PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://racing-events.blogspot.com/
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Itt találtam. Rendelek is egyet.
* Megenged összekapcsolni a billentyûzetedet és egeredet a PS2-dnek
* Különösen elsõ Person Shootersnek fejlõdött
* Támogat minden kulcsot (beír és szintén egerészik Scroll-Wheel)
* Preinstalled kulcsfontosságú configsek a legtöbb céllövõ játékot
* Összeegyeztethetõ Standard PS/2 egérrel incl. USB egér USB -> PS/2 adapterrel
* Összeegyeztethetõ optikai és drótnélküli egerészik és beír
* Incl memóriakártyanyílás
* Lehetséges csatlakoztatni egy fejhallgatót
* Új verzió legmagasabb kompatibilitásért
Max Shooter ideal for PS2
The 4th dimension of Ego-Shooting: Preinstalled Key configs for the most Shooter games, full programmable, supports Deadzone and mouse reverse!
* Allows to hook up your keyboard and mouse to your PS2
* Especially developed for First Person Shooters
* Supports all keys (keyboard and mouse, also Scroll-Wheel)
* Preinstalled key configs for most shooter games
* Compatible with Standard PS/2 mouse incl. USB mouse with USB -> PS/2 adapter
* Compatible with optical and cordless mouses and keyboards
* Incl. memory card slot
* Possible to connect a headset
* New version for highest compatibility
Elõre is kösz.
Íme:
Én is kiváncsi vagyok erre mer azé van pár fps játék ps2-re is.Jójó kontrollerel is meglehetszokni de fps-t picit nehezebb....
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Visszaolvastam párat, de a problémámra nem leltem megoldást.
Szóval a kölök regisztrálta neten a PS2-jét, majd tegnap megérkezett a "Network Acces Disk", ennek pinkódját is beírta a neten a profilja alatt. Oszt szépen elkezdtük a netre csatlakozást. Végig csinálja a tesztet (ping, traceroute, miegymás), majd a legutolsó pontnál elakad valami DNAS 402 hibával. Mi a csuda lehet vele?
honnan lehet beszerezni?
lehetõleg netre gondoltam és nem boltra😄
ezzekkel szeretnék
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
PS : modechipp van . egyeb prgramot megszerzek.
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Meglehet azt csinálni, hogy 2 PS2-öt összekötök egymással.
Ha igen, akkor milyen kábellel és módszerrel lehet ezt megcsinálni, hogy egymással játszunk 2 TV-n
Köszi
1. PlayStation2-õn játszom a gammát és vettem hozzá egy RGB kábelt... sok ideje figyelgetem, hogy mintha szlesvásznon(amire alapból állítja ha bekapcsolom a PS-t, de csak egy gomb és visszaáll wide-ra) szebb lenne a kép...nem is kicsit...most a Carbon döntött: SOKKAL SZEBB szélesvásznon...viszont így megnyújtja a képet...mit tudok beállítani, és hol hogy minden játékot widescreenen tudjak tolni és szép is legy?
2.Hol tudom PS-en bekapcsolni a visszapillantótükröt?
KÖSZI!
http://ps2.ign.com/index/reviews.html?constraint.game_genre_name.game_genre_1.game_genre_2=Strategy%3A&constraint.return_all=is_true
Csak strategy cimszó volt, és itt is Front Mission4+pár strat. rpg van többek között... :-P
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
PSN ID.: Beegabor