PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Már semmi említésre méltó

PSN ID.: Beegabor

Lesz mostanában valami jó ami PS2re jön ki?

Lehet rád számítani, mint hintaló után a lószarra.

Türelem:
http://www.numberonehuntinggames.com/games.php?id=9

jah utángyártottat találtam én is gondoltam tud valaki rendes gyárit is na mind1. Akkor ajánlhatnátok egy olyan játékot ami a fizikára épülõ platform játékot mint pl a trine. Meg valami jó kis zombis játékot :)

\"autóbuzi elmebeteg vagy, aki direkt a hosszabb úton megy haza, mert arra több a kanyar\"

Cabela's North American Adventures játékot keresem ps2-re állítólag már kijött de én még se a boltokban se egy oldalon nem láttam még fennt.Valaki játszott már vele?
jaszy
wirelesst sehol..
Utángyártott vezeték nélküli vacakot néhány boltba árulnak de attól mérföldekkel jobb a gyári.

Hello, nem tudjátok hol lehet venni jó ps2 wireless controllert?

\"autóbuzi elmebeteg vagy, aki direkt a hosszabb úton megy haza, mert arra több a kanyar\"

Twinseen
Sziasztok! Lenne egy eladó PS2-õm! Akit érdekel PM-ben jelezze :) Minden részletet leírok ott...

ABIT AN52 AM2, AMD Athlon 64 X2 5000+, NVIDIA GeForce 9600GT 2GB, 2GB Kingmax 800Mhz DDR2 RAM, Logitech Force EX kormány, 500+80GB HDD + PS2 & PSP

Nagyon kevés játék kompatibilis az USB Advance-szal.
A HD loaderrel többet tudsz futtatni.

Szétjátszottad a géped haver...

Ugyan iylen gépem van. 2 pöcök a fedõ alatt, egy pöcök belül elvileg. MOndtam már. Próbáld ki hogy legblokkolod a 2-t vagy mind a 3-at.

Tessék: http://www.youtube.com/watch?v=xZM76GZf1_k&p=862D093D8A2A6FA0&playnext=1&index=45

Ha szétnéznél akkor találnál házi megoldást...
(Ha meg nem akkor kibírod, hogy leszállsz valahol oszt gyalogolsz 100m-t....)

Keviny
Sziasztok,

volna egy "kisebb" problémám az USBAdvance-al: elindítom, be is tölt szépen, felismeri a pendrive-ot, illetve látja a rajta található játékot. Rápöccintek a start gombra, majd kijön bal oldalról egy felirat: "Please wait.... loading title" És innen nem hajlandó tovább moccanni.

Hol ronthattam el? Van valami chip is a gépben, nem lehet, hogy azzal akad össze?

A másik fura dolog: a meghajtó elég szar, de a CD-ket beolvassa. Van pár (eredeti) PS1 CD-m, betolom, majd felpörög, eltûnik a menü (mintha indulna a játék) majd újraindul a gép... ez mitõl van?

Köszönöm elõre is!

Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)

Kazuma92
Akkor sajnos nincs jelentõsége (számomra), köszi :D

Seth
PS1 játékok emulálásánál van szerepe

Kazuma92
Srácok! 3 éve van PS2-m, de most vettem észre benne valamit: Amikor nincs benne lemez, ugye bejön egy menü, és ha a háromszöget benyomjuk akkor a verziószámot meglehet nézni. És ezen belül van egy options fül!
Disc Speed - Standard
Texture Mapping - Standard
Nem állítgattam rajta, de ezek mi célt szolgálnak? :D

Rip
Nincs az messze, az Univerzumtól 2 perc gyalog :)

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

benõmenõ
Nem, nyíregyházi.A ps pedig 77004-es és van cagy 4 pöcök legalább ahogyan néztem.
#16392:Pont két megálló közt van a bolt<#duhos2>
Szervizelnek komám.
Debrecenben vagy? Mert akkor tényleg csak beszaladsz érte.
De sunyik nagyon. A csóka a hasára üt és mond egy árat. Vagyis hát ha módosítani akarod a gépet akkor ezt csinálják. Meg átb*sznak rendesen.
De egy pöcköt csak ki cserélnek. Csak mond meg hogy cseréljék ki ott helyben. Meg ha ott mész el, miért nem mész be és kérdezed meg?
Mert mi a baja? Próbáltad már elnyomni a pöcköket benne mielõtt lecsukod? Milyen szériás?

