PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince of Máté
Najó mind1 ezt baszhatom akkor..
összeszámoltam és összesen a konzollal együtt 75 ezrte költötem rá és bírta fél évig. SZuper<#eljen>Csak így tovább, jól haladok<#eljen>

Prince of Máté
hát azt nem tudom.De most már nála nem tudok mit csinálni

Barney Tech
Milyen szar chippet raktak bele?

Prince of Máté
Na lécci vki vmi ötletet mert ez így nem lesz jó, hogy 10 ezret kidobtam.
És vennék én eredeti játékokat de nem fogok mert benne van a Chip és nem indulnának el. Valaki Heeeeeeelp

Prince of Máté
1. sajnos már nincs garancia
2. Amikor nem olvasta be a lemezeket csak ha újraindítottam kb 5ször az már idegesített és vissza is vittem neki, de õ azt mondta hogy nála meg elindul és nem tud mit csinálni (magamban mondtam hgo yakkor kapd be a fa*szoomat)
De nem volt képes megmutatni hogy ténykeg elindul-e mert elvitte hátra és ott megnézett vmit aztán viszsajött és azt modnta minden indul rajta...

Ha van rá garancia, akkor szerintem azonnal reklamálj.

Papesz

Prince of Máté
eredetit visz, berakom a lemezt és egybõl elindul! nem kell egyszer sem újraindítani.
Csak nem értem mitõl hibásodott meg a chip amikor július végén chippeltettem ki...

lehet a csipp lett rossz
eredetit visz?

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Prince of Máté
nekem 3 hónapja van PS2 és elromlott...<#sir>

Prince of Máté
**ul k*rvára ideges vagyok!!!
még nyáron kichippeltettem a PSemet 10 ezerért és tudjátok mondtam hogy sose olvasta be a lemezeket mindig kiírta hog yPLease Insert Play Station format disc...Hát utána kb 5ször újraindítottam és végre elindult... Így volt eddig, mindig úgy tudtam csak játszani 'párszor" újra kellett indítani a konzolt,de most már ennek vége...
De nem szerencsére hanem úgymond sajnos,mert most már kb 20szor indítom újra és 100szor fújtam bele a lemezolvasóba, de nem képes elindulni kijön az a felirat...
Ha beteszek egy eredeti játékot (1!!! eredeti játékom van!)akkor azt rögtöm elindítja.. Hát mostmár nagyon bánom hogy kichippeltettem mert 3 hónaap alatt beszart, és 10 ezret dobtam ki, ráadásul megfosztottam magam még az Online-tól is😞
ha valaki tudja hogy most mi a megoldás és le is írná még esetleg akkor boldog lennék.
Kössz mindenkinek.

Sir Quno Jedi
Alapból nem lehet. Csak ha a LCD-n van valamiféle video bemenet, pl. composite, component, SCART RGB stb és van hozzá megfelelõ PS2-es kábeled. De ugye ez csak multifunkciós LCD-kre jellemzõ (az meg ritka errefelé).

Persze lehet venni VGA box-ot PS2-höz, vagy egy PC VIVO-s video kártyáján keresztül is mûxik az LCD-s dolog.

Leg1xûbb egy olcsó LCDTV-t venni.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

miért ne lehetne?
vegyél hozzá komponens kábelt, azzal tuttira fog menni (az LCD tévén persze lennie kell komponens bemenetnek)

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

sziasztok!
azt szeretném megkérdezni h a playstation2-t lehet-e lcd monitorhoz kötni és ha igen akkor hogyan?
Heló nemtudja valaki h Szentesen hol lehetne ps2-t (slim) chippeltetni?
FOX HOUND
csás srácok valaki nem tud ezüst ps2 kart eladót? ha igen irjatok vissza köszmá

hy
próbáltam az ar max nevû meg a uLaunchELF progival
pendrival de a ps2 nem ismeri fel a
pendrivot
mit lehet tenni ijenkor?

Super DANTE
Nekem meg már 5 és szintén semmi baja nem volt (kopp, kopp, kopp), remélem az utóddal is ilyen szerencsém lesz.

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

22Barna22
nekem 3 éve van PS2-õm és semmi baja nem volt eddig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#beka3><#hawaii><#vigyor2><#finom><#crazya><#nyes><#nevetes1><#nevetes2><#guluszem1><#taps>

Értem! Köszi!

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban

vki
Az AC-vel csak pendriveról lehet, ugyanis mikor kiválasztod a forrást, csak három hely van. MEMKARI1, MEMKARI2, és PENDRIVE.

ACER Aspire 5738ZG

Sziasztok!

Azt jól tudom, hogy az Action Replay MAX progival lehet memkártyáról pendrivera másolni a mentéseket ? És cdrõl memkártyára is lehet ? Pl.: Pro Evo Soccer 5, 6 Option fájlokat.

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban

longdrink
A ps2õm mostanában kicsit lassabban tölti be a tájat játék közben. pl gt4, ssx, killzone. stb. szóval nem csak egy játéknál. az a kérdésem hogyha elviszem szervízbe a gépet és az olvasófejet megtisztíttatom, akkor a problémám megszûnhet? vagy nagyobb a baj? (kb másfél éve volt cserélve az olvasófej)
elõre is köszi.

Csabesz6
siiker😊)))))müxik😊 érdekes ameik rötyi volt az verbatim dvdn vót. ezmeg most ridiscen vanXD és a ridisces a jó...D😄😄mind1 mûxik azalényeg😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Csabesz6
oks köszi.kiirtam ujra, hátha jo lesz.(SCHUMACHER ÜBER ALLES<#worship>)

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Hello! azt nem tudom mi lehet a baj, de nekem is csak a SA csinálta ezt.

