PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

naruto shippuuden ultimate ninja 5 mennyire jó játék? mert a neten 9K-ért láttam, és az egy kicsit sok(k)nak tûnik... naruto fan vagyok, bár még egyik játékkal sem toltam még ps2-n

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

ViniSoundz
jaja, tudom, hogy nem fogalmaztam pontosan :P
Anubys
Az én kedvenceim:
God of War-sorozat
Ghosthunter (az eleje kicsit gagyi, de az egyik leghangulatosabb ps2 akció/horror játék)
Rule of Rose
Forbidden Siren-sorozat
King's Field IV
Castlevania-sorozat
Haunting Grounds
Shadow of the Colossus
X-files: Resist or Serve
King of Fighter's Maximum Impact-sorozat
Project Zero-sorozat
Tekken-sorozat
Soul Calibur-sorozat

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Ez, így, ebben a formában nem feltétlen igaz.
ViniSoundz
Tekken
Soul Calibur
Wipeout
Metal Gear Solid
God of War
Jak & Daxter
Ace Combat
Resident Evil
Mortal Kombat Shaolin Monks (van még jópár Mortal)
Final Fantasy
Ecco The Dolphin!!! imádom, de kicsit nehéz
Motorstorm Arctic Edge
Silent Hill
ICO
Shadow of the Colossus
Gran Turismo
WRC
Devil May Cry
Burnout

Ezeket máshol nem nagyon fogod játszani, csak ps2-n, legalábbis amik még tartalmasak, ötletesek és szórakoztatóak.
és honnan lehet beszerezni?

am mondhatnátok még olyan címeket ami ps2 -õn nem szabad kihagyni
wesker24
Rygar The Legendary Adventures !

Én errõl a játékról miért nem tudtam ? xD

most vittem végig egész jó volt nem egy God Of War de nagyon tetszett a játék ! A végeflé már a csak a Sea Diskarmort használtam ! :D
Várható frissítése a softmodnak? Mert ahogy a listát nézem, vagy kevés játékot néztek, vagy ennyi fut rajta. De tudtommal mindent kéne vinnie, vagy csak a chippel?
Ezen lista szerint se megy a Sonic Unleashed. Próbáljátok meg hálózatról, úgy minden elindul. Amúgy meg softmod, mert nem puha mód, hanem szoftveres modifikáció.
Sonic Unleashed-nál nálam is ez van.Nem indult, de ezt már több embertõl hallottam..Azonkívül eddig minden ment..

----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605

És még vmi, CSAK fekete képernyõt hoz be, semmi mást.
Ezzel b*sztam el 3 dvd-t is, de semmi eredmény.
én mindegyiket végig toltam, kivéve a chronicles-t, nem tudom, de az úgy kimaradt az életembõl :o

És azt elfelejtettem említeni, hogy használt, múlt héten vettem Soft modos, neve: Free McBoot, verziószám: 1.8
Helo!
Lenne 1 olyan problémám, hogy kiírtam a Sonic Unleashed-et Verbatim-os DVD+R, de elõtte meg patcheltem ESR-rel, és 1szerûen nem olvassa be a gamet...pedig pörög a lemez.
Az ultimate ninja sorozat nekem sokkal jobban bejött, szebb anime grafikája van, és a bunyó pedig olyan mortal kombat szerû (persze annál egyedibb)

Úgy a legjobb, ha a szinkront meghagyod eredeti japánnak, teljesen bele tudod élni magad, naruto rajongónak kötelezõ darab. (Fõként UN 3-tól felfele)
hát a story módban mászkálni kell RPG módban, ameddig nem veszed fel a küldetést, aztán verekedõssé változik amikor egy ellenfélbe botlasz :)

ezek a naruto-s játékok milyenek? pl. mászkálós, RPG-s, verekedõs (mint pl a Mortal kombat), stb.

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Más történet, esetleg más volt a fejlesztõ.. az Uzumaki Chronicles-sel nem nagyon játszottam

Naruto-nál mi a különbség az Uzamaki Chronicles és az Ultimate Ninja között?

jah, durva game lesz :)) alig várom

Tegyél bele egy vinyót network adapterrel, és örökké bírni fogja :)

