PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ula78
Mivel a táp 8.5V, és nem hiszem hogy lenne benne akkora kondi ami megrázna.
Valószínû a statikus feltöltõdés!

Sztatikusan feltöltõdtél és kisültél a házon 😊

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Seth
a szemét.. <#idiota>

PSN ID.: Beegabor

Prince of Máté
Tesco újság:
PS2 30ezer leárazva 50 ezerrõl
ez mekkora hazugság már...

Prince of Máté
Na most karácsony alkalmából megáldott az úr egy meglepetéssel:
Kivezsem a lemezt a PS2-bõl és megbaszott az áram<#csodalk>
ez msot mi a f*sz??
ott rázott meg ahol van az a bütyök amit le kell nyomni hgoy ki tudd venni a lemezt

OTT AZ IGAZSÁG 😄

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

Tescoba már régen nem kapható, de már nagyon sok helyen lehet oan 35körül kapni!
Tescora soha ne figyeljetek, rendelnek mindenbõl 3at, eladják 10 perc alatt, és utánna még egy évig hirdetik! 😄
Jah igen itt EGERBEN is fel volt tüntetve a dolog de kb péntektõl volt érvényes és már hétfõn nem volt egyse...kiváncsi vok menniy is volt eredetileg raktáron.. egyébként hallottam, hogy tescoba állítólag mindig szarok a konzolok mármint általba 5bõl 3 szar lehet visszavinni :S

Hellhammer : swapmagiccal annyi a gondom , hogy mindig ki/be rakosgatni a lemezt elég gáz.. meg ugye a vége úgyis az, hogy karcos lesz és szarakodik..nem visz minden játékot...és majdnem annyi péz mint egy chip...most a garancia meg annyi, hogy én most a konzonenál fogok venni gépet és ott van rá 1 év gari... nahmost ha szar lenne akkor el fogom jáccani azt amit itt az egyik tag, hogy kicsit komolyabban mondom neki, hogy márpedig kicseréli..stb stb... persze remélem ez nem fog megtörténni 😄

Hellhammer
Ja meg ha esetleg online akarok játszani (persze eredeti játékkal), akkor nem kell szenvedni azzal, hogy hogyan kell kikapcsolni a chip-et.

Hellhammer
Amúgy a chipelés miért jobb, mint a swapmagic?
Én is tervezem, hogy nemsokára veszek egy ps2-t ha már ilyen óccsó 😊 Mindenképp újat veszek majd, és nem nagyon akarok belepiszkáltatni a garancia miatt, úgyhogy inkább swapmagic-et szerzek be hozzá. Esetleg van valakinek negatív tapasztalat vele, vagy csak egyszerûbb itthon beszerezni a chip-eket? (a swapmagic-et én külföldrõl rendelem majd)

NeoMaN
figy én most veszek újonnan
41é prodigy chippel + még a memkari 4000 + 1 joy (sony) 6000

az 51ezer :S

NeoMaN
Szép ár ezis...
😄DD

hollax?

Cukros
45k ért ela adom chippelt 1 joy 1 8mb mem kari

::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):

a memkari hol 3000?
most akarok venni 1-et

Hát jah, de még ha full új akkor is olcsóbb sztem 😊
Hát a gép, amit monnyuk én vettem az volt 35...
Tehát:
Gép: 35.000
Chip szereléssel együtt:10.000
Joy: Oan 3000 körül már elég jók vannak
Mem. Card eredeti Sony 8MB: 6000

Hát ha ezt nézzük akkor mindennel együtt full újan ha veszel az még mindíg csak 54.000 Nah most ha ez mind használt akkor max. 40-45, õ meg kéri majnem a dupláját, hááát bátor 😄
jaszy
Hááát van aki vicces árat kér érte😊))
28000 Ért mér van uj gép.
Chippet ha betudod szerelni 5000 ért kapsz.
Joy utángyártott 2000 Ft (nemrosszak)
Mem 3000.
37000 Ft !!! Kicsit csináld magad...de nem 70000 Ft. Ja és UJ !!!

Ula78
70.000Ft!!!!!!!!!!

Újjonnan 30.000Ft az alap gép!
Csippelés 8.000Ft
Joy (original Sony) 6.000
Mem card 3.000Ft
47.000Ft én ennyiért vettem 3hónap garival!

cicai
70.000Ft eladom

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Hali!
Nem tud valaki eladó ps2 slim-et chippelve 2 joy-al és egy memória kártyával ha van valakinek eladó megvenném.
Hellhammer
A PAL az 720x576 felbontás 25 fps-el, az NTSC pedig 720x480-as felbontás 29,97-es fps-el.

Olyasmi, nem néztem utána 😊

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

dinomano
Nem ugy van, hogy a PAL az 500-egynehany*haromszáz(nemtudom)? Az NTSC meg 640*480?

