PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

öregharcsa
lehet rossz verziód van belõle....sajan csak 1 mûködõ release van kint ami tényleg 100%-an müxik....a többi lefagy valahol a játékban....

http://pspfilez.extra.hu/

Ioles
Hát az biztos hogy én nem fogok warezolni. PS2-m nincsen, ezért nagyon sok PS2 exkluzív címmel nem játszottam, össz kb 10 játékkal játszottam PS2-n havernál, ami nem valami sok. Szal nem láttam még a Killzone-t, az FF sorozatot, a Crash PS2-re megjelent részeit, a GoW-ot, és úgy alapjában véve még több mint 2000 játékot 😊, de naggyából képben vok hogy melyek fognak jönni PS3-ra. Hát nemtom, lehet hogy PS3 lesz belõle.

torrente
Az MGS3: Subsistence-bõl az elsõ lemezzel végig lehet játszani a sztorit vagy kell hozzá a kettes lemez is? Ha jól tudom, a hármas lemezen csak videók vannak.

erre valaki?

testerlnx
Ja és persze dönts a játékok alapján, csak azért lesz nehéz dolgod, mert arányosítanod kéne a megjelent játékokat, hiszen a 360-as 16 hónapja míg a PS3 4 hónapja van kint, tehát a PS3 eddig megjelent címeit legalább 4-el kéne beszoroznod...

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

testerlnx
Hát ez jó kérdés 😊 A PS3-ra több exclusive cím lesz nagyobb nevekkel (valószínûleg), és sokkal stabilabbnak tûnik a HW, viszont a 360-ra már most igen nagy a kínálat, és sok húzós cím is van szerintem (Lost Planet, GOW, Viva Pinata, Dead Rising...), és az ára kjóval kedvezõbb (viszont majdnem biztos lesz belõle "vmikor" egy csendesebb, kevésbé fagyós változat). Ha warezolsz akkor meg PS3-ra még nincs megoldás míg 360-ra már rég bejáratott dolog a flash. Amit sokan hangoztatnak, hogy melyik HW tud többet, az tök mindegy szerintem, mert úgyis az a kérdés, hogy melyik játék jelenik meg melyik gépre, és hogyan írják meg...

Szóval:
PS3
+ a PS2 nagy címek folytatása "várható"
+ stabil HW (csendes, és kevésbé fagyós)
- a legdrágább konzol a piacon
- még kevés a cím, hiszen nem rég jelent meg

360
+ sok cím, köztük szerintem sok jó
+ olcsóbb
- a HW rosszabbul van tervezve (hangos, fagyós, 3 piros led)
~ lehet hogy jön nemsoká belõle új revízió (90nm->65nm)

Hát ennyi szerintem.

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

mike0013
na úgy már megfontolando dolog😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Ioles
van itthon még 1

mike0013
eh, pc eladása nagyon nem ajánlott:|

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

bordy
sikerült végre szerválnom gépet. 39004-es. és nem indul a God of war. létezik hogy rácsesztem mert állítólag valami alaplapi függõ és ez pont nem olyan? azt ne kérdezzétek milyen chip van benne mert fogalmama sincs és megmondani se tudták nekem.

Ioles
Sziasztok!
Szerintetek érdemes még most PS2-t venni? Unom már a PC-t, hiába van a játékoknak csili-vili grafja, unom. Tv-m nincs normális csak egy 50cm-es domború képcsöves 50hz-es TV. Ezen nemhiszem hogy élvezném a játékokat. Szal lehet hogy eladom a PC-met és veszek PS3-at(év vége felé lesz valszeg HDTV-nk), vagy veszek X360-at vagy veszek egy 100Hz-es 72cm körüli TV-t meg egy PS2-t. Szerintetek melyik lenne a legjobb megoldás?

sziasztok!
van egy ps2-m ami nincs kichippelve...namost van hozzá egy boot cd-m (ctionreplay2), ami viszi a másolt játékokat, csak kicsit karcos és nem mindig akarja beolvasni, meg a dvd-s játékokat nem játsza le csak ami cd-re van kiírva...
ha lehet továbbra sem szeretnlm kichippeltetni szval vmi használható megoldást szeretnék, boot dvd, boot cd? lécci segítsetek😊
köszönöm

mike0013
igen, bemész a boltba és veszel egyet vagy LETÖLTÖD INNEN

valaki tud ps2 emulátort??????????????????????????????
PLS

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

Prince of Máté
igen van még egy lemez aminek az a neve hogy: Network Data Disc vagy mi.
Lényege hogy ezzel tudod beállítani hogy tudj neten játszani!

Ezt kinek írtad?

