PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igaz az hogy a memóriakártya elkúrhatja a ps2-m?Régen ezt mondta valaki nekem.Nekem egy 1 éves ps2-m van,használtan vettem.Hogy kell belerakni a memóriakártyát?Számít az hogy eredeti vagy utángyártott a memóriakártya?

a vaterán hirdetnek pár ntsc-s ps2 játákot, nézd meg!

És nem tudod honnan szerzett rá játékokat?
dinomano
Havernak allitolag onnan volt; kellett is rá vmi feszültsegatalakito(egy nagy fekete, hazilag eszkabalt, szigetelöszallagos vacak - a tartalmat nem lattam)

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Van vkinek PS2-je Amerikából?
okés köszike

Na nem történt végülis ilyesmi csak a gép nehezen akarta beolvasni a GT3-at 😊 Igaz, már ölég õskövület, ismerõs vette még kb. 100+ ropiért sok éve. 30004 R jelû a doboz szerint.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Al Age
Nem, a hdloader az amivel lehet vinyóról játszani.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Lammer a HDloader-nél a HDxploder-re gondolsz amivel lehet ps2 gameket HD felontásban tolni????
kösz

dinomano
aham...es ezert fagy le a PS2-öm; mem.cardolvasasnal? Gyün a kék kocka, oszt a gép leáll LOADING felirattal... :-| Onnantol meg csókolom; jöhet a RESET...

Lammer
"kék kockakent"
loal ne parazz, eleg sok 3rd party progi nem ment icont a katyara, csak ott csucsul adatkent, en csak egy peldat tudok mondani: hdloader settingjei setingjei is kockakent jelennek meg a memokartyan, mintha hibas lenne, szal lehet az nem hiba, hanem valami garazs 3rd party progi mentese... szvsz... 😛

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Al Age
A sajátomat tudom leírni (Ghost2), de gondolom a többi is hasonló lehet. Be lehet állítani a default start módot (normal, forced ps2, dev), fixálni a képjelet (forced PL, forced NTSC, vagy off - ekkor amilyen jelet a játék ad, olyan megy a tv-re), ki/be lehet kapcsolni a dvd nézésnél rgb kábellel jelentkezõ zöld képet, a régiófüggetlenítést meg még 1-2 dolog, amik most nem ugranak be.

Seth
aham, nem találkoztam még ilyen menüs chippel. Miket lehet amúgy ezeknél állítani?

PSN ID.: Beegabor

Al Age
Ha van config menüje, amit ismer és még használni is tud a júzer, azzal is csak szûkíteni lehet a kört a klón-chipek miatt.
Ha az ember biztosra akar menni szét kell kapni a gépet, nincs mese.

dinomano
Darkling: elmeletileg PS2 figyel arra, hogy egyik game ne irja felül a mentest; legalabbis még nem talalkoztam olyannal, h. rairt volna 2-esen egyik game a masikra... PS1-en elöfordult mar velem ilyesmi; egyik game elsö blokkba irta magat, és nem erdeklte, h.volt-e ott vmi... (PS1-en blokk-okban votlak menteshelyek, 1 megan 16blokk volt altalaban... Noname kartyanal jartam ugy; h. 1 megas kartyan 17! :-P)

PSX game PS2-ön... Allitolag megy; de gondolom chipfüggö a dolog... 1 orig. PSX game-en volt; annp haver chippeletlen PS2game-jén siman ment..régi focis game volt; valami 97es PS1 game... Mennie kellene, de valoszinü h. a chipped nem tudja beolvasni...

grande2006
hát akkor nekem sincs beállító része!nem tudjátokm véletlenül hogy tudnám rábírni a gépemet hogy vigye az írott psx gamékat is?lehet hogy a chipem nem jó hozzá?

Notebook: Asus F5N AMD Athlon X2 1,9Ghz , 2GB RAM, GeForce 7000M, 250GB HDD || Xbox360

Seth
nem erre gondoltam, ez a ps2 menüje

grande2006
http://img16.imagevenue.com/img.php?image=23552_PIC_0023_122_362lo.JPG
bocs

Notebook: Asus F5N AMD Athlon X2 1,9Ghz , 2GB RAM, GeForce 7000M, 250GB HDD || Xbox360

grande2006
Hát nem tudom nekem ilyen a beállító menüje:

Lenne egy lehet, h. láma kérdésem a mentéssel kapcsolatban. Elõfordulhat az, h. x játékban mentek és ez minden kérdés nélkül felülírja y játék mentését?

