PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A vaterán ilyesmi van 6000-ért azthiszem!

Barney Tech
Ezen a honlapon ,van egy ugynevezett "SmartJoy Frag" átalakitó ha ebbe beledugom a billentyûzetem akkor fog meni minden játékkal vagy csak a vele kompatibilis játékkal....??

Valaki tud segíteni a www.ps2registration.com-on való regisztrácioná, mert a 3. lépésben nem tudom mit kell beirkálni! Irhatok privit is! KÖSZ!

Nézz be a Winning Eleven topic-ba. Ott belnkeltem a progit. Plusz egy rövid használati útmutatót is írtam hozzá.

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban

dinomano
Rachet odabax, egyik legjobb PS game-sorozat, ha nem a legjobb...Kibebaxottjo, of course... :-P

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Ratchet forever! Még a feleségem is végigtolta mind a négyet vagy kétszer!

Na örülök hogy így lecsillapodtak a kedélyek! Egy a lényeg :szeretünk játszani, ki így, ki úgy. Aki megteheti eredetivel játszik, aki meg nem, az ügyeskedik egy kicsit.

dinomano
tuti h. bele van kalkulalva, ha nem igy lenne; akkor nem PS3-at fejlesztene a sony...

Attol persze a Ratchet 1 meg mindig genialis cucc marad... 😉
Persze, ha nincs love es megis ez a szenvedely, akkor nem nehez, hanem lehetetlen megallni (es ez igy van a vilag minden reszen). A magyar problema inkabb ott van, hogy az is csinalja, akinek a szulei vagy eppen sajat maga igenis megengedhetne maganak. Ez mar inkabb kulturalis problema, amit meg talan a kommunizmusbol hoztunk magunkkal, amikor termeszetes volt, hogy az ember ezt-azt elvesz, ha el lehet.

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

Persze, hogy arrol szol, mert azok a szamok minden konzolban kabe azonos aranyban tartalmazzak a hekkelt gepeket, magyarul hu kepet mutatnak a szoftvereket vasarlok bazisarol. Ettol meg a profit akkor is a Primalbol, God of War-bol jon be es hidd el, a Sony arra ugyanugy figyel, hogy abbol mennyi ment el.
A te hekkelt geped mar a legelejen bekalkulalt veszteseg, foleg mert amig az osszfelhasznalok csak par szazaleka csinalja (japanban mondjuk valszinu 0,0001%-a), addig tok irrelevans.

dinomano
jah, ok..igazad van... :-P Valahogy mindig sikerült a PS-nek, hogy a nem tul erös gépeik (mondjuk ez is relativ...a PS1 is azert volt gyengebb N64-nel, mert tudtommal korabbi cucc picit) taroltak nagyon... Mondjuk FF-et felvasaroltak mint allat+ezen kivül jopar huzonevet... Azt vagom, h. külföldön nem tul nagy érvagas orig. game-ket venni, én alapban magyar viszonyokra gondoltam... Nalunk is hozza lehet jutni olcson PS2-gamekhez, de pl. a mai agyonreklamozott vilagban(gondolok akar a netre); mikor az ember képébe villog a legujabb game reklam, nehez megallni a warezt/vagy örülni annak, hogy a Rachet1 csak 4-5e a TUSCO-ban... :-P

Ez is egy tevedes... vagyis leszukitese a dolgoknak - talan - a magyarorszagi okokra. Nana, hogy itthon ez ilyen egyszeru volt, a kazit nehez volt masolni es akkoriban meg a mainal is joval szornyubb volt a szellemi termek ertekenek megitelese, mint manapsag.

A PS sikerehez a wareznak megis csak minimalis koze van, a jo es agressziv marketingnek, a hatalmas kinalatnak es a nagyon bejovos mainstream huzocimeknek inkabb koszonhetik, hogy nemcsak megnyertek azt a konzolhaborut, de a konzolt magat is egy ujabb evolucios szintre emeltek. Ami meg meglepobb, hogy ez meg arra is eleg volt, hogy a Dreamcast-ot kicsinaljak (pedig a warez ott is ment, meg egyszerubben is).

dinomano
...és jol csinalta a SONY, ha ugy veszed... ..és a PS2 majdnem mindekinel ott virit... :-)

Arról szól minden piackutatás, hogy adott évben mennyi konzolt adtak el. És EZ ÉRDEKLI A SONY-T!! Hogy a ps2 ott virit a szobádban.Hogy utánna mire használod, teljesen hidegen hagyja. A játékeladás csak a feljlesztõket meg a kiadókat érdekli.

