PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Te mivel akarsz még egérrel játszni fpsen kívûl?

Köszi! És még azt szeretném megkérdezni, h minden játéknál mûködik vagy csak FPS-eknél? És h könnyen használható e?
dinomano
Thx...Seth mar ajanlott postai küldeses ajanlatot, de körbenezk a varosban, vmi elektronikai boltban..köszi a helpet...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Prince of Máté
dinomano
Van-é valakinek GAMEMON kormánya(FT2000-es tipusu), és tudj-é hogy hogyan kell beallitani?(nem a sarokba, hanem SET gombbal... :-D) Uyganis elvesztettem a haszn. utasitast..valaki HELP!

Eladó eredeti Battlefield 2 PS2-re. Ki sem próbált (2 helyrõl kaptam meg egyszerre), dobozában, leírással. Ár 3.000 Ft
Nekem van! Ha veszel a leirasad jol tedd el 😊, mert abba vannak, hogy kell bekonfiguralni a cuccost!FPS-hez tiszta pc feeling 😊

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

Tudtok valami boltot ahol megvennék a használt ps2-t?Tehát olyat ahol eladnak/vesznek használt ps2-t.

Super DANTE
Igen, de nem minden PS2 játék támogatja, leginkább az elsõ/második szériás játékokkal megy, de a játékok dobozának a hátán föltüntetik, hogy a játék milyen joy-jal kompatibilis.

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

sziasztok! Lenne egy kérdésem! A ps1 joystick mûködik a ps2-höz?
Super DANTE
Eu PS3 premierrõl itt olvashattok pár sort.<#vigyor2>

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

dinomano
Nah, majd még a váááhosban megnezem ma; 1-2 üzletben...Akkoh RGB-komponens-kabelt kell keresnem ugye? :-P (marmint igy kell kéhhhni?)

dinomano
Hmmm...TUSKÓban nem volt termeszetesen... :-|

mike0013
nekem meg alapból adtak hozzá😊 és télleg nagyon jó😉

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

22Barna22
TELJESEN MINDEGY KI MIT MONDD! RGB kábelt vegyetek... tapasztalatból mondom!!!! én 2k-ért vettem és naon jóóóóó 😊

dinomano
köszi a helpet...

Amse
#8607, #8608

Amse
ha tudnám miaz lehet egyértelmû lenne nekem is 😊
(valaki felvilágosíthat ^^)

dinomano
..Hmmm... 3RCA-3RCA jobbminösegü, 2-3e ft-os komponenskabelt érdemes vennem a PS2-höz?

jaszy
Media Markt ! Vagy a veterán is van ! Nekemis van

Seth
egy HD ready tv-tõl szerintem elvárható hogy tudja. Konkrétan ez tudja ^^

PSN ID.: Beegabor

DaniX14
hát én már a cora-ba meg a tacskóba is volatam de sehol semmi😄

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

dinomano
Nah, lehet hogy a TUSKÓban veszek, megyek ma... :-| sima, mezei RGB-kabelt vegyek, vagy van valami speckó elnevezes? :-)

Amse
kábelt elveszem a féltesómtól, mert õ nem használja...
progressive scan? tudja?

Seth
a hozzáadott kábelhez képest szebb képet ad, élénkebbek a színek,meg élesebb a kép, szóval az a +1500 simán megéri

PSN ID.: Beegabor

jaszy
1500-2000 Ft körül van. Megéri befektetni.

dinomano
Hmmm... RGB-kabelt mennyire éri meg megvenni? Az en tevem nem tud prog.scant; és a PS2-ömhöz is a gyári kabel van(amiröl azt hallottam, h. sajna nem a legjobb minöseg...).. Érdemes befektetnem RGB kabelbe? Milyejn árban vannak ezek a kabelek? Samsung SLIM fit tv-m van amugy...

