PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azzal nefoglalkozz...mármint a középsõ kábelen lévõ csatlakozóva. Azis egy lehetõség hogy RCA-san csatlakoztasd,vagy a hangot a hifihez. Sõt a pisztolyt is odakell dugni 😊)
Itt láttam kábelt : http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=17416601
Itt láttam kábelt : http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=17416601
elõbb megválaszolták nekem hogy azzal nem kell csinálni semmit..
Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93
Nah várjatok... Akkor ha veszek egy RGB kábelt, 1-ik fele a PS-be, egyik pedig a TV-be...Ennyi? Mert engem a kábel közepén lévõ csatlakozó zavart meg. <#falbav>#falbav><#conf>#conf>
Tetudod 😊) Én azt használom és eddig minden játékom elindult (még gagyi lemezen is)
Most Traxdata-m van itthon eztis pöccre és csendesen viszi a gépem 4X esen.
Most Traxdata-m van itthon eztis pöccre és csendesen viszi a gépem 4X esen.
Egy szóval sem írtam, hogy 16x-osan írok. Max 16xosan írható lemezt írok 8xosan.
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban
köszi, az én tv is kb annyi idõs
Kiváncsi leszek hogy meddigfog tartani a lemez vagy a géped feje a 16X os írástol. Gyengébben van a jel a lemezen és a fej elõbb utóbb erölködni fog hogy beolvassa. 4X es az ideális. Énis olyan emberektöl tudom ezt akik ezzel foglakoznak (pénzért másolnak) Nekik elõny lenne ha gyorsabban irná ki mert hamarabb készlenne. Viszont mégis 4X esen irja hogy 2 év mulva is vigye a gép és a fejse menjen tönkre. És nemutolsó sorban 2 év mulva is tõle vegyenek 😊))))))
A TV-s problémára reagálva, Nekem kicsit balra van kitolva a kép. Kb. 10 éves a tv-m. Spanom zsír új Orion tv-jén tökéletesen van pozícionálva a kép. Tehát a TV-tõl függ. PS1-en RGB kábellel volt ugyanez a szitu.
Az 1x-es írásra is reagálnék. Az Okamit 16x-os Verbatim dvd-re írtam ki 2x-esen. Az átvezetõ animációk szaggattak lassan töltött. Kiírtam ugyanilyen lemezre 8x-osan és tökéletesen ment.
Szóval Öregharcsának van igaza. Az újabb dvd-k nagyobb sebességnél adnak jobb minõséget.
Az 1x-es írásra is reagálnék. Az Okamit 16x-os Verbatim dvd-re írtam ki 2x-esen. Az átvezetõ animációk szaggattak lassan töltött. Kiírtam ugyanilyen lemezre 8x-osan és tökéletesen ment.
Szóval Öregharcsának van igaza. Az újabb dvd-k nagyobb sebességnél adnak jobb minõséget.
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban
Ekrazit. ÁÁÁÁ most olvasom hogy slim et irtál és nem silvert 😊
Nembiztos hogy jobb a slimekbe a fej de az biztos hogy sokkal olcsóbb.
Régibe 15000Ft Slimbe 6500 ft. Ergó jobb mert olcsóbb😊))
Nem minden slimbe kell fejvédelem csak a v12 es alaplapu 70004 esbe. Ami nemnagy ördöngõsség mert 2DB ellenálást kell + ba betenni. Más slimbe nemkell. Aki aztmondja bennevan vagy beteszik az kamuzik !!!
Nembiztos hogy jobb a slimekbe a fej de az biztos hogy sokkal olcsóbb.
Régibe 15000Ft Slimbe 6500 ft. Ergó jobb mert olcsóbb😊))
Nem minden slimbe kell fejvédelem csak a v12 es alaplapu 70004 esbe. Ami nemnagy ördöngõsség mert 2DB ellenálást kell + ba betenni. Más slimbe nemkell. Aki aztmondja bennevan vagy beteszik az kamuzik !!!
zole72 Nincsmit....örülök hogy segíthettem.
DaniX14 Akkora butaság hogy a silver és a sima (fekete) közt külömbséget tesznek. A belseje ugyanaz,csak a ház szine más. SCPH 50004 es volt most nekem silverbe és 1000000% osn ugynaz volt mint feketébe az 50004 es. Mitölis lenne más?
