PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valószínû a statikus feltöltõdés!
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Kivezsem a lemezt a PS2-bõl és megbaszott az áram<#csodalk>#csodalk>
ez msot mi a f*sz??
ott rázott meg ahol van az a bütyök amit le kell nyomni hgoy ki tudd venni a lemezt
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
Tescora soha ne figyeljetek, rendelnek mindenbõl 3at, eladják 10 perc alatt, és utánna még egy évig hirdetik! 😄
Hellhammer : swapmagiccal annyi a gondom , hogy mindig ki/be rakosgatni a lemezt elég gáz.. meg ugye a vége úgyis az, hogy karcos lesz és szarakodik..nem visz minden játékot...és majdnem annyi péz mint egy chip...most a garancia meg annyi, hogy én most a konzonenál fogok venni gépet és ott van rá 1 év gari... nahmost ha szar lenne akkor el fogom jáccani azt amit itt az egyik tag, hogy kicsit komolyabban mondom neki, hogy márpedig kicseréli..stb stb... persze remélem ez nem fog megtörténni 😄
Én is tervezem, hogy nemsokára veszek egy ps2-t ha már ilyen óccsó 😊 Mindenképp újat veszek majd, és nem nagyon akarok belepiszkáltatni a garancia miatt, úgyhogy inkább swapmagic-et szerzek be hozzá. Esetleg van valakinek negatív tapasztalat vele, vagy csak egyszerûbb itthon beszerezni a chip-eket? (a swapmagic-et én külföldrõl rendelem majd)
41é prodigy chippel + még a memkari 4000 + 1 joy (sony) 6000
az 51ezer :S
::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):
most akarok venni 1-et
Hát a gép, amit monnyuk én vettem az volt 35...
Tehát:
Gép: 35.000
Chip szereléssel együtt:10.000
Joy: Oan 3000 körül már elég jók vannak
Mem. Card eredeti Sony 8MB: 6000
Hát ha ezt nézzük akkor mindennel együtt full újan ha veszel az még mindíg csak 54.000 Nah most ha ez mind használt akkor max. 40-45, õ meg kéri majnem a dupláját, hááát bátor 😄
28000 Ért mér van uj gép.
Chippet ha betudod szerelni 5000 ért kapsz.
Joy utángyártott 2000 Ft (nemrosszak)
Mem 3000.
37000 Ft !!! Kicsit csináld magad...de nem 70000 Ft. Ja és UJ !!!
Újjonnan 30.000Ft az alap gép!
Csippelés 8.000Ft
Joy (original Sony) 6.000
Mem card 3.000Ft
47.000Ft én ennyiért vettem 3hónap garival!
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Nem tud valaki eladó ps2 slim-et chippelve 2 joy-al és egy memória kártyával ha van valakinek eladó megvenném.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Elég kezdõ vagyok PS2-es téren, de a kedvezõ árának nem bírtam ellenálni!
<#buck>#buck>
Megoldható hogy PC monitorhoz hozzá lehessen csatlakoztatni?
Kõszi a választ elõre is!!
Megszeretném kérdezni, hogy a PS 2-re ha rádugok egy USB-s Controller-t akkor azt felismeri? (bocsánat ha hülye kérdés!)
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
usb-s pc kormány mennyire esélytelen hogy mûködjön ps2-vel?
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Prince of Máté: Köszi 😊
NTSC 60hz
A tévéd PAL-os = 50 hzes
Tehát nem támogassa az NTSC-t
EZért veszel RGB kábel
1500ft
Kép színes, éles
Lteam: 2.1? az mi? 😄 jah 2.1 hangfalrendszer vagy mi 😄 sztem biztosan 😄
köszi