PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Belvárosban van egy mûszaki bizományi, ott 30e egy használt flashelt xbox360, jobban megéri. Persze sok nagyon jó játék van PS2-re, mondjuk a shadow of the colossuss, ami a mai napig verhetetlenen.
hi, én inkább a helyedben egy xbox360at vennék, én is arra gyûjtök most 😊
gta4 meg nem fog soha megjelenni ps2-re.. már alig jelenik meg valami rá..

Ricsi234
Szevazstok!!Azon gondolkodok hogy szerinetek megéri hogy vegyek egy PS2-õt???50 méterre van egy fullos PS bolt😊És ott 19.990FT-ért adják!!!nem tudom hogy mi legyen.....
Ja és még vmi a GTA IV valaha is megfog jellenni PS2-õre???

KÖSZI A választ

jaszy
Fejcsere. Cseréltesd ki, úgy tuti jó lesz!

Seth
De!Ez a felhozatalnak is alig nevezhetõ pár cím már csak vergõdés sajnos

PSN ID.: Beegabor

Szeptember:

Cabela's North American Adventures -September 14, 2010
FIFA Soccer 11 -September 28, 2010
Rapala Pro Bass Fishing -September 28, 2010
Lord of the Rings: Aragorn's Quest, The
Scooby-Doo! and the Spooky Swamp

Azért nem lessz rossz...

----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605

fiuk betöltésnél kattog kerreg szinte az összes lemez ilyenkor ha szétszednem min kell állítani mivel lehet gond?
Seth
Már csak nagyon hébe hóba. Nagy címeket már ne várj. Visszamenõleg keresgélj, rengeteg jó játék van

Sziasztok!

Ps2 meddig gyártanak játékot ?
zaki
üdv, van pár eladó eredeti ntsc-s játékom:

Resident Evil Outbreak File #2 kézikönyvvel 2000ft
FIFA World Cup Germany 2006 1000ft
Driv3r (Driver 3) kézikönyvvel 1000ft

bpi személyes átvétel, vagy posta is jó.

Laza
Keresek egy PS2 LEGO Star Wars játékhoz a tokjába való manualt.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
ÁRCSÖKKENÉS!
Az iá: 25-30.000 Ft

Eladó a lenti linken is látható, teljesen újszerû állapotban lévõ ezüst színû PS2 Slim (Playstation2) megkímélt állapotban (egy 8 éves fiúé volt, nagyon vigyázott rá).
Csere is lehetséges Nintendo DSi-re (értékegyeztetéssel).

PS2 csomag

A gép nincs átalakítva (típusa: SCPH 79003)!

A géphez jár a gyári csomag (kábelek, kontroller) +
- Eredeti Sony 8MB-os memória kártya
- 8db eredeti gyerek barát játék
LEGO Star Wars
LEGO Star Wars II.
LEGO Indiana Jones
Rachet and Clank
Rachet and Clank 3
Rachet Gladiátor
Open Season
Speed Machines

A játékok mind karcmentesek, megkímélt, újszerû állapotban.
Megfelelõ ajánlat esetén külön is eladóak.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Ja,a másik.A Def Jam Fight For New York játéknak van további része?Tud valaki róla?
Sziasztok! Egy kis segitség kellene.PS2-n játszom a Die Hard Vendetta játékkal és kb. a 7-es pályánál járok,ahol 1 börtönböl kell megszökni,de valahogy a lift leszakadása után sehogysem tudok az õrült dokitól tovább menni.Ha valaki játszotta már vagy tudja, kérem segitsen.Elõre is köszi
szabszo96
Üdv. ... http://hardverapro.hu/apro/ujszeru_ps2_slim_elado_4_jatekkal/hsz_1-50.html
Akit érdekel az írjon rám, ott van az elérhetõségeknél.

Halló ez egy üzenetrögzítő. Ha további magyarázatra vár, hivatalosan fogyatékosnak minősítem.

Laza
Hali!

Eladó a lenti linken is látható, teljesen újszerû állapotban lévõ ezüst színû PS2 Slim (Playstation2) megkímélt állapotban (egy 8 éves fiúé volt, nagyon vigyázott rá).
Csere is lehetséges Nintendo DSi-re (értékegyeztetéssel).

