PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor remek 😊

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

próbáltam már pendrive-ot is +vinyót is de semmi!
kell hozzá valami progi?
grande2006
Köszönöm szépen a segítséget!Sikerült megcsinálni!

Notebook: Asus F5N AMD Athlon X2 1,9Ghz , 2GB RAM, GeForce 7000M, 250GB HDD || Xbox360

Asszem dupla stop-ot kell eszközölni, 1 stop-pl csak várakozó álláspontba kerül a ps2. Remélem jól rémlik, én is szívtam vele...

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

grande2006
Hello!Hogy tudom a DVD-lejátszásnál a képarányt 16:9-rõl 4:3-asra átálítani?A Select->Setup Menüben nem engedi ha megállítom a filmet ha nem.Mit tegyek?

Notebook: Asus F5N AMD Athlon X2 1,9Ghz , 2GB RAM, GeForce 7000M, 250GB HDD || Xbox360

22Barna22
És hogy tudok kimenteni képet?

(mp3 playerre lehet?)

Seth
Van egy két cd-s release

PSN ID.: Beegabor

Ombika
cd-re ember hogy fert az ra?

kíírtam egy letöltött ps2 játékot cd re mi lehet a baj? hogy írjam ki hogy mennyen?
Ombika
Pl kormany egyeb kiegeszitok vagy pendrive es gt4-be kepeket menthetsz ki...

Sziaszok!A PS2 nem tudja olvasni cd-rw-t?Az USB-t hogyan és mire tudom használni?
SD456
Hy all!

Igen 100 Hz-et akartam írni csak, h gyorsan írtam biztos mellé nyúltam.

PS3 ID: SDani456

Abszolút nem triviális dolog. Csak érdekességként írtam le. Attól sztem a srác 100 Hz-et akart írni.

Aha, ezt nem tudtam. Akkor megint csak bocs, hogy beleszóltam.

Papesz

Mondjuk egy 100 HZ-es PAL tv PAL60 módban (a maiak tudják) megy ám PAL120-ban 😊 de ez úgy 120 ahogy a 100 100 lesz.

Bocs, hogy beleszólok, de 120 Hertz-es tévé nincsen.

Papesz

Ombika
En ma vettem ismerosnek chippelve uj ps2+mem card sony all 44-ert osszesen!!

Tekken5
Jó rég nem voltam már itt! Megváltozott még a honlap is 😄DD<#vigyor3>

Prince of Máté
Én 2005. decemberében a CORA-ban vettem 35-ért ujjonan de nekem semmit nem adtak hozzá, még demo lemezt sem... DE memóriakártyát mondom tudtok szerzni a PEtõfi csarnokban újj eredeti sony és 4000 ft csak!
Biztosan szép lehet a képe én még csak 50 hz-es TV-n láttam

SD456
Hy!

Ok! Kössz a segítséget! Ja egy 120 Hertz-es TV-n szép a PS2 képe? Memória kártyát sem adnak hozzá? Az kár.<#sir> Na mind1 Kössz még1x a segítséget! A Soul Calibur 3-mat pedig már kezdem el letöltölteni holnap!<#vigyor3>

Bye!

Al Age
45-ért szerintem már chipelt gépet is kapsz. Játék nem jár hozzá, egy darab demo lemezt adnak mindössze. memóriakártyát mindenképpen venned kell (kb 4-8ezer Forint, gyártótól függõen), plusz erõsen ajánlott egy RGB kábel is (~1000 Forint).
A Soul Calibur 3-mat mindenképpen szerezd meg, eszméletlen jó játék! :-)

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

SD456
Hy all!

Remélem valaki tud segíteni nekem. Most kárácsonyra akarok venni (kérni) egy PS2. Egy haveromnak van DC-je azon szoktunk játszani a Soul Calibur-al és már régóta tetszenek a konzolok. Nincs is erõs gépem csak a tesóm használja (meg én netezésre) de nekem jobban bejönnek a konzolok!<#vigyor0> Úgy tudom most újjonan ha veszem 45.000-40.000FT küröl van az ára de ha nem jól tudom akkor szóljatok! De szerintem karácsonykor csak lesz egy kis ár akció (remélem). Nagyából ennyi is lenne a gondom-bajom. Ja és még annyi, h adnak az újjonan vásárolt PS2-höz játékokat?

Elõre is köszönöm!
A konzol a legjobb a játékokra!!!<#eljen>

Bendy
fifa07bõl van magyar release a neten? Ha tudtok címet jöhet PMben. Köszi

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

2 dolog: 1: az úgy nem fog futni, 2: nem bántja a fejet, fõleg a ps1 játék, a maga tötymörgõs sebességével. Csak normális cd-re illik írni (értsd: 40 ft felett 😊 )
PS2 játékok cd-n: ez kártékonyabb, de alkalmanként ez sem tesz kárt.

Prince of Máté
néde<#gonosz1>

Ombika
Melyik chip most a lejobban hasznalhato amivel nemkell szarakodni,ugyanis ebben nemvagyok otthon ,mivel en csak Gt 4 miatt tartom enyemet es az eredetiben van meg:? 😛

grande2006
Nekem azt ájánlották hogy CD-t ne rakjak a konzolba!Szétcseszi a fejet!Inkább a PS1 gammákat ird ki DVD-re!

