PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok. Lenne egy kérdésem.Lehet hogy elcsépelt de én még csak most tartok ott hogy szükségem van rá. Szó tudna vki ajánlani olyan ps2 emulátort amivel pc-n lehet játszani és hogy egyáltalán hogy kell használni, hogy mûködik. Türelmeteket és segítõkészségeteket elõre is köszönöm.

csocso14
Azon én is néztem egy nagyot, de valszeg nem frissitik az oldalukat.<#vigyor2>

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Hellhammer
Hát ez sajna kiesik, mert nem budapesti vagyok és csak hétvégente tudok utazgatni, õk meg olyankor zárva vannak. Mondjuk érdekes, hogy a weblapjukon 38e a ps2, nemtom hogy adják 40-ért chipelve.

csocso14
Tegnap elõtt voltam itt--> konzolvilag.hu és itt chippelve ps2 40-ért, garanciáról nem tudok semmit, elfelejtettem megkérdezni <#wilting>

én a KOnzone.hu-ról vettem .. szerintem korrekt ár ..41e chippelve 3hó garival ... visz eddig mindent (KOPPKOPP) 😄

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

Csá all!!!! Na szóval lécci írjatok már pár játékot amit érdemes beszerezni. Köszi... (tps , akció , kaland)
Hellhammer
Ja hát sztem lecsúsztam a karácsonyi akciókról :/ Asszem itt írta valaki, hogy a saturnánál 28 volt, meg volt a tescos 29, de itt a városunkban is láttam valami múszaki üzletben 30-ért. Aztán tescoból elfogyott rég, starunban 40 vagy 42e, az itteni üzletbõl is elvitték mindet.
Amúgy felhívtam az olcsokonzol.hu-n található számot. A 29 az használt cucc ára, újonnan csak chipelve adják 1 hó garival. Hát nemtom... Alszok rá egyet és majd reggel kiderül, lesz-e már a hétvégén ps2 a tv alatt, meg ha lesz, akkor az honnan és hogyan 😊

konzone.hu

az jobb

sehol nem lehet rendes kapni rendes ps2õt 30é újonnan.... a tacskóba van kb 2-3 darab és annyi..ha van egyáltalán... az az Olcsókonzol.hu meg elég érdekes 😄

Hellhammer
thx

mike0013
konzolstudio.hu

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

csocso14
www.olcsokonzol.hu

Hellhammer
Tudnátok ajánlani olyan helyet Budapesten, ahol lehet kapni PS2-t jó áron? Amit eddig kérdeztem ott 40e-et mondtak, de láttam hogy régebben írtátok, hogy 30 körül is lehet venni.

Ula78
Hali "Lteam"
TV-tõl függ, ha régi akkor elképzelhetõ hogy ff lesz a kép.
De biztos ami biztos használj RGB kábelt!
Olvass egy kicsit vissza, le van írva.

Hali!
Valki nem tudja honnan lehet leszedni a Dino Stalker-t.
Elõre is köszi.
köszi

Hali! most nézem h az okami és a kingdom hearts 2 amit töltenék az ntsc-s, az h menne PAL-os tv-n? Az 1 dolog h csippes a ps2-m meg viszi csak kérdés h fekete-fehér lesz-e a kép? Vagy ez talán tv-tõl is függ? mert ha igen akkor most vettünk egy 72 centis 100 hz-es tv-t. elõre köszi
Prince of Máté

576 kbyte.
15 ezer

helló!

hol lehet eye toy kamerát kapni ps2-höz? kb mennyibe kerülhet?

mike0013
köszi

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Ula78
Google! Ez egy elf fájl, ugy kell kirni akár többi ilyen fájlt, nézz utánna! Én memoria kártyáról indítom, mert tudja a chippem a dev modot!

DaniX14
nekem SanDisk Cruzer 256 mb-s em van de világit a vége azölden ha berakom a ps2 be de nem tok belépni hogy mi van benne...

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

mike0013
van rajta😄D akkor az király😄DD

mike0013
és honnan lehet leszedni ezt az uLaunchELF progit?

Az Action Replay nagy szar, csak csalni jó! uLaunchELF!!!!

Melyik Pendriveokat kezeli a Ps2 ? Sajna a 256-mat nem latja 😞 Pedig van AR2 ...

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

Ula78
Igen, de nem minden PenDrive-ot kezel le!

DaniX14
azt akarom kérdezn ha letöltöm a Action Replay Max 10 progot és berakom a pendrive-om akkor a progival áttom másolni a memókártyára a mentést?

