PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

öregharcsa
igen, kb ennyit kell csinálnod...mérete függ a játéktól...800mb->4,3GB->8GB(DVD9)

http://pspfilez.extra.hu/

22Barna22
nah emberek légyszi erre válaszoljatok:

ha veszek egy Swapmagicet, és letöltök egy PS2-es gammát akkor mit kell onnantól csinálnom?az egy iso fájl lesz? és azt kiírom DVD-re azt szevasz? jah és a letöltött fájlnak mekkora a mérete? csak mert át kell cuccolnom másik gépre mielõtt kiírom... ezen nincs DVD író 😞

22Barna22
kame... bocsánatot kérek 😄

másolt játékok is mennek mert van boot cd-m (action replay 2), csak nagyon karcos és nem mindig olvassa be, másik hogy csak a cd-re írt játékokat viszi, dvd-ket nem 😞
ezért is akarom majd kichippelni

Értem 😊
22Barna22
persze lehet h neked van igazad 😄😄😄

22Barna22
ehh... szerintem nem másoltra gondolt... nekem is eszembe jutott, de szerintem a jó, eredeti játékokra gondolt... érted? 😄 ami igazán jó 😉

Figy ha nincs chipeve akkor, hogy megy a másolt játék. Csak nem adott hozzá swap magicet is?
mûködik rendesen kifogástalanul 😊
mindent beolvas nincs semmi gond vele😊

22Barna22
Õszintén?

Ha mûxik akkor gecijól jártál 😄

Ha meg nem... eladod alkatrésznek és max egy játékot kihagysz valami konzolra... 😄

De mûködni fog 😊

Sir Quno Jedi
Ha mûxik és fog is mûxeni, akkor igen, bõven.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ja és 8megás memkártya csak elfelejtettem... :S, plusz rgb kábel szval minden ami kell 😊

vessetek meg hogy ilyet kérdezek, de 13ezer HUF az jó ér egy ps2-ért, amihez van két joy (egyik leharcolt de mûködik csak hiányzik belõle egy csavar), nincs kichippelve, gép karcmentes és szuperül mûködik + kb 40-50 játék amik között van pár eredeti pl gran turismo 4, gta3, gyûrûk ura 3, getaway, medal of honor, prince of persia...
nagyjából ennyi 😊
13ezerért vettem sztem jól jártam😊 igazam van?

Ioles
Valaki tudna segíteni?

Ioles
Akkor valszeg egy nagyobb tv-n RGB kábellal jobb lenne. Ja és még annyit akartam hogy ugye az eredeti játékok DVD borítóján hátul általában szoktak lenni ingame képek a játékból és ott tû éles a kép, a játékban amikor TV-n látom akkor meg kicsit homályosabb. Ez mitõl van?

Igen, akkor már csak elolvasom megint legfeljebb... De én szeretek elõre tájékozódni, hogy mik a lehetõségeim, korlátaim. Ez csak nem baj, gondolom. Annyira hülye megnem lennék, hogyha vmit megkérdeztem már, akkor megint megkérdezzem. De mivel ígyse-úgyse lesz PS2-m, így úgy gondolom, felesleges ezen vitatkozni, legalább ennyivel is okosabb lettem.

\"Don\'t worry, I bring someone back. I promise.\" - Dr. Lawrence Gordon @ Saw

Lizardman
már bocs, ha ezt mondom, de ugy kéne ahogy mondod, hogy mikor már megvan, akkor segítséget kérni, mert akkor már ugyse fog elszaladni a ps! viszont igy elöre kérdezgetni elég nagy felelötlenség, mikor megjön a gép, örömödben ugyis mindent el fogsz felejteni, és megint utána kell nézned...

Most arról nem tehetek, hogy mégse adják el nekem... Mellesleg nem is egyszer megköszöntem, de ha baj hogy segítettél, akkor legközelebb ne segíts, ilyen egyszerû... Vagy majd elõtte közlöm hogy van-e már PS-em, vagy nincs..

Itt vannak. A legjobb ilyen oldal a neten.

Papesz

sdg
Tudnátok ajánlani olyan oldalt ahol találok dvd méretû PS2 játék borítókat? Googlen nem nagyon van , vagy csak kicsibe. Köszi

torrente
Le mertem volna fogadni. Mindig ez a vége a több napos kérdezz-felelek játéknak.

Nekem meg mégse lesz PS2-m sajna... 😞 Azért köszi a segítséget!

Prince of Máté
képminõség

tudom közbe már én is rájöttem a külföldi fórumokat olvasva....
de azért jó hogy felrakják így a netre, mert ha van egy régebbi eredeti swap magic-ed, az már az újabb játékokat általában nem viszi...
namost az új swap magicet letöltöd, kiírod...berakod a régi eredeti verzióját, azzal beswappolod az új másolt swap megic-et, amivel meg már letudod játszani az új játékokat is...
de ha ennyit kell vele szarakodni akkor már inkább kichippeltetem...:S

Lizardman
hát ez mekkora lol! de nem is te vagy a butus, hanem aki egyártalán feltette a netre a swapmagic-et! Azt kéne lelöni! Ugyanis annak épp az a lényege, hogy eredetiben kell, hogx meglegyen! Mivelhogy a ps2-öd nem olvassa az irott lemezeket, ez egy irott progryamnál sincs másképp! Ezért kell eredeti swapmagic!

swap magic-el kapcsolatban kérdeznék...
letöltöttem a 3.6-os verziót, kiírtam lemezre, és be is olvassa csak fekete a kép és onnantól nem változik semmi.
mi lehet a gond? a lemezt alcohollal írtam play station 2 módban 4-szeresen.
én rontottam volna el vmit?