Ekrazit.
Érdekes de a 39004 esbe és az 50004 esbe is ugynaz a fejvan (400c). Sõtt a régebbi 30004 esekbe is tökre az csak a mérete más (az 400B-s) és a 400C s fej jó minden vastag gépbe. Ezért érdekes hogy a 3xxxx szériában hamarabb purcan ki. Az okosok szerint a fej hûtése nemtökéletes a 3xxxx szériában. Az 50004 esekbe sokkal stabilabb,csendesebb és továbbtart. Bár lehet hogy korszerûbb az elektronika és azért.
DVD írás? Én 4X esen írom mindig,és tökéletesen viszi. Nemszabad 1X esen írni , de a 8x os sem kóser.Annó PSX hez minnél lasabban irtam és csodálkoztam hogy nemmindig viszi. Aztán rájöttem hogy a CD-nek a 8X os a megfelelõ.Hááát a verbatim röl szóló irás tényleg igaz. Azt eszi legjobban a ps2. Nade a verbatim ot is hamisítják 😊)) Tehát....
DaniX14 Akkora butaság hogy a silver és a sima (fekete) közt külömbséget tesznek. A belseje ugyanaz,csak a ház szine más. SCPH 50004 es volt most nekem silverbe és 1000000% osn ugynaz volt mint feketébe az 50004 es. Mitölis lenne más?
Ekrazit.
Érdekes de a 39004 esbe és az 50004 esbe is ugynaz a fejvan (400c). Sõtt a régebbi 30004 esekbe is tökre az csak a mérete más (az 400B-s) és a 400C s fej jó minden vastag gépbe. Ezért érdekes hogy a 3xxxx szériában hamarabb purcan ki. Az okosok szerint a fej hûtése nemtökéletes a 3xxxx szériában. Az 50004 esekbe sokkal stabilabb,csendesebb és továbbtart. Bár lehet hogy korszerûbb az elektronika és azért.
DVD írás? Én 4X esen írom mindig,és tökéletesen viszi. Nemszabad 1X esen írni , de a 8x os sem kóser.Annó PSX hez minnél lasabban irtam és csodálkoztam hogy nemmindig viszi. Aztán rájöttem hogy a CD-nek a 8X os a megfelelõ.Hááát a verbatim röl szóló irás tényleg igaz. Azt eszi legjobban a ps2. Nade a verbatim ot is hamisítják 😊)) Tehát....
szerintem ez is a tv "hibája", nem a ps2-é
pedig elhiheted hogy az....
ezek az "új" lemezek úgy vannak megcsinálva hogy 4x-6x-on adják a legjobb olvasási eredményt(keres rá a neten)....1x-en megírva olyan mintha 16x-an írnád a lemezt(kicsit túlégeti)...egyszóval megerõszakolod....
nem erre vannak kitalálva...ha viszont olyan lemezed van ami max 4x-en írható(qwa ritka)akkor lehetséges az 1x-2x-4x-es írás...
a ps2 slim gépekben jobb a fej mint a régi vastagabb ps2-ben(kivéve talán az 50004-es sorozatot)slimnél a fejvédelemmel kell vigyázni mert sok kontár nem rakja be!!....
kérdezd meg "jaszy" kollegát itt a fórumon ,õ már régóta ezzel foglalkozik...(mármint szervizes)
ezek az "új" lemezek úgy vannak megcsinálva hogy 4x-6x-on adják a legjobb olvasási eredményt(keres rá a neten)....1x-en megírva olyan mintha 16x-an írnád a lemezt(kicsit túlégeti)...egyszóval megerõszakolod....
nem erre vannak kitalálva...ha viszont olyan lemezed van ami max 4x-en írható(qwa ritka)akkor lehetséges az 1x-2x-4x-es írás...
a ps2 slim gépekben jobb a fej mint a régi vastagabb ps2-ben(kivéve talán az 50004-es sorozatot)slimnél a fejvédelemmel kell vigyázni mert sok kontár nem rakja be!!....
kérdezd meg "jaszy" kollegát itt a fórumon ,õ már régóta ezzel foglalkozik...(mármint szervizes)
http://pspfilez.extra.hu/
hát azt mondja aki a chip-et belerakaj az nem hinném hogy barom...de én lassan irom inkább hogy ne tegye tönkre a fejet de mondjok az irja 1xeresen a dvd-t akinek ps2 slim-e van!!mer a ps2 sima annak jó a 8x-os is..
