PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt szeretném kérdezni,h amcsiból hozott /ntsc/ ps2-ön csippelés után menni fognak-e a PAL-rendszerû gémek??
thx...
PSN ID.: Beegabor
Winrar-al elkezdem kicsomagolni majd a számláló eléri a 100%-ot és utánna CRC hiba az iso fájlban errort ír ki. Mindkét játéknál.
Másnak nincs ilyen hiba. Mi a gond?Hogyan tudom normálisan kicsomagolni?
Aki tud légyszi segítsen.Elõre is köszönöm.
Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93
Csak annyit szeretnék mondani, h az 576-tól veszek PS2-tõt mert onnan tartom a legjobbnak ott se sokkal drágább csak 45.000 . A szüleim is azt mondták, h rendben van.
PS3 ID: SDani456
Notebook: Asus F5N AMD Athlon X2 1,9Ghz , 2GB RAM, GeForce 7000M, 250GB HDD || Xbox360
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Hát igen, újjonan akarom venni. Meg aztán kárácsonyra használat? Na mind1! Kössz, h írtál!
Bye!
.:SOLIDUS:.
Találtam egy oldalt (szerintem itt mindenki ismeri) www.konzone.hu és ezen megnéztem a PS2 mennyibe kerül. 34.990 Ft kerül egy Sony DualShock 2 Joypad-al együtt. Na szerintetek ez megéri? (Nekem tökéletes<#eljen>#eljen>)
De memória kártyátt itt sem írnak akkor azt biztos, h vennem kell (+6000FT).
Bye all!
Papesz
De ha használod a keresõt lent,nagyon sok hasznos információt találsz,és ha jól emlékszem valahol még egy link is volt,mindenrõl.Vagy valaki más mindjárt megosztja veled. 😄
és hogy ez a szolgáltatás havidíjas-e[
megfelelõ.Egyébként érdemesebb full játékokkal játszani,cd-re csak tört verziót lehet kiírni.
Ha négy-öt éves játékokkal akarsz játszani, akkor természetesen nem szóltam.
Papesz
Notebook: Asus F5N AMD Athlon X2 1,9Ghz , 2GB RAM, GeForce 7000M, 250GB HDD || Xbox360
György
Ha sima számítógép bill-t meg egeret kötök rá a ps2-re akkor az menni fog? (USB-s mind a kettõ.) Vagy valami spéci cucc kell hozzá? FPS-hoz igazán jó lenne. Tipus: SCPH-75004
Válaszokat elõre is köszönöm.
Lehet,hogy most nem mondok újat,és lehet,hogy ez nem érdekel sok embert,de megtaláltam azt,hogy hol lehet szerezni Network Access Disc-et!!!
A konzol Stúdiótól rendelj Network Adaptert és ahhoz adnak Access Disc-et!!!
www.konzolstudio.hu!!!!
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Néhány játékot ezen keresztül lehetett multiban játszani, de nagyon kevés támogatta, ezért áldozták fel az infra javára.
Ilyesmi megoldás nem lehetséges?
SmartJoy Frag (PS2)
http://www.konzolstudio.hu/index.php?action=1&product_akt_pt_id=77
Valakinek valami ötlet?
Ha elárulnátok hoy tudnám ezt megoldani,azt nagyon megköszönném.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.