Ombika
Hol lehet most legjobb aron ps2-ot venni garisat,zsir ujat?

hátha itt tud valaki segíteni? Van másnak is olyan chippelt slim ps2-je ami lejátszik minden írott cuccot kivéve a psx játékokat. AZ enyém a psx gamékból csak eredetit játszik le. Régen amikor mnég Nagyps2-m volt azzal mahinálni kellett a bekapcsolásnál (nyomni folyamatosan a bekapcs gombot stb) és úgy beolvasta az írott psx cdket is. EZ az istennek nem akar mûködni... esetleg van aki hasonló cipõben jár és tud erre megoldást?? Sajna nem tudom milyen chip van benne. Ha bekapcsolásnál tovább tartom nyomva a bekapcs gombot úgy tudom kikapcsolni a chippet illetve ha azzal akarom használni a konzolomat akkor meg csak épp pöccinteni kell.. bár lehet hogy minden moddolt gép így mûködik..
Mi a kütyü neve?
Prince of Máté
De HDTV-n sokkal élesebb szebb tisztább a kép!
A sima TV-nek szar a felbontása ezért ott nem lenne olyan jó a nextgen konzol mint amilyen leeht

Prince of Máté
deco88 Ahoz kell venned egy kütyüt ami nem olcsó dolog!

Stinger Nem baj köszi énis megrendeltem!!

Amúgy a slimen is úõgy kell törölni

Nem letörölni áttenni pc-re!
lusta vagyok leírni - Bonus #11 DVD - Tomb Raider Legend, Black, Shadow of the Colossus és hasonlók - a többire nem emlékszem.

Powned by Phazon...

22Barna22
mármint letörölni? Berakod a gépbe és mielõtt beraknád a lemezt amivel játszanál, kiválasztod a Browse verziót, aztán a memórikártyát, bejönnek a játékmentések, és kiválasztod amelyiket törölni akarod, aztán asszem O-rel törölsz. A RÉGI NAGY PS-EN!A slimen nem tom.

Megtudná valaki mondani, hogy kell ps2 memkártyáról leszedni a mentéseket? Köszöntem<#lookaround><#lookaround>
Prince of Máté
Szerintem Vedd meg a petõfi csarnokban 4000 ftért!!
Bontatlan!

Stinger leírod mien játékok jöttek meg? MERt lehet énis megrendelem<#awink>

Prince of Máté
Tök jó lett AZ SG!

torrente
Van valakinek egy használt, hibátlan 8MB-os Sony memóriakártyája ps2-höz, amitõl 3000Ft-ért megválna?

Swap magic az barbárság 😄DDDD egy míves chipelés az a tuti. De van akit elriaszt, ezt is m egértem. Engem ez a mechanikus nemi erõszak riaszt inkább... (meg talán az hogy van ami nem megyen a swapmagiccal).

Banyapapa
igen van aza 2-3 pöcök,azt adott likba ahol a lemez is van bekell rakni (de jol leragasztani mert ha elenged játék megáll,haverom pillanatragival ragasztotta le neki a normál megoldás kevés volt).
Csak a fedelet nem lehet visszacsukni,csak ha a egyik pöcök lekapod a fedöröl,de majd ugyis meglátod.

torrente
Kösz! Csak a száma miatt tanakodtam, hogy ez kell-e vagy sem. A 75004-es sorozat V14-es?
Egyszerûen csak bele kell illeszteni 2-3 részt a gépbe és simán fog mûködni a Swap Magic?

6 nap alatt megjött a Welcome Pack-om 😊 Bonus 11-es DVD-t kaptam, Tomb Raider, Black meg hasonló demókkal. 6 nap airmaillal, nem fél év 😊

Powned by Phazon...

Banyapapa
slimhez igen az kell

torrente
75004-es ps2 géphez ezt a fajta Swap Magicet kell vennem:
Swap Magic V3.6 PAL & Slimtool MK2 ???

Innen rendelném meg:
http://www.techwizad.com/

Ioles
Sajna HDTV-m nincsen, ha lenne akkor nem gondolkoznék hogy vegyek-e next-gen konzolt. Monitorra meg nem kötném rá semmi képpen mert az olyan mint ha egy csúcs PC-n játszanál, konzolhoz TV kell, de nem akarok vitát. Sajna PS2-höz is kellene vennem vmi normálisabb TV-t mert egy 55cm-es 50Hz-es TV-n nem igazán élvezném. Min. 72cm-es 100/50Hz-es TV kellene.

A HDTV megléte még véletlenül sem feltétele a nextgen konzoloknak.

Papesz

Prince of Máté
Egy fontos kérdés:
VAn HDTV-d?
Mert ha van akkor érdemes eladnod a PC-d és egy P2-es gépet vegyél és a PC-d árából tudnál venni XBOX-360-at persze ha van HDTV-d

gabe paul logan
Vegyél ps2-õt nyugodtan, me kijövetelekor annyiba fog kerülni aps3 mint egy olcsóbb autó,amig végignyomod a jobb ps2 gameket lemegy az ára ps3nak is

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

Ioles
Sziasztok!
Szerintetek érdemes még most venni PS2-õt? Vagy gyûjtsek Xbox360-ra vagy PS3-ra? Mondjuk PS2-re sincs még pénzem de az csak olcsóbb mint egy Next-Generation konzol és gyorsabban is összegyûlik a pénzem rá. Azért akarok venni vmilyen konzolt mert PC-n már kezdem unni a játékokat. Elõre is KÖSZ!