PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De én biztos rgb kábelt kaptam hozzá.

jaszy
Igen. Viszont fefete-fehér lenne a kép rajta, hacsaknem NTSC s a TV-d vagy nincs RGB kábeled.

Aha! Akkor ha van egy NTSC-s gep ami ki van chip-elve megy rajta a mas Regio kodos jatek! De ha nem lenne akkor nem menne rajta! Ugye??? Koszi!
jaszy
Ígyvan. Ha chippelt akkor az usa,japán,játékokat és más régióju filmeket is lejátsza.

Hello!

Valaki elmagyarazna nekem ezt a Regio kodos jatekok dolgot! Szoval ha teszemaszt egy Play Station nincsen ki chip-elve akkor Regio fuggo de ha mar kivan akkor nem erdekli a Regio kod?????? Legyszives valaszoljatok! Koszi!
22Barna22
nah mostmár rábeszéltetek... holnap megyek és veszek egy RGB kábelt!

Barney Tech
Faternak van egy ilyen lcd tvje szerintetek ,ha cserélnék vele a slimfites samsungra szebb képet érnék el vele?(nem velünk lakik)
PS2-szebb lenne a minõség vagy szarabb?
PC-tuti jobb lenne a minõsége...
UPC Direct-Ha 4:3 arányban akarok filmet nézni, nem pedig 16:9 akkor 4:3 szarabb lenne a minõsége min a Slim fites Samsungnak?

Barney Tech
ÉRdemes venni akkor hozzá komponenst?

Barney Tech
Höh és én még akartam venni komponens kábelt mikor ebben benne van ....
Vagy már megint tévedek?
Erre a tv-re van kötve most a ps2

Ula78
Az Euro scart a csatlakozó neve.
Az RGB pedig a bevitt jel tipusa.
Euro scart-on bevihetõ normál videó jel is ami nem RGB.

Barney Tech
Ez véletlenül nem euroscart kábel?
Vagy akkor hogy is van?

BiG G
torrentspy, piratebay, mininova, isohunt

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Hali!
nem tudja valaki honnan lehet leszedni ps2 game-ket?
Ha lehet rapid-osat,de ha nem fizetõs is jó.
Ula78
Ez függ a TV tipusától, attól hogy a scart bemenete teljes értékû-e.
Nem túl drága dolog a kábel, egy próbát megér.

Hali!
Nekem is ez a gondom az ntsc-s játékokkal hogy fekete fehéren hozza be.
Akkor azt mondjátok hogy ha veszek egy RGB kábelt akkor rendesen színesen fog bejönni minden ntsc-s játék?
Ugyan ugy mint a PAL?
jaszy
Rendeltem tõlük sokmindent multhéten. Talán holnapra megjön. Kíváncsi leszek😊 Viszont 2000 Ft a postaköltség mert németországbol küldik 😞 Eztis belekell kóperálni az árba.

Ula78
Itt sok cucc van PS2-es hez.
RGB kábel 450FT.

jaszy
Az nem RGB kábel,ha 3 RCA csatit dugsz bele a kis átalakitóba . A 8265 Hsz. ban lévõ az RGB kábel. Az külön viszi be a 3 szint. A sima gyáriban 1 kábelen és a TV-d keveri a szint. Egyébként 1500 Ft körüli árban láttam nemrég a Medi markt-ban.

Ula78
Azért mert az nem RGB kábel!

jaszy
Ha netröl töltötted le és a géped nem chippelt,akkor miértis menne? A másolatokat (kivéve az audió és dvd film) nemviszi a gép chippeletlenül. Kb az ARMax uj ára annyi mint a chippelés 😊

Na ilyenem van,és az a külön izé,amibe bele lehet dugni a 3 kis izét az van bedugva a tv-be,és fekete fehér az ntsc-s játék.Valamit még be kell állítani a ps2-n?

Ula78
Az RGB kábel elõnye, hogy a szineket külön viszi be a TV-be!
Így a kép élesebb ill. a szinek nem mosódnak bele a körvonalakba!

aztmondod? élesebb a kép? mert monnyuk az enyémnek eléggé érdekes .. szemüvegbe is alig tom elolvasni mi van odaírva :S

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

Al Age
#8265-ben az rgb kábel, ami nem egyenlõ ezzel a kettõvel:

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Ula78
PS2 RGB kábel

BiG G
hali srácok nekem is lenne kérdésem! 😄

szal van ez a ARMax és Max drive nevû okosság. elvileg ugye az ARMax lemezzel indítok, majd pendrive-ról a dvd-n található programmal átteszem a memókarira a mentést... csakhogy nem akarja elindítani a lemezt :C
netrõl szedtem le az ARMax EVO változatot, elõször cd-re irtam, aztán DVD-RW-re, majd megirtam egy DVD-R lemezt is, de egyikkel sem hajlandó menni.
meg kéne venni eredetiben a progit vagy csippeltessek vagy mit csináljak?