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Seth
hát csak ha van saját menüje,beállítórésze. Én pl nem tudnám megmondani,mert csak vmi egyszerû van benne és ez csak beolvassa a lemezt oszt go (nem mintha másra szükségem lenne ^^), de vmelyiknél lehet állítani egy-két dolgot, vagy akár frissíteni a softwarejét

grande2006
Hello!Szétszedés nélkül meg tudom állapítani,hogy milyen chip van a gépemben?A válaszokat elõre is köszi!

dinomano
... A visszatöltõs módszer megfordult a fejemben... :-P Kiirom ma és tesztelem... Az a baj, h. noname USB-im vannak; van 1 Seitec+AEXIS vagy mi...majd nezem ma, hogy mennek-e...

Seth
igen ez az a progi. Ezzel ha minden igaz lehet formázni. Ha átmentettél mindent pc-re,akkor már tökmindegy hogy leformázod nem? Utána visszamásolod ami kell, de biztos lehet egyesével is Kipróbáltam egyébként,kiírtam cd-re, de nem igazán fogadta el az usb-s kütyümet

dinomano
Köszi az infot, anno(2hete)letöltöttem egy ARMAX-ot...Ki kell irni cd-re a progit; és megy? Ezzel az ARMAX-el at tudom venni(ha tamogatja vmelyik USB-met a PS2) a SAVE FILE-okat pc-re?)Vmelyik forumban volt erröl szo; de mar nem emlekszem melyikben... Atveszem a file-okat PC-re(ha tudom); utana meg format...AR MAX-al csak formazni tudom? Rossz mentest nem tudom kitörölni(hogy ne kelljen legyalulnom a full kartyat?)?...

Seth
corrupt lett a save file. Nekem is volt egy utángyártott mem, azóta már nincs meg, akkor még nem volt semmi progi amivel le lehett volna formázni. Most ha jól tudom vmelyik action replay-es cumó tudja ezt, de meg nem mondom melyik

grande2006
AR Max-al le lehet formázni a mem.kártyát!

dinomano
nah, anno valamelyik topicban ( a sok PS2-es topics egyikeben) elkiabaltam magam, hogy biza semmi gond sincs a 16mega-s MAX memocard-ommal... Anno nem kopogtam le a kijelentesem; és Isten (vagy az utangyartott cuccok ördöge) megbüntetett; jönnek a gondok az utangyartott cumoval... Semmi gond nicsn, minden mentesem megy; viszont ha browsing-olni akarok, akkor a 7mentesnel valami problem van a betöltessel; gondolom a mentes rossz, ugyanis egyik mentes kék kockakent jelenik meg (nem tudom melyik game; de a game-ek nagy részét leellenöriztem...)...Gondolom vmi programmal tudnam formazni vhogy a kartyat (mi lenne ez?) ill. hogy tudom megcsin.? PS2 slim-em van, ha tipus kell; meg tudom nezni, igy fejböl nem tudom... :-|

aka
Még nem nagyon volt a kezeim között slim PS2, de nem is nagyon lesz ezek után sem. 😊

\"Az ember végtére is a vágyait szereti, nem azt amire vágyik.\" Nietzsche: Túl Jón és Rosszon. IV. rész: Mondások és Közjátékok 175.

aka
<#idiota>

\"Az ember végtére is a vágyait szereti, nem azt amire vágyik.\" Nietzsche: Túl Jón és Rosszon. IV. rész: Mondások és Közjátékok 175.

trogerzsiger
Sziasztok!

Beruháznék a ps2re és azt szeretném megtudni hogy lehet neten játszani psel? És mi a jó a ps2be és mi nem?

Seth
Csak összehasonlításként ^^

De, a grafika között elég nagy a különbség. Viszont ahogy írta már más is a PlayStation játékok futnak PlayStation 2-n, így az sokkal jobb vétel, mint egy sima PlayStation.