Bár a Naruto Ultimate Ninja 6-ot is portolnák psp-rõl... Akkor talán még nem vennék x360-at, arra most egy olyan naruto játék jelenik majd meg, hogy lehet nem bírom ki :D ennek ellenére a ps2 a fav :)
ViniSoundz
Így van, ígyvan :) nekem is még rengeteg bepótolni valóm van ps2-n. Csak bírja szegényke, nagyon régi, még a vastag kiadás van nekem.
Szerintem fölösleges vitatkozni hogy mennyi játék meg mikor jelenik meg.A ps2-t még mindig gyártják,a legnagyobb számban eladott konzol lassan már 200 milliót adtak el belõle és még mindig legalább annyit eladnak belõle mint a nagytestvérébõl vagy az x-box 360-ból.Az x-box-ról pedig ne is beszéljünk mert az megbukottJáték meg annyi van rá hogy évekik ellehet játszani vele mindennap másik játékkal.Ezek tények és ezekkel nehéz vitába szállni.Csak a grafikája miatt lehet hátrányban de a sok jó tulajdonsága mellett ez elnézhetõ.
Anubys
Igen, csak a metacritics-en olyanok is fel vannak sorolva, amik mrá rég megjelentek (London Taxi Rush Hours, Aquanox: Angel's Tears vagy KoF Neowave), illetve olyanok is, amikre már senki sem vár, mivel GC / Xbox / PS2-re voltak bejelentve (Savage Safari Hunt, Survivor vagy The Good, The Bad, The Ugly)

Az IGN-en is fel van sorolva olyan cím, amit már ezerszer beharangoztak, hogy "na most már tényleg kiadjuk ám, de tutira", és eddig semmi (Capoiera) + a TBA-sok jó rész szerintem a büdös életbe nem jön ki. Bár ne legyen igazam.
A 2012 májusban megjelenõ Avengers meg kicsit meseszerûnek tûnik, mondjuk majd 2 év múlva meglátjuk, hogy tényleg kijött-e... :)

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Azért több mint 8

http://ps2.ign.com/index/release.html

És lessz Toy Story 3 is, és WWE All Stars :D

----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605

Kazuma92
A PS2, már nem a mai világ konzolja. Én akkor se sírnék, ha már semmi nem jelenne meg rá.. Az elmúlt 10 évben, a legjobb programok jelentek meg erre a konzolra. Nem cserélném el soha :D Még 40 évesen is ( ha megérem) PS2 elõtt fogom darálni a Conflict sorozatot, esetleg MoH Frontline-t.
Igazi ereklye, halhatatlan, még akkor is ha semmi nem jelenik meg rá. Hiába jelennek meg Xbox360-ra és PS3-ra a csodás grafikától folyó átlagos játékok ( tiszt. kiv. - pl COD - Gears of War - God of War stb), akkor is a PS2-n van a legszínesebb választék. Sakktól kezdve, God of War-ig.
Szerintem érthetõ hogy nem terveznek kicsiny konzolunkra több programot.. Egyértelmûen bukás lenne egy PS2 port, kivéve ha PSP konverzióról van szó.

benõmenõ
Igen ez a portolós dolog nekem is feltûnt legutóbb az új psp-s jak and daxter-t dobták ki ps2-re is
Bármikor bedobhat a Sony egy PSP portot úgy, ahogy a Syphon Filterrel tette a nyáron. Az efféle kiadványokkal még egy szolid minõséget lehet tartani, de igazából már nem emiatt fognak PS2-t venni az emberek. Így is annyi bepótolni való van, hogy nem is látom a végét. Ráadásul mindent meglehet kapni bagóért.
http://www.metacritic.com kb 25 játék persze van amelyikrõl még kép sincs csak hírek.
Anubys
"Év végéig 15-20 új játék várható még rá."

Egész pontosan 8. Ebbõl 5 sport... :(

http://www.vgreleases.com/ps2/

Jó konzol volt, de sajnos eljárt felette az idõ. (Persze még egy csomó bepótolni valóm van ps2-n, így egy darabig nem fogom összecsomagolni én sem.)

"Év végéig 15-20 új játék várható még rá"
Megköszönném, ha legalább 10-et fel tudnál sorolni. <#integet2>

Még mindig a ps2 a favorit szerintem hazánkban.Több mint 2000 játék,olcsó,chippelhetõ nem úgy mint a ps3,eredeti játékok pár 100ft-tól,és nem igényel drága lcd vagy plazma tv-t a graf-ja.Év végéig 15-20 új játék várható még rá.Én soha nem adnám el a ps2-m mert ereklye,az xbox360 meg a ps3 soha nem lesz olyan sikeres és megbízható gép mint a ps2.Nekem 2 éves lesz a slim chppelt ps2-m és lassan 2000 üzemóra van benne még se volt még semmi baja még csak a fejet se kellet még megtisztítani,melyik konzol bírná így a gyürõdést szerintem egyk se.
Seth
A SOTC? Soha nem megy 20 fps fölé :)

PSN ID.: Beegabor

Elõfordul fps esés néha, de nem jellemzõ, és nem zavaró. Én nem mondanám szaggatásnak.
igaz, h ez a játék szaggat egy kicsit, valahol ezt olvastam.

