PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shortstop
Arita

nightsucker
Jó, köszi szépen már sikerült, az imber ilyenkor inkább türelmetlen és nem gondolkozik de kösz

[IMG]http://www.sg.hu/galeria/10574115691152314257.gif[/IMG]

Seth
mit?? szédszedted nemigaz? na összerakod L2-R2 nélkül(összecsavarozni még nem kell). Aztán belepattintod a két gombot így zárt állapotban

PSN ID.: Beegabor

Al Age
Amikor a burkolatot szétcsavarozod, ugye az alsó felében ott van a kettõ nagy gomb. Azokat kívülrõl erõsen nyomd meg és bepattannak belülre, onnan pedig már ki lehet emelni. Ezután rakd össze a kontrollert a kettõ szóban forgó gomb nélkül, majd legutolsó lépésként kívülrõl pattintsd vissza a helyükre õket.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

nightsucker
Lécci írd már le hogy azt hogy kell, köszi

Seth
😄 én összerakom,aztán belepattintom azokat a gombokat. Úgy sose sikerült rendesen hogy belerakom a gombokat aztán úgy passzintom össze

nightsucker
Sziasztok, nemtom kinek mi a tapasztalata a kontroller összerakása ügyben, de nekem vmi okból kifolyólag szét kellett szednem aztán egy órát szenvedtem azzal, hogy összerakjam, mert úgy nem mûködött az L2 és R2, mert annál az a sz*r érintkezõ úgy van megcsinálva hogy ha behajlik akkor már nem érintkezik rendesen, nade ennél úgy van megkreálva hogyha véletlenül te akarod összerakni a kontrollert akkor az a büdös életbe mindig el fog görbülni mert nincs hely neki hogy becsúsztasd rendesen a gomb és a rekesz vagy mi közé. ROHADT KIS SZ*R G**I SÁRGÁK

A lemez ugye TDK, vagy Verbatim?

Papesz

Shortstop
Neroval kiírtam az NFL Street 3-at de az intro után bedobja a loading képernyõt és nem tölt csak a progress ba futkorászik össze-vissza de semmi... szóval valami tuti tipp kéne...

Én minden ISO-t Nero-val írtam eddig! Kb. 40-50 és mind hibátlan PS2-es játék. De szigoruan csak 6-os Nero a 7-es sorra rontja el!

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

dinomano
:-P Meg hááát csak le kell tölteni netröl; mivel ingyenes... Neronal meg(ha warez-ol az ember) eltökölhet a crack-ekkel...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

öregharcsa
szerencséd van....
én maradok a decrypternél....

http://pspfilez.extra.hu/

dinomano
Én már jártam ugy, hogy NERO miatt nem ment game(ugyanaz az ISO, ugyanolyan tipusu disc-el IMGBURN eseten mar müködött...) :-| ...Szoval en jartam mar meg a NERO-val... :-P Jo a NERO, ha filecompilation-öket kell irni, de en ISO-t szigoruan DVD decrypt-el, vagy IMGBURNel egetek... :-|

Ez jó nagy marhaság. Kábé száz játékom van, mindet Nero-val írtam. Egyiknek sincs semmi baja.

Papesz

dinomano
tenyleg gamefüggö; en altalaban haragszom azokra a game-gyartokra; akik pazaroljak a helyet... :-P

Seth
játéktól függ, valamelyik 60 kb-os mentést csinál, valamelyik meg 1 megást vagy többet. Elég sok ráfér

Sziasztok!
Egy 8mb-os kártyára kb hány mentés fér el ?

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

dinomano
jobban jarsz IMGBURN-el, vagy DVDDecrypterrel..raadasul ezek ingyenesek, szemben a NERO-val, ami eleg nagy XAR; ha PS2 game-ek kiirasarol van szo... :-|

Shortstop
köszi

Jó a Nero, én is azt használom.

Papesz

Shortstop
Amit torrentrõl leszedtem játékot azt elég ha simán kiírom Nero-val vagy kell valami különös program mint anno a play1-hez?

fontos lenne elõr is köszi

Ioles
Amúgy Köszi

Ioles
Csak azért kérdeztem mert lehet hogy venni kellene egy PS2-õt, de még gondolkodom rajta

Prince of Máté
JA!!

