17159

WAREZ = azonnali BAN!

• TidusX
    Patchelni? Azt hogyan kell?
  • Uchiha Obito
    Elméletileg viszi, de patchelni kell pc-n a disk image-t, mielőtt kiírod. Jobban járnál, ha olyat vennél, amiben vinyó is van, akkor minden tuti működik majd, és még a fejet sem kell koptatni.
  • TidusX
    És az is viszi, amelyikben van Free McBoot program a memóriakártyájában?
    Mit tudtok erről? Jól viszi így a játékokat? Mert inkább ilyet vennék/használnék mint chippest ezzel biztos nem lenne semmi baj...
  • TidusX
    Tényleg viszi? Ezt öröm hallani! Mert van egy játék Okage Shadow King és az csak USA- ban jelent meg. Hát ez tiszta fasza...
  • jaszy
    Nagyon nem!
  • Kazuma92
    Az NTSC az nem csak TV függő?
  • jaszy
    De viszi!
  • TidusX
    Az meg milyen? Ha chippelve van, egy itteni akkor még nem viszi az NTSC- s játékokat?
  • Seth
    Jobban járnál ha egy okosított ps2-t vennél :)
  • TidusX
    Jobban járnék ha egy NTSC gépet vennék?
  • TidusX
    Az Okage Shadow King játék milyen rendszeren van NTSC vagy PAL is?
  • TidusX
    Ezt akarom, ha végülis rászánom magam... http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=184596630
  • shenmuedc #16467
    Hát ha mindenképpen a tv kártyát erőlteted (amit nem ajánlok mert mindenképpen pocsék lesz a képe) akkor svideo jelet kellene leszedni a ps2-ről. Na most ehhez vagy veszel egy kábelt vagy leszeded az svideo jelet a ps2ről. Ez végül is majdnem ugyanaz mint a kompozit csak nem kevert videojelet küldesz hanem a világosság és a színjelet külön. De arra számíts hogyha nem alakítja át az 50hz-es képjelet minden esetben a videokártyád akkor csak azoknál a játékoknál lesz kép amik tudják a 60hz-et.
  • TidusX
    A TV kártyám ilyen bemenetekből áll: AV in, SVHS in. Milyen kábelt kellene vennem hozzá? Itt a link amin van egy rajz: http://szamitogep.hu/show/read.php?id=12542
  • shenmuedc #16465
    De ha lusta vagy építeni vásárolhatsz is.link
  • shenmuedc #16464
    Hát kompozit képet monitorra nyomni, elég nagy botorság. Élvezhetetlen lesz. Amúgy is a leggyengébb a három kábel közül (kompozit-RGB-komponens) pláne ha még a zajos képet tovább rontja vga jel. Próbálj meg inkább VGA-boxot építeni én most csináltam dreamcasthoz, ég és föld. ha van egy kis érzéked hozzá eléggé pofonegyszerű csak a színjelekhez kell egy horizontális és vertikális szinkronjel. Kapcsolási rajzokkal meg tele a net nem kell drága vga-boxot venni.

Pl itt van egy:Link
  • TidusX
    Na most van egy olyan, hogy van egy TV tuner kártyám és arra is rálehetne kötni a PC- re! Csak nem tudom össze lehet -e. Van három dugasza a sárga a piros meg a fehér. A sárga az tudom hogy a videó, a másik kettő kötül viszont nem tudom melyik csatorna. Nem tudjátok? Szerintem menne, kíváncsi vagyok a véleményetekre. Mert akkor egyelőre nem veszek TV- t így is telefonra kéne lóvé...
  • rumkola
    jaj nem, tényleg, igazad van
    nagyobb megjelenítőn nehezebb elolvasni :DDDDD
  • TidusX
    XD
  • vg
    Hülyeség.
  • rumkola
    minél kisebb a tv annál nehezebb lesz elolvasni , ennyire egyszerű
  • TidusX
    Egy sima képcsöves Philips kis tévét veszek.
  • Seth
    Ha lcd tv-t akarsz venni akkor azzal szar lesz(37cm-ről beszélünkm ég mindíg ugye?),ha sima képcsövest akkor jó.
  • Kazuma92
    Én játszottam már 30 valahány centis tv-n, és ellehet olvasni. De egy RPG-nél azért más, szerintem nem tesz jót ha huzamosabb csak a betűre koncentrálsz, jojózni fog tőle a szemed.
  • TidusX
    Az lett volna lényegében a kérdésem, hogy nem lesznek elmosódottak a betűk? Mert a TV- nek más a felbontása, pixelei. Közel ülnék hozzá.
  • dada1221
    meik job ps2 re a fifa vagy a pes?
  • TidusX
    Nekem az első játékom a Final Fantasy X lesz...
  • Freedy
    A másik fej jónak tűnik. GTA SA-t gyorsan betölti, annak ellenére, hogy már elég karcos sajnos a lemez. Eredeti, ez volt az első játékom ps2-höz:D
  • jaszy
    Sajnos a bizonytalan eredetűek ilyenek.
    Amit mi rakunk be a gépekbe 10 ből 10 tökéletesen megy, igaz nem is annyiba kerül :(
  • Freedy
    hát elég vackok ezek a fejek. egyiket beraktam úgy olvas dvd-t mint egy végső stádiumban döglődő fej. Próbálgattam állítani a potmétert, de jelentős javulást nem tudtam elérni.
  • jaszy
    Nincs mit...
  • Freedy
    Köszönöm szépen a segítséget, holnap elviszem egyik ismerősnek, ő eltávolítja a forrasztást. (nekem sajnos nincs pákám/forrasztási tapasztalatom, de majd bepótolom ezeket)
  • Seth
    Attól függ milyen messzire szándékozol ülni tőle. 37-estől max 1m -1,5m-re a kényelmes olvasni. Ha távolabb ülsz inkább ruházz be egy nagyobbra
  • TidusX
    Sziasztok! Lenne egy kérdésem: én inkább RPG játékokat szeretek, vennék decemberben egy PS2- t, de nem tudom milyen TV- t vegyek hozzá. Ha egy 37 cm- est veszek azon el lehet olvasni a szöveget? Mert ezekben a játékokban sokat kell olvasni.
  • jaszy
    Igen, csak ennyi. Jó páka kell hozzá, és ellenőrizd le leforrasztás után hogy tuti nem zár e a 3 pont.

• Freedy
    Szóval akkor csak el kell távolítani azta a forrasztást és kész?
  • jaszy
    Ha nem forrasztottad le akkor nem fog menni :)
    3 pont van összeforrasztva a fej oldalán, kis duncs. meglátod ha összeveted a régi fejjel.
    Ha PVR itt láthatod a pontot:

Ha SPU itt láthatod:
  • Freedy
    Nem forrasztottam le semmit. Néztem tutorialt is, de az nem szólt ilyesmiről.
    Hol kell leforrasztani? Köszönöm a segítségedet! scph-75004-es gépről van szó.
  • jaszy
    Freedy Ugye a fejvédelmet leforrasztottad?

Akey nem kell oszcilloszkóppal kalibrálni.
    Kb 1000db ot cseréltem már :)
  • Akey
    Asszem oszcilloszkóppal kell bekalibrálni a fejet. Egyszerű művelet, de szakértelem és felszerelés kell hozzá.