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Ötszázegynéhány szor háromszázegynéhányban futnak a gamék tudomásom szerint. Elméletileg felskálázott outja lehet az általad leírt érték. Ez egyes LCD-kkel való kompatibilitása miatt van így. De a real tudása kb. VGA szint. Azaz pont passzol CRT tv-hez. Monitorra téve attól is függ, mivel csatolod rá. Vagy homályos, vagy pixeles.

Ez szóról szóra íg helyes 😊 aki monitorra tette mind szidta hogy csûnya. Persze, 5xx x 3xx felbontás jóhogy csúnya....

Ula78
A mostani 576 konzol ujság szerint "felbontása 1280*1024", de ez nincs a TV felbontás végett kihasználva, de az a játék ami jól néz ki az 1024*768-as is lehet.

dinomano
Inkabb maradj a TV-nel..ha jol tudom, lehet kapni hozza monitor csatlakozot; de mivel a PS felbontasa 640*480 max; ezert eleg pixeles latvanyt kapnal + a TV jotekony; elmosó hatasa sem ervenyesül game-ezes közben..szoval inkabb TV; nem veletlenül arra talaltak ki...

Ula78
Hali!
Elég kezdõ vagyok PS2-es téren, de a kedvezõ árának nem bírtam ellenálni!
<#buck>
Megoldható hogy PC monitorhoz hozzá lehessen csatlakoztatni?
Kõszi a választ elõre is!!

nekem olyan van, hogy ps2 csatit áttolja usbre és akkor müxik pc-n is meg s2õn is 😄 naon faja...fõleg hogy tesómé😄

SD456
Hi all!

Megszeretném kérdezni, hogy a PS 2-re ha rádugok egy USB-s Controller-t akkor azt felismeri? (bocsánat ha hülye kérdés!)

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

Prince of Máté
olyat kell venni ami támogassa PS2-t
electroworld rulez

dinomano
szerintem sajna eleg eselytelen... :-|

jaszy
Valaki tud segíteni hogy a memória kártyára mentett játékaimat a slot 2 böl hogytudom elõhívni??? A slot1 nemmegy😊

BiG G
hella
usb-s pc kormány mennyire esélytelen hogy mûködjön ps2-vel?

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Adam5
ecneb: Igen, ez egy régi Daewoo dmq-2057-es. És sajna nincs rajta scart 😞.

Prince of Máté: Köszi 😊

Prince of Máté
öööööööö
régi tv.
volt nekem szintén.
video playert vesz
rakot hautul scart

ember 😄 milyen tv lesz ez 😄 valami 20 éves ááá nekünk a 10 éves samsung tvnken van scart bemenet 😄

Adam5
Mégsem faja, mert ezen a kis tv-n nincs scart bemenet 😞.

Adam5
Mégsem faja, mert ezen a kis tv-n nincs scart bemenet 😞.

Adam5
Fajaaaaa, köszi ^^!

höhöhööhöhöhöhö 😄

Seth
lényegretörõ 😄

Prince of Máté
PAL 50 hz
NTSC 60hz
A tévéd PAL-os = 50 hzes
Tehát nem támogassa az NTSC-t
EZért veszel RGB kábel
1500ft
Kép színes, éles

Seth
RGB kábel kell

Adam5
Hali. Lenne egy kérdésem (gondolom volt már róla szó, de azért felteszem). Ma vettem egy ps2-õt és egy kis régebbi daewoo tv-n próbáltam ki. És néhány játék fekete-fehéren megy csak. Mint kiderült vlami HZ-s probléma lehet, mert volt olyan játák ahol betudtam állítani hogy 50 vagy 60hz-s legyen és az egyikkel színes volt a másikkal meg fekete-fehér. Szóval gondolom a tv-ben lehet a hiba, nemtudjátok lehet kapni manapság valamit ilyen régebbi tv-khez hogy normálisam menjen? Mert sajna sok játéknál nemtudtam beállítani a hz-t 😞. A nagy TV-n ami a nappaliban van probléma mentesen ment. A válaszokat elõre is köszi.

valaki nemtud a golemkonzol.hu-n kívül 1 helyet ahol chippelnek ps2õt és lehet postán rendelni?

Prince of Máté
hát én úgy csináltam ami jobb megoldás hogy a TV-men van egy olyan bemenet ahova a fülhallagtót kell dugni, oda duktam bele a hangfal kábelét és kész. TV adások is 2.1ben és PS2 is 2.1ben megy egyszóval MINDEN.

figy sorryhogy már megint ezzel jövök de ha van valaki aki a golemkonzol.hu ról rendelt az írhatna, hogy átbasszák-e avagy nem a fejed? Mert elég gyanus nekem...elõre is köszönöm szépen 😄

Lteam: 2.1? az mi? 😄 jah 2.1 hangfalrendszer vagy mi 😄 sztem biztosan 😄

hi! lehet h hülyeséget kérdezek,de vhogyan rá lehet kötni a 2.1-et a Ps2-re?
köszi