Prince of Máté
az nem attól függ.
akkor van RFB kábeled ha van rajta 3 színes dugó kimenet.

nem lehet megnézni csak ha szétkapod DE NE TEDD

mike0013
ezt irja ki nekem a system configuration-nél: Component Video Out: RGB😊
ezt azt jelenti, hogy RGB kábelem van😛?

mike0013
azt meglehet nézni, hogy mien chip van benne?
vannak olyanok amiket ki lehet kapcsolni, azt hol lehet😊?

nekem olyan van hogyha tesó rakja be nemmegy ha én akkor igen 😄 hahahah 😄

jaszy
Fene tudja....a lemezre könnyû ráfogni mindent. Ha kiírsz valamit egy uj,jóminõségü lemezre azt indítania kellene elsõre. De nemtoooooom..... végülis a chipp és bármi is lehet.....

jaszy
Hát akkor fej nemlehet szerintem 😊 A slimnek nemtooom a fortélyait😊 Én inkább csak a régebbiekkel foglalkozom és azokat javítom.. Kérdezdmeg aki chippelte ,mert ez nemjó jel, nehogy kiugorjon a fej vagy valami.

DaniX14
nekem kb 1 hetes chip és azt mondták hogy amit nem akra beolvasni elsõre azt a játékot dobjam el mert tönkre teszi a fejet de ez csak az én véleményem

mike0013
én úgy, hogy berakom a lemezt és elindítom😄
amúgy 1 hetes PS2, és kb 4 napos a chip...😊

jaszy
Na ez érdekes....Passz. Fej,chipp,lemez...bármi. Hogy indítod?
Én úgyszoktam hogy bekapcs...várni 4-5 Mp et..fiók ki...lemez be....zöldel(power) restart.....úgy mindent elsõre. Sok chipp ezt szereti.
És álltalában lemezcsere között hátul 4-5mp re kikapcs. A chippek java ezt szereti😊

mike0013
nekem az az érdekes, hogy általában a 16×-os dvd-ket 8×-san a 8×-os dvd-ket 4×-esen irom és amikor elõször indítom el a PS2-t egy idõ után akkor 3-ikra olvassa be a dvd-t, viszont onnantól mindet elsõre...
utána tartok egy pár órás szünetet és megint az elsõ dvd 3-corra vagy 2-corra utána elsõre... ez mi miatt lehet?

DaniX14
JAh elég király de küldtem priv üzit majd arra válaszolj!!

Csabesz6
thx, de csak angolt találok, ami részletes...most jol jönne inkább magyaul
pls help

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

jaszy
Google ba kapsz választ 😊)))

Csabesz6
és ez hogyan mûxik?😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

jaszy
Hát persze csak akkorlehet hangos ha tölt 😊
Próbáldki verbatim-al.

húha akkor nemtom de még a TDKs dolgoknál is néha hangos... persze akkor ha tölt vagy ilyesmi

Én. Nagyon állat.

Papesz

jaszy
Az ideális zaj az hogy alig hallod😊

jaszy
Sajnos minnél gyengébb a fej annál hangosabb,(nyikorgós , éles,karcos hangu) De a fej kattogását is lehet hallani. Erölködve lassan olvas.De az orsómotornak ami a fejet viszi elõre,hátra annak is lehet hangja ,az nemannyira lényeg,lehethogy azt hallod. Bár a 3XXXX as széria ujonnan is hangosabb volt mint az 5xxxx széria. Tanács:
Amig megy haszálni kell,ha rendesen és gyorsan olvas akkor nagygond nincs.
Jaaa és néha nemárt kitisztíttatni és a mechanikai részét is a rátapadt poros zsirtol,olajtol megtakarítani,kicsit megkenni.

nah most sokat okosodtam... 😄 de még erre a zajos ps2õs dvds kérdésemre nem kaptam választ 😄 szóval mi az ideális olvasási zaj? mert írta vki, hogy minnél hangosabb annál jobban szenved = szar a dvd és csak elbaxódik az olvasófej 😄 most ha igazi hardcore arc lennék akkor felvenném hogyan olvassa be a lemezeket és feltenném, de nem vok az tehát csak nemtom így próbáljátok körülírni a dolgot 😄 anno volt egy sony discman-em és az is pont így olvasta be a cuccokat és annál már a vége felé eléggé hangosan ment az üzem... és attól félek, hogy most is a ps2õm majdnem ugyen ilyen hanggal üzemel :S pls help

DaniX14
Vki esetleg végigtolta már a Red Dead Revolver-t?