PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Broafka
ha nagyon akarod tudni akkor állítólag 3K volt, legalábbis azt mondta aki vette nekem, de nekem 8 akkor adjál érte 5 másolt játékot!

egyébként miért járnék vele jobban, hogyha odaadok egy eredetit és kapok egy másik eredetit mintha odaadnám ezt az egy eredetit és kapnék érte mondjuk 5 másoltat, szerintem sokkal jobban járok vele, mert az a opcióval csak 1 játékkal fogok játszani a b opcióval viszont 5 játékkal, hát nem tudom melyikkel is járnék jobban...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Szia!

Letöltöttem az uLauncELF v4.07-et az eurasia.nu-ról.
A zip-ben 2 elf egy cnf és pár txt fájl volt. Ezeket csak simán kiírom dvd-re és megy is ?

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban

jaszy
Hát énis azt ajánlom...mármint a konzol boltot. De ha felteszed a vaterára
ottis eltudod adni...

Vidd el inkább egy konzol boltba azt a Soul Caliburt és cseréld el valamire, ami tetszik és egy árbanvan vele. Jobban jársz.

Seth
2 db másoltra?? vették neked 5-10k -ért, te meg kérsz érte 2 db 120 ft-os dvd-re kiírt másolt cuccot?? okos...

PSN ID.: Beegabor

Broafka
Eredeti játékot cserélek 2 másolt játékra!
Kibontatlan, vadi új!

(karácsonyi ajándékba kaptam, de már megvolt, a bolt meg nem veszi vissza)

A játék: SoulCalibur3

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

használ vki Philips DVDket? jók azok ps2be?

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

uLaunchELF-el szedjétek le a mentéseket a mem kártyáról ne pedig gyagyi action replay-el! 3 okból az elsõ hogy az action replay-t csak cd-re lehet kiírni, "fél óra" még betölti a lemezt és azthiszem még tömörítgetni is kell. Az uLaunchELF meg indul mem kártyáról és még csomó más mindenre is jó!

õõõõõõõõõõõ
volt az az izé TIME CRISIS 😄

cicai
Ki tud olyan játékot amit lehet pisztoly-al játszani?

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

NeoMaN
LOL!
😄

Prince of Máté
nem érted...
Nme tudom elmenteni mert elmosódik akép és olvashatatlan az írás

Én 50k ért vettem chippelve + mem card + egy controller

+ vettem 3ezeré egy kábelt a saturnba amirõl azthittem hogy rgb kábel de útközben kiderült, hogy sazrt vettem meg az is, hogy nem is kell rgb kábel 😄 szóval eladó 2000é egy Thomson vagy milyen scart kábel aranyozott "véggel" vagy miaz plussz jön ki belõle a hangnak két aux kábel is vagy mi...a dobozt azt szátvágtam úgyhogy az nem jár hozzá 😄

monnuk érdekes volt kibontottam nézem hogyan dugja valahogy össze a ps2vel 😄 és hoppá 😄

jaszy
Gondoltam 😊 Semmi gáz.

cicai
most legalább nem kell törölni a mentéseket😄

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Prince of Máté
AMúgy ez az odlal tényleg hasznos.
Nem kell megvenned az Action replay maxot sem.
Én letöltöttem midnent megcsináltam kiírtam mert h Memória kártyámról a mentést le aakrom szedni, bvan pendrive,beállítok mindent jól és mikor kiválasztanád meik mentés akarod felmásolni akkor a kép elmosódik😞
lehet az abaj h CD-re írtam ki, de nincs DVD íróm.

Prince of Máté
Inkább itt!!

cicai
lenyom

Al Age
Jobb oldali analog kar befele.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

R3 = jobb analógkar leklikk

basszus éppen jáccok a dragon ballal és azt mondja h nyomjam meg azu R3-at. De olyan nincs is, v ha van akkor hol találom?
KÖszi
itt megtalálod a választ az elsõ kérdésedre.

Csabesz6
bocsi ez nem neked szólt😄😄😄 sorry...

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Csabesz6
de figy.ha anyagi gondjaid vannak, és gyorsan kell a $, akkor valoszinübb hogy az olcsobb ugyanolyat viszik el, mint a drága ugyanolyat...sztem

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Hello!
Lenne egy kérdésem.NE haragudjatok meg érte.
Na szóval.HA én letöltök egy PS2-es játékot,akkor azt NEroval hogyan tudom kiírni,hogy a PS2 lejátsza?PErsze a PS2-höz van chip.Vagy csak simán kiírom,mintha pc-re írnám és már megy is?Köszi
Jah és még egy.Ti honnan szoktatok PS2-s játékokat letölteni?Köszi
jaszy
Tudod anyagi okok miaat annyi 😊 Szerintemis baromi vicces. A vaterán 35-40 körül veszelmár ilyen felszereltséggel.

mike0013
60k??????
az sok nagyon sok....
beszerzek egy PS2-t memcard-dal és két kontrollerrel 35k-ért és 10 a chip és utána letöltöm a játékokat ami már nem kerül pénzbe... és ez összesen minden igény teljesítve 45k... bõven sok az a 60 ráadásul használt is...

