PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy olyan kérdésem lenne,hogy mennyibe kerül a chippelés és mennyi ideig tart?
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
találtam
szerinted ennyiért megéri
http://www.globalgame.hu/product.php?mtype=0&type=2
itt van 1 slim de van 1 amihez van játék
most meik
A lényeg: nehogy evgyél 20-ért egyet amit 40-be kerül megjavítani...Ha bizonytalan vagy, inkább slim pstwo-t keress.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
http://pspfilez.extra.hu/
Egyszerûen kurva jó.
Papesz
Nemrég vettem ps2-t és nem nagyon ismerem még a játékokat,fõleg régebbieket.Tudnátok ajánlani olyat amiben jó a kétjátékos mód?
Valami hack 'n slash vagy vagy olyasmit amiben menni kell ketten és szabdalni vagy ütni népet.A hangsúly a kétjátékoson van.
Köszönöm<#worship>#worship>
PSN ID.: Beegabor
Köszi
http://racing-events.blogspot.com/
PSN ID.: Beegabor
Nem tudtok egy jó helyet Pesten, ahol gyorsan és olcsón lehet chippeltetni, lehetõleg megbizhatóan (mondjuk garival)
Aki tud az legyen szives dobjon egy mailt, vagy irjon ide!
Köszi
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
DVD: DVD-RW max 2X
Gép: PStwo 75004
Egyik példa hogy színes lesz a kép ha eddig nem voltaz
A másik amiért énis vettem élesebb lesz a kép
A harmadik amit nem rég fedeztem ffel hogy a kábelen van 3 színes dugó, abból a fehér és a piros az audió kimenet.Én rákötöttem az 5.1emet RCA kábellel és átraktam a mélynomón TV-re. Így mind a 6 hangszóró szól (Nem DOlby megy ilyesmi csak sima sztereó csak mind a 6 hanszórón ami nekem sokkal jobb mint ha a Mono TV-m hangját hakllanám.)
De ha be van Dugva az RGB kábel kimenetére a hangszóróm és a mélnyomón átrakom AC3-ra (=számítógép jelen esetben nálam) akkor a center ilyen alaphangot ad ki csak sima sistergést.
Miért van ez?
Bocs ha kicsité rtelmetlen volt.
Csak már egy kicsit fáradt voltam meg mérges!
ezt annyira csiipem...
mi a rakert nem hasznalod ezt?: Keresés a témában, vagy ugrás sorszámra:
-.-
Valószínûleg már volt róla szó, de nincs kedvem elolvasni 7500 hszt.
Az lenne a kérdésem, hogy meg lehet e oldani, hogy az NTSC-s játékok ne fekete-fehérek legyenek?
Sajnos nem tudok venni új tévét!
De nem is értem, mert egy 5 hónapos Orion 55cm síkképcsöves TV-rõl lenne szó, ami úgy tünik nem támogatja az NTSC-t.
Válaszokat elõre is köszönöm!
Ilyenek azok a játékok.A Resident Evil 4-nél az option menüpontban a wide screent kapcsold be,akkor nem lesz szélesvásznú,de nem elönyösebb.
.:SOLIDUS:.
Errõl csúnyán lemaradtam. <#lama>#lama>
Papesz
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Papesz
Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93
Olyan problémám lenne, hogy egy - két játéknál (Driver : paralell lines, resident evil 4, fight night round 3, Úgy jön be a kép, hogy fölül alul fekete sáv van, a menû az teljesképernyõs.
Azt szeretném megkérdezni, hogy ez mitöl van és nem e lehet valahogy teljesre rakni, mert így igen élvezhetetlen számomra, más játékoknál mind teljesképernyõs.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Esetleg eurasia.nu -n nézz körül a ps2-es progik között, hétha van egy direkt erre a célra kifejlesztett szoftver.
Notebook: Asus F5N AMD Athlon X2 1,9Ghz , 2GB RAM, GeForce 7000M, 250GB HDD || Xbox360
ACER Aspire 5738ZG
aztán:

Notebook: Asus F5N AMD Athlon X2 1,9Ghz , 2GB RAM, GeForce 7000M, 250GB HDD || Xbox360
Szóval van valami megoldás az én problémámra? (Persze azon kívül, hogy ne használjam azt a hülyeséget)
A válaszokat elõre is köszi.
ACER Aspire 5738ZG
::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):
www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu
Papesz
Papesz