ViniSoundz
EZ sajnos így van. Ezért nem izgat annyira az x360 vagy a ps3. Régen, ha megjelent egy konzol, mindenkinek csorgott a nyála az arra megjelent stuffoktól. Most már nincs ilyen. Egyedül ps3-ról érdekelne a Metal Gear, Gran Turismo meg az új Tekken. Ennyi, semmi több, de ezekkel a címekkel már annyit játszottunk, hogy már nem akkora varázs a dolog.

Én is megvagyok a PS2-mel, hatalmas játékok vannak rá, tuti nem cserélném el semelyik konzolra. Egy Dreamcast-et kéne még szerezni, régen azom is volt, annak az árából vettem a ps-t :)
és õ neki még nincs is olyan jó gépe, képzeld el egy 4magos procival ugyanezt a játékot, simán menne szaggatás nélkül..

@ jaszy: miért ne akarná az használni a gépet aki fleshelte? csak nem akar 5óra mókáért kiadni 10k-t..

Legjobb megoldás egy új Slim live-ra, régebbi használt Jasper flash offline-ra, mert ugye mindent megvenni nem kell, csak a jobb játékokat. Nade, ez nem xbox topic. :)
jaszy
Láttál már slimet élõben? Nekem van vagy 10 darab, nem estem hasra tõle. Azt meg hogy mi a jobb benne ezt nem tudni, még nem hibásodott meg egy sem az 1 hónap alatt abbol amit eladtam.
A 2009 tõl gyártott jasperes gépek is kifogástalan. Hûtésmód sem kell csak a pénzlehúzó szervizek szerint.
Flesh meg minek? Aki nem akarja kihasználni a gépet esetleg annak, de aki multizni akar az nem flesheltet vesz.

Rip
Azért PS2-n az igazi, ez kevésbé folyamatos és szép (nekem).

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Én se játszom PC-n, szar gépem van játékra, csak mondom, hogy ez spec megy PC-n.
MikX
És mien gépen sikerült is ez? :D
Annak biztos jó, aki PC-n nyomul, spec én nem játszom PC-n, érthetõ okokból :D

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Õõõõ, kisablak? Mosott kép?? Keress rá youtube-on... de megteszem neked, ime. HD-ben nézd, apuci.
Hogyne.. jobb hûtés, halkabb, beépített wifi és kisebb is.. meg sokkal normálisabban vannak megoldva a belsõ cuccok (hdd, stb elhelyezkedés)
Aki most vesz x360at, annak már egy ilyen alap.. vagy veszel egy arcade-ot azt mehetsz hûtó moddingoltatni meg stb.. meg ehhez lesz már Kinect, igaz a régebbiekhez is, de kell hozzá vmi átalakító.. szal elég sok elõnye van, hátrányát pedig nem nagyon látok, max még nem kiforrott a flash hozzá..

MikX
Meg azt is, h szívjon a tököm emuval, plusz egyszer láttam emuval futni egy játékot, kisablakban, mosott képpel... kösz nem.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Jó, hát azért tegyük hozzá, hogy a Shadow of the Colossus-hoz már pont nem kell PS2, mert emulátorral 100%-on mûködik PC-n...
Laza
Ez igaz ... hiába van a X360 évek óta a piacon, egy kaptafa a játék kínálata ... de sajnos a PS3-é is az.
Soha egy gép sem fogja már elérni azt a játék sínvonalat, amit a PS2 képvisel.

A PS2-m megvan a gép EU megjelenése óta, és hibátlanul mûködik, kedvenc játékaim mai napig azon vannak.
Nemrég vittem végig megint a Shadow of the Colossust :)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

shenmuedc
Kétszer is volt x360-am. PS2-n nagyságrendekkel több jó játék van (persze csak ha nem vagy graf buzi) Az új generációs gépeken eszméletlen egysíkú a játékkínálat (puska,sport,autó) már a szerepjáték is akció, platform nincs, kalandjáték nincs stb...
jaszy
A slim semmiben sem jobb.

30e egy xbox360?:o
Bár gondolom az nem slim, én majd olyat akarok :)