PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Plusz ha mindenki azt írná, hogy neki még nem volt ilyen gondja, akkor egyáltalán nem is vinnéd szervizbe és ott porosodna a polcodon a használhatatlan konzol az idõk végezetéig?
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Nem.
A helyes-t pedig LY-nal írják. 😉
A hozzá nem értésemrõl annyit csak, hogy magam chipeltem a PS2-met.
Ha elõször a Google-t használtad volna, találtál volna arra utaló jeleket, hogy biza' a joyport is elromolhat (még most sem értem mi a fene olyan hihetetlen ezen - ami technika, az elromolhat).
Szóval még mindig nem akarod szervizbe vinni a géped (ha elvitted volna már rég újra használhatnád és az észosztást is kihagyhattad volna), akkor rendelj egy joyportot és szereld be magad.
Csak a PS2 burkolatát kell levenned, plusz kettõ csavar fogja a portot, valamint egy szalagkábel köti össze az alaplappal.
<<<link>>>
Kész mázli, hogy még én baszogatlak Téged minden ok nélkül, igaz?
Remélem ennyi már elég ahhoz, hogy eltûnj innen, thx elõre is!
nem tom mertnem a temaval foglalkozol inkabb,ahejett h okoskocc,meg masokat baszogacc....
volt mar szar a kontrolpad bemeneted vagy nem,ez a kerdes...ecceru a valasz is,de kedvedert le irom hogy nehogy ossze zavarogy vagy ijesmi..
igen vagy nem..
de vigyazz,mert csak egyik a hejes...jol gondold at..es aztan valaszolj ha akarsz,de ha nem teszed tok mindegy...csak erdekelt volna hogy ez mennyire gyakori problema..mert en meg soha budos eletbe senkitol sem hallottam,forumon sem olvastam es ezert lenne jo tudnom..kosz
Toza gyerek kisse nagykepu,ha igy folytatja adni kell neki 1 figyelmeztetest!!! :S
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=14215308
Üdv: Pripyat
ha lenne megfelelõ méretû PEN, akkor lehetne-e futtatni játékot róla? Mi kellene hozzá?
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
Ugyanakkor ha a GT4 eredeti és nem megy, akkor még valószínûbb a fej gyengesége. Lehet, hogy egy tisztítás is elég neki, de lehet, hogy cserélni kell.
2. vedd észre, hogy Solidus nem Neked válaszolt.
.:SOLIDUS:.
Nem tudom mibõl vetted ki, hogy nekem ez fáj, én csak logikusan végiggondoltam az esetet és leírtam a véleményem - vagyis pont azt csináltam amire Te nem vetted a fáradtságot.
.:SOLIDUS:.
Kiabálni speciel nem illik. Ami Neked fontos, az másnak nem biztos, hogy az.
De írhatnám azt is, hogy más meg azt szarja le, hogy Neked mi a fontos.
Papesz
masikmeg hogy kell nemvigyazni egy allandoan bedugott cuccra?!?!? vagyis mitol ,meg hogy megy az tonkre..???!?! ez a rejtej szamomra..
egyebkent meg LESZAROM HA EZ NEKED FAJ.azert kiabaltam mert fontos volt.. azert koszi szepen...
öregharcsa - nallad hogy volt gyogyitas metodusa?errol ha lehetne parszot lecci..vagy hogy erted el hogy tonkre menjen??!
Ha adott kontroller egyik géppel mûködik, egy másikkal pedig (ugyanazzal a játékkal tesztelve) nem, akkor nem a kontrollerrel van a gond. Szóval könnyen lehet, hogy a "MagicGate" a hibás, mi ebben olyan hihetetlen?
felmeres..
kosz
Azon nem gondolkodtal,h szervizbe viszed utes helyett!! 😛😛
Technikai segítségre lenne szükségem. Mit jelent ha a chippelt utolsó szériás "vastag" ps2-m néha elég csúnya zizegõ hangot ad amely kissebb ütés hatására megszûnik és olvassa tovább a lemezt. Kb fél éve van bent a chip nincs agyonhasználva a gép minõségi lemezre van írva a cucc lassan. Érdekes,hogy nem minden lemeznél csinálja ezt van egy pl ahol fél óráig tökéletesen olvassa utánna meg behal teljesen és kerreg alig akarja olvasni,ugyanakkor egy másikat meg simán olvassa.
Ötletek? (Fejhibára azért nem gyanakodom mert akkor nemcsak néhány lemeznél csinálna,ja ugyanolyan típusú az összes lemez...)
A segítséget elõre is köszönöm!
londonban)
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
es ha igen mi a megoldas??szervizen kivul??? LECCI kene vmi gyors valasz...kosssz elore is..
Tudnátok segíteni Ps2-tõ dvd írásban, hányszorosan, éa hogy milyen írót pr-t használjak, meg hogy számít e hogy a játék milyen nyelvezetü, stb?
Most akarok venni egy playstation 2 slimet!
Hamár most veszem, mikor kijön lassan a ps3, akkor már a legjobbat szeretném, mind a gépbõl mind a chipbõl!
www.golemzkonzol.hu-n találtam 43ért garis,kichippeltet, de nekem ez gyanúsan kevés!
Melyik most a legjobb chip és melyik soroatszámú ps2 slim a legujjabb!?
Segitségeteket elõre is köszi!
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P