Seth
Ha legközelebb ott jössz el elõtte,akkor kérdezd már meg :)

benõmenõ
Hello,
Valaki megtudná mondani, hogy a playbox konzolboltban szervizelnek-e ps2-õt, mert már kezd zavaró lenni, hogy nem érzékeli a gép, amikor lezárom. Suliból hazajövet mindig elõtte megyek el, szal elég kényelmes lenne ha ott megtudnák csinálni.
jaszy
Azt megölted!
Kezdõ csiribiri koromban párat én is túlhajtottam.
nem éri meg fejet cserélni a vastag gépbe. Annyiért használt slim gépet veszel.

shenmuedc
Hát igazából osztiloszkóppal kéne fejet állítani. 600-400 ohm már gyilkos mulatság, Igencsak sok fesz megy így az amúgy sem túl jó minõségû fejre.
hy nekem is ps2-õm van,4 éves ,1 vagy 2 éves korában csippeltem ki

nem volt szervizelve,garanciáztatva,és még mindig kiválóan mûködik

minek állítgattad ? :) am nemhinném
Üdv Mindenkinek!
Az lenne a gondom hogy egy SCPH-50004 es ps2be olvasófejet cseréletem!
Az olvasófej hátulján lehet állítani az olvasófej erõsségét gyárilag 1600 ohm-on on volt(mind kettõ (Cd/DVD)) ,én levettem 1000re és így próbáltam ki elõször,és csak a ps1 es játékot indította el:S Utánna állítgattam 630 és 512 re úgy hogy mind a két potin enyi értéket mértem de így is csak ps1 et játszotta le ,viszont most már az a baj hogy semmit nem játszik le Az utolsó érték 400 ohm volt amit beállítottam :S
Igazából csak 1 dolgot nem értek hogy neten találtam egy videót és ott is 630 ra volt beállítva és a videó hoz hozzá volt írva hogy ne legyen 630 nál nagyobb az érték :S Viszont gyárilag meg 1600 volt :S

Lehetséges hogy megöltem a fejet?
Amit a boltba veszek fejet azt ha leveszem róla a biztonsági fóraszt és berakom annak mûködnie kell anélkül hogy bármi mást is csinálnák a fejjel??

Elõre is köszi a válaszokat!
Üdv:Tomi
Nem patcheltem még soha játékot mert chippelt gépem van ráadásul ntsc-és.Már megoldottam azóta leszedtem slus-ban és semmi gond sincs vele.
Miért nem patchelted be mielõtt kiírtam ntsc_2_pal converterrel?
Nézd meg mielõtt kiírod, most oda egy DVD-d....

Kiírtam a Toca Race Driver 2 játékot a szokásos módon imgburn 4x sebesség de csak fekete képernyõ.A játék se nem sles(pal)se nem slus(ntsc) ha nem splm(ntsc).Én még ilyen formátummal nem találkoztam nem tudom hogy ennek van-e köze ahhoz hogy nem fut a játék a gépemen?
Próbálta már valaki az Open PS2 Loader nevû programot? (Van ahol Open USB loadernek nevezik)

Anubys
Ha bejön a parásabb hangulat, akkor Fatal Frame-sorozat, lightosabb horror / thriller katergóriában nekem bejött még a Rule of Rose, X-Files: Resist or Serve, Ghosthunter. Ez utóbbi egy kevéssé ismert gyöngyszem (bár pont az eleje elég gáz, de nagyon jó játék)

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Eladóak a következõ kifogástalan állapotban lévõ eredeti ps2 játékok!
- Burnout 3 takedown (elsõkiadás)1000 ft
- The getaway (elsõkiadás)1000 ft
- Call of duty finest Hour (elsõkiadású) 1000 ft

érdeklõdni pü-be vagy msn-en (adatlap)
kecskeméten személyesen át vehetõ vagy posta elõre utalással

ViniSoundz
Jaja, imádom én is. Az új résszel még nem játszottam. És bizony, manapság sajnos már nincs ilyen tartalmas platform géjm.
Köszi a válaszokat! :D

Nekem idáig a god of war 2 a top végig nyomtam már :D
Talán a Shadow of the collosus. De nekem nagy élmény volt a Resident Evil 4 is pár éve amikor játszottam.
benõmenõ
Emberek most játszottam végig a Jak and Daxter trilógiát és kib@xott jó volt!!! Már csak ezért megérte ps2-t venni. Aki megteheti annak kötelezõ akár ps2-n, akár emulátoron, amennyiben elindul. Kár, hogy manapság hanyagolva van az ilyen minõségû akció-platform játékok. Csak a +. rész 15óra 58perc alatt játszottam végig, a többi is hasonlóan hosszú volt, pedig nem csináltam meg az összes titkos küldit, stb. Hol vannak manapság az ilyen játékok?
Vagy akár itt.
Kazuma92
Mint ahogy MikX mondta elõzõ üzenetében :)
Az hogy melyik a legjobb játék, az eldönthetetlen, mert egyén is válogatja.
Nézz szét az oldalon amit ajánlott!