Ln tapasztaltam, RGB kábel 1500 ft és fasza kép lesz

Ioles
Sziasztok!
Olvastam hogy a Scart csatlakozóval lehet élesíteni a képen. Ez mennyivel befolyásolja a játékélményt? Jobb lesz tõle sokkal?

Az mitõl lehet hogy nem akarja beolvasni a lemezeimet a ps2-m? Beteszem és meg lehet nézni a mem sticket meg a lemezolvasást is lehet választani, de arra nem reagál. Elszállt netán az olvasófej?
Shortstop
azigen

köszi

8000 és 15000 Ft között.

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban

Shortstop
tudtok egy átlagárat mondani hogy mennyiért chippelnek play2-t?

elõre is kösz

Hali. meg tudná mondani valaki hogy mire jók az alábbi programok😄VD Decrypter,USBExtreme, hdl dumb, .ja és még annyit szeretnék kérdezni hogy milyen programmal lehet megformázni a winchestert hogy jó legyen a ps2õbe(hogy mülödjön vele a sok tört játék)elõre is köszi..
Az újhoz ha baja lenne esetleg jobban találsz alkatrészeket.

Prince of Máté
Ja

És még azt szeretném kérdezni mi a különbség a régi ps2-k és az új ps2-k közt(a méret kivételével) ?
Ugyanúgy használhatók az új tartozékai is a régihez ?
Köszi!
Szaby

Prince of Máté
Ugyanez a bajom nejkem is.
De majd elviszem a Konzone-hoz és kérek egy fejtisztítást.

Köszönöm szépen! 😊
Most szeretnék majd venni egy chipelt ps2-t es sok ures +os lemezem van azért kérdeztem!
Ha valaki tud ps2-t chipest eladot szoljon pls!
[email protected]

FRe4k
persze

Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun

Sziasztok!
A Ps2 viszi a +os dvd lemezeket is ?

köszi a segítséget
Ha olvasófej tisztítás után sem viszi elsõre akkor a chip a ludas.

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban

Nekem amikor nem olvasta elsõre akkor szétszedtem és kitisztitottam!

Hali!

Az lenne a kérdésem,hogy miért van az,hogy az írott játékok egy részét a gépem nem viszi elsõre.
többször is újra kell indítani,mire elindul a játék.
Az olvasófejjel van a gond,vagy a chippel?
Nem értem,miért van ez.
Valaki tudna segíteni?
Sland
Nah sikerült eladni 15000FT-ért!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

SD456
Hy all!

Lenne egy kérdésem hozzátok nagy konzolosok!
Ha veszek egy chippelt PS 2-õt akkor ha irok rá DVD-re játékot akkor csak berakom és már megy is a játék? Nem rontja el a olvasófejet vagy valami?

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

Seth
ez szerintem még a legelsõgenerációs ps2-esekbõl van, nem mai darab az biztos

én nem venném meg mert nincs hozzá már alkatrész ha esetleg vmi gondja lenne.
Chippelés ahogy írtad 10-15 körül van

helóó

ez a gép milyen? "playstation 2 scph 30000" értem ez allatt hogy nektek hozzáértõknek a verzószám mit mond? nem ajánljátok ezt a tipust? miben különb egy más verziszámû gép?

chipelést kb mennyiért csinálnak? (chippel együtt) 10-15ezer??
köszi
öregharcsa
engem nem, de ez nagyon jó árajánlat!<#eljen> megéri megvenni...

http://pspfilez.extra.hu/

Sland
Még mielõtt felrakom vaterára licitre, megkérdezem azért itt is, hogy érdekel valaki egy PlayStation 1 új olvasófejjel, chipelve + Kormány, pedál + 4 Joystick + ~50Játék 12500FT-ért?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Ombika
Tudtok mondani korrekt helyet ,ahol chippelnek SLIM ps2-ot es jo aron?
Konzolv...g ugye bezart! 😊

Seth
Nem,memókártya nem kúrja el a ps2-d.jééézus, szerintem nem is lehet rosszul belerakni, úgy van kialakítva,hogy fordítva nem tudod bedugni. A memókártya eredetiségérõl meg annyit, hogy jók az utángyártottak is, de ki lehet fogni szar példányokat (ahogy nekem is sikerült), az eredtivel még soha nem volt gond

Hogy kell berakni?😊