PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amse
használati utasítás? lehet állítani ^^

22Barna22
hi
megjött az maxshooter és a kérdés:
ha veszek egy nagyobb DPI-s egeret akkor jobban forog a kép, mert ez non lassú?...:S

Prince of Máté
H2O az egy jófajta meg a Prodigy is

Sziasztok !

Most szeretnék venni egy PS2-t a közeljövõben. Ebben kérném a segítségeteket. Csak játszásra használnám semmi film. Nem sok (nulla) eredeti játékom lenne hozzá, tehát gondolom chip is kell bele. Melyiket? Mert láttam van egy pár fajta. Minden segítségnek örülnék.

Köszi

Amse
a rendelés teljesítésére írnak szvsz 24 órát ami azt jelenti, hogy holnap feladják. Az hogy mikor ér oda az már csak a csomagküldõszolgálattól függ... A Magyar Posta másnapra kiviszi szóval minimum 2 nap.

jaszy
Jön az nefélj !! Énis rendelek tõlük. Egészen gyorsak. Nefeledd hogy a sógoroktol jön Ausztriábol !

22Barna22
pf...akkor ne is számítsak semmi jóra holnap? 😞 >:|

Nekem 4 nap mulva hozták.
mike0013
én is megrendeltem már csütörtökön, azt írták 24 órán belül hozzák-.-
ahhoz képest... na mindegy, remélem azért holnap ideérnek vele😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

22Barna22
nah most megrendeltem a MaxShooterem 😄

Prince of Máté
alap

Nem ezt akartam megvenni, csak ILYET 😊 kellene vennem igaz ? 😊

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

hát 2500-ért aranyozottat kéne adni és akkor még a postát nem is számoltam!

22Barna22
az igazm hogy használtat sosem szabad venni, de ha egy ilyet egy boltban drágábban adnak mint máshol, akkor a minõség is jobb lesz...elvileg...vagyis ezt hallottam

jaszy
1500 Ft megkapod a boltban ! Nálam 1200 ft szokott lenni. Demost nincs😞

mike0013
pff, meg ne vedd, fele ennyiért megkapod boltban...

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Seth
igen, de nehogy ezt vedd meg

PSN ID.: Beegabor

Ha ilyen kábelt veszek a ps2-höz ...

kattints a linkre
akkor élesebb lesz a kép mint a gyári kábellel ?

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

cicai
van hozzá külön táp?

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Én már játszottam!

Prince of Máté
Nem , deén nagyon szeretnék chipelten játszani.

Sziasztok!Van itt valaki aki játszott már ps2-vel online???Kõne egy kis segítség.Köszi!<#wave>
mike0013
na, rendeltem egy max shootert😊
elvileg holnapra hozzák, nagyon remélem😄D

Ja tényleg tiszta pc feeling. Csak sokkal kevesebb pénzért.
22Barna22
(de gyorsan csináltunk ide "forgalmat" 😄 )

22Barna22
ehh...itt nézem a régi billentyûzetem (ÉS MOsTANI EGEREM!) bemenetét és itt sokkal kisebben a pontok amik a lyukakba mennek és a csík is vékonyabb... de gondolom h jó lesz...mindjárt megvizsgálom a pc inputját...

mike0013
na jó vágom, de tesóm kölcsönbe hozott haza ma egy usb-s billentyûzetet és nem mûködött :/

22Barna22
oké...találtam...akkor nem is kell billentyûzet csak egér

Amse
bármelyik számteck boltban <#wilting>

Amse
van usb-ps2 átalakító amit általában adnak az usb-s billhez meg egérhez ^^

mike0013
és honnan lehet ps2-es billentyûzetet és egeret venni?

Amse
pc feeling?

22Barna22
ahha...szóval ha veszek egy USB egeret nem fog vele futni? tudsz adni egy képet ps/2 csatlakozóról? nem mintha én nem tudnék, de ahogy alinknél már mondtam, ha nem megy, kérek 😉

A ps/2 a szabványos számitógépes csatlakozás az usb egerek és billentyüzetek késõbb jöttek be.
22Barna22
öhh...Bocsi a lámer kérdésért, de...
Sok helyen látok ps/2-es csatis egeret/billentyûzeteket...ez a ps/2 valójában mit takar? van valami köze a PS2-höz? 😮 :S XD

Mint irtam sima ps/2-es csatis eszközöket lehet hozzá csatlakoztattni.
A killzone tuti müxik azt próbáltam, lehet konfigolni is de csak korlátozottan. Esc +F1 tõl F9- ig vannak programozott beállitások is pl socom, moha,ghost recon.
Igy már nekem is kezd vonzó lenni a ps2-õ hisz az fps játékok egérrel és bill-el játszhatóak igazán.
22Barna22
pf....arra gyûltenem kell 😄 KÖSZI!
-Azt mondod hogy mindennel szépen fut? gondolok itt konkrétan 2 játékra: Battleield2 ; Killzone
-Lehet konfigurálni a billentyûzetet?

Várjál most jut eszembe... csak Jack csatlakozós billentyûzetem van 😞 Laptop-ról írok és a régi gépemen volt... ÁÁÁÁÁÁÁ

Mennyi manapság egy sima USB bill.? 😞

Jól hangzik ez a MaxShoter dolog. Kérés: Magától rááll az összes gombra vagy kell állítgatni? Köszi
Összese 4998 ft. volt az ára.
22Barna22
a link megvan...mennyibe volt otával együtt? egész számot akarok hallani :S

22Barna22
(bár mintha hátrébb lenne valami...)
utánanézek és ha nincs meg szólok! 😄😄

22Barna22
és hol is tudok rendelni olyat? 😄😄😄: XD

Na megérkezett a Max Shotter kb egy órás próba után véleményem, fps játékokhoz király. Ps2-es bill és egér csatlakoztatható hozzá.
Call of duty 2 és 3 killzone,balck,RS Lockdown játékokkal próbáltam semmi gond nem volt vele. A bill-t. alapvetõen a w,s,a,d köré állítja. A space, b,v,g,tab, capslock,q, backspace, enter, r,f,e, és a nyilakat konfigolja még.
sphinx and the cursed mummy !!!!!!!!!!!!!

Segítség ! HELP AZONNAL !! hogy lehet végigjátszani ezt a játékot, ha a játék végén elakadtam ????????????
Amse
tud valaki óbuda környékén (akár békásmegyer, csillaghegy, szentendre) olyan boltot ahol lehet venni komponens kábelt?

Prince of Máté
írd be hogy shit 😮OOOO

jaszy
Nekemis így tünik ! 16:9 ben szebb,élesebb a kép !

22Barna22
nah ezzel én is így vagyok...átállítom 4:3-ra úgy widescreen-en tudok játszani RGB kábellel, de nekem úgy tûnik h widescreenben elveszti azt a minõséget ami 16:9-ben megvan...ez így van? :S

Köszi a válaszokat akkor nem tudom én arra gyanakodtam pedig. Már mindent +probáltunk állítgatni8(

http://racing-events.blogspot.com/