PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Al Age
Hozzáteszem akkor még nem is biztos, hogy a joyporttal van gond, lehet, hogy épp a szalagkábellel, vagy valamelyik belsõ csatlakozóval, lehet, hogy csak kontakthibás valahol. De errõl nem fogsz anélkül meggyõzõdni, hogy szervizbe vinnéd a géped, vagy legalább hozzáértõ kezébe adnád. Egy fórumon látatlanban csak tippeket lehet adni és attól nem fog megjavulni a PS2-d.
Plusz ha mindenki azt írná, hogy neki még nem volt ilyen gondja, akkor egyáltalán nem is vinnéd szervizbe és ott porosodna a polcodon a használhatatlan konzol az idõk végezetéig?

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Al Age

Al Age
Lásd kivel van dolgod:
Nem.
A helyes-t pedig LY-nal írják. 😉

A hozzá nem értésemrõl annyit csak, hogy magam chipeltem a PS2-met.
Ha elõször a Google-t használtad volna, találtál volna arra utaló jeleket, hogy biza' a joyport is elromolhat (még most sem értem mi a fene olyan hihetetlen ezen - ami technika, az elromolhat).
Szóval még mindig nem akarod szervizbe vinni a géped (ha elvitted volna már rég újra használhatnád és az észosztást is kihagyhattad volna), akkor rendelj egy joyportot és szereld be magad.
Csak a PS2 burkolatát kell levenned, plusz kettõ csavar fogja a portot, valamint egy szalagkábel köti össze az alaplappal.
<<<link>>>

Kész mázli, hogy még én baszogatlak Téged minden ok nélkül, igaz?
Remélem ennyi már elég ahhoz, hogy eltûnj innen, thx elõre is!

Ombika
Hany eves vagy,mert kicsit erdekes a stilusod!!?

Kiszalltam!!

igazabol egyaltalan nem hitte senki hogy nekem valaszolt,csak latom hogy ert hozza,ezert kerdeztem meg ot,nem pedig teged,hatha tud reagalni vmit...egyebkent meg ne szolj be leccives,mert erre senki kivancsi..

nem tom mertnem a temaval foglalkozol inkabb,ahejett h okoskocc,meg masokat baszogacc....

volt mar szar a kontrolpad bemeneted vagy nem,ez a kerdes...ecceru a valasz is,de kedvedert le irom hogy nehogy ossze zavarogy vagy ijesmi..

igen vagy nem..
de vigyazz,mert csak egyik a hejes...jol gondold at..es aztan valaszolj ha akarsz,de ha nem teszed tok mindegy...csak erdekelt volna hogy ez mennyire gyakori problema..mert en meg soha budos eletbe senkitol sem hallottam,forumon sem olvastam es ezert lenne jo tudnom..kosz
mi van??

Ombika
Akkor lehet a hutes szar nem?

Toza gyerek kisse nagykepu,ha igy folytatja adni kell neki 1 figyelmeztetest!!! :S

Ha valaki esetleg szert akar tenni egy Playstation aqua-ra, akkor itt a lehetõség! Nem az enyém, de szerintem érdemes volt megemlíteni!
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=14215308

Prypiat
Köszönöm a segítséget mindenkinek meg fogom próbálni bár még életemben nem szedtem szét ps2-t remélem nem qrom el a dolgot.

Üdv: Pripyat

Al Age
Igen, rövidülne és egy HDConnect, vagy HDCombo nevû átalakítás szükséges a slim gépekhez, V12-V13 konzolokhoz jó ez.

Másik kérdés: Ha vinyóról futtatnám a ps2 játékokat, a töltési idõ rövidülne? Egyébként lehet a vékony géphez vinyót rakni? Mi kell hozzá, hol lehet beszerezni? Biztos leirták már, csak nincs idõm visszaolvasni, munkahelyen vagyok.

Al Age
Nem valószínû, viszont uLaunchELF futtatni tudna róla saját készítésû játékokat (elf fileokat).

most jutott eszembe egy kérdés:
ha lenne megfelelõ méretû PEN, akkor lehetne-e futtatni játékot róla? Mi kellene hozzá?

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

A GT4 másolt, ahogy a többi játékom is.Ja és amikor lefagy, már tök forró a gép teteje, pedig csak pár perce megy...De én is a fejre gyanakszom, mert naponta megy öt-hat órát a gép, meg töltéskor a mechanikai hangok is hangosabbak mint mikor új volt.

22Barna22
toza.......nem tudom miért vagy ilyen(elõre bocsánat) paraszt mindenkivel...Azt is mondhatnák hogy dobd ki a PS-t a francba és vegyél újat vagy csináld meg Te magad, de nem.Õk segítenének ha visszafognád egy kicsit magad.

