PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://pspfilez.extra.hu/
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Szóval:
PS3
+ a PS2 nagy címek folytatása "várható"
+ stabil HW (csendes, és kevésbé fagyós)
- a legdrágább konzol a piacon
- még kevés a cím, hiszen nem rég jelent meg
360
+ sok cím, köztük szerintem sok jó
+ olcsóbb
- a HW rosszabbul van tervezve (hangos, fagyós, 3 piros led)
~ lehet hogy jön nemsoká belõle új revízió (90nm->65nm)
Hát ennyi szerintem.
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Szerintetek érdemes még most PS2-t venni? Unom már a PC-t, hiába van a játékoknak csili-vili grafja, unom. Tv-m nincs normális csak egy 50cm-es domború képcsöves 50hz-es TV. Ezen nemhiszem hogy élvezném a játékokat. Szal lehet hogy eladom a PC-met és veszek PS3-at(év vége felé lesz valszeg HDTV-nk), vagy veszek X360-at vagy veszek egy 100Hz-es 72cm körüli TV-t meg egy PS2-t. Szerintetek melyik lenne a legjobb megoldás?
van egy ps2-m ami nincs kichippelve...namost van hozzá egy boot cd-m (ctionreplay2), ami viszi a másolt játékokat, csak kicsit karcos és nem mindig akarja beolvasni, meg a dvd-s játékokat nem játsza le csak ami cd-re van kiírva...
ha lehet továbbra sem szeretnlm kichippeltetni szval vmi használható megoldást szeretnék, boot dvd, boot cd? lécci segítsetek😊
köszönöm
PLS
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
Lényege hogy ezzel tudod beállítani hogy tudj neten játszani!
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
[email protected]
Kérdés: Van olyan hogy Titán SX chip?
Mi róla a vélemény?
És 15000 Ft megér-e beszereléssel és 1 hónap garival?
Ha játékot töltesz le, akkor valószínûleg chip van a gépedben. Annak meg aztán teljesen mindegy, hogy PAL, vagy NTSC.
Papesz
Errõl a progiról mit tudtok: PS2 VIDEO MODE FIXER www.geocities.com/jayteemaster2003
Egy torrent fórumban olvastam, hogy ha USA ntsc-s játékot tölt le az ember, akkor ez a progi még az iso-ban egy klikk-re PAL-t csinál belõle.
Hmm?
De ha már írok akkor itt is megkérdem újra hogy nem tudtok e véletlenül magyar Fifa07-hez DISC ID-t.
Tukko tudom, hogy írtál nekem ezzel kapcsolatban de nem találtam...
Lenne egy kérdésem: érdemes regisztrálni a PS2-t? Látom hogy lehet vele kapni vmilyen Welcome Packet, de ezt postán elküldik vagy mi?
Most készülök kichippeltetni a gépem és érdekelne milyen chippet érdemes belerakatni!
Volt egy jó kis oldal ahol részletezve voltak a chippek de már nem találom!valaki segítsen!
Fifa07 magyar verziójához vadászok DISC ID-t hogy menjen a neten..
Tud valaki segíteni???
Hogy mûködnek a kiegészítõk konzolokon? eddig azt hittem nem létezik ilyen, de a múltkor láttam egy Sims2 házikedvenceket a Media marktban...szal ennek a példájára építve:
-a konzolos kiegészítõk újabb egyedülálló játékok? nem épülnek bele az eredeti játékba? pl amentéseket felhasználva vagy valami... VALAKI TUD ERRõL VALAMIT? nem kell h simsrõl szóljon mert nem kell a sims kieg 😄
Help?