Csabesz6
szasztok
nyomNÁM az nfs:carbontps2ön, DE: a game az orrom elött rakja össze a pályát...haver azt mondta hogy ez ps2 olvasófej hiba.eddig ez 1 játékon kívül sehol sem jelentkezett (gta: san andreas). én arra gondoltam , hogy elég lenne másik dvdre írni, hiszen más játékkal nincs gond. szerintetek? nem slim a psöm
köszi
(lehet nem idevágó a téma, de pls help😊

bocs elfelejtettem irni hogy az új slime
gépem van

köcce!!
küldhetnél nekem egy leirást

gematta ha slimed van (ha régi vastagod van akkor Network adapter kell hozzá) akkor összedugod a pc-vel egy UTP crosslink kábelsegítségével és ftp keresztül tusz mozgatni dolgokat ide oda. Pontos leirás küldök ha kell! Vagy szerezz be egy pendrive-ot és az uLaunchELF nevû progival rá tudod rakni pendrive-ra a mentéseket. A használata nem nehéz szerintem magadtól is rá jösz!

köcce megnézem

hát én csak ezt tudom javasolni😞lehet van más is)
-szerezd be a "Max Drive" nevû cuccot és azzal tudsz mentéseket átlõni pcre vagy pedig a pcrõl a ps2-es memókártyára
-egyszerûen dugd össze a ps2 és a pc-t egy usb kábellel(szerintem ez nem müködik de azért próbáld meg)

Prypiat
Sziasztok!

Meg tudnátok mondani,hogy a fejállítás az pontosan,hogy történik? Szétkaptam a ps2-t ott a kis csavar de hiába állítgattam finoman ki/be próbálgattam ugyanúgy zizeg továbbra is. Lehet,hogy a fej szar? Vagy van ennek valami speckó trükkje?

Üdv: Pripyat

hy
hogy lehet mentéseket leszedni a sony kariról
mert mentéseket szeretném tárolni pc én

Seth
nem kéne mindegyik topicot teleírnod hallod e

PSN ID.: Beegabor

Sziasztok! Rachet&Clankkal kapcsolatos segítség kéne! A Gemlik base pályán megakadtam, honnan tudom kilõni a 3ik zölden világító tornyot? Ha tudtok segíteni, írjatok mailt a [email protected]! Köszönöm!!!!
Köszi.

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

Al Age
Ha jól tudom van külön a PS2-höz gyártott egér és billentyûzet is, de igazából bármilyen standard usb-s egér, illetve billentyûzet megfelel azoknak a programoknak, amelyek támogatják ezeket a beviteli eszközöket.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Hellósztok. Azt szeretném megkérdezni, hogy a PS2-höz valami külön PS2-höz gyártott egér és billentyûzet kell vagy sima PC-s is jó? Vagy egyáltalán kommunikálnak?

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

Al Age
A ModBo egy egész jó kis Matrix Infinity klón chip, a lényeg, hogy a látszat ellenére nem szabad rajta firmware-t frissíteni.

A Myth Lite-ot nem ismerem, de szerintem azzal sem lehet különösebb probléma, minden esetre az már bíztató, hogy nem Magic V-ös chipelést hirdetnek.

Sziasztok!
Amit a golemkonzolnal beszerlnek ps2 slimbe chip+fejvédelem azok milyenek?
Minden lemezt visznek?
üdv
Al Age
Annál egyszerûbb nincs.

Prince of Máté
negyedikben nem tanultok heLYesen írni??

akkor elbasztam..nem forditva dugta ra hanem mivel szetszettem meg kitakaritottam meg babraltam meggyogyultak...akkor meg ennyi...

viszont csip akkor csak hazilag irt jateknal bukik le?vagy van vmi eccerubb megoldas is felkutatasara?!
Ombika
Szerintem k...m..ik de mind1,mert ugy radugni kesz muveszet! 😛
No comment!!

Al Age
Másolt dvd-filmeket lejátszik a módosítás nélküli ps2 is.
Csodálom, hogy forítva rá sikerült dugni egyáltalán, hisz a dugó alsó kettõ sarka le van kerekítve, a felsõk pedig nincsenek. :-\

ja meg szereltem le,2 t is,ma meg olvaso fej sint zsiroztam,ami vegul el is kezdett mukodni..kifogastalanul.. szal <#crazya>
kosz...
kiderult h vicces haverom aki ott volt segiteni probalaskor,cselesen atvette iranyitast es o dugta be forditva kontrolpadot...

szoval mukodik frankon...hahaha..viszont lenne meg egy kerdes kozben,ha egy ps2 olvassa hazilag keszitett dvd re irott filmet akkor az csippelve van?!?
Sziasztok!
Amit a golemkonzolnal beszerlnek ps2 slimbe chip+fejvédelem azok milyenek?
Minden lemezt visznek?
üdv
öregharcsa
elvittem szervízbe!!!

ott vannak hozzáértõ emberkék akiknek az a dolguk hogy megjavítsák az ilyen problémákat...én nem nyúlkálok bele, és ezt javaslom minden hozzánemértõ emberkének.

régebben rengeteg gépet eladtam, de ez még nem jelenti azt hogy értek is hozzá....ezért "beszereztem" magamnak egy nagyon jó szervízt és ha bármi gondom van velük nézetem meg!!

http://pspfilez.extra.hu/