Al Age
Egy normális chip a játékok töltése alatt semmit nem csinál, ezért inkább fej-gyanús szerintem, ugyanakkor lehet, hogy chipbõl is valami gyengébb típus van a gépedben, a piros képernyõ miatt gondolom ezt.
Ugyanakkor ha a GT4 eredeti és nem megy, akkor még valószínûbb a fej gyengesége. Lehet, hogy egy tisztítás is elég neki, de lehet, hogy cserélni kell.

Sziasztok! Egy kis segítség kéne! Van egy vékony ps2-õm, kb másfél éves. Fél éve chippeltettem. Mostanában azt csinálja, hogy az elsõ öt percben minden játék lefagy töltéskor. Kikapcsolom, vissza, kiírja hogy nincs lemez, vagy nem ps2 lemez. Kikapcsolom, hagyom hülni, pihenni, pár perc múlva bekapcs és órákig megy a játék, nem fagy le mégegyszer. De pl. a Gran Turismo4-gyel már nem is tudok játszani, mert az mindig lefagy a töltésnél, pedig eleinte ment. Mi a baj? Régi a fej, vagy a chippel van valami? Rászánnám egy fejcserére, ha tudnám hogy az a baja.

Al Age
1. állítsd le magad,
2. vedd észre, hogy Solidus nem Neked válaszolt.

te mar javitottal rossz kontrolpad bemenet?! hogyan?!
kuss...

Solidus
Hopp,azt el is felejtettem,hogy meg kéne nézni a lencse fogaslécét(azon fut fel-le a lencse).Azon is lehet kosz,nézz bele,de lencsét ne bántsd.

.:SOLIDUS:.

Al Age
<#eljen>

Al Age
Nézd ez épp olyan meghibásodás, mint például amikor a pc-s alaplapomban meghalt az egyik memóriafoglalat, egyik napról a másikra. Na ahhoz még kevesebbet nyúl az ember, mint a PS2 kontroller portjához, mégis megesik.
Nem tudom mibõl vetted ki, hogy nekem ez fáj, én csak logikusan végiggondoltam az esetet és leírtam a véleményem - vagyis pont azt csináltam amire Te nem vetted a fáradtságot.

Solidus
Tetõt óvatosan leszed,aztán olvasó egység tetõt óvatosan leszed,ahogy megfordítod egybõl fel fog tünni egy ott árválkodó fehér mágneses lemezleszorító tárcsa,Vagy cserélni kell mert valahol letört belõle egy darab,vagy valami kosz bekerült oda.Volt már nálam ilyen hibával egy gép,és ez volt az oka a zörgésnek.De ha már a fej körül jársz,nézd meg a lemezmeghajtó motort is,pörgesd meg kézzel,hogy nem-e az szorul.Ha így nem megy,szervíz.

.:SOLIDUS:.

Nem neki fáj, hanem létezik egy úgynevezett Netikett. Biztos hallottál róla, szépen össze van gyûjtve benne, hogy mit illik egy fórumon és mit nem.

Kiabálni speciel nem illik. Ami Neked fontos, az másnak nem biztos, hogy az.

De írhatnám azt is, hogy más meg azt szarja le, hogy Neked mi a fontos.

Papesz

errol eletemben meg nem hallottam....fejhiba ok,de ezt meg tenyleg senkise monta hogy "ez" beszartvolna neki...ezert....

masikmeg hogy kell nemvigyazni egy allandoan bedugott cuccra?!?!? vagyis mitol ,meg hogy megy az tonkre..???!?! ez a rejtej szamomra..

egyebkent meg LESZAROM HA EZ NEKED FAJ.azert kiabaltam mert fontos volt.. azert koszi szepen...

öregharcsa - nallad hogy volt gyogyitas metodusa?errol ha lehetne parszot lecci..vagy hogy erted el hogy tonkre menjen??!
Prince of Máté
felmeres lol

nem vót még ien me vigyázok rá hee

Al Age
Elõször is caps lock off, fórumokon ez kiabálásnak minõsül, amit sehol sem szeretnek.

Ha adott kontroller egyik géppel mûködik, egy másikkal pedig (ugyanazzal a játékkal tesztelve) nem, akkor nem a kontrollerrel van a gond. Szóval könnyen lehet, hogy a "MagicGate" a hibás, mi ebben olyan hihetetlen?

öregharcsa
ja

http://pspfilez.extra.hu/

marmint 1 nel tobb ebernek..? tenyleg pliiiz...
KONTROLER PORT PROBLEMAJA VOLT MAR ! NEL TOBB EMBERNEK>!?!?! valaszokat pls...mindenki irjon egy igen,vagy nemet lecci...

felmeres..

kosz
Seth
az ütögetés nem kerül pénzbe 😄

PSN ID.: Beegabor

Ombika
DE ez se megoldas ,h fel eve utod!! 😛P
Azon nem gondolkodtal,h szervizbe viszed utes helyett!! 😛😛

Prypiat
Tényleg csak egy "kissebb" mert azért nem szándékom szétverni a gépet. <#hehe><#hehe>

Ombika
Kissebb utes ,ez tettszik!!!! <#worship><#worship>

Prypiat
Sziasztok!

