PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
és mint játékos nekem elég zavaro ez a camo rendszer, pont amenyire realisztikus egy két dologban a game, ebben pont nem az, mert milyen mar hogy minden bokor vagy fa utan uj arcfestés, meg ruha ha azt akarom h 80% feletti legyen a camo... ilyen a vilagon nincs, már bocs 😄 no a célzási rendszer is egy kulon torténet...de elfogult jatekosoknak hiába irom le a véleményem 😉
persze ettol eltekintve jo kis jatek, meg persze nagyon szép de nálam a resi4 jobb.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
akko 3 😊
ja tukko, nem nagyon értek hozzá, én csak játszom...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal hát nem nagyon értessz a játékokhoz!

Seth
mgs4?? jajj merre laksz,megnézném, utána meg megmutathatod a jövõheti lottószámokat 😄

PSN ID.: Beegabor

Tikal
nem rég jutottam még csak hozzá az mgs4-hez....hát jo jo... de nekem ez a camo nem jon be... milyen mar hogy kimaszok egy bokorbol és már gatyát kell cserélni minden sarkon.... meg a célzo rendszer ultra szar...
Resident evil 4 viszont a best... 😊

Prince of Máté
lol pont iddõben válaszoltál xD

Prince of Máté
REsident evilek, tekkenek, SSCek NFS ek stb...

a kontentbe tudod megnyitni
igen
én tudok
Én is probáltam, de nem sikerült! Ha érdekel msn-en áttolom a szükséges dolgokat!

dinomano
Létezik, egy-két helyen a neten irjak is a metodust, hogy hogyan lehet csinalni; de 100% gari nincs rá, h. 1 ilyen gyüjtemeny müködik is; ezen kivül eleg nehez megcsinalni...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Hellhammer
Pl. kimaradt: Devil May Cry, Final Fantasy sorozat 😊

Sziasztok!Létezik olyan program hogy több cd-s játékot tegyek egy dvd-re ? Köszi!

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

Al Age
Ja igen még jöjjön valami Dragon Ballos játék (pl Tenkaichi 2), meg a Prince of Persia trilógia.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Al Age
Szerintem musthave:

Gran Turismo 4, Tourist Trophy, Metal Gear Solid minél több része, Okami, Shadow of the Colossus, Soul Calibur 3, God of War (most jön a második része), Killzone, Black. Meg egy csomót tuti kifelejtettem. :-)

Csabesz6
gt4,pes6😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Csabesz6
elvileg a jatekoknal nincs ien, ha jol tudom

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Törölt felhasználó
segítsetek légyszi, mik a híres játékok ps2-re?
amik nagyon jók, amiket mindenképpen érdemes megszerezni!
elõre is thx
Helló!
A PS2-s játékokat is kódolják, mint a DVD-ket? Mármint ha teszemazt beszerzek egy játékot Amerikából, az mûködik magyar PS2-n vagy nem? És ha nem, meg lehet vhogy csinálni, hogy mûködjön?
Elõre is köszi!
Csabesz6
bótba(pl hentes)

Afe
hol tudok venni Network Adapeeeeeeeeeert????<#szomoru1>

Al Age
Osztom a véleményt. :-)

váááááááááááááá!<#violent>

LPKENJI
télleg csak eredeti játékokkal lehet játszani interneten?

Üdv Emberek 😊

Residen Evil Outbreak File#2 magyar nyelvü végigjátszást vadászok.
Tud valaki ebben segíteni?
Hi!
Eladó Ps2re:
-Splinter Cell: Chaos Theory(3000ft)
-Bornout3(3000ft)
-Grand Theft Auto: San Andreas(3500ft)
Ezek a játékok elsõ kiadásúak,karcmentesek és pal-osak
-valamint egy 8mb-s sony memo(3000)
-és egy fekete sony kontroller (3500ft-ért)
Jelentkezni a [email protected] e-mail címen lehet!!
ps2on akarom lejátszani a ps1es time crisis-t.
kiváncsi voltam thx.
Seth
le, bár van 1-2 kivétel amivel nem kompatibilis, de 80%-a megy. Sõt be lehet állítani simítást,amivel elmossaa pixeleket.

PSN ID.: Beegabor

Hello

A ps2 letudja játszani a Ps1 es játékokat?
Tukko írt lemez megoldás ami tényleg mûXik az alábbi....

A netes játék chiptõl fügetlen dolog:
Lépések backup játékkal való játszáshoz a neten:
1.iso fájl a gépen
2.meg kell keresni a megfeleõ dnas id-t a játékhoz a neten
Igynéznek ki: xx xx 6C 10 58
pl. itt:
http://backupscene.com/viewtopic.php?t=5
http://backupscene.com/viewtopic.php?t=6
(én eddig csak pal-ossal tudtam játszani)
3.Generálunk egy id-t a IDCheckGenerator progival az x-ek helyére
4.megpatch-eljük az iso-t a WinDIP progival
5.Kiírjuk!

