PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ombika
10-12 e ft ,1 ora alatt kb megvan!!

Willi Betz
sziasztok!
egy olyan kérdésem lenne,hogy mennyibe kerül a chippelés és mennyi ideig tart?

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

GokuSSJ
ha el akarom menteni

Ha újat akarsz, akkor neked kell eldönteni, melyik verzió jön be. Memóriakártyára pl. szükséged lesz ha még nincs...

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

GokuSSJ
figyelj
találtam
szerinted ennyiért megéri
http://www.globalgame.hu/product.php?mtype=0&type=2
itt van 1 slim de van 1 amihez van játék
most meik

Ha nagyon olcsót veszel, lehet többel kötöd be...számtalan ember járt már így. Egy hótrégi, széthajtott 30004-est foltozgatok éppen a napokban. Valameddig még fog mûködni. Nemrég vették, olcsón, és mint a srác mondta, chippelt (aha, annyira, hogy van benne a régi primitív pic, meg AR lemezes régifajta boot-módszerrel hsználták.)
A lényeg: nehogy evgyél 20-ért egyet amit 40-be kerül megjavítani...Ha bizonytalan vagy, inkább slim pstwo-t keress.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

öregharcsa
elõzõ hozzászóláshoz még annyit hogy ennek 2 része van...vagy játsz a Baldur's Gate 1-2 vel...ezek szintén hack 'n slash gamek és nagyon jók!!

http://pspfilez.extra.hu/

Champions of Norrath
Ombika
Tele van vele a net nezz szet aprohirdeteseknel!!!!

LEGO Star Wars II: The Original Trilogy.

Egyszerûen kurva jó.

Papesz

GokuSSJ
nem tudtok 35000 alatt ps2-t?<#szomoru1>

Hello
Nemrég vettem ps2-t és nem nagyon ismerem még a játékokat,fõleg régebbieket.Tudnátok ajánlani olyat amiben jó a kétjátékos mód?
Valami hack 'n slash vagy vagy olyasmit amiben menni kell ketten és szabdalni vagy ütni népet.A hangsúly a kétjátékoson van.

Köszönöm<#worship>

Seth
hát ha ar2 cd-jét letöltöd és kiírod az ugyanúgy másolt lemez és nem fogja vinni a ps2. Eredeti AR2 boot lemez kell

PSN ID.: Beegabor

Hello all. Tud valaki Debrecenben olyan helyet ahol chippelnep ps2-t?
Köszi

http://racing-events.blogspot.com/

Az a helyzet, hogy a haveromtól kölcsönkértem a ps2 jét. a másolt játékokat nem viszi. Van AR2 cd je meg kártyája is. Szóval az a problémám, hogy a cd régi és nem olvassa be. Le tudom tölteni valahonnan? Mer csak a cd kéne... Rem tudtok segíteni. Elõre is thx!!!
Ombika
k.vilag se rossz !!

Barney Tech
Hát én 2db slim ps2 vittem.

Seth
én is itt csináltattam, bár nekem még 12 volt, ennek már 4-5 hónapja, egyelõre semmi gond

Barney Tech
Én itt csináltattaqm Prodigy chip nekem semmi bajom nicns vele 3honap garancia van és ez 10000ft.

Sziasztok!

Nem tudtok egy jó helyet Pesten, ahol gyorsan és olcsón lehet chippeltetni, lehetõleg megbizhatóan (mondjuk garival)
Aki tud az legyen szives dobjon egy mailt, vagy irjon ide!

Köszi

Lammer
ne eroltesd... a fej nem nagyon szeresse... szanaszijjjel pozicional a szerencsetlen... erolkodik stb... nem arra van kitalalva...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Arra lennék kiváncsi, hogy egy újraírható dvd árthat e a gépnek?

DVD: DVD-RW max 2X
Gép: PStwo 75004
Prince of Máté
RGB kábelt több szempontból is érdemes venni
Egyik példa hogy színes lesz a kép ha eddig nem voltaz
A másik amiért énis vettem élesebb lesz a kép
A harmadik amit nem rég fedeztem ffel hogy a kábelen van 3 színes dugó, abból a fehér és a piros az audió kimenet.Én rákötöttem az 5.1emet RCA kábellel és átraktam a mélynomón TV-re. Így mind a 6 hangszóró szól (Nem DOlby megy ilyesmi csak sima sztereó csak mind a 6 hanszórón ami nekem sokkal jobb mint ha a Mono TV-m hangját hakllanám.)
De ha be van Dugva az RGB kábel kimenetére a hangszóróm és a mélnyomón átrakom AC3-ra (=számítógép jelen esetben nálam) akkor a center ilyen alaphangot ad ki csak sima sistergést.
Miért van ez?
Bocs ha kicsité rtelmetlen volt.

Igazad van!

Csak már egy kicsit fáradt voltam meg mérges!
Lammer
"Valószínûleg már volt róla szó, de nincs kedvem elolvasni 7500 hszt."
ezt annyira csiipem...

mi a rakert nem hasznalod ezt?: Keresés a témában, vagy ugrás sorszámra:
-.-

Solidus
RGB kábel vétele szükséges,nézd meg a konzolstudio.hu-n mirõl van szó.

