PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dinomano
Igazabol az egész vadiuj gépek esetén érné meg (X-box, WII); emlékszem anno Baján 3 éve(!) /és az Baja volt, ahova a netkávézók is 3-4 év késéssel jutottak el!!!/ nahszóval anno Baján is X-ek+PS2-ök voltak; vagyis az akkori "csúcsgépek". 5 - 10 db. Xbox360 meg nem két fillér; úgyhogy nem éri meg... Kimenõ konzolja meg már az emberek 1/3adának van, ha nem a felének...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Tikal
ááá, nem éri meg.... ma már kurva olcso egy ps, ps2, kis suttyo iskolások esetleg mennének.... kölcsönzõ jobban megéri.... én is mindig kolcsonzobe járok, nem szarakodok töltögetéssel meg ilyesmii, kiveszem a játékot, ha tetszik is akkor meg megveszem....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

öregharcsa
jah...igaz...na meg a bérleti díjjat a teremért(garázs ,sufni)

http://pspfilez.extra.hu/

Prince of Máté
és még a villanyszámlát nem is számoltad...

öregharcsa
nem sok esély van rá hogy bejön....elõször mérd fel a környezeted,kérdezõsködj a helyi kiscsávóktól kinek milyen gépe van...ha sok gyerkõcnek van én elgondolkodnék rajta hogy hagyom a fenébe...
ma már nem igazán éri meg...amig a ps1 ment addig jó volt...nálunk is üzemelt a lakótelepen vagy 3...szép lassan kihaltak....már vagy 4 éve nincs ilyen...
akkor a másik: mennyi gépben gondolkozol?? ahoz mindegyikhez kell tv, ja és erdeti szoftverekkel kell rendelkezned mert ha bejönnek ellenõrizni és nem az van akkor bezárják a boltot.
szóval költséges és nem hozza vissza a befeccölt lóvét.
az ilyen helyen mindíg újdonságot kell mutatni a jónépnek mert hamar lelépnek ha nincs új game....
csak számojunk...10 ps2 =390e ft...10 tv(55cm valamilyen szar márka) 250-300e...eredeti játékok 10db(ez marha kevés)(legyen 6e-ft/db) 60e ft...még nem csináltál semmit és 700e ft felett vagy....igaz megoldható szar szutyok régi tv használatával is a dolog,de nekem elsõ dolgom lenne kifarolni az ilyen helyrõl...

szóval nem éri meg az én meglátásom szerint...(kivéve ha van szponzor) 😄

http://pspfilez.extra.hu/

dinomano
Énutoljara Bajan lattam konzolstudio-t PS-ekkel, Xboxokkal, kb.3 éve...

Mennyi esély van arra, hogy órabérért mûködtetni lehessen egy konzolos clubbot? Törvényileg aki ért ehez kérem írja le. Régen mûködött sok Sega-s Nintendo-s kölcsönzõ/órabéres.
ok.köszi
Al Age
Valószínûleg, de ezer Forintot már az eddig is színesek szebbé tétele is megér.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

szal,ha ilyen RGB kábelt veszek,megoldódik a gond?

köszi a segítséget
Al Age
Nem. Ez ugyanaz, mint a kompozit kábel, csak a csatlakozás típusa más.

bocsesz,hogy nem linkeltem,késõn jutott eszembe
http://www.lenexpo-electronics.com/e_italy/i/AdattatoreScartSVHS.jpg

ilyen átalakítóm van,és scart elosztóba van bekötve
mellette van még pár másik cucc(dvd,videó)
ez nem ugyanolyan?
jaszy
[/img]

EZAZ !!

írott játékok,nemtom,hogy milyen.
mi az az RGB kábel? olyasmi,mint a scart?
22Barna22
úgy rendeled a játékokat? mert van minden játéknak a dobozán egy jel: PAL vagy NTSC...nha ha a gép hátulján a cimkén az van h PAL akkor csak a PALos játékokat játsza le ha NTSC akkor csak NTSC-seket játszik...ha csippeltetve van elvileg mindkettõt viszi... (az is lehet h a TV nem támogatja...ez esetben talán egy RGB kábel segít)

hali!
az a problémám lenne,hogy a gépem néhány játékot fekete fehéren játszik le.mi a baja?

köszi
Hali!
Esetleg ez: adapter

mrteo lehet csak drága, de attól függ mennyit akarsz rá költeni Hd combo a neve itt leirták már párszor! keresdd meg!

Nem teljessen ide tartozik, ki lehet huzni menet közben a rack-et e gépbõl (PC) és hogyan tudok pl. avit vagy mp3 másolni a vinyóra? Mert csak a winhip ismeri fel a vinyót az xp az nem?

mrteo
Sziaszok!
Naiv kérdéseim lennének:
Ha veszek új PS2-õt és HDD-rõl akarom használi DVD helyett, akkor mit kell beszereznem?
Ilyen esetben használja az olvasófejet, vagy vehetek olyan használt gépet ami fejhibás?
Olvastam lent, hogy a slim gépen már nem lehet használni vinyót, ez igaz?

Köszi

A nők olyanok mint a parkolóhely: ami jó az foglalt, ami szabad az vagy rokkant, vagy fizetős

Hellhammer
Februárban valamikor jelenik meg a Test Drive Unlimited. Abban elméletileg lesz majd mûszerfalas nézet.

