PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv mindenki!
Kicsit visszakanyarodva PS2 netes játékokhoz...
Én eredeti játékkal próbáltam és azzal se ment.Haverom gépe ami nincs chipezve neki hibátlanul megy nekem "DNAS Error 402".
Ezzel kapcsolatban tudnátok nekem segíteni?
dinomano
Game belassulas egyebek: Sokat pc-ztem, és altalaban a pc-zés olcsobbik végéröl ismerem a game-ket... (értsd: inkabb low-beallitasokon-ricegve-szaggatva nyomtam a jatekokat...) ..Ahhoz képest a PS2es legakadosabb cim is csodalatosan folyamatosan megy... Amugy PC-n (ha nem epp a legtutibb konfigja van az embernek), nem frame-leeseseket produkal a PC(mint pl. PS2-ön), hanem akad a kép/hang/"iranyitas" is ezerrel... :-D
"Open fielded" (szép amgyar szó...bocsi, a fura szohasznalatért) game-eknel (GTA, Just Cause stb.) a PS olvasofej miatt elöfordulnak akadozasok(most jatszom a Jus cause-t, neha (igaz ritkan) be-beakad 1-2 masodpercre), a GTA-k pl. rosszul kirakott texturakat produkaltak anno, amik nem a gép teljesitmenyere vezethetök vissza, hanem az olvasofej vacakol az irott lemezekkel of course...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Szevasztok valaki tudna segíteni?Kód cd-t szeretnék használni de amikor kéri hogy cseréljem ki a lemezt utána nem indul el.Van valakinek valami jó ötlete?
Hmmm...
Ezek szerint elképzelhetõ, hogy már az olvasófej nem bírja a strapát?
Lehet ez ellen valamit tenni?
Bully-nál akkor veszem észre az akadást, ha a kamerával nagyon gyorsan körbe-körbe nézek, ilyenkor ott lsssaban mozog, ahol sok ember van.

Prince of Máté
GTA LCS pedig egy rossz port 😄

mike0013
na ja, az lehet, vagy csak egyszerûen már idõs gépezet...
mondjuk a Bully az alapból nem tesz jót az olvasófejnek, mert eléggé szenved vele a játékban:S

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Szerintem se lassul be, de Bully az tuti nem. A San Andreas szokta a pályát durván éppíteni. De vinyóról ez is rendessen megy. Szerintem olvasási hiba az én véleményem szerint!

Prince of Máté
nekem sem, csak néha a cod3, viszont az eredeti nekem nem lassul be.

Nekem ezek a játékok sem lassulnak be, pedig vastag gépem van.

Papesz

Seth
olvastad mit írtam? még1x: "programozóktól is függ, vmelyik cég olyan szuperül optimalizálja,meg se riccen legnagyobb káoszban sem" lásd említett gow, devil may cry meg sokszáz másik többnyire japán mûremek

az meg hogy ez az egyetlen belassulós játék hát nem akarlak körberöhögni, ne haragudj ez a baromság

PSN ID.: Beegabor

Prince of Máté
el ne hid már amit seth mond...
Ez az eygetlen egy játék ami belassul, de nem annyira, pl nézd meg a gow-ot annak milyen grafikája van és hiába van körülötted 30 ember nem lassul be.

Nagyon köszönöm a segítséget, nagyon megnyugtattál. Már megijedtem, hogy a konzollal van a gond.
A vicces az, hogy direkt azért vettem PS2-õt, hogy azon úgy sem akadnak a játékok, ellentétben a PC-mel. Nem akartam egy komolyabb videókártyába beruházni. 😊

Majd a PS1-es játékokkal fogok rajta játszani. 😊

Seth
látszik nem vagy képben a ps2 kapacitásának határaival. Mindegyik említett játék úgy leterheli a ps2-t, ne csodálkozz belassul(mondjuk ez a programozóktól is függ, vmelyik cég olyan szuperül optimalizálja,meg se riccen legnagyobb káoszban sem). Szóval nem a chippel,nem a lemezzel, hanem a ps2-vel van a hiba, kiöregedett már szegényke

Sziasztok!