22Barna22
1 TOPICBA ELÉG! NE MÁSOLD BE MINDENHOVÁ! HA MEGLÁTOM MÉG VALAHOL AKKOR MEGYEK A MODIKHOZ! bocs de ne itt próbálkozz... én is csinálom de nem itt SG-n mert nem errõl szól... csinálj neki topicot!!!

22Barna22
miért? van a demo discen kívül más is? 😮 nekem is csak az jött meg

Régebben a Vaterán hírdettek 😞 Ott asszem 6e ftert ment el!

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

bordy
nem tudja valaki hogy hol lehet network adapterhez jutni? ha 1általán árulnak még ilyet itthon.

Meg egy kormányom is 😉

Ja és van egy 8megas eredeti memóriakártyám is ...
[email protected]

Még él a hírdetés ...

Helloka PS Guruk!
Kérdés: Van olyan hogy Titán SX chip?
Mi róla a vélemény?
És 15000 Ft megér-e beszereléssel és 1 hónap garival?
Akkor felejtjük, köszi!
Banyapapa
probáltam ilyet,elcsuszott a kép,vagy lelassult a game (zenén hallani)

Prince of Máté
www.konzone.hu rgb kábelért...

jaszy
Nemkell vadászni a kábelre! Minden normális konzolboltban van 1500Ft körül.

Nemazé... 😊 Hanem, mert a rokonomnak, akinek van ps2-je (csippes) nem tudja a tv-je az ntsc-t. Ha a progi segít, nem kéne rgb kábelt vadászni, hanem PAL-osan irnám ki neki a cd-t. Egy klikk és kész (ha kész 😊 ).
Minek?

Ha játékot töltesz le, akkor valószínûleg chip van a gépedben. Annak meg aztán teljesen mindegy, hogy PAL, vagy NTSC.

Papesz

Hali PS2 guruk!

Errõl a progiról mit tudtok: PS2 VIDEO MODE FIXER www.geocities.com/jayteemaster2003

Egy torrent fórumban olvastam, hogy ha USA ntsc-s játékot tölt le az ember, akkor ez a progi még az iso-ban egy klikk-re PAL-t csinál belõle.
Hmm?
Haveromnak is 2hét alatt megjött én lassan egy hónapja várok mondjuk demo lemez az jött....
De ha már írok akkor itt is megkérdem újra hogy nem tudtok e véletlenül magyar Fifa07-hez DISC ID-t.
Tukko tudom, hogy írtál nekem ezzel kapcsolatban de nem találtam...
Prince of Máté
lehet még újraregisztrálni?

Prince of Máté
hát nekem nem jött meg...

22Barna22
nekem 2 hét alatt kijött LÉGIPOSTÁVAL

22Barna22
azt értem... de abban benne van az eredeti játék is? vagy CSAK egy az eredetihez kapcsolódó amiben nem tudom pl azt csinálni amit az eredetiben... ÉRTED?

Seth
hány hónap múlva?? 😄

PSN ID.: Beegabor

En regisztraltam en kaptam toluk egy demo cd-t es postaval kuldtek.

hy all!
Lenne egy kérdésem: érdemes regisztrálni a PS2-t? Látom hogy lehet vele kapni vmilyen Welcome Packet, de ezt postán elküldik vagy mi?

http://ps2info.uw.hu/

Hello!
Most készülök kichippeltetni a gépem és érdekelne milyen chippet érdemes belerakatni!
Volt egy jó kis oldal ahol részletezve voltak a chippek de már nem találom!valaki segítsen!
Hello Mindenki!

Fifa07 magyar verziójához vadászok DISC ID-t hogy menjen a neten..
Tud valaki segíteni???
öregharcsa
berakod oszt megy....ennyi

http://pspfilez.extra.hu/

22Barna22
Hi! A kérdés:

Hogy mûködnek a kiegészítõk konzolokon? eddig azt hittem nem létezik ilyen, de a múltkor láttam egy Sims2 házikedvenceket a Media marktban...szal ennek a példájára építve:
-a konzolos kiegészítõk újabb egyedülálló játékok? nem épülnek bele az eredeti játékba? pl amentéseket felhasználva vagy valami... VALAKI TUD ERRõL VALAMIT? nem kell h simsrõl szóljon mert nem kell a sims kieg 😄

Prince of Máté
én is az vagyok, de ez lesz az elsõ és utolsó eredeti gémem<#alien2>

Valaki?
Help?

mike0013
nem frissítettem😄

mike0013
eh, 100-as hogy letölti😄

Seth
warezhuszár vagyok, bocsi.... ^^

PSN ID.: Beegabor

Prince of Máté
te amerikából rendeled?
hogyan?
leírnád nekem részletesen??