PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez állítólag a KS-ben már elõfordult.
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban
vettünk egy ps2-t, hol lehetne budapesten chippeltetni? mire kell figyelni?
Canon - Nikoff ahah
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
3500Ft.
http://dvd24.hu/catalog/product_info.php/products_id/1094
---------------------------------------------------------
Érdemesebb olyan helyen venni új PS2-est ahol eleve chippelik, mert ott ki is próbálják neked, és nem fogják elszúrni azt a PS2-est amit máshol vettél és csak chippelni adtad be!
Sajna negatív tapasztalat!!!
<#szomoru1>#szomoru1>
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
max shooter
Papesz
Sikerült összeszednem egy Slim Ps2-t.
Olvasom a fórumot rendesen de bõdületes információ mennyiséggel találkozom és egy kis segítséget szeretnék kérni mert friss konzolos révén gõzöm sincsen mit jeletenek fórumban leírt dolgok.
A gépem verziószáma V15.Most ennek van-e jelentõsége? Vagy nincs?
Gondolkodom chipeztetésen mert való igaz, drágák a játékok.Valaki tudna ajánlani egy jó helyet ahol megbízhatóan dolgoznak?
Elcseszi a gépemet ha egy jó chip-et raknak bele? Milyen chipet ajánlotok?
Egy másik kérdés. Lejátszok egy kiírt DVD-t és összenyomja a képet 16:9-be. Próbálom átállítani de a select/video settings opciónál nem engedi átállítani a gép a 16:9-et 4:3-ra pedíg amikor a ps2-t beállítottam rögtön a bekapcsolásnál, ott 4:3-ra raktam. Nem igazán értem hogy mi lehet a gond. Olvastam a fórumban hogy meg kell állítani a filmet és ott beállítani de nekem ott sem elérhetõ az a funkció.
Összefüggésben áll ez a scart csatlakozóval? Mert a tv-n nincsen olyan csak a videón. Ilyenkor kell az az rgb kábel?
Ha valaki nagy tapasztalattal van ezen a téren és van ideje válaszolni, azt megköszönném. Dobok egy mail címet: [email protected]
Elõre is köszi!
Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)
Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)
Ha nincs chippelve akkor meg nem fogja olvasni a kiírt bios frissítést.
Es persze boldog karacsonyt!
én olyat akarok amikor csak 1 adott helyen törjük egymást, és nem körverseny
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Amúgy ti mien játékkal nyomjátok mostanában?
Én AND1 streetball, Fifa street 2
Nem tudtok mondani roncsderbis játékot, csakis roncsderbiset, mármint nem olyat mint a flat out.
Köszi
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
monnyuk turiban szoktam ruhákat venni 😄 most találtunk 1et és elég jó áron vannak lacoste pólók meg satöbbi..ez monnuk eléggé ellentmond az eddig leírtakkal de kuss 😄
Én maradok a boltinál, vhogy nem ér annyit, h kinlódjak itt ha vmi hiba van, meg hát gari sincs akkor...
Dehát mki tudja h mi jó neki! (ált. 😄)
rmcf90: Sztem már csak azért se lenne, jó mert ugye azokban már nem az igazi az olvasófej... sztem nagyobb a meghibásodás esélye..bár nemtom...valóhában nem szeretek használt cuccokat venni.
Prodigy...
16.000FT a joys+ memoriacard(együtt)
a chip meg 14.000FT volt.
plus még egyéb dolgok 3000FT
a gép 1 hónapos sincs
Fõként FPS games végett.
Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?
Köszi, és Boldog karácsonyt mindenkinek!!!!!!

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.