PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megjött az maxshooter és a kérdés:
ha veszek egy nagyobb DPI-s egeret akkor jobban forog a kép, mert ez non lassú?...:S
Most szeretnék venni egy PS2-t a közeljövõben. Ebben kérném a segítségeteket. Csak játszásra használnám semmi film. Nem sok (nulla) eredeti játékom lenne hozzá, tehát gondolom chip is kell bele. Melyiket? Mert láttam van egy pár fajta. Minden segítségnek örülnék.
Köszi
ahhoz képest... na mindegy, remélem azért holnap ideérnek vele😊
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
kattints a linkre
akkor élesebb lesz a kép mint a gyári kábellel ?
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
elvileg holnapra hozzák, nagyon remélem😄D

Sok helyen látok ps/2-es csatis egeret/billentyûzeteket...ez a ps/2 valójában mit takar? van valami köze a PS2-höz? 😮 :S XD
A killzone tuti müxik azt próbáltam, lehet konfigolni is de csak korlátozottan. Esc +F1 tõl F9- ig vannak programozott beállitások is pl socom, moha,ghost recon.
Igy már nekem is kezd vonzó lenni a ps2-õ hisz az fps játékok egérrel és bill-el játszhatóak igazán.
-Azt mondod hogy mindennel szépen fut? gondolok itt konkrétan 2 játékra: Battleield2 ; Killzone
-Lehet konfigurálni a billentyûzetet?
Várjál most jut eszembe... csak Jack csatlakozós billentyûzetem van 😞 Laptop-ról írok és a régi gépemen volt... ÁÁÁÁÁÁÁ
Mennyi manapság egy sima USB bill.? 😞
Call of duty 2 és 3 killzone,balck,RS Lockdown játékokkal próbáltam semmi gond nem volt vele. A bill-t. alapvetõen a w,s,a,d köré állítja. A space, b,v,g,tab, capslock,q, backspace, enter, r,f,e, és a nyilakat konfigolja még.
Segítség ! HELP AZONNAL !! hogy lehet végigjátszani ezt a játékot, ha a játék végén elakadtam ????????????
http://racing-events.blogspot.com/