PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok!!
azt szeretném kérdezni,h amcsiból hozott /ntsc/ ps2-ön csippelés után menni fognak-e a PAL-rendszerû gémek??

thx...

Seth
jah, csak ez a szaros winrar ilyenkor törölni szokta az eddíg kicsomizott fájlt asszem

PSN ID.: Beegabor

torrente
Nekem régen szintén volt ilyen hibám az egyik játéknál, de a crc kiírás ellenére kiírtam és mûködött.

Leszedtem 2 játékot torrent oldalról.A bully-t+final fantasy12-õt.
Winrar-al elkezdem kicsomagolni majd a számláló eléri a 100%-ot és utánna CRC hiba az iso fájlban errort ír ki. Mindkét játéknál.
Másnak nincs ilyen hiba. Mi a gond?Hogyan tudom normálisan kicsomagolni?
Aki tud légyszi segítsen.Elõre is köszönöm.
22Barna22
na az jó...azt vedd meg(sztem jó ajánlat)

DaniX14
van a gép benne meg 1 fekete kar meg 1 ezüst kar meg 1 silver memocard

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

Seth
és mi van hozzá? Mert csupaszon elég drágának találom(úgyértve memókártya vagy plusz kar vagy esetleg + játék)

SD456
Hy all!

Csak annyit szeretnék mondani, h az 576-tól veszek PS2-tõt mert onnan tartom a legjobbnak ott se sokkal drágább csak 45.000 . A szüleim is azt mondták, h rendben van.

PS3 ID: SDani456

Seth
Igen, lesz vmi reinkarnációja ps2-re,de nem ugyanaz lesz mint a "nagyokon". Mondjuk eddíg is így volt

grande2006
Hello! Az lenne a kérdésem, hogy a Call of Duty 3 megjelenik PS2-re?Ha igen mikor van az amerikai megjelenés napja?Köszi!

Notebook: Asus F5N AMD Athlon X2 1,9Ghz , 2GB RAM, GeForce 7000M, 250GB HDD || Xbox360

köszi
Al Age
Meg kell próbálni, de eleve csak olyan játékkal, amelyikrõl tudod, hogy támogatja az usb bill+egér kombinációt. Tudtommal nagyon kevés ilyen van, de létezik egykettõ, ha jól rémlik például a Red Faction valamelyik része megy vele. Ugyanakkor ha csilli-villi egered és billentyûzeted van, akkoris csak az alap funkcióikat tudod majd kihasználni, magyarul egérnél valószínû, hogy csak kettõ gombot, esetleg a görgõt plusz maximum a harmadik gombot.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Seth
nem fog menni, olvass vissza kicsit

#7459 Erre valaki nem tudja a választ?
Ombika
konzolvilagban olcsobb!!

SD456
Hy!

Hát igen, újjonan akarom venni. Meg aztán kárácsonyra használat? Na mind1! Kössz, h írtál!

Bye!

Solidus
Hát az én véleményem szerint nem éri meg.Miért nem veszed használtan,vagy alig használtan.Ajánlhatom Turhot,már 2 gépet is vettem tõle és mindegyik kifogástalan állapotban volt.Olcsó konzol/Game topicba nézz be.De ha mindenképp újat akarsz,hát elfogadható az ára.

.:SOLIDUS:.

SD456
Hy all!

Találtam egy oldalt (szerintem itt mindenki ismeri) www.konzone.hu és ezen megnéztem a PS2 mennyibe kerül. 34.990 Ft kerül egy Sony DualShock 2 Joypad-al együtt. Na szerintetek ez megéri? (Nekem tökéletes<#eljen>)
De memória kártyátt itt sem írnak akkor azt biztos, h vennem kell (+6000FT).

Bye all!

Solidus
Errõl beszéltem...
😄

Solidus
"Itthon is simán tudsz a neten nyomulni (legalábbis úgy tudom) kell hozzá szélessávú (axelero, UPC Chello) kapcsolat, amit kapsz a BB adapterhez hálózattelepítõ lemezt azon beállítasz minden és mondjuk kiválasztod a GERMANY-t mivel magyar nincs, csatlakozol rá aztán nyomod mint állat HA a gépedben nincs csip illetve ha van de kikapcsoltad valamint ha az erko lemez bent figyel." #3350 Idézet Angyisz HSZ-ból.
De ha használod a keresõt lent,nagyon sok hasznos információt találsz,és ha jól emlékszem valahol még egy link is volt,mindenrõl.Vagy valaki más mindjárt megosztja veled. 😄

Sziasztok van 1 vékony ps2-m és mi kell ahhoz hogy tudjak neten jéccani vele...

és hogy ez a szolgáltatás havidíjas-e[
Solidus
Nem károsítja a fejet.A lényeg , hogy ne valami 50 forintos legallja cd legyen.Lehetõleg TDK vagy Phillips,de van aki szerint más márka a
megfelelõ.Egyébként érdemesebb full játékokkal játszani,cd-re csak tört verziót lehet kiírni.