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

athlon7
ELADÓ Sony PlayStation 2 Konzol!!!

Eladó egy Sony PlayStation2 Konzol; chip-elt, fejvédelemmel ellátva (viszi az íratott játékokat), most 4 hónapos és még 8 hónap garancia van a gépre!
Model szám: SCPH-75004 Slim PS2. Tartozékok: 1db Sony 8MB Memória Kártya, 1db Sony Dual Shock2-es Joypad, RGB Kábel –és Sony AV Kábel, Sony Adapter –és Hálózati Kábel. Összesen 19db játékot adok hozzá!
A Konzol TÖKÉLETESEN mûködik, anyagi okok miatt eladó!
Iá.: 59.990 Ft
Érd.: 30/904-7664 Telszámon vagy a [email protected]–n!
Somogy Megye, Siófok

Prince of Máté
AZért jobb mert neked az van?
Szerintem az csak abban jobb hogy a lemez tálcán jön ki.
A slim meg azért jobb mert szebb , kissebb, és ha valami baja van nagyob az esély hogy azt könnyebben kijavítják, mert lehet h a nagyhoz nincs alkatrész.

A régi 5xxx-es szérián ami van 2USB bemenet, arra ha kötök pl usb egeret+bill.-t annak futnia kéne v kell hozzá az a kis átalakító kütyû?
csocso14
Ok, köszi a segítséget.

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

jaszy
Tudásszintjük ugyanaz. Igen van vastagabb és a kicsi slim. Én a vastagabbakat jobban szeretem abbolis az SCPH-50004 est. Talán az a lagjobb. A játékokat mind ugyanazt viszik

csocso14
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, nem vagyok nagyon otthon konzolok terén, de ugyebár 2 féle ps2 van a vastag meg a vékonyabb, ha jól tudom. Na most mi a különbség a méretükön kívül ha van egyáltalán, mert én hallottam olyat, hogy valamelyik verzió egyes játékokat nem visz, ez igaz lenne.
Választ elõre is köszi.

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Elvileg minden gomb használható vele a billentyûn és az egéren is (nah jó gondolom ilyen multimádiás kütyükön nem minden gomb mûködik). Nem láttam még, de biztosan nagyon jó. Én is beszerzek majd egyet valamikor.

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

Szevasztok!
Valaki látott már ilyen Max Shooter kütyüt élõben?
Hogyan is mûködik ez?Be lehet-e állítani a kiosztást valahogy?
Esetleg valami leírást tudnátok-e,linket,valamit

Köszike

Ula78
Elméletileg ha USB-s a vinyó akkor az USBExtreme programot kell használni!
Link

Ula78
Van itt egy cikk róla!
LINK

Banyapapa
USB-s hd dolog kevés,nyem tul jo.
DE ha neekd a régi nagy fajta ps2 van,az sokkaljobb,kell netadaptert szerválni,vinyot,meg a hd advance progit

Ez az usb cumós dolog mükszik a régi 5xxx szérián is?
Ula78
Hali!
Engem is érdekelne az az USB-s HDD dolog.
A slim tipushoz 1:1-ben rádugható, és megy a HD Advance nevû progival?
Ha valakinek van tapasztalata ill. tud linket, megköszönném!
THX!

Köszi, eddig én is eljutottam, de nekem egyik sem mûködik, ez miért lehet?
Ula78
Hali!
FIFA Street 2
LINK
De ha a GOOGLE-be beírod hogy ps2 cheat, sok sok linket kapsz!

Seth
Én, mi a kérdés? ^^

PSN ID.: Beegabor

Hi!
Fifa street 2-höz nem tudtok vmien cheateket, kódokor, megszoktam, h PChez van, de PS2höz hol lehet fellelni ieneket?
Elõre is köszi!
Csõ mindenki!
Valaki játszik v játszott az Ace Combat Zero-val?
SD456
Hy!

Kössz! Majd megnézem!

Bye!

PS3 ID: SDani456

Ha van rajta optikai bemenet azesetben optikai kábellel. Ha nincs akkor szerintem sehogy sem.

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

SD456
Hy all!

Azt szeretném megkérdezni, hogy a PS 2-re hogyan lehet rákötni az 5.1-es Hangfalat? (Genius SW-5.1 1000 Kép:http://www.genius.hu/kepek/hangszoro/nagy/sw-5.1-1000_h.jpg)

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

Üdv!
Tudna nekem valaki segíteni, abban hogy kell usb-és hdd-t bemüködtetni ps2-ön? Nekem 77004-es ps2-öm van és az usb advance nevezetû progi felismeri a vincsit és látja rajta a játékokat, meg formázni is tud de ha rámegeyek hogy start akkor nem csinál semmit sem, kiirja hogy töltés azt ennyi. Kipróbáltam már az összes verziójú hd advance és hd loader-t is de ezek fel sem ismerik a vinyót.