Elképzelhetõ, hogy oltári baromságot fogok kérdezni, ezért elõre is elnézést.
Vettem egy PS2-öt (nem slim, 5000-es széria), ami chip-elve van (nem tudom milyennel). Mennek is rajta az írott játékok, de pl a Call of Duty 3, néha akad... A játék közben néha belassul egy kicsit, ha túl sok a katona. 😊 Ugyanez a helyzet a Bully-val is.

Ez szerintem 2 dolog miatt lehet:
1. a DVD-k túl nagy sebességgel lettek kiírva (8x felett)
2. a chip miatt van

Segítségeteket elõre is köszönöm!

Prince of Máté
kezdjük ott h a PS2 DVD olvasója 4x -es -.-

az a baj hogy slimem van es ha nyomom a resetet kikapcsol 😊😊
tukko nemtudok regisztalni szerencsetlenkedek... :| megkerhetneklek hogy megkeresed nekem a resident 3nak? elõre is köszönöm
A netes játék chiptõl fügetlen dolog:
Lépések backup játékkal való játszáshoz a neten:
1.iso fájl a gépen
2.meg kell keresni a megfeleõ dnas id-t a játékhoz a neten
Igynéznek ki: xx xx 6C 10 58
pl. itt:
http://backupscene.com/viewtopic.php?t=5
http://backupscene.com/viewtopic.php?t=6
(én eddig csak pal-ossal tudtam játszani)
3.Generálunk egy id-t a IDCheckGenerator progival az x-ek helyére
4.megpatch-eljük az iso-t a WinDIP progival
5.Kiírjuk!

jaszy
Igen letud. A reset gombot nyomd bekapcsoláskor 2-3 mp ig.

hali! azlenne a kerdesem hogy ps2 letud jatszani ps1es gameket? letoltottem a residnet 3at ps1es és az istenért nemakarja lejétsani...
Ha nem tudod milyen chip van a gépben, akkor inkább hanyagold az online játékot. Az is lehet, hogy azért nem megy, mert már le is tiltottak.

Papesz

Ja ami a hálózatos játékot illeti a slimes PS2-õn mi Gran Turismo 4-et simán játszuk csak kell hozzá egy router.Az egyik gépnek kell hostnak lennie a másik meg csatlakozik és kész is!
A netes dologban ha bárki tud megoldás az írjon please!!!
Sziasztok!

Nagyon örülnék neki ha valaki tudna nekem segíteni!Beállítottam minden szükséges dolgot ami a netes játékhoz kellene de sajna DNAS 402 Error hibaüzenettel kiakad az egész.Valami info-t találtam már ezzel kapcsolatban de konkrétan nem tudom mi okozza ezt és hogy lenne-e rá megoldás.A gépem chipezve van azt nem tudom, hogy milyen chippel de a hálózati játékban pl a Gran Turismo 4 hibátlanul megy.A netem chello-s és ugye csak router mögül tudod csatlakozni.Nos ha tudnátok segíteni miként lehetne megoldani hogy tudjak a neten játszan nagyon hálás lennék!

Segítségeteket elöre is köszönöm!
22Barna22
hali... óriási kérdésem van... egy haverral a WWF SMACKDOWN: JUST BRING IT címû játékkal nagyon jókat szórakozunk a bíró "halálraverésével" és a pályáról való kirántásával... olyan mókás az a csóka!!!! 😄 nah...
csak a DEMO van meg mivel ezt még vagy 3 éve kaptam a PS2-höz... nincs valakinek eladó? KÖSZI!

jaszy
Tehént evett 😊<#wow3>

Seth
<#wilting> mibajod?

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

mike0013
asszem már volt róla szó, de ez engem is érdekelne😄

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Laza
Halle ... 2 slim PS2-t hogy lehet most osszekotni halojatekra?!

A regiket i-Link kabellel ossze lehetett kotni, de a slimen nincs ilyen csati.

Vki vmit infot tud adni aki probalta?