Szerinted miert? Mert a masik oldalon ugyanolyan kvalitasu emberek olnek bele sokszor joval tobb idot (ami elvileg penz, de nekik nem szamit, mert mas motivalja oket). Amig az egyik elteszi az evi 120ezer dolcsit jutalmul, a masik attol kap katarzist, hogy o az elso, aki feltori a masinat es hackerek szazai irigyli valamint warezjanik ezrei ajnarozza.

dinomano
mondjuk tény, hogy a warez miatt lettek annyira sikeresek a PS-ek... Eleg csak a N64-re gondolni... Nekem szimpibb volt kezdetben mint a PS1, oda is vert neki hardverre+qrvajo kis game-ek voltak rá, de a kazettas rendszer megölte az egeszet...

Ha annyi pénzt ölnek bele miért lehet mégis feltörni? Akkor elég sz.r munkát végeznek a mérnökeik...

ooopsz... annyira rohognom kellett a hsz-odon, hogy ossze-vissza fogalmaztam, szal.. "jatekok kiadasabol" es es "a vedelem kifejlesztesebe belelolt esteleges szazezrek utan azt sajat maguk torik fel" volna helyesen.

Te nagyokos, a konzolok gyartasa alapbol veszteseges. A Sony a kutatas & fejlesztes es a gyartas koltsegeit valamint a profitot pont a jatekokbol kiadasabol latja viszont. Csak nem kepzeled, hogy a vedelem kifejlesztesebe beleölt esetleges szazezreket sajat maguk torik fel es szivarogtatjak ki, hogy meg tobbet bukjanak a konzolon magan? (Ahogy olvaslak, dehogynem kepzeled) Te vagy a kiraly, eloszor irsz egy eszmeletlen okorseget, majd azzal fejezed be, hogy tema lezarva. Apro tipp, az okorseg ettol meg okorseg marad, hehe.

dinomano
Hmmm... (bocsi, hogy en is wareztemaban irok, de hat ez van...)...Ha van valaki, aki szivesen cserelgetne PS2-gameket (értsd: kölcsönös megírás) és BECSÜLETES; az irjon!

Stinger! Nagyon szép volt a tegnapi prédikációd, de erre csak azt tom mondani, hogy ha nem lehetne chippelni a ps-t, a Sony lehúzhatná a rolót! Tized annyian vennék meg a gépet. Szerintem a chippeket is a Sony szivárogtatja ki. De azt kívánom Neked, hogy legyen nagyon sok drága eredeti játékod! Én meg amit megspórolok a játékokon, abból lazán kitellik egy fejcsere akár évente is.(10E ft).<#nevetes1> Téma lezárva, nem muszáj válaszolnod! Ez meg az én véleményem...

öregharcsa
szerintem igen....

nincs mit....

jó pörkölést

üdv

http://pspfilez.extra.hu/

Lammer
<#eljen>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Prince of Máté
Tök jó most már megint mûködik a PSem<#ijedt>
nem tom mitõl és nem is érdekel,de a léyneg hog ymostmár mûködik "rendesen"

Ok,van pen driveom,de kellene a progi,honnan tom leszedni?

cicai
Köszönöm a segítségedet. Volna még 1 kérdésem- Akkor, amit a Néróval csináltam nrg fájlt a játékról törölhetem?

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Akárhogyis: nekem nincs tengernyi játékom - de amim van, az legalább eredeti. A warez hosszú úton megöli a játékszenvedélyt, felületessé tesz - nem utolsósorban megöli a konzolod és bosszúságot is okoz.

Afri: ezt mindketten tudjuk, hogy mondvacsinált indok: az írót a magad céljára is használod - pontosan a warez miatt használódik el, nem pedig az átlagos használattól. A DVD lemezek ára 100 ft alatt mozog (és akkor márkásat mondtam), a mai internet díjak korában pedig pofátlanság ennyit kérni egy másolt és értéktelen kópiáért. Az a baj, hogy a magyar szemlélet pontosan az ilyen emberek és tevékenységek miatt nem változik - sokkal jobb megbecsülést kapnának a játékok, ha mindenki csak néhány darab eredetivel rendelkezne, erkölcsi értelemben természetesen. Az sem kerülendõ szempont, hogy nem szükséges mindig zsír új játékokkal tolni: rengeteg leakciózott régebbi program kapható az üzletekben, gyakran fillérekért lehet kifogni egy-egy jobb címet. Nekem semmi kedvem azon izgulni, hogy mikor megy tönkre a gépem a silány másolatoktól arról nem is beszélve, hogy évek múltán nem vehetem le a polcról, nem foghatom meg a dobozt, nyithatom ki a kézikönyvet és nem lehetek büszke arra, ami a saját tulajdonom. Mielõtt bárki a nyakamnak ugrana, a fentebb elmondottak a személyes véleményemet képezik - eltántorítani, és támogatni sem akarok senkit arra, hogy warezt használjon/ne használjon. Számomra egy másolt játék értéktelen mind anyagi, mind pedig erkölcsi értelemben véve.