Kicsit vacakolós az elején de ha belejössz....
Ja igen és a Backupscene is csak regivel megy és a jelszóra odafigyelni mert kell neki kis betü,nagy betü,valami szimbólum meg szám...
Szóval...
Nemtom kit érint és kit nem de +van mindennemü megoldás a netes játékra!!
Ugye az volt a kezdeti gondom, hogy gyári játékkal sem tudok a neten játszani a chipezett gépemmel mert "DNAS error 402"-vel kiakadt az írottról ugye meg egyértelmü nem ment.
A megoldás : ModBo 760 Chip
Ezt lazán kilehet kapcsolni akkor mennek a gyári játékok is a neten és hála "tukko"-nak még 1x-er köszönet neki itt is ahogy leírta hogy hogyan csináljunk írott lemezt ami megy a neten az is bevált és csak ajánlani tudom!!!
Tehát egyszóval PS2-es barátaim Online-ra fel... 😊
Ja és azért nem árt regisztrálni a gépet a sonynál...
Hogy csináltad én akármivel próbáltam csinált egy mentést a memkártyára és utána nem volt hajlandó csatlakozni jött a DNAS error 402 üzenet.
öregharcsa
az embereknek tetszene mert kipróbálhatnák azt a gépet amit esetleg megvennének késõbb...
De!!

mennyiért adnád 1 órára,mekkora helyed van(ehez kell bõven)???
számoljunk: 1 plazma kb 300e ft/db wii kb 80e ft/db...és ez csak 1 szett...
bevállalod-e az esetleges baleseteket(elszakadó csuklópántból adódó anyagi ill emberben okozott károk)(most már ritkább!!)...szóval nem egyszerû...
esetleg szponzor útján lehetne ezt megoldani ...kérdés nekik miért érné meg....

én nem vállalnám....nem éri meg...nem tudod kitermelni a befektetett összeget...

http://pspfilez.extra.hu/

Na emberek tukko megoldása mûködik...
Sikerült a Pro Evolution Soccer 6-al feljutnom és játszani
csak azért az vicces hogy gyári lemezzel sem megy simán a chipezett gépekkel a neten való játék.
Hát így jártam na mindegy azért köszi szépen.
Api szerintem nem nagyon!
Jimmy az én szervízeseim is csak csinálják a dolgukat de nem tudnak semmit róla.
Most kaptam egy ModBo-s gépet ami kikapcsolható lenne csak éppen azt nem tudják hogyan..
Mókás nem ? 😊
HI!

Szerinted mit lépnének az emberek ha mondjuk plazma tv-n játszhatnának a Vii-vel.
Akkor sem érné meg órabérre kiadni?
Bocsi hátrébb utána olvastam az gond hogy nem tudsz online játszani kipróbáltam nekem sem nagyon engedi viszont Codebreaker cheat cdvel simán fel tudok csatlakozni a netre és kódokat letölteni.A gáz csak az hogy használni nem tudom õket mert a chipem nem támogatja a lemezcserét ezt itt irták a fórumban.Hívtam a szervízt ahol chipezték azt mondták nem tudnak segíteni.Neked vagy másnak aki olvassa bármilyen ötletet vagy tippet szivesen elfogadok.
És ezt mikor adja be neked hátha tudok segíteni
Jimmy!
Megnéztem az Alcoholt valóban lehet állítani cd-nél.
De ahogy DVD-t rakok bele csak az mds formátum marad!
Végülis már nem ez a probléma hanem a net error 621 😊
Bendy
Cimborám vett 1 slimes ps2õt. Pécsett ha valahol lehet módosítani akkor légyszí dobjatok meg 1 PM-el. Akiket ismertem már nem vállalnak ilyet vagy megszûntek. Pestre nem akarjuk vinni ez miatt. Köszi 😊

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

A lemezt beteszed képkészítés varázsló és a kép formátumot át tudod állítani isora ott ahol megkérdezi hova mense el.
ja amúgy enneke a hibaüzenetnek a jelentése a sony szerint ! :

-621 NET_ENOBUFS An out-of-memory error occured. "DNAS Error (-621) A network error has occurred." Please double-check your network connection and/or network configuration.
És igen..... 😊
Fél siker.Mostmár megtudom csinálni az ISO-t, át is tudom alakítani el is indul a geme és a jól megszokott DNAS error 402 helyett most " Network Error (-621)" hibaüzenettel nem tudok csatlakozni.
Esetleg erre valakinek valami tippje ???
Sorry emberek, hogy mostanában én írom tele a forumot de talán másokat is érdekel a megoldás.Az Alcohollal csak annyi a bajom hogy nekem az istenért nem akart ISO fájlt kreálni csak "mdf" formátumat azt meg nem eszi meg a WinDip progi.
Lehet az Alcohollal is ISO-t készíteni?És ha igen akkor hogyan kell rávenni?
Ha gyári lemezt akarsz lemásolni próbáld az Alcohol 120%-ot nekem játekoknál mindig sikerült és ment is utána.
+Próbálta 2lemezem bánja de nem sajnálom
Megpróbáltam ISO-t készíteni gyári lemezemrõl UltraISO-val ez meg is volt hamar
Mindent megcsinátam mait kellett szám módosít stb...
Csak a PS-em azt mondja hogy ez nem PS2 lemez
Hát asszem az ISO nem sikerült talán... vagy passz
Valakinek valami ötlete ezzel kapcsolatban ??
Laza
Olvasni ki fog?!
3-mal utanad (#8773) mar irtak is a megoldast, let's try ...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Na ennyit sikerült találnom a sony oldalon de még mindig nem értem a problémát és hogy mi lenne a megoldás!!
Ezt írja " -402 sceDNAS2_SS_INVALID_MEDIA Invalid disc. "DNAS Error (-402) A PS2 disc information error has occurred." Incorrectly updated or missing patch. Possibly more than one update needed "