PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://pspfilez.extra.hu/
ha veszek egy Swapmagicet, és letöltök egy PS2-es gammát akkor mit kell onnantól csinálnom?az egy iso fájl lesz? és azt kiírom DVD-re azt szevasz? jah és a letöltött fájlnak mekkora a mérete? csak mert át kell cuccolnom másik gépre mielõtt kiírom... ezen nincs DVD író 😞
ezért is akarom majd kichippelni
mindent beolvas nincs semmi gond vele😊
Ha mûxik akkor gecijól jártál 😄
Ha meg nem... eladod alkatrésznek és max egy játékot kihagysz valami konzolra... 😄
De mûködni fog 😊
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
nagyjából ennyi 😊
13ezerért vettem sztem jól jártam😊 igazam van?
\"Don\'t worry, I bring someone back. I promise.\" - Dr. Lawrence Gordon @ Saw
Papesz
de azért jó hogy felrakják így a netre, mert ha van egy régebbi eredeti swap magic-ed, az már az újabb játékokat általában nem viszi...
namost az új swap magicet letöltöd, kiírod...berakod a régi eredeti verzióját, azzal beswappolod az új másolt swap megic-et, amivel meg már letudod játszani az új játékokat is...
de ha ennyit kell vele szarakodni akkor már inkább kichippeltetem...:S
letöltöttem a 3.6-os verziót, kiírtam lemezre, és be is olvassa csak fekete a kép és onnantól nem változik semmi.
mi lehet a gond? a lemezt alcohollal írtam play station 2 módban 4-szeresen.
én rontottam volna el vmit?
Loles: érdemes? nem...
KÖTELEZÕ!
olcsó, szórakoztató, játszható a haverokkal, sok jó játék, kiforrt warez (a büdös életben nem warezoltam! PC-n sem...)
ENNYI! 😄
Vegyél PS2-t!
aztán vettem egy hdredys samsung lcd-t...azon is megnéztem, és visszaraktam a crt tv-re....ott sokkal szebb....viszont ps3-xbox360 azon néz ki jobban!!!
http://pspfilez.extra.hu/
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
Én is hasonló gondokkal küzdök mint Hercules, öcsémmel szeretnénk egy PS2-t, PS3-ra sajnos nincs keret, meg amúgy sincs megfelelõ tévénk hozzá stb.. Na most azt szeretném kérdezni, hogy egy nem chipeltetett gépen lehet akármilyen módon játszani egy házilag írott játékkal? Hogyha igen, akkor hogyan? Igazából egy barátom már chippeltetett gépét vennénk meg, alig használt meg ilyesmi, de ha összejön annyi pénz, én inkább eredetit szeretnék, mármint újat. Tehát lehetséges ez valahogy? Vagy szerintetek melyiket érné meg jobban mevenni?
Elõre is köszi a válaszokat!