Technikai segítségre lenne szükségem. Mit jelent ha a chippelt utolsó szériás "vastag" ps2-m néha elég csúnya zizegõ hangot ad amely kissebb ütés hatására megszûnik és olvassa tovább a lemezt. Kb fél éve van bent a chip nincs agyonhasználva a gép minõségi lemezre van írva a cucc lassan. Érdekes,hogy nem minden lemeznél csinálja ezt van egy pl ahol fél óráig tökéletesen olvassa utánna meg behal teljesen és kerreg alig akarja olvasni,ugyanakkor egy másikat meg simán olvassa.

Ötletek? (Fejhibára azért nem gyanakodom mert akkor nemcsak néhány lemeznél csinálna,ja ugyanolyan típusú az összes lemez...)

A segítséget elõre is köszönöm!

Sziasztok! Rachet&Clankkal kapcsolatos segítség kéne! A Gemlik base pályán megakadtam, honnan tudom kilõni a 3ik zölden világító tornyot? Ha tudtok segíteni, írjatok mailt a [email protected]! Köszönöm!!!!
(na jo,csak hogy jobban usson..en az uccan talatam 2 t...😄

londonban)
Ombika
Nemreg 40-ert vettem garsiat SLim chippelve!! Szoval off!! 😊))

aztan lehet az is h meglevo ugyanezel kontrol paddal mukodo ps2 nek elonye h kezeli a mar agyonhasznalt kontrolpadot?? marminthogy lehet hogy csak eleg lenne egy zsir uj,nem nonem xart beszerezni,es azzal pity puty menne..?!?
de barki masnak volt ijen poblemaja mar korabban??mert hogy tokeletesen olvas...es te is irtad h elosszot fej ment tonkre..es mi oka lenne ugye tonkre mennie egy szaros kontrolpad portnak,amikor aba csak eccer beledugol vmit es ugy all honapokig?!?!? a fej meg dolgozik naphosszat mind allat..na mindegy...VKINEK VOLT MAR HASONLO POBLEMAJA MAR?????meg..rajtad kivul..ezt szeretnem majd tudni..kosz..
dinomano
a megoldas, szerviz... Valami gebasz van a kontroller portoknal(mint te is rajöttel... :-P); nekem a régi PS1-em jart igy...elöször az olvasofej adta meg magat, utana a joy-érzékelö... :-|

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

komojan bocs,en probaltam rakeresni,de semmit nem talatam,de LETEZIK OJAN HOGY A PS2 NAL ECCERUEN BESZARIK A KONTROL PAD BEMENETE?kolcsonkaptam egy gepet,h nezzem mar meg,beolvas,lejaccik,kep hang van,de akarhogy tekergetem dugdosom,nem reagal gombokra semmire..ILYEN VAN????

es ha igen mi a megoldas??szervizen kivul??? LECCI kene vmi gyors valasz...kosssz elore is..
Helo

Tudnátok segíteni Ps2-tõ dvd írásban, hányszorosan, éa hogy milyen írót pr-t használjak, meg hogy számít e hogy a játék milyen nyelvezetü, stb?

Sziasztok!
Most akarok venni egy playstation 2 slimet!
Hamár most veszem, mikor kijön lassan a ps3, akkor már a legjobbat szeretném, mind a gépbõl mind a chipbõl!
www.golemzkonzol.hu-n találtam 43ért garis,kichippeltet, de nekem ez gyanúsan kevés!
Melyik most a legjobb chip és melyik soroatszámú ps2 slim a legujjabb!?
Segitségeteket elõre is köszi!
Pf. Amikor PS2-re mennyi sok jó DBZ van. Esztelen figura. 😛

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

Prince of Máté
Köszönjük tömör véleményedet eme játékkonzolról.

GokuSSJ
<#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1>

Sziasztok! Próbálkoztam a régiómentesítéssel úgy ahogy javasoltátok, de kiderült, hogy ez egy régebbi típus (30004 E), és az szám ami a DVDID-t vagy mit jelenti a DVD Region X-nél (2.10 E) az ennél a programnál 3.00-nál kezdõdik, gondolom a program csak az újabb típusokhoz tartozó meghajtóknál mûködik. Sajnos ahhoz, hogy azt kiderítsem, hogy milyen chip van benne ahhoz szét kellene szedni, azt meg nem nagyon szeretném. Emiatt nem nagyon akarom elcserélni egy másik gépre, de jó lenne, ha nem számítógépen kellene néznem a dvd-t. Nincs valakinek kölcsönbe egy ilyen Gamesharkos vagy egyéb programja, mert megvenni nem nagyon akarom az eddigi tapasztalatok alapján. Na ennyi, elõre is köszi a segítséget.
Kösz szépen az ötleteket