PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kicsit visszakanyarodva PS2 netes játékokhoz...
Én eredeti játékkal próbáltam és azzal se ment.Haverom gépe ami nincs chipezve neki hibátlanul megy nekem "DNAS Error 402".
Ezzel kapcsolatban tudnátok nekem segíteni?
"Open fielded" (szép amgyar szó...bocsi, a fura szohasznalatért) game-eknel (GTA, Just Cause stb.) a PS olvasofej miatt elöfordulnak akadozasok(most jatszom a Jus cause-t, neha (igaz ritkan) be-beakad 1-2 masodpercre), a GTA-k pl. rosszul kirakott texturakat produkaltak anno, amik nem a gép teljesitmenyere vezethetök vissza, hanem az olvasofej vacakol az irott lemezekkel of course...
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Ezek szerint elképzelhetõ, hogy már az olvasófej nem bírja a strapát?
Lehet ez ellen valamit tenni?
Bully-nál akkor veszem észre az akadást, ha a kamerával nagyon gyorsan körbe-körbe nézek, ilyenkor ott lsssaban mozog, ahol sok ember van.
mondjuk a Bully az alapból nem tesz jót az olvasófejnek, mert eléggé szenved vele a játékban:S
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Papesz
az meg hogy ez az egyetlen belassulós játék hát nem akarlak körberöhögni, ne haragudj ez a baromság
PSN ID.: Beegabor
Ez az eygetlen egy játék ami belassul, de nem annyira, pl nézd meg a gow-ot annak milyen grafikája van és hiába van körülötted 30 ember nem lassul be.
A vicces az, hogy direkt azért vettem PS2-õt, hogy azon úgy sem akadnak a játékok, ellentétben a PC-mel. Nem akartam egy komolyabb videókártyába beruházni. 😊
Majd a PS1-es játékokkal fogok rajta játszani. 😊
PSN ID.: Beegabor
Elképzelhetõ, hogy oltári baromságot fogok kérdezni, ezért elõre is elnézést.
Vettem egy PS2-öt (nem slim, 5000-es széria), ami chip-elve van (nem tudom milyennel). Mennek is rajta az írott játékok, de pl a Call of Duty 3, néha akad... A játék közben néha belassul egy kicsit, ha túl sok a katona. 😊 Ugyanez a helyzet a Bully-val is.
Ez szerintem 2 dolog miatt lehet:
1. a DVD-k túl nagy sebességgel lettek kiírva (8x felett)
2. a chip miatt van
Segítségeteket elõre is köszönöm!
tukko nemtudok regisztalni szerencsetlenkedek... :| megkerhetneklek hogy megkeresed nekem a resident 3nak? elõre is köszönöm
Lépések backup játékkal való játszáshoz a neten:
1.iso fájl a gépen
2.meg kell keresni a megfeleõ dnas id-t a játékhoz a neten
Igynéznek ki: xx xx 6C 10 58
pl. itt:
http://backupscene.com/viewtopic.php?t=5
http://backupscene.com/viewtopic.php?t=6
(én eddig csak pal-ossal tudtam játszani)
3.Generálunk egy id-t a IDCheckGenerator progival az x-ek helyére
4.megpatch-eljük az iso-t a WinDIP progival
5.Kiírjuk!
Papesz
A netes dologban ha bárki tud megoldás az írjon please!!!
Nagyon örülnék neki ha valaki tudna nekem segíteni!Beállítottam minden szükséges dolgot ami a netes játékhoz kellene de sajna DNAS 402 Error hibaüzenettel kiakad az egész.Valami info-t találtam már ezzel kapcsolatban de konkrétan nem tudom mi okozza ezt és hogy lenne-e rá megoldás.A gépem chipezve van azt nem tudom, hogy milyen chippel de a hálózati játékban pl a Gran Turismo 4 hibátlanul megy.A netem chello-s és ugye csak router mögül tudod csatlakozni.Nos ha tudnátok segíteni miként lehetne megoldani hogy tudjak a neten játszan nagyon hálás lennék!
Segítségeteket elöre is köszönöm!
csak a DEMO van meg mivel ezt még vagy 3 éve kaptam a PS2-höz... nincs valakinek eladó? KÖSZI!
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
A regiket i-Link kabellel ossze lehetett kotni, de a slimen nincs ilyen csati.
Vki vmit infot tud adni aki probalta?
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
ezen az oldalon lévõ DVD írásnál eléggé nagy ökörségeket írnak.
1. TDK-ra meg ne próbáljátok a játékot írni, mert nekem is az tette tönkre az olvasófejem.
2. max 4szeresen leeht írni a DVD-ket ha le is akaord õket játszani...
Tudtok olyan helyet ahol megcsinálják??
KÖSZ , sürgõs lenne
kezdjük ott, hogy játék közbe😄?
áááá, nem értem én ezt, valaki segítsen pls!
és ha lehet írjatok privit az msn-etekkel együtt, thx😊
Mondjuk kell még hozzá pár egyéb kis kütyü (magic switch, fliptop , slide tools - attól függõen milyen tipusú a ps2-d) azért, hogy a gép ne érzékelje azt, hogy kicseréled a lemezt. Ami nekem volt az a magic switch (slim ps2). Ez kis mûanyag mütyürökbõl meg egy kicsi fémbõl készült kampós cuccból áll. Ezeket be kell rakni a ps2 lemez meghajtó részébe a megfelelõ helyekre (természetesen nem kell hozzá megbontani a gépet, szal ha van, akkor a garancia megmarad). Persze ezeket is meg lehet együtt venni a swapmagic-el, hisz nélkülözhetetlen hozzá.
igaz, csak holnap vagy holnap után tudom kipróbálni, mert tesóm elvitte Szombathelyre-.-
na mindegy, de én fogok játszani vele, az biztos😄