BiG G
a ps2info mindent elmond neked😊

csocso14
Üdv, chip-ekkel kapcsolatban megtudja valaki mondani, hogy kb. mennyibe kerülnek, pl. a legolcsóbb ill. a legdrágább? Választ elõre is köszi.

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Azt adtak hozzá RGB kábelt.Szerintem.Az hogy néz ki?

Szerintem meg ha egyszer látnál RGB kábellel TV-re kötött PS2-t, akkor nagyon is kéne. <#vigyor2>

Papesz

nekem nem kell rgb kábel...viszi rendesen szinesbe a dolgokat a tv-m 😄

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

Ula78
Van 1-2 TV amire ha RGB kábellel csatlakoztatod a PS2-est akkor szines lesz a kép.
De ha csak a standard kábellel van összekötve FF lesz a kép NTSC-s játékoknál.

Sziasztok,van egy chipelt gépem,és van 2 tv is,de az egyik tv,ami kicsi és szar,az lejátssza a palos és ntsc-s játékokat is,ami nagy meg tök jó az meg csak a palost.Nem lehet valahogy megoldani hogy a nagy tv lejátssza az ntsc-seket is?

mike0013
😊
viszont😄

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Ps2-es játékokban gazdag boldog új évet kívánok mindenkinek.

Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!

Csiaki
remélem azért jó lesz
Mind1!
BUÉK mindenkinek!

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

Seth
gép címkéjén rajta van hogy pal v. ntsc

PSN ID.: Beegabor

Csiaki
azt honnan tudom meg hogy PALos vagy nem PALos?
ez is úgy van mint a játékok hogy európa=PAL. Jap,Amerika=NTSC maga a gép?

Seth
most már akkor tudod. Ha PAL-os géped van nem fogod tudni lejátszani az ntsc-s játékokat(vice-versa), max ha chippelteted a masinát

Csiaki
Én azért kérdezek mert nem tudom!!!

Seth
ha pal-os a géped, akkor persze hogy nem ^^

Csiaki
ÓÓÓÓÓ az fasza! Tehát akor ha hoznak 1 Tourist Torphyt nekem amerikából akkor az elmegy a slim ps-emen?

Játékoknál csak annyi van, hogy PAL vagy NTSC.
PAL=Európa
NTSC=Japán, USA

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban

Csiaki
Mármint a játék programokhoz is tartozik ilyen besorolás?

Csiaki
Lenne 1 kérdésem itta 404 es commentben említenek 1 bizonyos régió kódot ami állítólag filmeknél van és ha jól értem akkor europában a 2es van.Azért kérdezem ezt mert USA-ból hoznak nekem játékot ahoz is tartozik ilyen régió kód vagy nem?
Létszives válaszóljatok ha tudtok!

Ez annál bonyolultabb! Csinálni kell egy SYSTEM.CNF fájlt meg kell építeni CD_DVDROM Gen.-el az egészet és ez nemigazán megy...

Callme
Fogod a 3 fájlt, kiírod Neroval adat módban, oszt csinálsz a cd vagy dvd-rõl egy képet ugyancsak a Neroval

,,You Should know that the sword doesn\'t make the man\" (Trunks)

Most már elegem van. Valaki magyarázza már el, hogyan tudom kiírni az uLaunchELF progit.
A következõ fájlokból kéne valahogy egy image fájlt csinálni: uncompressed_BOOT.ELF
LAUNCHELF.CNF
BOOT.ELF

Callme
Hello mindenkinek! A Ps2-õm már régóta döglõdik, valahogy mindig helyreáll, de az olvasófej már eléggé oda van. Néztem neten a szervízeket és a Rutynos-hoz gondoltam, hogy beadom. Szerintetek jó az a szervíz?

,,You Should know that the sword doesn\'t make the man\" (Trunks)

mike0013
teljesen igazad van, ha megvan chippelve a ps2 akkor lényegtelen, hogy eredetibe van-e meg vagy másoltba, mert max annyi az eltérés, hogy a másolt másodjára indul be...
de semmi más...

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May