.:SOLIDUS:.

Helló!

Valószínûleg már volt róla szó, de nincs kedvem elolvasni 7500 hszt.

Az lenne a kérdésem, hogy meg lehet e oldani, hogy az NTSC-s játékok ne fekete-fehérek legyenek?

Sajnos nem tudok venni új tévét!
De nem is értem, mert egy 5 hónapos Orion 55cm síkképcsöves TV-rõl lenne szó, ami úgy tünik nem támogatja az NTSC-t.

Válaszokat elõre is köszönöm!
Solidus
😄
Ilyenek azok a játékok.A Resident Evil 4-nél az option menüpontban a wide screent kapcsold be,akkor nem lesz szélesvásznú,de nem elönyösebb.

.:SOLIDUS:.

Aha, igazad van.

Errõl csúnyán lemaradtam. <#lama>

Papesz

Al Age
Az oldal kb 3/4-énél:
"DVD region Free with RCE support.
Watch all region DVD movies on your PS2.
"

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Al Age
Hidd el, nem.

Nem kevered a régiókódot a PAL/NTSC rendszerrel?

Papesz

DaniX14
van aki rendelt már a www.mod-chip.com-ról swap magic-at csekkel?mert ha igen az pls privi THX

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

Szevasztok.
Olyan problémám lenne, hogy egy - két játéknál (Driver : paralell lines, resident evil 4, fight night round 3, Úgy jön be a kép, hogy fölül alul fekete sáv van, a menû az teljesképernyõs.
Azt szeretném megkérdezni, hogy ez mitöl van és nem e lehet valahogy teljesre rakni, mert így igen élvezhetetlen számomra, más játékoknál mind teljesképernyõs.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Al Age
Azt kéne megtudni, hogy milyen chip van a gépben, bár a régiófüggetlenítéshez nem kell semmit variálni, az automatikus kellene, hogy legyen.

Esetleg eurasia.nu -n nézz körül a ps2-es progik között, hétha van egy direkt erre a célra kifejlesztett szoftver.

Al Age
Igazából szerintem a jobbak kivétel nélkül tudják. Az én Ghost2-m mindenképpen. :-)

grande2006
de a scanlite mellé már csak a nero vagy az img burn kell nem?

Notebook: Asus F5N AMD Athlon X2 1,9Ghz , 2GB RAM, GeForce 7000M, 250GB HDD || Xbox360

vki
Nem elég az a progi. Legalábbis ahogy én csináltam, ahhoz nem volt elég.

Én ez alapján csináltam

ACER Aspire 5738ZG

grande2006
most már tudom!csak ez a progi kell hozzá😄VD ScanLite 3.7
aztán:

Notebook: Asus F5N AMD Athlon X2 1,9Ghz , 2GB RAM, GeForce 7000M, 250GB HDD || Xbox360

grande2006
hogy sikerült a cdt dvdre írni?engem is érdekelne!köszi

vki
Már nem aktuális.

ACER Aspire 5738ZG

vki
eszedtem az AR MAX-ot (tudom, csalás, bûn, de a Budokai 3-ban már csak a GOtenks kapszula kellett volna), csak sajnos ez CD-s, és félek, hogy tönkre fogja vágni a PS2-met, ami hálistennek egy CD huzamos futtatása miatt ment tönkre, és most lett megjavíttatva. Megpróbáltam, hogy kiírom DVD-re. Ki is írta, berakom a PS2-be, boot is, csak mielõtt kiírná a Playstation 2 logo-t, szépen belép a memkártyaválasztóba, és kiírja, hogy Please instert PS2 disk.

Szóval van valami megoldás az én problémámra? (Persze azon kívül, hogy ne használjam azt a hülyeséget)

A válaszokat elõre is köszi.

ACER Aspire 5738ZG

Ombika
Olyan van,h dvdrol bootol aztan mehet bele az irott cucc?

Cukros
van elado ps2 slim ha kel valakinek dobjon privátot

::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):

Super DANTE
Asszem valamiféle software tudja régiómentesíteni a gépet, talán az Action Replay, vagy valami Shark nevû cuccnak van ilyen funkciója is.

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

Ilyet semmiféle chip nem tud.

Papesz

Seth
Ilyet is tud?? Fantasztikus 😄

Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy most vettem egy használt ps2-t. A régi, vastagabb fajta, chippelve is van, csak nem tudom, hogy milyen chip lett beszerelve. Nekem arra lenne szükségem, hogy régiókód mentesítsem a gépet, mert van egy amerikai dvd-m (Mo-n sajnos nem jelent meg Sin City díszdobozos kiadás, csak USA-ban <#szomoru1>) Nincs valami módszer arra, hogy megtudjam a chip tudja-e ezt, vagy valami más módszer (a reset hosszan nyomására játsza le a másolt játékokat és filmeket, de a dvd-t ezután sem játszotta le, kiírta, hogy nem stimmel a régiókód. Köszönöm a segítséget.
Lammer
Misc: KEEP BROKEN FILES... <#bee1>

Csomagold ki újra. Ha akkor is hibás, akkor töltsd le azt az egy file-t még egyszer.

Papesz