PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

norbi a kábel az kábel nincs külömbség, maximum az kölönbözik, hogy milyen minõségû anyagból készül, ezért olcsóbb vagy drágább.

jaszy
A TV det nemlehet átállitani 4/3 ra ? Vagy a gép beállításában jólvan konfigurálva?

jaszy
Itt forditottam le. nem kinevetni 😊

Azt nem tudja valaki megmondani, hogy ha az rgb kábbellel játszom(csak ha muszály) akkor a kép extra szélesvásznú lesz alig látok belõle valamit😞 Pedig rgb-vel sokkal szebb lenne a grafika. Médiában vettem és arra gyanakszom hogy azért ven mert 1000párszáz forint volt és volt még 1 2600ft-os is, szal talán azért volt ilyen olcsó mert valami kínai szar 16:9es képarányú tvkre???

http://racing-events.blogspot.com/

22Barna22
azért mondom, mert az átlaghoz képest elég jól elhelyezi az elemeket...nekem olyan fordító PROGRAMOM (tehát nem online 😄 ) van ami helyben lefordítja 😄 pl.: Fuck you my lord: baszni te enyém úr XD (ez fejbõl szal csak kb ilyen...de nem jobb 😄)

kill3r21
akit érdekel NFS carbon eredeti ps2 magyar felirattal karcmentes alig használt az irjon privátot!
Seth
szerintem meg szörnyû, jókat röhögtem rajta 😄

PSN ID.: Beegabor

22Barna22
hol fordítottad? egész jól fordít

jaszy
Énmár rendeltem onnan. Jók és olcsók. Viszont a posta 2000 ft 😞

22Barna22
Modjatok pls olyan linkeket amiken tudok online vásárolni POSTÁVAL és jó választék olcsóóón....köszi 😊

22Barna22
oké köszi! 😉 meg még az érdekelne hogy csak USB-s billentyûzettel megy-e 😞 mert nem az van...(de a régit se találom XD)

Ha megérkezik, írok tapasztalatot
22Barna22
(KillZone...hála Gyufo-nak...KÖSZ GYUFO! GYUFO RULEZ! 😄 plusz BF2-vel játszanék... 😛 )

22Barna22
nah és ez a cucc minden FPS-el mûködik? mert igaz most veszek XBoxot, de ha visszatérek a PS2-höz(mert vissza-visszafogok) akkor had toljam már egérrel 😄 )

jaszy
Énis ott találltam😊

mike0013
mennyiért?

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Köszi
Itt találtam:Link
Bocs a linket kifelejtettem.
Köszi.
Itt találtam. Rendelek is egyet.
jaszy
Netes online fordítás: (nem engem szidni)

* Megenged összekapcsolni a billentyûzetedet és egeredet a PS2-dnek
* Különösen elsõ Person Shootersnek fejlõdött
* Támogat minden kulcsot (beír és szintén egerészik Scroll-Wheel)
* Preinstalled kulcsfontosságú configsek a legtöbb céllövõ játékot
* Összeegyeztethetõ Standard PS/2 egérrel incl. USB egér USB -> PS/2 adapterrel
* Összeegyeztethetõ optikai és drótnélküli egerészik és beír
* Incl memóriakártyanyílás
* Lehetséges csatlakoztatni egy fejhallgatót
* Új verzió legmagasabb kompatibilitásért

jaszy
Magyart nemtalálltam.

Max Shooter ideal for PS2

The 4th dimension of Ego-Shooting: Preinstalled Key configs for the most Shooter games, full programmable, supports Deadzone and mouse reverse!

* Allows to hook up your keyboard and mouse to your PS2
* Especially developed for First Person Shooters
* Supports all keys (keyboard and mouse, also Scroll-Wheel)
* Preinstalled key configs for most shooter games
* Compatible with Standard PS/2 mouse incl. USB mouse with USB -> PS/2 adapter
* Compatible with optical and cordless mouses and keyboards
* Incl. memory card slot
* Possible to connect a headset
* New version for highest compatibility

Mi a neve ennek az eszköznek. Hogy rá tudjak keresni, hogy hol kapható.
Én is ezt szeretném tudni. Ha vannak, akkor (usb-s egerek és billentyûzetek) azok pontos típusa is érdekelne.
Elõre is kösz.
jaszy
Azt nemtudom de van átalakító a joy porta amin van egér és billentyûzet ajzat. Hagyományos !

Íme:

Karez
pont ezt akartam kérdezni!
Én is kiváncsi vagyok erre mer azé van pár fps játék ps2-re is.Jójó kontrollerel is meglehetszokni de fps-t picit nehezebb....

mike0013
azt szeretném megkérdezni, hogy bármilyen USB-s egeret és billentyûzetet rá lehet csatlakoztatni a PS2-re? Fontos lenne a válasz😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

mike0013
köszönöm!

cicai

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Backup lemeznél általába elakad, eredetinél pedig nem chippes gép kell vagy ha chippes ajánlott a chip kikapcsolása és nem kell semmiféle "Network Acces Disk" lemezre várni most már szinte bármelyik EA játékban van ilyen beállítás és ki tudja milyen játékokban van még!

