PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Arra érdemes figyelni, hogy rövid határidõre vállalják a chipelést (max. 1 óra). Ha több, mint egy órára vállalják, akkor elõfordulhat, hogy néhány alkatrészt kicserélnek használtra.

Ez állítólag a KS-ben már elõfordult.

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban

hali

vettünk egy ps2-t, hol lehetne budapesten chippeltetni? mire kell figyelni?

Canon - Nikoff ahah

BiG G
itt csak 3500 ft a max shooter! link

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Ula78
PS1-Mem Card 1000Ft-ért az 24MB.
A standard 1MB-s 118Ft!!!

ps1 memó :S

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

Ula78
Hi!
Ide nézzetek be.
Baromi olcsó!!!
LINK
PS1-es Mem Card 1000Ft!
<#guluszem1>

köszi a segítséget
Seth
nincs, veszel egy ps1 memót, 1000 ft sincs egyes nagyáruházakban ^^

PSN ID.: Beegabor

akkor nincs semmi megoldás??
Seth
mert ps1 játékhoz ps1 memókártya kell, más rendszerrel dolgozik

PSN ID.: Beegabor

HY!! Az a gondom hogy a ps2 - mmel ha ps1 játékot jáccok akkor nem ismeri fel a memkártyát. Nemtudom mi a baj , mert ps2 es játékoknál felismer. Aki tud segítsen lécci.
Ula78
MAX Shooter
3500Ft.
http://dvd24.hu/catalog/product_info.php/products_id/1094
---------------------------------------------------------
Érdemesebb olyan helyen venni új PS2-est ahol eleve chippelik, mert ott ki is próbálják neked, és nem fogják elszúrni azt a PS2-est amit máshol vettél és csak chippelni adtad be!
Sajna negatív tapasztalat!!!
<#szomoru1>

Elvileg több. Mármint az ára. De lehet én emlékszem rosszul.

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

BiG G
találtam is ilyet, elvileg 5k
max shooter

Nem hiszem, hogy a PS2 "nyomja össze" a képet, a DVD-k 95 százaléka 16:9-es képformátumot használ.

Papesz

BiG G
van valamilyen lehetõség arra hogy PC-s billentyûzetet és egeret PS2-höz csatolva lehessen fps-ekkel játszani? Gondolok itt a Call of Duty 3-ra, amit nagyon szeretnék kipróbálni, de a kontrollerrel nem mernék nekiugrani...

Hali mindenkinek!

Sikerült összeszednem egy Slim Ps2-t.
Olvasom a fórumot rendesen de bõdületes információ mennyiséggel találkozom és egy kis segítséget szeretnék kérni mert friss konzolos révén gõzöm sincsen mit jeletenek fórumban leírt dolgok.
A gépem verziószáma V15.Most ennek van-e jelentõsége? Vagy nincs?
Gondolkodom chipeztetésen mert való igaz, drágák a játékok.Valaki tudna ajánlani egy jó helyet ahol megbízhatóan dolgoznak?
Elcseszi a gépemet ha egy jó chip-et raknak bele? Milyen chipet ajánlotok?
Egy másik kérdés. Lejátszok egy kiírt DVD-t és összenyomja a képet 16:9-be. Próbálom átállítani de a select/video settings opciónál nem engedi átállítani a gép a 16:9-et 4:3-ra pedíg amikor a ps2-t beállítottam rögtön a bekapcsolásnál, ott 4:3-ra raktam. Nem igazán értem hogy mi lehet a gond. Olvastam a fórumban hogy meg kell állítani a filmet és ott beállítani de nekem ott sem elérhetõ az a funkció.
Összefüggésben áll ez a scart csatlakozóval? Mert a tv-n nincsen olyan csak a videón. Ilyenkor kell az az rgb kábel?
Ha valaki nagy tapasztalattal van ezen a téren és van ideje válaszolni, azt megköszönném. Dobok egy mail címet: [email protected]
Elõre is köszi!

Szaszura
Én cd-re irtam neroval!!!

Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)

DVD-re,de írta az IMGburn hogy a DVD az mode 1,a képfile meg mode 2.

Szaszura
Gondolom ez a progi:Action Replay MAX Evo Én cd-re irtam te mire?Sztem csak arrol muxik!!

Na kiírtam,és elindítom,beolvassa ps2 disc ként,aztán elindul,fekete képernyõ,aztán 1-2 sec múlva vissza a képernyõre ahol beolvassa és reading discet ír ki,aztán azt hogy nem ps2 formátumú.Imgburnel írtam.

És ezt a progit a gépen kell indítani,vagy írjam ki és a ps2-n?

THX!