PS2 csomag

A gép nincs átalakítva (típusa: SCPH 79003)!

A géphez jár a gyári csomag (kábelek, kontroller) +
- Eredeti Sony 8MB-os memória kártya
- 8db eredeti gyerek barát játék
LEGO Star Wars
LEGO Star Wars II.
LEGO Indiana Jones
Rachet and Clank
Rachet and Clank 3
Rachet Gladiátor
Open Season
Speed Machines

A játékok mind karcmentesek, megkímélt, újszerû állapotban.
Megfelelõ ajánlat mellett külön is eladóak.

Akár postázom is elõreutalás esetén.

iár: 35.000 Ft

Helló!
Következõ PS2 játékokat keresném.
Resident evil: Code Veronica X
Rygar:The Legendary Adventure
Rise to Honor
Devil May Cry 1-2-3
Akinek van jelezze ide vagy privátban árakkal együtt.

Minek rendelni?Nem ér meg 10ezret, fõleg a PS2es 😄

Majd máshogy megszerezzük 😄

Valaki elõrendelte a fifa11-et ps2-re?
hát azért a fullhd sem utolsó, akinek van hozzá megfelelõ tv-je 😊

shenmuedc
Egy xbox360 fannak aztán magyarázhatod miért jó egy ds. Majd ha full hd-ba lehet rajta lõni meg autózni akkor talán érdekli (kb errõl szól az egész xbox felhozatal)
Mert mi a probléma a DS-sel? Nagyon jó kis gép az.
jah, vagy tamagocsi.. esetleg a régi tv játék, amihez sárga kis kazetták voltak 😄

DS Legyen, az a legjobb 😄

alap, hogy xbox... bár ha egésznap otthon akarsz lenni nyáron, ki sem akarsz mozdulni, akkor wii 😄 legalább megmozgat 😄 bár én tutira legkésõbb jövõ nyáron beszerzek egy 360at!

Kazuma92
Én most Dragon Ball Z Budokai 3-at, akarok 😊

jaszy
ps3 😊

Jaja, dolphinnal próbálgattam, futott is egész szépen, de hamar meguntam... Még nekem sincs x360-am... de majd fogok valamikor a nyár végén új konzolt venni (persze megmarad a jó öreg PS2 is). Szerinted x360 vagy wii legyen?
ami szeptemberben jön naruto játék 360-ra, az nagyon brutál lesz :o kár hogy nincs xbox360am.. még.. amúgy a clash of ninja rev3 a legújabb wii-re, azt Dolphinnal tudod nyomatni.. az is egész jó.. bár uncsi

Lehet ez is, vagy ha írt, akkor rossz minõségû lemezen van.

Amúgy szerintem sajna nem lesz Accel 4, most az Ultimate Ninja Storm-ot erõltetik, persze ps3/xbox360-on. A wii-s clash of ninja ex sorozat nagyon jó, csak az angol feliratosból kihagyták a japán szinkront, ami élvezhetetlenné teszi. Ugyanez a gondom az xbox360-as naruto játékokkal is.
Kazuma92
Framerate problémák a játék "programozásában" vannak (a PS2-nek is van egy korlátja, mintha öregebb géped lenne) nemlehet ellene semmit se tenni. Fps-t kurvaszar irányítani rossz frame-vel. SOk játékot úgy adtak ki hogy elrontották a Frame-jét, pl Path of Neo baromi lassú. És ez nem grafikától függ, ottvan pl a Black, ami szvsz az egyik legszebb játék PS2-n, és soha nem lassul be.
Ha véletlen hülyeséget mondtam javíjjatok 😄

Seth
SOTC esetében ürölj neki, hogy ennyit ki bírtak hozni a gépbõl. Túl sok már neki

nekem is be szokott néha, pl autós játékoknál.. meg elég homályos a kép, szóval elég nehéz játszani ilyenekkel..

hello mindenkinek!
A képlassulás, framerate csökkenés az mi miatt van? Mit lehet tenni ellene? Shadow of the colossus-nál vettem észre idáig egyedül.
pcsx2 simán futott a régi gépemen is, ezen mégszebben 😊 ezen tesztelem elõször a játékokat 😄 amikor még nem jött ki az ultimate ninja5, akkor japán fajtáját gépen toltam, full mentéssel szórakoztam, bár max erõsségen se vmi bonyolult a játék... 😞

amúgy a ps2 emut se nagyítom fel telejsen fullscreen-re, psp emut se nagyítanám, nekem megfelel kisképernyõben is, ha tudnák az accel3-mal tolni 😞

szerintetek lesz accel4?

