 ID: SDani456
Papesz
Papesz
Biztosan szép lehet a képe én még csak 50 hz-es TV-n láttam
Ok! Kössz a segítséget! Ja egy 120 Hertz-es TV-n szép a PS2 képe? Memória kártyát sem adnak hozzá? Az kár.<#sir>#sir> Na mind1 Kössz még1x a segítséget! A Soul Calibur 3-mat pedig már kezdem el letöltölteni holnap!<#vigyor3>#vigyor3>
Bye!
A Soul Calibur 3-mat mindenképpen szerezd meg, eszméletlen jó játék! :-)
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Remélem valaki tud segíteni nekem. Most kárácsonyra akarok venni (kérni) egy PS2. Egy haveromnak van DC-je azon szoktunk játszani a Soul Calibur-al és már régóta tetszenek a konzolok. Nincs is erõs gépem csak a tesóm használja (meg én netezésre) de nekem jobban bejönnek a konzolok!<#vigyor0>#vigyor0> Úgy tudom most újjonan ha veszem 45.000-40.000FT küröl van az ára de ha nem jól tudom akkor szóljatok! De szerintem karácsonykor csak lesz egy kis ár akció (remélem). Nagyából ennyi is lenne a gondom-bajom. Ja és még annyi, h adnak az újjonan vásárolt PS2-höz játékokat?
Elõre is köszönöm!
A konzol a legjobb a játékokra!!!<#eljen>#eljen>
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
PS2 játékok cd-n: ez kártékonyabb, de alkalmanként ez sem tesz kárt.
A sima TV-nek szar a felbontása ezért ott nem lenne olyan jó a nextgen konzol mint amilyen leeht
Stinger Nem baj köszi énis megrendeltem!!
Amúgy a slimen is úõgy kell törölni
Powned by Phazon...
Bontatlan!
Stinger leírod mien játékok jöttek meg? MERt lehet énis megrendelem<#awink>#awink>
Csak a fedelet nem lehet visszacsukni,csak ha a egyik pöcök lekapod a fedöröl,de majd ugyis meglátod.
Egyszerûen csak bele kell illeszteni 2-3 részt a gépbe és simán fog mûködni a Swap Magic?
Powned by Phazon...
Swap Magic V3.6 PAL & Slimtool MK2 ???
Innen rendelném meg:
http://www.techwizad.com/
Papesz
VAn HDTV-d?
Mert ha van akkor érdemes eladnod a PC-d és egy P2-es gépet vegyél és a PC-d árából tudnál venni XBOX-360-at persze ha van HDTV-d
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Szerintetek érdemes még most venni PS2-õt? Vagy gyûjtsek Xbox360-ra vagy PS3-ra? Mondjuk PS2-re sincs még pénzem de az csak olcsóbb mint egy Next-Generation konzol és gyorsabban is összegyûlik a pénzem rá. Azért akarok venni vmilyen konzolt mert PC-n már kezdem unni a játékokat. Elõre is KÖSZ!