PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Persze, ha nincs love es megis ez a szenvedely, akkor nem nehez, hanem lehetetlen megallni (es ez igy van a vilag minden reszen). A magyar problema inkabb ott van, hogy az is csinalja, akinek a szulei vagy eppen sajat maga igenis megengedhetne maganak. Ez mar inkabb kulturalis problema, amit meg talan a kommunizmusbol hoztunk magunkkal, amikor termeszetes volt, hogy az ember ezt-azt elvesz, ha el lehet.
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
A te hekkelt geped mar a legelejen bekalkulalt veszteseg, foleg mert amig az osszfelhasznalok csak par szazaleka csinalja (japanban mondjuk valszinu 0,0001%-a), addig tok irrelevans.
A PS sikerehez a wareznak megis csak minimalis koze van, a jo es agressziv marketingnek, a hatalmas kinalatnak es a nagyon bejovos mainstream huzocimeknek inkabb koszonhetik, hogy nemcsak megnyertek azt a konzolhaborut, de a konzolt magat is egy ujabb evolucios szintre emeltek. Ami meg meglepobb, hogy ez meg arra is eleg volt, hogy a Dreamcast-ot kicsinaljak (pedig a warez ott is ment, meg egyszerubben is).
nem tom mitõl és nem is érdekel,de a léyneg hog ymostmár mûködik "rendesen"
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Afri: ezt mindketten tudjuk, hogy mondvacsinált indok: az írót a magad céljára is használod - pontosan a warez miatt használódik el, nem pedig az átlagos használattól. A DVD lemezek ára 100 ft alatt mozog (és akkor márkásat mondtam), a mai internet díjak korában pedig pofátlanság ennyit kérni egy másolt és értéktelen kópiáért. Az a baj, hogy a magyar szemlélet pontosan az ilyen emberek és tevékenységek miatt nem változik - sokkal jobb megbecsülést kapnának a játékok, ha mindenki csak néhány darab eredetivel rendelkezne, erkölcsi értelemben természetesen. Az sem kerülendõ szempont, hogy nem szükséges mindig zsír új játékokkal tolni: rengeteg leakciózott régebbi program kapható az üzletekben, gyakran fillérekért lehet kifogni egy-egy jobb címet. Nekem semmi kedvem azon izgulni, hogy mikor megy tönkre a gépem a silány másolatoktól arról nem is beszélve, hogy évek múltán nem vehetem le a polcról, nem foghatom meg a dobozt, nyithatom ki a kézikönyvet és nem lehetek büszke arra, ami a saját tulajdonom. Mielõtt bárki a nyakamnak ugrana, a fentebb elmondottak a személyes véleményemet képezik - eltántorítani, és támogatni sem akarok senkit arra, hogy warezt használjon/ne használjon. Számomra egy másolt játék értéktelen mind anyagi, mind pedig erkölcsi értelemben véve.
A felháborodásomat az váltotta ki, hogy ez "elméletileg" egy warezmentes övezet - a warezmókusoknak és kompániájuknak ott van az erre megfelelõ börtöntopik. Maradjunk a témánál, kerüljük az ilyen megnyilvánulásokat.
Powned by Phazon...
....ha az eredeti müxik amirõl másolod...
üdv
http://pspfilez.extra.hu/
Volna egy nagyon nagy kérdésem.
Van egy játék, ami ki van írva egy lemezre (nem image fájlba). Én ezt szerettem volna ki írni magamnak kipróbálásra. De sajna nem indul el a játék. Valószínû én csináltam rosszul valamit csak azt nem tudom mit, és ebben kérnék segítséget. Kétféle képen írtam ki.
1. Fogtam a lemezt és simán a Néróval kopiztam.
2. A megírt lemezrõl csináltam a Néróval egy image fájlt. Ezt úgy csináltam, hogy közvetlen a lemezrõl lett image fájl készitve ( nem felmásolva és úgy az image) és azt írtam ki egy lemezre.
Mit csináltam rosszul.
Segítsetek!!
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Régen az ilyenekre nagyon nagy igény volt. Még az 56k modemes korszak elõtt.
Powned by Phazon...
Papesz
PSN ID.: Beegabor
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Papesz