Szaszura
Kis info

Szaszura
<#integet2>

Netrõl leszedett mentéseket hogy tom rárakni a memcardomra?Van pendriveom(mp3 lejátszó,de pendrive is) meg memcardom is ps2-re.Kell valami progi vagy mi?

Koszi sracok,meglatjuk mi lesz....
Nagyon Boldog Karácsonyt kívánok nektek és családotoknak!

Prince of Máté
Igen chipelés az alapból kell neki, de próbáld ki leht hogy úgy lehet ahogy leírtad

Ula78
Annyira nem vágom a dolgot, de úgy tudom hogy a chippelés áthidalja a belsõ biost, szóval ha chippelt akkor a chipp biost tudod frissíteni (ha lehet).
Ha nincs chippelve akkor meg nem fogja olvasni a kiírt bios frissítést.

Sziasztok skacok! Csinalt mar kozuletek valaki bios frissitest PS2-re? 1.4-es verzios gepem van,de mar talaltam 1.9-es frissitest is hozza. Letoltom,kiirom es elinditom a gepben? Vagy mashogy kell csinalni?
Es persze boldog karacsonyt!
Hy ! Az a gond a vastag ps 2 -mel hogy nem adja ki a cdtálcát ha nincs benne lemez. Szét kellett szedni és belerakni 1 cd-t és úgy kiadta a lemezt. Plíz segítsetek. Boldog ünnepeket mindenkinek!!
Prince of Máté
FIfa street2 valami borzalom...

cicai
jaj, nem úgy.
én olyat akarok amikor csak 1 adott helyen törjük egymást, és nem körverseny

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Nem kötözködés, de a Flatout az akkor mi? 😄
Amúgy ti mien játékkal nyomjátok mostanában?

Én AND1 streetball, Fifa street 2
cicai
Sziasztok
Nem tudtok mondani roncsderbis játékot, csakis roncsderbiset, mármint nem olyat mint a flat out.
Köszi

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Prince of Máté
hát én csomó dolgot használtan veszek feleáron és még egyszer sem bántam meg, általában az új cuccok szopatnak ki

gond? 😄 most tényleg... addig ok, hogy monnyuk haweromtól megveszek valamit amit tudom, hogy hogyan használt de monnyuk telefonon lebeszélni egy ismeretlennel a dolgot, és utánna megvveni, és ha szar akkor szophatom :S persze ez nem minden esetbenv an így de akkoris 😄

monnyuk turiban szoktam ruhákat venni 😄 most találtunk 1et és elég jó áron vannak lacoste pólók meg satöbbi..ez monnuk eléggé ellentmond az eddig leírtakkal de kuss 😄

Hát jah, nemtom, vhogy nem bízom mások cuccában, régebbi ügyek miatt! 😄
Én maradok a boltinál, vhogy nem ér annyit, h kinlódjak itt ha vmi hiba van, meg hát gari sincs akkor...
Dehát mki tudja h mi jó neki! (ált. 😄)
Prince of Máté
"nem szeretek használt cuccokat venni"

<#banplz><#banplz><#banplz>

Eztmost nem értem addig ok, hogy 30é lehet szerzni de én speciel a Konzone-nál akarom venni ahol 41é kapom "csippesen" a dolgot... az sztem korrekt

rmcf90: Sztem már csak azért se lenne, jó mert ugye azokban már nem az igazi az olvasófej... sztem nagyobb a meghibásodás esélye..bár nemtom...valóhában nem szeretek használt cuccokat venni.

Nem az lenne a logikus, h ha használt akkor olcsóbb a boltinál? 😄
Prince of Máté
A ps2-t vette 40-ér ami 30 ezer most + a acippelés 14 volt neki ami szerintem nem ér annyit, mert 10 ezerért biztosan lehet ugyanolyan chippelést szerezni...
Prodigy...

41é ps2? chippelve? prodigy chip? szerintem az jó

Prince of Máté
Jó nayg kamu

cicai
de én 40.000FT vettem a PS2-t
16.000FT a joys+ memoriacard(együtt)
a chip meg 14.000FT volt.
plus még egyéb dolgok 3000FT
a gép 1 hónapos sincs

Ula78
Elméletileg lehet PC-s billentyûzetet ill. egeret hozzá kötni.
Fõként FPS games végett.
Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?
Köszi, és Boldog karácsonyt mindenkinek!!!!!!

Prince of Máté
legyünk optimisták<#eljen>

Inkább a sztatikus kisülés basszonmeg, mint egy vagon néger szárazon, chiliporral beszórva 😄DDDDDDDDDDDD

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Prince of Máté
há kössz azé nem volt kellemes érzés...
kellemes meglepetés volt