Ha 4x vagy 8X lemezt 1x-es en írod meg (ha engedi az író) az tuti nem lesz jó, próbáltam.
Fel sem pörgeti a PS2-es.
Fel sem pörgeti a PS2-es.
Ok thx 😄 akkor a azokat eladom 😄
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
van aki még 1x-en tud írni?....a lemezek sem engedik...ez jó nagy marhaság...
4x-es írás verbatim lemezre tökéletes....
4x-es írás verbatim lemezre tökéletes....
http://pspfilez.extra.hu/
nekem azt mondták hogy verbatim dvd-re irjam mert az elég jo minõségû és ha vmit nem olvas be elõször azt a dvd-t dobd ki mer az elrontja az olvasó fejet és csak lassan írott dvd rakj bele ami kb 1x-eres irás legyen és igy sokáig birni fogja!
figy lenne egy kis probléma...remélem valójában nincs 😄
szóval az a gond, hogy vettem egy ps2õt kb 1 hete de még anniysincs... prodigy chip van benne eddig vitte a játékokat elsõre de mostanában néha baxaxik mert monnyuk csak 2.jára vagy 3.jára indul el a cucc. remélem nem lett az olvasófej hibás... eddig csak TDK meg Philips lemez volt benne mind1ik 4Xesen írva.. :S jah és azt olvastam, hogy ha hangosan ovlasssa a dolgokat akkor az rosszat jelent = szar a DVD ... nos ez a hang menniyre legyen hangos? mert gondolom van egy alapzaj amivel ovasssa.. :S válaszokat elõre is köszi.
szóval az a gond, hogy vettem egy ps2õt kb 1 hete de még anniysincs... prodigy chip van benne eddig vitte a játékokat elsõre de mostanában néha baxaxik mert monnyuk csak 2.jára vagy 3.jára indul el a cucc. remélem nem lett az olvasófej hibás... eddig csak TDK meg Philips lemez volt benne mind1ik 4Xesen írva.. :S jah és azt olvastam, hogy ha hangosan ovlasssa a dolgokat akkor az rosszat jelent = szar a DVD ... nos ez a hang menniyre legyen hangos? mert gondolom van egy alapzaj amivel ovasssa.. :S válaszokat elõre is köszi.
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
nekem a jobb oldalon van egy kis fekete csík...
Ez nagyon jó ténleg olvassa a ps1-es játékokat is köszi szépen jaszy
és a action replay kártyára is a választ
és a action replay kártyára is a választ
és ha tv-n amikor játszok ps2õn akkor mért van az hogy a tv bal szélén egy 3 cm-es csik csak fekete?függõlegesen.
Én mikor vettem a gépem, szólt az eladó hogy Voodoo Chip van benne és az nem támogatja a PS1-et.
nekem az ntsc-s játékoknál a kép sarka lekerekítõdik, ill torzul.
szerintem tv-je válogatja, hogy hogy mutatja az ntsc képet.
Bálint
szerintem tv-je válogatja, hogy hogy mutatja az ntsc képet.
Bálint
A chippet átkell állítani Ps1 es üzemmódra. Tehát bekapcsolás után 2-3 Mp ig nyomvakell tartani a POWER gombot. Utánna gondnélkül viszi a ps1 játékokat. Minden chippel lehet játszani Ps1 esekkel csak megvan a fortélya 😊 Csak ps1 es memcardra tudsz menteni.
zole72 ---- az Action Replayt nemtudod memcardként használni.
Csak a chat ek elmentésért.
zole72 ---- az Action Replayt nemtudod memcardként használni.
Csak a chat ek elmentésért.
Az Action Replay kártya akkor használható memória kártyaként?
Ha nincs meg chip-elve akkor mennek rajta a PS1-es játkok.
De sajna jellemzõ hogy az olcsó chip-ek amiket bele építenek a PS2-es ek be, nem támogatják a PS1-et.
De állítólag nem lehet a játék állásokat elmenteni csak PS1-es Mem. card-ra.
De sajna jellemzõ hogy az olcsó chip-ek amiket bele építenek a PS2-es ek be, nem támogatják a PS1-et.