2006-ot írunk, a játékok DVD-n jelennek meg.

Ha négy-öt éves játékokkal akarsz játszani, akkor természetesen nem szóltam.

Papesz

sapkafej
így van

György

grande2006
Hello!Nekem azt mondták hogy CD-t ne nagyon rakjak a konzolba,mert szétcseszi a fejet?Ez tényleg így van?Ha így van akkor CD-s játékokat hogyan tudok dvd-re írni?

Notebook: Asus F5N AMD Athlon X2 1,9Ghz , 2GB RAM, GeForce 7000M, 250GB HDD || Xbox360

sapkafej
Milyen újabb futballgémek vannak ps2-re a fifán meg a pro evo-n kívûl? (remélem, jó témában kérdeztem)

György

Al Age
Csak egy access disc jár hozzá, viszont magán a network adapteren rajta van minden csatlakozó. A belsõ felén IDE- és tápcsati a vinyóhoz, valamint a ps2-vel összeköttetést teremtõ csatlakozó, a külsõ felén pedig az UTP aljzat.

ha a konzol stúdióból rendelem a network adaptert ahhoz jár mindenfél szirszar ami kell hozzá?(kábelek,csatlakozók vagy nem tom)
hali! 2kérdésem lenne: a szobámban nincsnen TV csak egy PC és én mégis itt szeretnék gamelni a ps2vel megoldható h rákössem valahogy a philips LCD monitoromra és ha igen hogyan? a másik pedig szeretnék online játszani a pssel mit kell vennem és hol hozzá?kábé mennyibe kerül? thxthx
Helló!

Ha sima számítógép bill-t meg egeret kötök rá a ps2-re akkor az menni fog? (USB-s mind a kettõ.) Vagy valami spéci cucc kell hozzá? FPS-hoz igazán jó lenne. Tipus: SCPH-75004

Válaszokat elõre is köszönöm.
brodix
HI!!!
Lehet,hogy most nem mondok újat,és lehet,hogy ez nem érdekel sok embert,de megtaláltam azt,hogy hol lehet szerezni Network Access Disc-et!!!
A konzol Stúdiótól rendelj Network Adaptert és ahhoz adnak Access Disc-et!!!
www.konzolstudio.hu!!!!

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Al Age
A vastag gépek közül a régebbi verziókon volt firewire aljzat az usb-k mellett, ezt cserélték le késõbb beépített infrára (a váltás nem emlékszem pontosan mikor volt, talán a V8 és a V9 között).
Néhány játékot ezen keresztül lehetett multiban játszani, de nagyon kevés támogatta, ezért áldozták fel az infra javára.

DoNorBi
vki tudja hogy mire yo a link kábel?

Haverok, Buli, Fight Club!

Ombika
Azzal kell kedzeni alapbol mikor megveszed ps2-ot!! <#eljen>

Prince of Máté
Konzone.hu nagyon megéri

bubi07
Honnan rendelted ha enyire jó én is veszek egyet

Prince of Máté
Na mára megjött az RGB kábelem! Hihetetlen mennyivel szebb és tisztább a kép 1500 ft -ért!

Nos nekem usb-s eszközeim vannak és mivel a ps-en is van usb arra gondoltam megoldható rádugni az egeret vagy billentyût.
Ilyesmi megoldás nem lehetséges?

tudtommal egy ilyen kell hozzá, hogy tudd használni a egeret és a bill.-et:

SmartJoy Frag (PS2)

http://www.konzolstudio.hu/index.php?action=1&product_akt_pt_id=77

Nos rádugtam egy egeret és ahogy sejtettem nem történt semmi,sõt a biosban sem találtam semmi ilyesmi beállítást USB portra vonatkozóan.
Valakinek valami ötlet?

Az biztos,csak enyenlõre nincs még mivel kipróbálni,mármint játék

Az RW lemezeket tudja olvasni a ps2???
Ha megvan az uLaunch hogyan írjam meg h mûködjön?
Bocsi tukkonak szántam😊))
Naggyon köcce!<#nyes>
Ombika
Dugd ra nagy baj nem tortenhet! 😊

Hello!Volna egy kérdésem,mégpedig az hogy lehetséges-e pc-s eszközöket a ps-re dugni?Konkrétan egeret illetve billentyûzetet az usb portjára.Lenne egy-két fps amit kipróbálnék szivesen rajta,de az biztos hogy a pc után én nem fogok az analog karokkal szórakozni egy fps-ben,mert az elég nehézkesnek tûnik.Egy jó kis shooterhez dukál az egér nem?
Ha elárulnátok hoy tudnám ezt megoldani,azt nagyon megköszönném.

benet2 probáld ki ezt a progit ps2-ön, uLaunchELF! Felismeri a pendrive-ot, a vinyót. Tudsz másolgatni pl.: mem kártyáról mentéseket pendrive-ra!

Akkor remek 😊

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.