Szaszura
Szia!Igaz nem 1 mai darab de én anno jól elvoltam vele!

Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)

Szevasztok.
Tudnátok segíteni?
Olyan autós játékoknak a nevét keresném amiben van mûszerfalas belsõnézet.
pl: Driven to destruction, Pro race driver.
Sajnos nem sokról tudok mert a legtöbben nincs mûszerfalas belsõnézet, vagy csak a szélvédõ látszik.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Nem tudjátok a Network Adapter kapható valahol a Ps2-höz ???

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

dinomano
Jah, csak 1 DOLOG...Ha egy high-end pc-t odatettek volna a konzolok mellé...Vajh meddig birta volna? :-P

dinomano
Én is sajnaltam a gépeket; de a pálca helyett mást képzeltem a csaj kezébe... :-P Helyeske volt! :-D

Ula78
Én mindent átolvastam a Slim USB HDD-rõl, mind Magyar mind külföldi oldalakat.
NEM MÛKÖDIK!!!!!
A vinyót felismeri, a játékot felismeri, de onnét kampec.
20 játékból 1-2 indult el, de az is kifagyott pár perc után.
USBExtreme prg-t kell használni, de nagyon kezdeti stádiumban van a dolog.

Seth
csak kis rásegítéssel ismeri fel. Kell egy USBExtreme nevû progi asszem. De usb-n keresztül szerintem jóval lassabb mintha lemezrõl olvasná be, szóval elég gyenge

PSN ID.: Beegabor

Amse
Hi!

Usb-s külsõ vinyót felismeri a ps2slim?
vagy speckó hdd kell, hogy ne dvd-ról kelljen olvasnia a dolgokat?

mike0013
egy szóval nem mondtam, hogy kihagyom😊
holnap le is fogom tölteni😄

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Érdekes megközelités.Azért ÉN maradok a PS2-nél.
DaniX14
de még is a gamecube gyõzött az elsõ teszt után a ps2 kampózott..

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

cicai
én a csajt teszteltem volna, hogy mit bír ki.
szegény gépek😞

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

jaszy
Igazábol nemtudod megállapítani abbol hogy milyen.Az ubikom a nyers chipp tipusa. Aztán hogy miféle adat van rajta.???? passz. Valszeg Magic lehet azokat tették erre. Nekemisvan egy alaplapom amibe ez a chip van. Viszonylag jó,ha rendesen mûködik nincsvele gáz 😊

DaniX14

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

torrente
A legjobb a stílusban! Ha ezt kihagyod, magadra vess! Olyan grafikája van, mint az xbox360-as játékoknak.

dinomano
Nah, valami ilyesmi chippem volt nekem is...Feher alapon maga a chip, és hosszú kabelek mindkét oldalt...

Al Age
PS2 chipek topikba nézz be és folytassuk ott az azonosítást.

Az egész egy nyákon volt rajta, amibõl minden felé kábelek ágaztak el, és a ps2 "alapjára" voltak forrasztgatva. Elég gányolt dolognak tûnt, viszont még eddig semmi bajom nem volt vele (kopp-kopp) Nem kell trükkös reseteket nyomkodni, sima resettel viszi a másolt játékokat meg az eredetieket is.
Al Age
Maga a chip egy hosszú IC volt csupán, aminek a lábaira voltak forrasztva a kábelek, vagy egy nyákon volt rajta, amin még egykét felületszerelt alkatrész is volt és a nyák szélére voltak forrasztva a kábelek?

A PAL verzióban nincs benne az MK2.
Hello!Segitség kéne!nem tud valaki Nyiregyházán vagy környékén olyan helyet ahol PS2-est chippelne?És milyen chippet rakassak bele melyik a legjobb?Köszi a a helpet!
dinomano
Khm-hmm...kérdezd TURHO-t... Azt hiszem az én régi chippemre is ez volt irva; és az nagyon gánya chip volt... Nem akarlak elkeseriteni; de lehet hogy nem a legjobb chipped van... Én anno TURHO-val cseréltettem chippet, uyganis szarul is volt bekötve+alapban gyilkolta is a fejet a chip...

Sziasztok! Mindenféle okokból érdekelt az, hogy milyen chip van a gépben. Sikeresen szét is szedtem (utána össze is tudtam rakni <#vigyor2>), és egy olyan chipet találtam benne, amin csak egy "UBICOM" felirat volt, meg egy hosszú számsor. Meg tudja nekem mondani valaki, hogy ez mi lehet?
minimize
köszi!<#eljen>

No one can stop Death!

minimize
ps2-höz milyen átalakító kell, hogy sima crt-s monitoron mehessen??
köszönöm.

No one can stop Death!

Barney Tech
Az extrasba vagy a bonusba énis beirtam már s kódot de nem mûködött.

Ula78
Elméletileg a Mortal Kombat Shaolin Monks-ban benne van a Classic MK2, de ha beütöm a kódot, ad hangjelzést hogy bevette, viszont onnét hogy fogom elérni az MK2-õt az rejtély.
THX!

Al Age
PS2re nem feltétlenül. :-\
Annyit tudok, hogy az Aramgeddon különkiadásában benne van az UMK3 is.