PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince of Máté
És a gow2-t hol lehet megvenni??????????????????????<#csodalk><#ijedt><#ijedt>

Ha véletlen kecskeméti vagy, érdekel.
Seth
engem nem érdekel az eu megjelenés 😉

PSN ID.: Beegabor

A God Of War 2 március 13-i megjelenése csak Amerikára vonatkozik. Itt találjátok a márciusi európai megjelenési idõpontokat.

Papesz

mike0013
ennyire reklámozni nem kéne...
leírtad már 4 hsz-el ezelõtt, szóval nyugi, vagy kapsz még

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Hi! ELadnám 3 hónapos,alig használt,chipp-elt, Play Station 2-met.
Az eladás oka: Nem tetzik,inkább gépezek mint ps-ezek. Adok hozzá három játékot: Harry Potter 4 (eredeti) ,Gyqrqk Ura 3 (eredeti) Gran Turismo 4 (eredeti), Fifa Street 2 (másolt), + hozzá 1 db dualshock joypad és még egy 8 mb-os Memorya Kártya.

Ára: 35-40 ezer FT! Alkudni lehet!
Ha érdekel hívj: 06302429011
mike0013
hátja😄
még kéne jópár játék, pl splinter cell-ek, hitman 4, killzone, black, fifa 07... és még naphosszat sorolhatnám😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

hát ilyen játékokkal nemcsodálom hogy nem teccik

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

mike0013
wow, király, köszi, hogy beírtad😊ebbõl a gow2, tdu, uefa, mohv érdekel😊

Az eladás oka: Nem tetzik,inkább gépezek mint ps-ezek. Adok hozzá három játékot: Harry Potter 4 (eredeti) ,Gyqrqk Ura 3 (eredeti) Gran Turismo 4 (eredeti), Fifa Street 2 (másolt), + hozzá 1 db dualshock joypad és még egy 8 mb-os Memorya Kártya.

Seth
hát ebbõl csak a gow2 ami érdekel

God of War® II március 13
Test Drive Unlimited március 20
UEFA Champions League 2006-2007 március 20
TMNT: Teenage Mutant Ninja Turtles március 20
Medal of Honor: Vanguard március 26
Hi,nem tudtok 1 olyan shopot bp en ahol chipelt,memóriakártyás ps2t lehet kapni

Hali, hogy lehet felrakni a momora a mentéseket??
Eggyáltalán lehet??,
Mert az a sajnálatos dolog, történt, hogy nyáron az építkezésen valaki ellopta, és majd 3 év munkája odaveszett...
És semmi kedven ujjracsinálni a TRD 2 -t, a mortal combatot, a TT-t...
Xal remélem lehet Pc rõl valahogy ártakni...

Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem. Valaki nem tudja, hogy lehet PS2-vel Fifa 07-et játszani online net kapcsolattal?
Megköszönném...
[email protected]
You're welcome lesz az szerintem... <#ejnye1>

Papesz

dinomano
Your welcome... <#idiota><#vigyor3><#hawaii>

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

ok köszi😊

dinomano
Én Turhot ajanlom, olcsón+jól dolgozik; keress rá vmelyik topicban; mindenkepp talalkozol a nevevel vmelyik PS2 chip-topicban

dinomano
kb.10körül van.. Kérdezd Turhot...

sziasztok, érdeklõdnék mennyiért megy mostanában a kichippelés kb?
most vettem egy gépet és szeretném megcsinálni mert van hozzá egy boot cd-m ami nagyon karcos és nem olvassa be mindig elsõre és így elég gáz...
köszi

dinomano
Jah, még nincs is kichippelve a PS-ed? Sztem chippeltesd ki, kevesbe macerás mint a Swap magic...

Swap Magic-et próbálj szerezni. Az egy boot cd/dvd.

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban

Meroval 4x sebessegen irj ...Nekem az vált be ...

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

dinomano
Olvas vissza a PS2 dvd iras hogyan? topicban..Millioszor leirtuk, mit hoygan... de a lényeg: Negyszeres seb-el irj; lehetöleg TDK-verba-Ridata lemezre; IMGBURNe-l vagy DVDdecrypterrel... mind2 progi ingyenes, netröl letölthetö, kezelese egyszerü

Sziasztok nalam kezdob nincs. PS2 jatekot szeretnek megirni. Segitseget kerek tolletek.Letoltottem netrol, van alcohol 120%-am, meg is irtam...csak nem mukodik. Koszonom elore is.

edios
Sziasztok!
Érdeklõdni szeretnék, hogy a PS2 szoftveres "cselezése" hogy áll jelenleg. Van-e valamilyen segédprogram, amivel FFX,X-2, valamint XII backup elindul a szûz gépen? Vagy mindenképp el kell vesztenie a szüzességét?😛

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Seth
35k ért bõven megéri ez a pakk, ha nem lenne, elgondolkoznék rajta 😄

Ven egy eladó Max Shooterem PS2-höz ha valakit érdekel(ps2 egér és billentyûzet csatlakoztató) ...
[email protected]

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

És még kihagytátok a Gran Turismo-t!<#vigyor>

Prince of Máté
FInal Fantasy-k sem az utolsók...GTA-k... SSX-ek...NFSek...Fifák.. stb

Sziasztok!
Nem hallottátok, lesz új WRC? Mikor?

Nem tudom milyen a dragonball, de a .HACK// sorozat rulez 😊 Fõleg ha láttad hozzá az animéket is.

AE
Seth
Shadow of the Colossus

mike0013
a SoTC az mi😊?
amúgy még van a Killzone, az is nagyon jó, meg még rengeteg játék na😄

dinomano
Még ott a God of War, a SoTC, BLACK, BURNOUT-ok... OKAMI... ezek majdnem elerik a DragonbóóólZIZI szinvonalat... Basszus, hogy te mekkra 1 láma vagy... :-D

öregharcsa
<#eljen><#eplus2>

http://pspfilez.extra.hu/

Ha neked a Dragonball játékok jelentik a képi megjelenítés csúcsát, merthogy a "többinek mind szar a grafikája", akkor sürgõsen keress fel egy szemészt.

Papesz

Tikal
vmi jo ninja játék? 😊 mondanátok egy kettot?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Mondjon valaki valami jó játékot ps2-re,mert eddig csak a Dragon Ballos játékok tetszettek,a többinek mind szar a grafikája,kezdem azt hinni feleslegesen van ps2-m.

Hello mindenkinek. Keresném a CARS (Verdák) címû játékot eredetiben, reális áron. [email protected]

Kamehame
CSÁ ALL
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem tudjátok Karcagon hol lehet chip-eltetni?

Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\

Prince of Máté
mivel a valóságban is brazília jobb, de ilyen hülye kérdést feltenni...<#wilting>

Na vajon miért? Tudsz Nekem segíteni, nem akarok más csapattal játszani!!
Prince of Máté
na vajon miért?

mike0013
legyél a spanyolokkal😉
na amúgy, ha jobban játszassz mint ellenfeled akkor értelemszerûen lefogod gyõzni

És van megoldás??, vagy legyek inkább más ,,tímmel,,?
mike0013
eh, talán mert télleg sokkal jobbak a valóságban is a brazilok?-.-
vagy mert minden emberük sztár és profi

Sziasztok. FIFA07 szalon bajnokságban játszunk ketten, Én Anglia az ellenfelem Brazília, és jobbak a Brazilok. Valaki megtudná mondani miért? Elõre is köszi.