Nálam sajnos még a Nintendo Ds emu is akad 😄

És nem iszonyat ronda a grafika pl. 1280x1024-re kibõvítve? Amúgy meg van egy olyan sejtésem, hogy ehhez is bika gép kell, mivel nekem a PS2 emu se futott normálisan, ezért inkább vettem egyet.
hát de majd 1-2év múlva talán vinni fogja a játékot a jpcsp emulátor, elég jól fejlõdik, elég sok játékot elvisz, de sajna naruto accel3mat nem

jaszy
Azt nem is fogsz 😊

psp emulatort meg nem találtam ami elvinné a játékot 😞

Igazatok van, én is egyet értek, mivel most csak ezért nem fogok PSP-t venni... meg nekem sokkal élvezetesebb lenne úgy játszani (ráadásul ketten!), hogy nagy képernyõn, nem pedig egy kis kézikonzol felett görnyedve. Ebben meg végre benne lenne a sok Akatsukis, Pain, Konan, Zetsu, Tobi, kíváncsi lennék rájuk. Na de majd ha egyszer veszek XBOX 360-at, akkor majd ott kipróbálom az Ultimate Ninja Heroes 2-t (azt hiszem arra megjelent)
Seth
A Final Fantasy 11 már lassan 8 éve éli világát ps2-n, ezek csupán kiegészítõk lesznek hozzá. Igen,megéri, többmilliós játékosbázis tartozik hozzá

Ezek ps2n télleg online játékok lesznek?Megéri most kiadni?

-Final Fantasy XI: Vision of Abyssea
-Final Fantasy XI: Heroes of Abyssea
-Final Fantasy XI: Scars of Abyssea

LINK

benőmenő
ez szerintem is kicseszés, mivel az új psp-s Jak részt is kidobták ps2-re
jaj, meg a videó is 😄

Szerintem nem fog kijönni sajna PS2re.Pedig nem lenne rossz...Ultimate Ninja 5 már kicsit uncsi nekem..Accel 3/UN6 ban már csomó akatsukis benne lenne..Amúgy nem értem ha psp-re kijött akkor ps2re mért nem..Grafikára ugyanaz a 2 nem hinném hogy 1 portot nehéz lett volna összehozni belõle..
Mint pl most a Syphon Filter..

nem hinném 😞 pedig én is nagyon szeretném.. eléggé elcseszték az egészet.. az eddigi összes naruto accel-ultimate ninja sorozat megjelent ps2-re, most meg a legjobb részt nem adták ki ps2-re, csak psp-re... szánalmas :/

Az utolsó link félrement 😄

Amúgy esetleg várható, hogy a Naruto Ultimate Ninja 6 megjelenik PS2-re? (Japánban ACCEL 3)

Ti ezekrõl tudtok valamit?

Elvileg PS2re 3 Final Fantasy jön az évben.

-Final Fantasy XI: Vision of Abyssea
-Final Fantasy XI: Heroes of Abyssea
-Final Fantasy XI: Scars of Abyssea

Elvileg online.Megtaláltam a hivatalos oldalát is.LINK
PC,PS2,XBOX 360ra jelenik meg.

IGN-PS2 megjelenések-

Októberben még az elmaradt Toy Story hármat is megkapjuk 😄

jaszy
Volt olyan játék😊 Már rég nem mennek a szerverek....
Legalább is sokról tudok amit kikapcsoltak.

Már hallottam olyan ps3 játékról aminek megszûnt az online módja.
Kár vele veszõdni, volt már itt ez a téma felvetve régebben.