PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
összeszámoltam és összesen a konzollal együtt 75 ezrte költötem rá és bírta fél évig. SZuper<#eljen>#eljen>Csak így tovább, jól haladok<#eljen>#eljen>
És vennék én eredeti játékokat de nem fogok mert benne van a Chip és nem indulnának el. Valaki Heeeeeeelp
2. Amikor nem olvasta be a lemezeket csak ha újraindítottam kb 5ször az már idegesített és vissza is vittem neki, de õ azt mondta hogy nála meg elindul és nem tud mit csinálni (magamban mondtam hgo yakkor kapd be a fa*szoomat)
De nem volt képes megmutatni hogy ténykeg elindul-e mert elvitte hátra és ott megnézett vmit aztán viszsajött és azt modnta minden indul rajta...
Papesz
Csak nem értem mitõl hibásodott meg a chip amikor július végén chippeltettem ki...
eredetit visz?
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
még nyáron kichippeltettem a PSemet 10 ezerért és tudjátok mondtam hogy sose olvasta be a lemezeket mindig kiírta hog yPLease Insert Play Station format disc...Hát utána kb 5ször újraindítottam és végre elindult... Így volt eddig, mindig úgy tudtam csak játszani 'párszor" újra kellett indítani a konzolt,de most már ennek vége...
De nem szerencsére hanem úgymond sajnos,mert most már kb 20szor indítom újra és 100szor fújtam bele a lemezolvasóba, de nem képes elindulni kijön az a felirat...
Ha beteszek egy eredeti játékot (1!!! eredeti játékom van!)akkor azt rögtöm elindítja.. Hát mostmár nagyon bánom hogy kichippeltettem mert 3 hónaap alatt beszart, és 10 ezret dobtam ki, ráadásul megfosztottam magam még az Online-tól is😞
ha valaki tudja hogy most mi a megoldás és le is írná még esetleg akkor boldog lennék.
Kössz mindenkinek.
Persze lehet venni VGA box-ot PS2-höz, vagy egy PC VIVO-s video kártyáján keresztül is mûxik az LCD-s dolog.
Leg1xûbb egy olcsó LCDTV-t venni.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
vegyél hozzá komponens kábelt, azzal tuttira fog menni (az LCD tévén persze lennie kell komponens bemenetnek)
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
azt szeretném megkérdezni h a playstation2-t lehet-e lcd monitorhoz kötni és ha igen akkor hogyan?
próbáltam az ar max nevû meg a uLaunchELF progival
pendrival de a ps2 nem ismeri fel a
pendrivot
mit lehet tenni ijenkor?
www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban
ACER Aspire 5738ZG
Azt jól tudom, hogy az Action Replay MAX progival lehet memkártyáról pendrivera másolni a mentéseket ? És cdrõl memkártyára is lehet ? Pl.: Pro Evo Soccer 5, 6 Option fájlokat.
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban
elõre is köszi.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
nyomNÁM az nfs:carbontps2ön, DE: a game az orrom elött rakja össze a pályát...haver azt mondta hogy ez ps2 olvasófej hiba.eddig ez 1 játékon kívül sehol sem jelentkezett (gta: san andreas). én arra gondoltam , hogy elég lenne másik dvdre írni, hiszen más játékkal nincs gond. szerintetek? nem slim a psöm
köszi
(lehet nem idevágó a téma, de pls help😊
gépem van
küldhetnél nekem egy leirást
-szerezd be a "Max Drive" nevû cuccot és azzal tudsz mentéseket átlõni pcre vagy pedig a pcrõl a ps2-es memókártyára
-egyszerûen dugd össze a ps2 és a pc-t egy usb kábellel(szerintem ez nem müködik de azért próbáld meg)
Meg tudnátok mondani,hogy a fejállítás az pontosan,hogy történik? Szétkaptam a ps2-t ott a kis csavar de hiába állítgattam finoman ki/be próbálgattam ugyanúgy zizeg továbbra is. Lehet,hogy a fej szar? Vagy van ennek valami speckó trükkje?
Üdv: Pripyat
hogy lehet mentéseket leszedni a sony kariról
mert mentéseket szeretném tárolni pc én
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
A Myth Lite-ot nem ismerem, de szerintem azzal sem lehet különösebb probléma, minden esetre az már bíztató, hogy nem Magic V-ös chipelést hirdetnek.
Amit a golemkonzolnal beszerlnek ps2 slimbe chip+fejvédelem azok milyenek?
Minden lemezt visznek?
üdv
viszont csip akkor csak hazilag irt jateknal bukik le?vagy van vmi eccerubb megoldas is felkutatasara?!
Csodálom, hogy forítva rá sikerült dugni egyáltalán, hisz a dugó alsó kettõ sarka le van kerekítve, a felsõk pedig nincsenek. :-\
szoval mukodik frankon...hahaha..viszont lenne meg egy kerdes kozben,ha egy ps2 olvassa hazilag keszitett dvd re irott filmet akkor az csippelve van?!?
Amit a golemkonzolnal beszerlnek ps2 slimbe chip+fejvédelem azok milyenek?
Minden lemezt visznek?
üdv
ott vannak hozzáértõ emberkék akiknek az a dolguk hogy megjavítsák az ilyen problémákat...én nem nyúlkálok bele, és ezt javaslom minden hozzánemértõ emberkének.
régebben rengeteg gépet eladtam, de ez még nem jelenti azt hogy értek is hozzá....ezért "beszereztem" magamnak egy nagyon jó szervízt és ha bármi gondom van velük nézetem meg!!
http://pspfilez.extra.hu/