Al Age
Ha van komponens kábeled a tv és a ps2 közé, akkor tényleg semmi nem kell.
Minõségre olyan képet ad, mint az RGB kábel, de van néhány játék ami tudja a progressive scan-t és azokat csak komponens kábellel lehet megvalósítani, ha a tv-d is tudja, márpedig sztem tudja. :-)

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Hi Jazzy!Nálatok mennyi lesz egy H2O-s chippelés?
Mikor nyittok? Ja és mennyire értitek a dolgot?
Mail ment!
Amse
ige? akkor ahhoz semmi nem kell ^^ <#eljen>

Al Age
Komponens.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Amse
Hi! Van egy Samsung Lcd tv-m ilyen csatlakozásokkal:
Scart, R/F, Komponens (Y/Pb/Pr), S-Video, Kompozit, HDMI, Monitor csatlakozó.
Ezek közül melyikre érdemes rákötni a ps-t?

mike0013
ez engem is érdekelne

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

nem tudna nekem valaki segíteni abban hogy honnan tudok régebbi pl. tavalyi játékokat letölteni valahonnan ps2-re mert mindenhol csak a legújabbak vannak. Ha valaki tud valami jót ahol tényleg sok játék van az értesítsen a [email protected]
Kössz elõre is!
Sziasztok!
Láttam ilyen maxshoot dolgot, amivel bill.t meg egeret lehet kötni a ps-re. Azt akarom kérdezni, h van e valakinek, és hogy jó dolog e. Meg hogy kompatibilis e a játékokkal, vagy szarakodik... Ha valakinek van élménye lécci írjon, köszi.
jaszy
Nemsokára nyílik Miskolcon a konzol boltunk ahol javítást is vállalunk. Vidékröl , az ország bármely részéröl , postázással is. Mérsékelt korrekt árakon !!!!!!!

jaszy
Chipphiba...

Chip miatt is lehet. Gynegébb chipeknél elõfordul, hogy nem indítja el a játékokat elsõre.
Ilyen szempontból ajánlott a H2O+ nevû chip, melynek legfõbb tulajdonsága a 100%-os boot ráta.

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban

öregharcsa
a felsõ lencsét simán meg lehet pucolni ,de nem ott van a gond hanem az alsónál....
sokkal szerencsésebbek az új tulajok(pstwo)...
a régi géppel van csak szopacs....ott vigyázni kell!

http://pspfilez.extra.hu/

22Barna22
mielõtt valaki leosztana nem azt akarom mondani, hogy szedjétek szét a gépet, de nem nagy ördõngõsség...:S én nem értek a gépekhez, bõven kiskorú vagyok, számítógépbe bele se nyõlta soha de you tube alapján csak szétszedtem totál darabokra a gépet 😛 nem nehéz... ÉS OLCSÓÓÓÓÓÓÓ csak eg y csavarhúzókészlet kell 😛

Prince of Máté
Nekem is ez a bajom de majd elviszem a konzone hoz

öregharcsa
én nem vállalkoznék rá....inkább fizetek érte és nem baszom el...
(biztos gyorsan írták a lemezed mert szarnak rá hogy müxik-e vagy sem)
Verbatim lemezbõl sem midegy melyik...

csocso14
Ok, köszi, bár nem én írtam a lemezt hanem, konzol boltban írták, de Verbatin az biztos. Ja és ha a fej koszos akkor azt én is megtudom tisztitani vagy inkább vigyem el hozzá értõ emberhez.

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

öregharcsa
nem tudja elolvasni a lemez tartalmát...vagy szar a lemez(túl gyors írás,szar alapanyag) vagy rossz az iso amibõl kiírtad a játékot...
(még lehet hogy rászorul a géped egy alapos fej tisztításra)

javaslat dvddecrypterrel való 4x-es írás Verbatim lemezre...

csocso14
Üdv! Nem tudja valaki az mitõl van, hogy elég sokszor azt írja ki a ps2-öm, hogy "Please inster Playstation or Playstation 2 format disc" <#confused>

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Ja, e-mail: [email protected]
Sziasztok!

Nem érdekelne valakit PS2? Eladnám, mert a fiam nem használja. Székesfehérvár
Üdv
Sziasztok!
Láttam ilyen maxshoot dolgot, amivel bill.t meg egeret lehet kötni a ps-re. Azt akarom kérdezni, h van e valakinek ilyene, és hogy jó dolog e. Meg hogy kompatibilis e a játékokkal, vagy szarakodik... Ha valakinek van élménye lécci írjon, köszi.
dinomano
Ill. bocsi, hülyeseget mondtam; akkor sem érné meg; mivel költhetnel jóóó sokat új gépekre; új game-ekre+üzemeltetési költség is van... :-D