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Amse
Tdk pedig rulz. Igaz Én 4x-esen írom õket pio 110-essel, de eddig mindenhol ment gond nélkül...

mike0013
semmi baj nincs a tdk-val és a 8×-os sebességgel-.-

Prince of Máté
http://www.ps2info.extra.hu/dvdr.html
ezen az oldalon lévõ DVD írásnál eléggé nagy ökörségeket írnak.
1. TDK-ra meg ne próbáljátok a játékot írni, mert nekem is az tette tönkre az olvasófejem.
2. max 4szeresen leeht írni a DVD-ket ha le is akaord õket játszani...

Prince of Máté
Hali ma tudtam meg hogy a konzone-ban nem is csinálnak fejtisztítást...
Tudtok olyan helyet ahol megcsinálják??
KÖSZ , sürgõs lenne

mike0013
felvettelek, közben már rájöttem hogyan kell😄D

22Barna22
hello... én se tom hohgyan kell 😄 odáig jutottam el hogy ha játék közben lenyomod az ALT+1-9-et akkor az egér sebességét tudod állítani... ennyi nekem egyenlõre elég volt de nem jó h pl a caps lock-al guggol stb... valaki help!!!! MSN AZ ALÁÍRÁSBAN!

mike0013
légyszi valaki^^

mike0013
óóó, baz, hogyan kell beprogramozni a max shootert😊
kezdjük ott, hogy játék közbe😄?
áááá, nem értem én ezt, valaki segítsen pls!
és ha lehet írjatok privit az msn-etekkel együtt, thx😊

Hellhammer
Van egy cd és egy dvd lemez (attól függ, hogy melyiket használod, hogy milyen lemezen van a program amit indítani akarsz). Swapmagic lemezt berakod, PS2-t elindítod, bebootol, bejön egy menü, kicseréled a lemezt, kontrolleren X gomb és indul a játék.

Mondjuk kell még hozzá pár egyéb kis kütyü (magic switch, fliptop , slide tools - attól függõen milyen tipusú a ps2-d) azért, hogy a gép ne érzékelje azt, hogy kicseréled a lemezt. Ami nekem volt az a magic switch (slim ps2). Ez kis mûanyag mütyürökbõl meg egy kicsi fémbõl készült kampós cuccból áll. Ezeket be kell rakni a ps2 lemez meghajtó részébe a megfelelõ helyekre (természetesen nem kell hozzá megbontani a gépet, szal ha van, akkor a garancia megmarad). Persze ezeket is meg lehet együtt venni a swapmagic-el, hisz nélkülözhetetlen hozzá.

22Barna22
és az hogyan is mûködik?

Hellhammer
Swapmagic. Nemtom itthon hol lehet kapni, én Németországból rendeltem és gond nélkül megjött. Mondjuk szükségem nem volt már rá mire megérkezet, úgyhogy azóta túladtam rajta és az új tulaj elmondása szerint tökéletesen mûködik.

szia az lenne a kérdésem hogy chipeltetés nélkül tudok-e irott játékokat játszani? valami progi vagy valami.

Amse
esetleg leírnád a problémát?...

valaki ráér egy kis segitségre?

sziasztok

22Barna22
ok ezt megoldottam...abann tudsz segíteni h hogyan tudom állítani a billentyûket? KÖSZI

mike0013
de addig is elleszek a battlefield 2-vel és a pukkantgatós szarsággal ami benne volt xD

mike0013
nekem is ma jött meg...
igaz, csak holnap vagy holnap után tudom kipróbálni, mert tesóm elvitte Szombathelyre-.-
na mindegy, de én fogok játszani vele, az biztos😄

22Barna22
baz...a billentyûkkel néz fel le jobbra balra és egérrel semmit se csinál

22Barna22
baszus nemértem én ezt :S leírnád egyszerûen hogyan tudom állítani az egerem gyorsaságát? KÖSZI

22Barna22
ok megvan 😄

22Barna22
van ehez használati utasítás? 😄 hogy lehet?