A felháborodásomat az váltotta ki, hogy ez "elméletileg" egy warezmentes övezet - a warezmókusoknak és kompániájuknak ott van az erre megfelelõ börtöntopik. Maradjunk a témánál, kerüljük az ilyen megnyilvánulásokat.

Powned by Phazon...

öregharcsa
dvddecrypter indít(nérót elfelejti!!)->mode-iso read....majd ->mode-iso write....4x-es sebességel jó minõségû lemezre!!!!(verba+tdk)

....ha az eredeti müxik amirõl másolod...

üdv

http://pspfilez.extra.hu/

cicai
Sziasztok!
Volna egy nagyon nagy kérdésem.
Van egy játék, ami ki van írva egy lemezre (nem image fájlba). Én ezt szerettem volna ki írni magamnak kipróbálásra. De sajna nem indul el a játék. Valószínû én csináltam rosszul valamit csak azt nem tudom mit, és ebben kérnék segítséget. Kétféle képen írtam ki.
1. Fogtam a lemezt és simán a Néróval kopiztam.
2. A megírt lemezrõl csináltam a Néróval egy image fájlt. Ezt úgy csináltam, hogy közvetlen a lemezrõl lett image fájl készitve ( nem felmásolva és úgy az image) és azt írtam ki egy lemezre.
Mit csináltam rosszul.
Segítsetek!!

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

hi, én csak azért csinálom ezt, mert sokan vannak, akik nem tudják hol kell letölteni, illetve nincs netük, és nemis tudják kiírnu dvd-re. Én ezeknek megcsinálom egy kis összegért, nem tehetem meg ingyen ,nem vagyok mikulás... énis fizetek a netért, a dvd-ért és az írom is használodik.
Hidd el van rá igény! Van aki csak suliból netezik. OPtthon lehet nincs is számítógép csak egy konzol. Habár manapság minden lakásban van legalább egy számítógép és internet.
Régen az ilyenekre nagyon nagy igény volt. Még az 56k modemes korszak elõtt.

Stinger! Díjazom a lovagiasságod, de ilyen ember kevés van.<#worship>Én örülnék a legjobban ha ez így lenne. Küldjél csak nekem jó sok játékot ingyen!<#wink>

Rohadt szemét mocskos dolog warezért pénzt kérni... azért a tartalomért, amiért te sem fizetsz... Mikor tûnnek már el ezek az emberek a fórumokról???

Powned by Phazon...

Banyapapa
De akkor írja végre meg valaki a megoldást, légyszi!!!!!!!!!!!<#guluszem1>
Képzeld, visszaolvastam, írtam is neki, de hátha van más is aki esetleg közelebb van, vagy olcsóbb! Egyébként Téged mit zavar? Van hely a topikban.

Ha 6 hozzászólást visszaolvastál volna, talán nem írtad volna be mindenhova ezt.

Sziasztok! Írott játékokat vennék postai utánvétellel. Küldjetek pü.-t,ha foglalkoztok ilyennel, vagy ismertek ilyet. A mostani kapcsolatom elég megbízhatatlan és lassú (8-10 nap). Ha Szabolcs-megyei vagy az még jobb.

Akkor lemaradtam. Valahol a Ratchet & Clank, meg a Jak & Daxter szériánál. <#lama>

Papesz

Seth
onimusha 4, grandia 3 most hirtelen ami eszembe jut, de még biztos van egypár. Ezek nem törtek, eredetileg is 2 dvd-sek, nem dvd9-esek

PSN ID.: Beegabor

Al Age
Tört verzióban létezik két dvd-s játék és szerintem akkor az eredetiben is két dvd-s lehet, mivel mindkét lemezrõl szépen indul és ha szükséges kéri a másik lemezt. Úgy értem nem hinném, hogy egy DL dvd-t szét lehetne szedni ilyen "szépen" két egyrétegû lemezre.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Én még nem is láttam 2 DVD-s PS2 játékot.

Papesz

Action Replay MAX Evo progival lehet PC-rõl memóriakártyára másolni a mentéseket. Csupán egy Pendrive-ra van szükséged.

ha kell valakinek ps2 játék akkor írjon pm-t 1000 forintért irok bármelyiket feltéve ha 1 dvd-s ha 2 akkor 1500ft
Hogy lehet PS2-be winchestert rakni,és ide is lehet menteni a játékállásokat?Hogy lehet netrõl leszedett mentéseket rárakni a memcardra vagy winchesterre?

Prince of Máté
11 másolt játék, nem 21

Prince of Máté
Hát úg yhogy a PS2 40+új irányító+memóriakártya+2 eredeti játék amit leadtam+chippelés+kb 21 másolt játék+RGB kábel+DVD irányító

Seth
hogy sikerült 75-õt költened rá?

PSN ID.: Beegabor

Prince of Máté
nálam nem fog

Al Age
Normális chip külföldrõl megrendel, régi szart kivesz, újat saját kezûleg beépít. Nálam bevált.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.