PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet rád számítani, mint hintaló után a lószarra.
http://www.numberonehuntinggames.com/games.php?id=9
\"autóbuzi elmebeteg vagy, aki direkt a hosszabb úton megy haza, mert arra több a kanyar\"
Utángyártott vezeték nélküli vacakot néhány boltba árulnak de attól mérföldekkel jobb a gyári.
\"autóbuzi elmebeteg vagy, aki direkt a hosszabb úton megy haza, mert arra több a kanyar\"
ABIT AN52 AM2, AMD Athlon 64 X2 5000+, NVIDIA GeForce 9600GT 2GB, 2GB Kingmax 800Mhz DDR2 RAM, Logitech Force EX kormány, 500+80GB HDD + PS2 & PSP
A HD loaderrel többet tudsz futtatni.
Szétjátszottad a géped haver...
Tessék: http://www.youtube.com/watch?v=xZM76GZf1_k&p=862D093D8A2A6FA0&playnext=1&index=45
Ha szétnéznél akkor találnál házi megoldást...
(Ha meg nem akkor kibírod, hogy leszállsz valahol oszt gyalogolsz 100m-t....)
volna egy "kisebb" problémám az USBAdvance-al: elindítom, be is tölt szépen, felismeri a pendrive-ot, illetve látja a rajta található játékot. Rápöccintek a start gombra, majd kijön bal oldalról egy felirat: "Please wait.... loading title" És innen nem hajlandó tovább moccanni.
Hol ronthattam el? Van valami chip is a gépben, nem lehet, hogy azzal akad össze?
A másik fura dolog: a meghajtó elég szar, de a CD-ket beolvassa. Van pár (eredeti) PS1 CD-m, betolom, majd felpörög, eltûnik a menü (mintha indulna a játék) majd újraindul a gép... ez mitõl van?
Köszönöm elõre is!
Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)
Disc Speed - Standard
Texture Mapping - Standard
Nem állítgattam rajta, de ezek mi célt szolgálnak? :D
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
#16392:Pont két megálló közt van a bolt<#duhos2>#duhos2>
Debrecenben vagy? Mert akkor tényleg csak beszaladsz érte.
De sunyik nagyon. A csóka a hasára üt és mond egy árat. Vagyis hát ha módosítani akarod a gépet akkor ezt csinálják. Meg átb*sznak rendesen.
De egy pöcköt csak ki cserélnek. Csak mond meg hogy cseréljék ki ott helyben. Meg ha ott mész el, miért nem mész be és kérdezed meg?
Mert mi a baja? Próbáltad már elnyomni a pöcköket benne mielõtt lecsukod? Milyen szériás?
Valaki megtudná mondani, hogy a playbox konzolboltban szervizelnek-e ps2-õt, mert már kezd zavaró lenni, hogy nem érzékeli a gép, amikor lezárom. Suliból hazajövet mindig elõtte megyek el, szal elég kényelmes lenne ha ott megtudnák csinálni.
Kezdõ csiribiri koromban párat én is túlhajtottam.
nem éri meg fejet cserélni a vastag gépbe. Annyiért használt slim gépet veszel.
nem volt szervizelve,garanciáztatva,és még mindig kiválóan mûködik
minek állítgattad ? :) am nemhinném
Az lenne a gondom hogy egy SCPH-50004 es ps2be olvasófejet cseréletem!
Az olvasófej hátulján lehet állítani az olvasófej erõsségét gyárilag 1600 ohm-on on volt(mind kettõ (Cd/DVD)) ,én levettem 1000re és így próbáltam ki elõször,és csak a ps1 es játékot indította el:S Utánna állítgattam 630 és 512 re úgy hogy mind a két potin enyi értéket mértem de így is csak ps1 et játszotta le ,viszont most már az a baj hogy semmit nem játszik le Az utolsó érték 400 ohm volt amit beállítottam :S
Igazából csak 1 dolgot nem értek hogy neten találtam egy videót és ott is 630 ra volt beállítva és a videó hoz hozzá volt írva hogy ne legyen 630 nál nagyobb az érték :S Viszont gyárilag meg 1600 volt :S
Lehetséges hogy megöltem a fejet?
Amit a boltba veszek fejet azt ha leveszem róla a biztonsági fóraszt és berakom annak mûködnie kell anélkül hogy bármi mást is csinálnák a fejjel??
Elõre is köszi a válaszokat!
Üdv:Tomi
Nézd meg mielõtt kiírod, most oda egy DVD-d....
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
- Burnout 3 takedown (elsõkiadás)1000 ft
- The getaway (elsõkiadás)1000 ft
- Call of duty finest Hour (elsõkiadású) 1000 ft
érdeklõdni pü-be vagy msn-en (adatlap)
kecskeméten személyesen át vehetõ vagy posta elõre utalással
Nekem idáig a god of war 2 a top végig nyomtam már :D
Az hogy melyik a legjobb játék, az eldönthetetlen, mert egyén is válogatja.
Nézz szét az oldalon amit ajánlott!
ps2-re melyik a legjobb játék ?
Megrendeltem e-bayrõl, és míg megjött, addíg áthidaltam a régit.
Csak ha szétszeded, a szalagkábelre vigyázz, mert nagyonkönnyen sérül. Nagyjából ennyi.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Nemtudjátok véletlenül, hogy sokba kerülne-e megjavítani egy slim
ps2-nek a dvd lezáróját?
Mert néha amikor lezárom nem akarja felpörgetni a lemezt, de ha újból felnyitom, majd határozottan visszazárom már általában mûködik hibátlanul.
----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605
Nekem minden játékom eredeti, és "csak" 21 darab van, 2007 nyár végén kezdtem el gyûjteni. Számomra egy játék nem annyit jelent hogy " letõõõtöm végigjácccooom letõõrlõõm jóóóvóóóóót", én ha megvásárlok egy programot ( ritka manapság sajnos) akkor az tart egy jódarabig.
ricsa008! Ha szereted a militarista játékokat, ajánlom figyelmedbe a "Conflict" sorozatot. Számomra alapmû! (Bár Conflict Vietnam-ba most elakadtam..:D)
Talán így 34 évesen meghagyom ezt az új generációnak.
Persze ettõl függetlenül anno a 2 nagyobbat szólt, tény talán több húzócím volt rá, de haladni kell a korral. Valamelyik nap leültünk haverommal nosztalgiázni, This is Football 2003. Mai szemmel kritikán aluli, fõleg egy Fifa 10 után, és most nem feltétlen a grafikára értem, az emberek mozgása stb. Ellenben a Gran Turismo 3-4 nekem a mai napig nagy kedvencem, imádom õket, fõleg a 4-et. ha még megjelenne egy fasza Crash rész a 3-ra, akkor 100% ömöm bódottá lenne. :)
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\