Hali

Visszaolvastam párat, de a problémámra nem leltem megoldást.
Szóval a kölök regisztrálta neten a PS2-jét, majd tegnap megérkezett a "Network Acces Disk", ennek pinkódját is beírta a neten a profilja alatt. Oszt szépen elkezdtük a netre csatlakozást. Végig csinálja a tesztet (ping, traceroute, miegymás), majd a legutolsó pontnál elakad valami DNAS 402 hibával. Mi a csuda lehet vele?

mike0013
a the warrior az érdekelne😊
honnan lehet beszerezni?
lehetõleg netre gondoltam és nem boltra😄

cicai
PL. Splinter Cell: Double A. és a The Warrior
ezzekkel szeretnék

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Hát ott csak olyan van ami ps2 játékokhoz jó!

www.ps2info.uw.hu

zsolt1983
Hellotok. Segitsegre lenne Szuksegem. En olyan progit/modszert keresek amivel PS1 es Jatekokat (4-5 Darabot) egy DVD re kiirni ugy hogy mukodjon. Barmien modszert szivesen fogadok.
PS : modechipp van . egyeb prgramot megszerzek.

Eszembe jutott valami a slimekbe ugye van infra. Lehet ezzel is megoldható a multi, mert a 50004-ek ben is van infra viszont modem nincs alapban és szerintem azért hagyták le arról már a linkkábel csatlakozot mert azok már infrán kommunikálnak.

Több dologtól is függ. Mi például GT3-at játszottunk 2 db 39... szériás PS2-vel, 2 TV-vel és Ilink kábellel. Ezt a csatlakoztatási lehetõséget a késõbbi szériákból már kivették. A játéktól és a 2 PS tõl függ tehát.

szerintem egy utp croslink kábel kell akkor csak, ami párszáz forint bármelyik pc-s boltban.

cicai
slimünk van, akkor lehet?

dinomano
Passz.... Ha slimetek van, akkor csak vezetek kell tudtommal; ha nincs SLIM akkor kell-e halokartya is(régi PS2-be nincs)..nem tudom,hogy direkt-connecthez kell-é amugy a halokartya, vagy nem...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

cicai
Sziaztok
Meglehet azt csinálni, hogy 2 PS2-öt összekötök egymással.
Ha igen, akkor milyen kábellel és módszerrel lehet ezt megcsinálni, hogy egymással játszunk 2 TV-n
Köszi

22Barna22
nem az full-on van 😞 ha a gyári SCART-tal kötöm be semmi baja

Seth
PS2 system menüjében is van képbeállítás, az van valszeg 16:9 -re állítva

22Barna22
Öhh hogy mondjam...amikor RGB problémák voltak velem és egy másik csávóval az SG (PONT ITT!) akkor én jöttem erre rá...de az van, hogy ha bekapcsolom a PS-t akkor lesz nyújtott (átkapcsolja a TV-t 16:9-be) és ha átkapcsolom 4:3-ba akkor nem lesz nyújtott, de elveszti azt a minõséget is...(legalábbis így vettem észre...nincs valami beállítás PS-en?

Ula78
Hali!
Akkor nem lesz nyujtott a kép, ha a TV-t is átkapcsolod 16:9-be.

22Barna22
ja és NFS: Carbonról volt szó! 😄

22Barna22
Hi all! 2 dolgot kérdeznék...
1. PlayStation2-õn játszom a gammát és vettem hozzá egy RGB kábelt... sok ideje figyelgetem, hogy mintha szlesvásznon(amire alapból állítja ha bekapcsolom a PS-t, de csak egy gomb és visszaáll wide-ra) szebb lenne a kép...nem is kicsit...most a Carbon döntött: SOKKAL SZEBB szélesvásznon...viszont így megnyújtja a képet...mit tudok beállítani, és hol hogy minden játékot widescreenen tudjak tolni és szép is legy?
2.Hol tudom PS-en bekapcsolni a visszapillantótükröt?
KÖSZI!

öregharcsa
age of empire 2...kessen...az utobbihoz viszon nem kell egér...

http://pspfilez.extra.hu/

dinomano
Gõzöm nincs; IGN.COM-és genre-knel kutakodjatok...

http://ps2.ign.com/index/reviews.html?constraint.game_genre_name.game_genre_1.game_genre_2=Strategy%3A&constraint.return_all=is_true

Csak strategy cimszó volt, és itt is Front Mission4+pár strat. rpg van többek között... :-P

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Seth
azokat játszd pc-n. Most nem is tudnék mondani egyet sem ps2-re, mik vannak egyeltalán??

Pl.: RTS-sel