PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kontrollerem bal analóg karja nem ritkán kissé beakad ÉK-i irányban. Ha szétcsavarozom, szétszedem, akkor lehet valami tisztítást, mozgatást végezni, hogy megjavuljon vagy ennek már lõttek?
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani, hogy PS2 Network adapterhez hozzá lehet jutni valahol???
Üdv.
Valaki meg tudná mondani, hogy PS2 Network adapterhez hozzá lehet jutni valahol???
Üdv.
ok énis erre gondoltam, de mind1 nem rendelem már meg mert chippelt Ps2vel lehetetlen nekem az online...kurvára hülye voltam h chippeltettem...
Gondolom a csillagozottakat kell mindenképpen kitölteni, azok sorban:
First name - keresztnév
Last Name - vezetéknév
Address 1 - cím
Town/City - város
Postcode - irányítószám
Country - ország
First name - keresztnév
Last Name - vezetéknév
Address 1 - cím
Town/City - város
Postcode - irányítószám
Country - ország
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Én is most fogok majd PS2-t venni, és én is veszek egy jobb TV-t hozzá, mert ez az 51cm-es 50Hz-es nem az igazi. Most kinéztem magamnak egy Panasonic 72cm-es 100Hz-es QuintrixF képcsöves TV-t. Ezen azért már jól mtat majd egy RGB kábellal 😊, meg amúgy is kell egy normális TV tévézésre meg DVD-zésre
aha,akkor ne is próbáljam meg a monitort?Lehet jobban járok ha veszek mégegy tv-t.
kell venned egy VGA kábelet 10K-ért és akkor kaphatsz egy kibaszottul homályos képet, ezért a TV-n jobb játszani mert ott
" keni a pixeleket "
köszönöm szépen az eddigi tanácsokat.Most már talán látok némi reményt...........
hali próbálok megint regisztrálni a Ps2registration.com-on, (fél ével ezelõtt is reggeltem csak nem jött meg...)csak az a baj hogy pontosan nem tudom mit kell írni az adatokhoz.
Ezek az adatok vannak:
Title
First name*
Last Name*
Address 1*
Address 2
Town/City*
County
Postcode*
Country*
Melyikhez mit kell írni?
PLS help
Ezek az adatok vannak:
Title
First name*
Last Name*
Address 1*
Address 2
Town/City*
County
Postcode*
Country*
Melyikhez mit kell írni?
PLS help
hát asszem ezt is meg lehet oldani úgy hogy VGA-vá átalakítod a cuccost és ott van 😄 de nem 100% h PS2-vel lehet ilyet... majd valami vérprof megmondja
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy miként tudnám összekötni a ps2-t egy monitorral.
Valami átalakító,vagy ilyesmi?
Válaszokat elõre is köszönöm.
Az lenne a kérdésem,hogy miként tudnám összekötni a ps2-t egy monitorral.
Valami átalakító,vagy ilyesmi?
Válaszokat elõre is köszönöm.
Bocsi most jó:Progressive scan
Ez elég érdekes!
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_progressive_scan_PS2_games
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_progressive_scan_PS2_games
THX
Hello minkenki. Egy kérdés, PS2-höz nagyon nulla vagyok, némelyik játék leírásban látok olyat, hogy R3 gombot megnyomni. A gyári kontrolleren csak R1 és R2 gombot találtam. Hol az R3?
nem , nem fog....5 éve van meg nekem az elsõ ...a második 3 éves...szóval a válasz nem...ha tönkremegy az nem a chip hibája...
üdv
üdv
http://pspfilez.extra.hu/
Aha, értem. Kösz a helpet! Ja még1 kérdés, ha csippeltetem a PS2-t akkor nem fog tönkre menni?-mert ezt hallottam
madarasteszkó
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
jah értem kösz az info-t
hy!
Nem tudja valaki hogy kiadták e már a Heavenly Sword-öt ps2-re.
Nem tudja valaki hogy kiadták e már a Heavenly Sword-öt ps2-re.
Egy csipeltetett PSTwo-m van és a DVD filmeket úgy széthúzza (mármint nem széthúzza, hanem nem nyomja össze) az 51 cm-es TV-ment, mintha 9:16-os képcsövem lenne. Lehet ezzel (inkáb ez ellen) valamit csinálni? A csip hibája lehet, vagy az RGB kábelé, vagy valami más?
AE
AE
Köszi szépen,azt hittem valami másfajta chip kellett volna bele!<#worship>#worship>
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Szia!RGB kábel a megoldás ,konzolos boltokban vagy médijába keresd nem nagy összeg!!<#wink>#wink>
Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)
Sziasztok!
Elõrebocsátanám: nem értek a ps2-höz! Az egyik kollégám vásárolt egy ilyen konzolt,én pedig "szereztem" neki pár játékot,de némelyiket fekete -fehéren játsza le! Gondolom valami ntsc-s probléma,erre van valami megoldás? "Tudom pal-os játékkokal játszon" ezen kívül?
