17159

WAREZ = azonnali BAN!

• ironhorses
    Nem voltam a leg érthetőbb... Bocs! Szóval most Ps2-n játszom Game boy és game boy color emulátorral. A Kérdésem pedig az lenne, hogy Ps2-n tudnék-e game boy advence-el játszani. Létezik-e ilyen emulator?
  • rumkola
    melyik a legjobb konzol számodra? játékélményben gondolom főleg
  • Uchiha Obito
    Konkrétan ezzel van megcsinálva:

http://neoasic.com/hdcombo.htm
  • rumkola
    külső vicces hozzá, mivel usb 1.1 :DDDD
  • Uchiha Obito
    Nekem anno P III 450-es gépem volt, dual voodoo 2-vel és riva tnt 2 vga-val :) 2000-es gyártású lap volt, jó öreg Compaq...

#16512: Nem, az egy különleges (third party) kiegészítő volt a slimhez, mivel a 7xxxx szériában még benne volt a hdd-t vezérlő chip. Ennyi pénzt egyáltalán nem ér meg, speciel nekem van egy eladó network adapterem fat-hez (eredeti sony), ha kell írj pm-ben.
  • Rip
    Ezen mit nem értesz?
    PS2-s Gameboy vagy GBA emulátorról ír/kérdez.
  • jaszy
    Na jó-jó!
  • TidusX
    Láttam a Vaterán 39 990- ért HDD- s slimet. Az most hogy van? Külső Hard disk lenne?
  • Anubys
    No azért ez nem pont így van. 10 éve cserétem le a PII-met egy 700 mHz-es PIII-ra, és akkor már igencsak ment a PIII széria (ha jól emlékszem 500 mHz-cel kezdődött, a 700-as már későbbi proci volt). :)
    De tény, hogy akkoriban még nem igazán volt SATA.
  • TidusX
    Sajnos nekem nem volt rá pénzem mert nemrég kezdtem el dolgozni, így emulátort használtam. Mindenféle konzol emuláló programot, persze tudom az eredeti az igazi, most kezdek el gyűjtögetni régebbieket. De egy PS2- t biztos szerezni fogok már csak az FFX miatt is. Ja és szerintem a legjobb gép, de ezt már írtam...
  • rumkola
    az durva, a kommentjeid alapján nem sokkal tippeltelek többre 13-nál
  • TidusX
    Még a kérdést se értem először írd le normálisan, mert nem tudom hogy érted. Én emulatorozok már vagy 12-13 éve... :D
  • ironhorses
    Sziasztok! Valaki játszott már game boy emulatorral ps2-n? Én nem rég próbáltam ki. Kérdésem, hogy ilyen Gba emuba nincs ps2-re?
  • Baelint
    Eladó egy jó állapotú slim PS2, egy joy, 8megás mem.kártya + 5db (eredeti) játék.

-GranTurismo 4
    -Fifa 07
    -PES 6
    -Prisoner of War
    -Athens 2004
  • TidusX
    Azért kösz... ;)
  • TidusX
    Jajj, de okos vagy Te... :)
  • jaszy
    10 éve amikor a Ps2 kitalálták , szerinted volt sata? P1 es gépek voltak vagy 486 os őskövületek.
  • TidusX
    Milyen Kell a PS2- be? IDE- s vagy SATA?
  • TidusX
    Lehet nem is chippelt a gép háhá :D
  • TidusX
    Most erre mit mondjak, be se jön szóval fuck... :)
  • szimszonos
    Írott a lemez és hang sincs csak pörgeti a lemezt de nem olvassa be.
  • Smithie
    Azbesztmegb@sz!
  • Smithie
  • TidusX
    Ja igen. Elkapkodtam... Én kérek elnézést... :)
  • Anubys
    A 80 gigás HDD mellé nem kell chip... :)
  • TidusX
    Mennyiért adnád a gépet? Ki van chippelve? Hány gamepad van mellé? Ja, és a doboza megvan?
  • TidusX
    Tudom... ;) Már itthon is mondták, de figyelj csak... Mire értetted, hogy nem tudok e-bayről rendelni XD vagy hogy azt kérdeztem hang meg van? :) Vagy mind a keettő? Mert szerintem mindkettő...
  • johnny quest
    Elado egy SCPH-50004 Silver PS2 Hálózati csatolóval inernet csatlakozás 80gb-HDD 8Mb memóriakártya.Esetleg kiegészítőkkel is, Eyetoy kamera, Rock band gitár Dob Mikrofon Pisztolyok Multitap.
    [email protected] ide várom az ajánlatokat.
  • rumkola
  • jaszy
    Te nem vagy semmi :)

Hang van
  • TidusX
    Írott a lemez? Hang azért van?
  • TidusX
    Mégis hogy kell rendelni arról, mert nem tusom, pedig minden létező játékot megszerezhetnék...
  • szimszonos
    Modbo 193 chippes ps2-m van és a medal of honor underground ps1 játékkal akartam játszani de nem olvassa be a ps2 csak feketeség az egész képernyő.Én úgy tudtam a ps2 viszi a ps1 játékokat gond nélkül.Lehet hogy valamit be kellene állítani a gép vagy a chip menüjében nem tudom mit kéne csinálni hogy elinduljon.
  • Rip
    E-bay-ről 4500 forintért házhoz is szállítják. Nem olyan vészes.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha ennyit sajnálsz rá, akkor innen válogathatsz.
  • TidusX
    És én pont 15- ért keresek gépet!!! Decemberben lesz rá sajna lóvém mert most előbb még TV- t kell vennem hozzá... Ha még aktuális majd jelentkezem, Te is rám írhatsz majd, ha még nem adtad el addig...
  • TidusX
    Na egy kérdés: Honnan a picsából szejem le az FFX- et, mert ez a torrent akkora fos, hogy nem igaz. Nem tudtok valami jó oldalt? Ahol tényleg le lehet tölteni?!
  • Smithie
    15,ha jó állapotú a gép.
  • ricsa008
    üdv
    a véleményetekre vagyok kiv
    elszeretném adni a ps2 met és sztek mennyiért lehetne eladni egy
    nem slim ps2(chip) + 8mb memk + 1 joy + kb 80 játék
  • TidusX
    Mi van? Nem értem...
  • rumkola
    banner