De állítólag nem lehet a játék állásokat elmenteni csak PS1-es Mem. card-ra.
És akkkor most hogy van ez?
Kiirom a programot ,és akkkor feltelepítí magát a program,vagy bonyorultabb?
Kiirom a programot ,és akkkor feltelepítí magát a program,vagy bonyorultabb?
Ps2 az nem játsza le a ps1-es game-ket???
Igen!
Ez itt egy torrent file!
Ez itt egy torrent file!
Jah ezt énis hallottam hogy progival le lehet játszani a divx filmeket is de ahoz azt írták hogy csak azt a divx-et játsza le ami cd-re van írva ami dvd-n van azt nem.
MEg halottam valami olyat is, hogy van valami szoftver a ps2höz ,hogy le tudja játszani a divx formátumokat is.
Hali!
Ezt a Action replay kártyát ezt rendesen memória kártyának is használható?
Ezt a Action replay kártyát ezt rendesen memória kártyának is használható?
Nekem a PS2-esem nem olvas semilyen RW-t.
De vigyázni kell mert ha a progi CD-s verzió, azt ha kiírod DVD-re nem fog menni.
De vigyázni kell mert ha a progi CD-s verzió, azt ha kiírod DVD-re nem fog menni.
Üdv!
Elõsszõr is köszönöm a prigit.
Ha a prigit újra írható cd-re vagy dvd-re írom ki akkor a ps2 az beolvassa?
Mert én már írtam ki újraírhatóra game-et de nem olvasta akkor most a prigit sem fogja.
A választ elõre is köszi.
Elõsszõr is köszönöm a prigit.
Ha a prigit újra írható cd-re vagy dvd-re írom ki akkor a ps2 az beolvassa?
Mert én már írtam ki újraírhatóra game-et de nem olvasta akkor most a prigit sem fogja.
A választ elõre is köszi.
Hali!
ITT van prg. Action Replay-hez.
ITT van prg. Action Replay-hez.
Üdv!
Valki nem tudja honnan lehetne letölteni a action replay card-hoz a program lemezét?
Mert a kártya az meg van csak a lemeze nincs.
Valki nem tudja honnan lehetne letölteni a action replay card-hoz a program lemezét?
Mert a kártya az meg van csak a lemeze nincs.
Ezeket tudtam csak nem akartam leirni és nem tudsz ps2 slimhez cooling fant-t magyarországon hol szerezhetõbe?
kösz az elõzõre a választ!
kösz az elõzõre a választ!
Hali "DaniX14"
Ha az RGB kábelt csatlakoztattad a PS2-es be, a Scart felét pedig a TV-be, akkor nem kell foglalkozni a kábel közepén lévõ csatlakozókkal.
Ez csak ilyen 2in1 megoldás, ott jön ki a sima videó jel + Stereo hang.
Piros=Hang "R"
Fehér=Hang "L"
Sárga=Kép
Ha az RGB kábelt csatlakoztattad a PS2-es be, a Scart felét pedig a TV-be, akkor nem kell foglalkozni a kábel közepén lévõ csatlakozókkal.
Ez csak ilyen 2in1 megoldás, ott jön ki a sima videó jel + Stereo hang.
Piros=Hang "R"
Fehér=Hang "L"
Sárga=Kép
Hali! "Barney Tech"
Én pont egy ilyen LG LCD TV-n tolom a PS2-est.
RGB kábellel tû éles a képe.
Sokan azt mondják az LCD TV-k re hogy szar a képe, pedig csak tû éles.
Ezért a leg apróbb hiba is meglátszik ami pl. a DVD-n vagy a mûsor sugárzásban van.
A normál CRT TV-k nél ez nem jön elõ mert a felbontása ill. az analóg képmegjelenítésokor összemosódik. (homályosít)
Én pont egy ilyen LG LCD TV-n tolom a PS2-est.
RGB kábellel tû éles a képe.
Sokan azt mondják az LCD TV-k re hogy szar a képe, pedig csak tû éles.
Ezért a leg apróbb hiba is meglátszik ami pl. a DVD-n vagy a mûsor sugárzásban van.
A normál CRT TV-k nél ez nem jön elõ mert a felbontása ill. az analóg képmegjelenítésokor összemosódik. (homályosít)
és még az hogy ps2 slim-hez magyarországon nem tok beszerezni cooling fan-t?