Elõrebocsátanám: nem értek a ps2-höz! Az egyik kollégám vásárolt egy ilyen konzolt,én pedig "szereztem" neki pár játékot,de némelyiket fekete -fehéren játsza le! Gondolom valami ntsc-s probléma,erre van valami megoldás? "Tudom pal-os játékkokal játszon" ezen kívül?
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
hi... szal ha egy kábel sem tarta már, és egy csavar sem akkor nézz be alá... ott van 4 db hosszú fém, ami tartja...
lehet h kábelnek nézed 😄 tökmindegy... nyugodtan húzd fel, de óvatosan! el ne repedjen az alaplap
lehet h kábelnek nézed 😄 tökmindegy... nyugodtan húzd fel, de óvatosan! el ne repedjen az alaplap
ugyanez a gondom nekem is😞
de figyeld meg hogy a filmeknél meg tök jó minden, és nincs elcsúszva...
kábelekkel babráltam sokat, cserélgettem mindenfélét de sehogy sem jó😞
aki tud megoldást én is szeretettel és köszönettel várom mert nagyon idegesítõ és élményromboló így játszani 😞
de figyeld meg hogy a filmeknél meg tök jó minden, és nincs elcsúszva...
kábelekkel babráltam sokat, cserélgettem mindenfélét de sehogy sem jó😞
aki tud megoldást én is szeretettel és köszönettel várom mert nagyon idegesítõ és élményromboló így játszani 😞
Sima kis 51 centis CRT tv-m van, és az a baj vele hogy a játékoknál a képel van csúszva balra!
Ezt hol lehet beállítani?
Kössz!
Ezt hol lehet beállítani?
Kössz!
huha,mintha 10 percenként kénne lemezt cserélni benne..
Amugy okés ez a swap m,csak valahogy a EA féle focijátékokat nem komázza (se slim,se nagy gépeken).
Amugy okés ez a swap m,csak valahogy a EA féle focijátékokat nem komázza (se slim,se nagy gépeken).
Hello!
Meg tudná nekem mondani valaki, hogy SLIM PS2-ben az alaplapot takaró fém lemezt, amire a venti is csavarozva van, azt hogyan lehet leszedni? kicsavartam amit ki lehetett, de egy helyen mintha még tartotta volna valami, csak nemtom mi, szóval mi a trükkje?
elõre is köszi.
Meg tudná nekem mondani valaki, hogy SLIM PS2-ben az alaplapot takaró fém lemezt, amire a venti is csavarozva van, azt hogyan lehet leszedni? kicsavartam amit ki lehetett, de egy helyen mintha még tartotta volna valami, csak nemtom mi, szóval mi a trükkje?
elõre is köszi.
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
Sziasztok!
az lenne a kérdésem hogyan lehet (ha egyáltalán lehet?)2db ps2-õt ugy összekötni hogy hálozatban tudjunk egymásal játszani.
esetleg milyen kábel vagy progi kell hozzá.
az lenne a kérdésem hogyan lehet (ha egyáltalán lehet?)2db ps2-õt ugy összekötni hogy hálozatban tudjunk egymásal játszani.
esetleg milyen kábel vagy progi kell hozzá.
ezt mindenhová beírod??? remélem kapsz 1-2 jelzést a neved mögé!!!<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
http://pspfilez.extra.hu/
Szevasztok ps2-õsök. Menjetek föl a www.halo3.mlap.hu -ra
reggeljétek magatokata fórumunkba és ott is ha nyittok 1 új témát megvitathatnátok a ps2-õs dolgaitokat!! Esetleg ha védeni akarjátok konzolotokat akkor van 1 olyan téma PS2 Vs. Xbox!! Na csáó!!
reggeljétek magatokata fórumunkba és ott is ha nyittok 1 új témát megvitathatnátok a ps2-õs dolgaitokat!! Esetleg ha védeni akarjátok konzolotokat akkor van 1 olyan téma PS2 Vs. Xbox!! Na csáó!!
Arra figylej, hogy normális minõségû minuszos lemezre írd ki, mert elég érzékeny az olvasófeje a ps2-nek. Én Verbatim lemezeket használok és nincs velük gond.
Az íráshoz még annyit, hogy ne max sebességgel írd ki, hanem fele sebességgel (én a 8x-es lemezeket 4x-esen írom). Használd az imgburn nevû progit (ingyenes, használd a google-t 😊) nem kell semmit állítgatnod csak az írási sebességet leveni 4x-re, berakod az üres lemezt, megnyitod az imgburn-ben az iso file-t és rákattintasz az indító gombra 😊
Az íráshoz még annyit, hogy ne max sebességgel írd ki, hanem fele sebességgel (én a 8x-es lemezeket 4x-esen írom). Használd az imgburn nevû progit (ingyenes, használd a google-t 😊) nem kell semmit állítgatnod csak az írási sebességet leveni 4x-re, berakod az üres lemezt, megnyitod az imgburn-ben az iso file-t és rákattintasz az indító gombra 😊