PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
God of War-sorozat
Ghosthunter (az eleje kicsit gagyi, de az egyik leghangulatosabb ps2 akció/horror játék)
Rule of Rose
Forbidden Siren-sorozat
King's Field IV
Castlevania-sorozat
Haunting Grounds
Shadow of the Colossus
X-files: Resist or Serve
King of Fighter's Maximum Impact-sorozat
Project Zero-sorozat
Tekken-sorozat
Soul Calibur-sorozat
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Soul Calibur
Wipeout
Metal Gear Solid
God of War
Jak & Daxter
Ace Combat
Resident Evil
Mortal Kombat Shaolin Monks (van még jópár Mortal)
Final Fantasy
Ecco The Dolphin!!! imádom, de kicsit nehéz
Motorstorm Arctic Edge
Silent Hill
ICO
Shadow of the Colossus
Gran Turismo
WRC
Devil May Cry
Burnout
Ezeket máshol nem nagyon fogod játszani, csak ps2-n, legalábbis amik még tartalmasak, ötletesek és szórakoztatóak.
am mondhatnátok még olyan címeket ami ps2 -õn nem szabad kihagyni
Én errõl a játékról miért nem tudtam ? xD
most vittem végig egész jó volt nem egy God Of War de nagyon tetszett a játék ! A végeflé már a csak a Sea Diskarmort használtam ! :D
----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605
Ezzel b*sztam el 3 dvd-t is, de semmi eredmény.
Lenne 1 olyan problémám, hogy kiírtam a Sonic Unleashed-et Verbatim-os DVD+R, de elõtte meg patcheltem ESR-rel, és 1szerûen nem olvassa be a gamet...pedig pörög a lemez.
Úgy a legjobb, ha a szinkront meghagyod eredeti japánnak, teljesen bele tudod élni magad, naruto rajongónak kötelezõ darab. (Fõként UN 3-tól felfele)
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Bár a Naruto Ultimate Ninja 6-ot is portolnák psp-rõl... Akkor talán még nem vennék x360-at, arra most egy olyan naruto játék jelenik majd meg, hogy lehet nem bírom ki :D ennek ellenére a ps2 a fav :)
Az IGN-en is fel van sorolva olyan cím, amit már ezerszer beharangoztak, hogy "na most már tényleg kiadjuk ám, de tutira", és eddig semmi (Capoiera) + a TBA-sok jó rész szerintem a büdös életbe nem jön ki. Bár ne legyen igazam.
A 2012 májusban megjelenõ Avengers meg kicsit meseszerûnek tûnik, mondjuk majd 2 év múlva meglátjuk, hogy tényleg kijött-e... :)
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
http://ps2.ign.com/index/release.html
És lessz Toy Story 3 is, és WWE All Stars :D
----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605
Igazi ereklye, halhatatlan, még akkor is ha semmi nem jelenik meg rá. Hiába jelennek meg Xbox360-ra és PS3-ra a csodás grafikától folyó átlagos játékok ( tiszt. kiv. - pl COD - Gears of War - God of War stb), akkor is a PS2-n van a legszínesebb választék. Sakktól kezdve, God of War-ig.
Szerintem érthetõ hogy nem terveznek kicsiny konzolunkra több programot.. Egyértelmûen bukás lenne egy PS2 port, kivéve ha PSP konverzióról van szó.
Egész pontosan 8. Ebbõl 5 sport... :(
http://www.vgreleases.com/ps2/
Jó konzol volt, de sajnos eljárt felette az idõ. (Persze még egy csomó bepótolni valóm van ps2-n, így egy darabig nem fogom összecsomagolni én sem.)
Megköszönném, ha legalább 10-et fel tudnál sorolni. <#integet2>#integet2>
Én is megvagyok a PS2-mel, hatalmas játékok vannak rá, tuti nem cserélném el semelyik konzolra. Egy Dreamcast-et kéne még szerezni, régen azom is volt, annak az árából vettem a ps-t :)
@ jaszy: miért ne akarná az használni a gépet aki fleshelte? csak nem akar 5óra mókáért kiadni 10k-t..
A 2009 tõl gyártott jasperes gépek is kifogástalan. Hûtésmód sem kell csak a pénzlehúzó szervizek szerint.
Flesh meg minek? Aki nem akarja kihasználni a gépet esetleg annak, de aki multizni akar az nem flesheltet vesz.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Annak biztos jó, aki PC-n nyomul, spec én nem játszom PC-n, érthetõ okokból :D
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Aki most vesz x360at, annak már egy ilyen alap.. vagy veszel egy arcade-ot azt mehetsz hûtó moddingoltatni meg stb.. meg ehhez lesz már Kinect, igaz a régebbiekhez is, de kell hozzá vmi átalakító.. szal elég sok elõnye van, hátrányát pedig nem nagyon látok, max még nem kiforrott a flash hozzá..
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Soha egy gép sem fogja már elérni azt a játék sínvonalat, amit a PS2 képvisel.
A PS2-m megvan a gép EU megjelenése óta, és hibátlanul mûködik, kedvenc játékaim mai napig azon vannak.
Nemrég vittem végig megint a Shadow of the Colossust :)
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Bár gondolom az nem slim, én majd olyat akarok :)