Ioles
Mármint a játékélmény a szar, vagy a kép minõsége?

Mármint kinek a tévéjén?

Prince of Máté
énis 100ra ugyanilyen TV-m tolom, és sztem rohadtul szar,de 72 cm-s tévén biztos hogy jobb.

Végülis mindegy, mert a chippeltetettet veszem meg, szal feleslegesen jártattam a számat, vagyis jelen esetben koptattam a billentyûzetet 😄 Azért köszi a segítséget! 😊

22Barna22
😉

Most akkor mit csináljak...? Nehari, de kajak noob vagyok hozzá..

Tekken5
Ezt jól megmondtad! 😄

22Barna22
Van benne valami 😄

Loles: érdemes? nem...

KÖTELEZÕ!

olcsó, szórakoztató, játszható a haverokkal, sok jó játék, kiforrt warez (a büdös életben nem warezoltam! PC-n sem...)

ENNYI! 😄

Vegyél PS2-t!

torrente
Ha azt válaszoljuk, hogy nem érdemes, akkor nem fogsz venni?

22Barna22
megrendeled a swapmagicet, megérkezik, fizetsz a postásnak, kiírsz 20.000.000 játékot DVD-re, berakod a swapmagicet, beraksz egy játékot. Végigtolod a játékot, megunod, berakod a swapmagicet, berakod a 2. játékot és így 20.000.000 játékig.

torrente
Valamilyen mûamyag pöcköket bele kell illeszteni a gép megfelelõ helyeibe. Aztán a többit már írtam pár hsz-szel lejjebb.

Ioles
Aha értem, és szted érdemes még most PS2-t venni?

Én majd egy 63 cm-es Thomson CRT TV-n fogom tolni, ha lesz mivel egyátalán.. És ez a Swapmagic hogy mûködik? Bocsi, de teljesen új vagyok ezen a téren...

öregharcsa
sokkal....élesebbek,színesebbek...én sima LG 72cm 50hz tvn nyomtam régen(elõtte 37cm..asszem) és nagyon jó szerintem....
aztán vettem egy hdredys samsung lcd-t...azon is megnéztem, és visszaraktam a crt tv-re....ott sokkal szebb....viszont ps3-xbox360 azon néz ki jobban!!!

http://pspfilez.extra.hu/

Ioles
Az RGB kábeltól mennyire lesz jobb a kép?

Tekken5
Vegyél PS2-t játszani megéri minden színes tv-n. 😊

Ioles
Én most mindenképpen konzolt szeretnék venni, mert unom a PC-t, csak nemtudom hogy mit. PS2 azért fordult meg a fejemben, mert rengeteg játék van rá, olcsó a gép is és a játékok is rá, de viszont a TV-m nem vmi jó, ezért kérdeztem meg hogy milyenen játszotok. Mert szvsz egy 72cm-es 100Hz-esen már nagyon jó lehet játszani, én nekem mege gy 51cm-es 50hz-es domború képcsöves van 😞

Tekken5
Nem túl jón 😄

Prince of Máté
igen, SwapMagic a neve.

Ioles
Sziasztok!
Ti milyen TV-n játszotok?

Az a boot lemezes trükk? Mert arról hallottam már, bár a lényegét nem tudom...

torrente
Jaja, van olyan megoldás, hogy nem chippelt gépeken is indíthatóak másolt játékok, de kb. annyiba kerül, mint egy chippelés, igaz megmarad a garancia. A nevére most nem emlékszem, de majd valaki biztos megmondja. Elõször be kell helyezni egy lemezt, aztán ki kell venni, majd azután lehet a máoltat behelyezni.

Lenne egy ps2 rgb kábelem eladó! 1000ft ... [email protected]

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

Sziasztok!
Én is hasonló gondokkal küzdök mint Hercules, öcsémmel szeretnénk egy PS2-t, PS3-ra sajnos nincs keret, meg amúgy sincs megfelelõ tévénk hozzá stb.. Na most azt szeretném kérdezni, hogy egy nem chipeltetett gépen lehet akármilyen módon játszani egy házilag írott játékkal? Hogyha igen, akkor hogyan? Igazából egy barátom már chippeltetett gépét vennénk meg, alig használt meg ilyesmi, de ha összejön annyi pénz, én inkább eredetit szeretnék, mármint újat. Tehát lehetséges ez valahogy? Vagy szerintetek melyiket érné meg jobban mevenni?
Elõre is köszi a válaszokat!