MikX

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

90004 szériára nincs soft mod nekem 8.c :S
Sziasztok

ps2-re melyik a legjobb játék ?
benõmenõ
Köszi a válaszokat, akkor elviszem vmi szervízbe, mert ami itthon van forrasztó az nem épp egy ütõképes darab.
MikX
Nekem is volt ilyen probléma, ebay-en a bekapcsolópanel kb 2 dollár :D Itthonmeg, ahogy néztem 3000-t mondtak szervízekben.
Megrendeltem e-bayrõl, és míg megjött, addíg áthidaltam a régit.
Csak ha szétszeded, a szalagkábelre vigyázz, mert nagyonkönnyen sérül. Nagyjából ennyi.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

jaszy
Nem sok, egy mikrokapcsolót kell kicserélni, de te is megtudod csinálni ha ügyes vagy és van egy rendes pákád.

benõmenõ
sziasztok,
Nemtudjátok véletlenül, hogy sokba kerülne-e megjavítani egy slim
ps2-nek a dvd lezáróját?
Mert néha amikor lezárom nem akarja felpörgetni a lemezt, de ha újból felnyitom, majd határozottan visszazárom már általában mûködik hibátlanul.
Én most a Twisted Metal sorozattal jástszok PS2-n, szerintem ez is alap.Próbáljátok ki.Ps3-ra jövõre jelenik meg az új rész..

----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605

Kazuma92
Ebben igazad van, vagyis rám igaz, én valóban azért maradok az elõzõ generációnál, mert nagy befektetés lenne egy PS3. De ha lenne is rá pénzem, elõször a PS2-es "akaromlistámat" gyûjteném be, csak aztán kezdenék bele az újba. Természetesen nem dobnám el a 2-esemet soha.
Nekem minden játékom eredeti, és "csak" 21 darab van, 2007 nyár végén kezdtem el gyûjteni. Számomra egy játék nem annyit jelent hogy " letõõõtöm végigjácccooom letõõrlõõm jóóóvóóóóót", én ha megvásárlok egy programot ( ritka manapság sajnos) akkor az tart egy jódarabig.
ricsa008! Ha szereted a militarista játékokat, ajánlom figyelmedbe a "Conflict" sorozatot. Számomra alapmû! (Bár Conflict Vietnam-ba most elakadtam..:D)

csabush
Persze ezt értem, kinek a pap kinek a paplan. Nem tudom, nekem is másodrangú a grafika, de ha a lehetõség adott, hogy egy alapvetõen jó játék szép is legyen miért ne. Engem inkább a játékok fizikája, illetve a mozgások kidolgozása (például a sportjátékoknál elég fontos) érdekel, meg persze kössön le.

shenmuedc
Még egyszer leírom: SZÁMOMRA. Ha ez kell a népnek ám legyen. Az unchartedet sajnáltam egyedül, de hála istennek nemrég pár órát játszottam vele és lebeszéltem magam a gépvásárlásról. Nekem ez a csilli villi grafika és a sínen futó játékmenet teljesen megöli a játékélményt.
Talán így 34 évesen meghagyom ezt az új generációnak.
csabush
Hát, érdekes. A multi címek szarok, azokat PC játszom, ha játszom egyáltalán, de pl a Playstation 3 exek azok faszák, nem kicsit, nagyon.

shenmuedc
Ez nem feltétlenül van így. Kétszer próbálkoztam az xbox360-al de inkébb visszatértem az elözõ generációhoz de nem azért mert nem lenne rá pénzem, csak a jelenlegi generáció (értsd HD konzolok) kínálata szánalmas (SZÁMOMRA)
csabush
Ez igen. Van egy olyan érzésem, hogy sokan azért ragaszkodnak a régi generációhoz, mert az új egy nagyobb befektetést kíván. Van PS2-m és 3am is, de egyáltalán nem bántam meg, hogy megvettem az újat. Vegyük csak sorba: God of War 3, GT 5, Tekken 6, Little Big Planet, Fight Night (és a többi sportjáték, fifa, madden stb), Uncharted 1-2. Nekem ennyi cím is elég lenne ahhoz, hogy megérje ez a generáció, de mindezek mellett vannak még olyanok amik lekötnek (Motostorm Pacific Rift, Army of Two stb.), és akkor a multimédiás lehetõségekrõl nem is beszéltem.
Persze ettõl függetlenül anno a 2 nagyobbat szólt, tény talán több húzócím volt rá, de haladni kell a korral. Valamelyik nap leültünk haverommal nosztalgiázni, This is Football 2003. Mai szemmel kritikán aluli, fõleg egy Fifa 10 után, és most nem feltétlen a grafikára értem, az emberek mozgása stb. Ellenben a Gran Turismo 3-4 nekem a mai napig nagy kedvencem, imádom õket, fõleg a 4-et. ha még megjelenne egy fasza Crash rész a 3-ra, akkor 100% ömöm bódottá lenne. :)

ja, és ott is csak rendelésre <#falbav>

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\