PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként miért járnék vele jobban, hogyha odaadok egy eredetit és kapok egy másik eredetit mintha odaadnám ezt az egy eredetit és kapnék érte mondjuk 5 másoltat, szerintem sokkal jobban járok vele, mert az a opcióval csak 1 játékkal fogok játszani a b opcióval viszont 5 játékkal, hát nem tudom melyikkel is járnék jobban...
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Letöltöttem az uLauncELF v4.07-et az eurasia.nu-ról.
A zip-ben 2 elf egy cnf és pár txt fájl volt. Ezeket csak simán kiírom dvd-re és megy is ?
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban
ottis eltudod adni...
PSN ID.: Beegabor
Kibontatlan, vadi új!
(karácsonyi ajándékba kaptam, de már megvolt, a bolt meg nem veszi vissza)
A játék: SoulCalibur3
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
volt az az izé TIME CRISIS 😄
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
+ vettem 3ezeré egy kábelt a saturnba amirõl azthittem hogy rgb kábel de útközben kiderült, hogy sazrt vettem meg az is, hogy nem is kell rgb kábel 😄 szóval eladó 2000é egy Thomson vagy milyen scart kábel aranyozott "véggel" vagy miaz plussz jön ki belõle a hangnak két aux kábel is vagy mi...a dobozt azt szátvágtam úgyhogy az nem jár hozzá 😄
monnuk érdekes volt kibontottam nézem hogyan dugja valahogy össze a ps2vel 😄 és hoppá 😄
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Nem kell megvenned az Action replay maxot sem.
Én letöltöttem midnent megcsináltam kiírtam mert h Memória kártyámról a mentést le aakrom szedni, bvan pendrive,beállítok mindent jól és mikor kiválasztanád meik mentés akarod felmásolni akkor a kép elmosódik😞
lehet az abaj h CD-re írtam ki, de nincs DVD íróm.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Lenne egy kérdésem.NE haragudjatok meg érte.
Na szóval.HA én letöltök egy PS2-es játékot,akkor azt NEroval hogyan tudom kiírni,hogy a PS2 lejátsza?PErsze a PS2-höz van chip.Vagy csak simán kiírom,mintha pc-re írnám és már megy is?Köszi
Jah és még egy.Ti honnan szoktatok PS2-s játékokat letölteni?Köszi
az sok nagyon sok....
beszerzek egy PS2-t memcard-dal és két kontrollerrel 35k-ért és 10 a chip és utána letöltöm a játékokat ami már nem kerül pénzbe... és ez összesen minden igény teljesítve 45k... bõven sok az a 60 ráadásul használt is...
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Eladó egy Sony PlayStation2 Konzol; chip-elt, fejvédelemmel ellátva (viszi az íratott játékokat), most 4 hónapos és még 8 hónap garancia van a gépre!
Model szám: SCPH-75004 Slim PS2. Tartozékok: 1db Sony 8MB Memória Kártya, 1db Sony Dual Shock2-es Joypad, RGB Kábel –és Sony AV Kábel, Sony Adapter –és Hálózati Kábel. Összesen 19db játékot adok hozzá!
A Konzol TÖKÉLETESEN mûködik, anyagi okok miatt eladó!
Iá.: 59.990 Ft
Érd.: 30/904-7664 Telszámon vagy a [email protected]–n!
Somogy Megye, Siófok
Szerintem az csak abban jobb hogy a lemez tálcán jön ki.
A slim meg azért jobb mert szebb , kissebb, és ha valami baja van nagyob az esély hogy azt könnyebben kijavítják, mert lehet h a nagyhoz nincs alkatrész.
Lenne egy kérdésem, nem vagyok nagyon otthon konzolok terén, de ugyebár 2 féle ps2 van a vastag meg a vékonyabb, ha jól tudom. Na most mi a különbség a méretükön kívül ha van egyáltalán, mert én hallottam olyat, hogy valamelyik verzió egyes játékokat nem visz, ez igaz lenne.
Választ elõre is köszi.
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
Valaki látott már ilyen Max Shooter kütyüt élõben?
Hogyan is mûködik ez?Be lehet-e állítani a kiosztást valahogy?
Esetleg valami leírást tudnátok-e,linket,valamit
Köszike
LINK
DE ha neekd a régi nagy fajta ps2 van,az sokkaljobb,kell netadaptert szerválni,vinyot,meg a hd advance progit
Engem is érdekelne az az USB-s HDD dolog.
A slim tipushoz 1:1-ben rádugható, és megy a HD Advance nevû progival?
Ha valakinek van tapasztalata ill. tud linket, megköszönném!
THX!
Fifa street 2-höz nem tudtok vmien cheateket, kódokor, megszoktam, h PChez van, de PS2höz hol lehet fellelni ieneket?
Elõre is köszi!
Valaki játszik v játszott az Ace Combat Zero-val?
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
Azt szeretném megkérdezni, hogy a PS 2-re hogyan lehet rákötni az 5.1-es Hangfalat? (Genius SW-5.1 1000 Kép:http://www.genius.hu/kepek/hangszoro/nagy/sw-5.1-1000_h.jpg)
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
Tudna nekem valaki segíteni, abban hogy kell usb-és hdd-t bemüködtetni ps2-ön? Nekem 77004-es ps2-öm van és az usb advance nevezetû progi felismeri a vincsit és látja rajta a játékokat, meg formázni is tud de ha rámegeyek hogy start akkor nem csinál semmit sem, kiirja hogy töltés azt ennyi. Kipróbáltam már az összes verziójú hd advance és hd loader-t is de ezek fel sem ismerik a vinyót.