A játékmentésekhez egy memóriakártya kell, az eredeti Sony kártya 8 megás. Ettõl nemigen kell nagyobb. Nézz szét itt például.

Papesz

köszi a választ

akkor arról nincsen szó hogy mintha egy comodore 64 és egy normál számitógép közötti különbség lenne minõségben( tehát a ps1 nem olyan gagyi, hogy ég és föld a különbség a grafika stb között egy ps 2 höz képest?)

memória milyen kell hozzá? van elivleg vmi 1 megás, ez kevés? lehet venni nagyobbat vagy több 1 megás kell? hol lehet venni és milyen tipus memória ez??

köszi
Super DANTE
A PS2-n futnak a PS játékok is.

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

Hello!

Mindenképpen a PS2-t ajánljuk, de nem azért mert az elsõ gép gagyi. Egyszerûen arról van szó, hogy nagyjából 5 éve egyáltalán nem, vagy csak alig jönnek játékok az elsõ PlayStation-re. Mivel a PS2 az elsõ gép továbbfejlesztett változata, a legújabb játékok PS2-re jelennek meg.

Aztán márciusban itt lesz a PS3 is, de az többhavi fizetésért lesz majd kapható.

Papesz

sziasztok

abszolút nem értek a playstationokhoz. gyerekeknek szeretnék venni vmi játékot hogy ne a számitógép kelljen nekik mindig.. mi akülönbség a ps1 és a ps 2 között?
sokkal gagyibb az 1???
szar, nem ajánljátok?
gagyi játékok mennek csak rajta?

passz nem is tudom mit kérdzezzek róla, mert nemtudom hogy miben különbözhet..

adjatok tanácsot, segitséget légyszi (19ezerért adni most el nekem vki egy ps1-et, 30 játékkal, 2 konzollal)

köszi
ildi
Az xbox ggrafikában mennyivel jobb a ps2-nél?

Köszi mindenkinek. Csak azért kérdeztem mert már unnom ,hogy mindig ki és be húzogatni a konnektorból.Sok a vezeték meg folyton ott ráz....

Így van.

Én például négyszeresen írom, mert nem lehet lassabban. Az égvilágon semmi baja.

Papesz

Seth
meg a slimet nem lehet "kikapcsolni",max kihúzni

Lammer
"(max 2-szeresen legyen)"
bullshitet ne terjessz ~~
minden iro/firmware/lemez MID/gyarto-csomagolas kombohoz mas-mas az optimalis irasi sebesseg...
<#rolleyes>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

DoNorBi
kösz az infókat,énis ezekre gondoltam csak abban biztam hogy a fejállitáson kivûl lehet még vmit okosítani a géppel...

Haverok, Buli, Fight Club!

aka
100%, hogy meg van csippelve.

aka
Eredeti a gém? <#idiota>
- Ha nem, akkor lehet halódik a fej; vagy csak koszos; vagy a DVD, amire ki lett írva, túl gyorsan lett megírva. (max 2-szeresen legyen)
- Ha eredeti, akkor nézd meg másnál is, mert lehet, hogy a lemez a hibás; vagy a fejjel van valami...

aka
Szerintem kapcsold ki rendesen: mert, ha nem is olyan sokat, de fogyasztja az áramot standby módban is (mint minden más gép » villanyszámla látja a kárát <#idiota>).

DoNorBi
akkor mit tudok csinálni ha a gép beolvassa az nba 2k7-t(bejön a playstation 2 logo)de azután hogy töltené tovább,kidob a játékból és kiirja hogy nem playstation formátumú lemez van benne és rakjak be olyat.
fejállitáson kivûl másképp meglehet oldani?

Haverok, Buli, Fight Club!

Solidus
Ne aggódj,attól semmi baja nem lesz.De azért nem árt túlfesz elleni elosztóba bedugni,nehogy kivágja valami(mondjuk egy kissebb vihar miatti áramkimaradás).

.:SOLIDUS:.

Hali!
Lenne egy amatör kérdésem... HA bevan dugva a PS2 a konnektorba ,de nincs bekapcsolva csak pirosan világít az nem károsítja??Nem melegszik fel vagy vmi?

cicai
nem

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt