PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaah bocs most látom, lesz csomag küldés 😊 bocs

Sok sikert a hamarosan nyíló üzletedhez!!
Csomagküldést vállalsz majd?

jaszy
Mint egy antennás TV adás égy egy DVD film nézése lejátszórol. Megéri azt a kis befektetést.

Ioles
Nekem ha minden jól megy vasárnap jön meg a PS2, és remélem nem fogok csalódni benne 😊, mármint játékok terén. Meguntam a PC-s gémeket és kell egy kis változatosság 😊. Ja és RGB kábeltõl való képjavulást azt mihez tudnám hasonlítani?- mert én még nem láttam élõben

DarkSector
Meg Yojimbo támadásaira is van valami számítás, meg egy táblázat, de nem tuom, hogy hogy kell alkalmazni........
valami -2, +3 meg -4 meg ilyenek....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
A zanmato-ra ha elõidézem Yojimbo-t, akkor 1 lehetõségem van, mert utána kivégez....
A zanmato-n kívül semmi más nem hatásos ellene, a többi támadás vagy kevesset sebez, vagy el sem találja.....
Én láttam egy videó-t amiben a szereplõk elég gyorsan jöttek egymás után és skill opciban van egy quick hit parancs, amivel a videóban az emberkék 99999-et szedtek le egy sima ütéssel!!!!!!!!!!!!!
Csak nemtuom, hogy ezt hogy lehetséges?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sir Quno Jedi
Próbálta, de 3milkóér senem vágta le nekije.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Seth
Yojimbot próbáltad ellene? Én bahamut meg nem tom melyik(asszem ixion ,amelyik az elsõ falu elé költözött) dark aeon ellen használtam, 5-bõl 1x bejött az instant halálos támadása,a zanmato, agyõ. Többi ellen nem próbáltam,mert azok nem voltak útban 😄

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Jah de Dark Yojimbo van már csak vissza, aszt nemtuom hogy megéri-e szenvedni??????????
Így is 214h-t játszottam vele....és már lassan egy éve, hogy nem vettem elõ a lemezt, azt most is csak, hogy lealázzam valahogy...
De már rájöttem a kódok használatára!!!!!!!!!!!
<#vigyor1>

dinomano
Nem cheatelünk, fúúúj! :-P

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

DarkSector
Gyors válasz kéne, hogy ar max-al hogy használjam a kódokat....
(M)
0E3C7DF2 1853E59E
EE842FEE BCD67D0A

Full hp
Tidus
CEAD1436 BCA9C292

ezt a final x-hez akarom megpróbálni....
Valaki használt már ilyet, mert úgy kéne beírnom a kódot, de a lemezen
4-4-5 -es rublika jön be és alatta megint így, holott 12 szám van összessen??????

DarkSector
Jah most úgy is megy...

jaszy
Ha chippelt akkor igen. Ha nem akkor nem.

DarkSector Lehet,de fektetve is jólkellene mennie 😊

jaszy
ÁÁÁ ez nemigaz.

DarkSector
Kösz.....megvan........

Iszonyat durvaság!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Letöltöttem GT4 mentést 723 autóval<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

DarkSector
100 köszönet, mert én is erre gondoltam.....
"ps2 save builder"-t honnan tudnék leszedni, mert nekem csak "uLaunchELF" és "Action Replay Max" van....
Mindkettõ sirály , de AR Max-al állítólag lehet "Max Memory" funkciót használni, de nem lát a Pendrive-n semmi fájl-t....
Vagy rosszul csinálok valamit....

DarkSector
Nekem állítva jobban mûkszik...

Lehet hülyeséget kérdezek de a PAL-os PS2 viszi az NTSC lemezeket???
jó nehezet kérdeztél
amit láttam: a Prince sorozat, meg a GOW (ez tuttira NTSC volt, de azt majd nézd meg, ha csippes a géped: iszanyat képe van progresszívben!)

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Sziasztok!

Nem tud valaki mondani olyan PAL-os játékot ami támogatja a progressive scant???

Üdv.
adam first
Na ezt nem is tudtam,köszi.

adam first
Aha szóval akkor a talp nem szükséges, ha a gépemet úgy is feltudom állítani hogy ne döljön el.Mert nekem biztos helyen van a gép,akkor megnézem talp nélkül,felállítva hogy bírja a kiképzést.Köszi a segítséget.😊)

Prince of Máté
azt mondják hogy állítva jobb a hûtése

jaszy
Lehet ígyis-úgyis használni. Lehet kapni Vertical Stand et is am talpként szolgál (1db). Csak azért hogy ne döljön el könnyen.

adam first
Emberek egy igazán egyszerû kérdésem lenne: Az a helyzet hogy nekem úgye régi fajta gépem van SCPH-30004 és azt láttam egyes újságokban hogy ezt a gépet fel is lehet állítani(magyarul úgy is lehet tartani a gépet és úgyis faxán olvassa a játékokat). Na már most(én vagyok a tudatlan)alapba így kéne használnom a gépet hogy fel van állítva(de ahhoz ha jól tudom kéne 2db tartótalp)vagy simán fektetve is lehet használni a gépet. Tehát magyarul tök mindegy hogy tartom?? És talpak nélkül nem tanácsos felállítani a gépet?? Please segítsetek. Melyik a biztonságosabb vagy lényegtelen.

Al Age
A cbs ha jól tudom codebreaker mentés, a max meg maxdrive. Ergo vagy valamelyik progit kell beszerezned, vagy egy ps2 save builder progit, amivel kvázi ki tudod csomagolni a mentést abba a formába, amelyikben a memóriakártyán is megjelenik és azt már csak át kell másolnod akár ftp-vel, akár uLaunchELF-el pl pendrive-ról, vagy ahogy gondolod.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

DarkSector
Csõtök...

Van egy érdekes kérdésem, ami nem tuom, hogy kinek mit mond, de hogy lehet használni a *.cbs és *.max és a többi kiterjesztésû mentéseket?????????

jaszy
Nemigazán.

torrente
Sajnos sehogy sem akar elindulni. Ha majd még lesz egy ps1-es játékom, majd azzal is kipróbálom. Nincs itthon üres cd-m.
DVD-re nem lehet több kisebb méretû játékot kiírni, úgy mint xbox-nál?

jaszy
bekapcsolás után nyomd 2-3 Mp ig a resetet.

Csabesz6
szerintem is ez lehet a gond. a dvd filmeket pl nekem ugy jacca le hogy hosszabideig nyomom a bekapcs gombot(és a ps1es jatekokatis igy jacca le)

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

öregharcsa
a chip-tõl függ.....hosszú reset gomb nyomása(a bejövõ kék képernyõig),dupla reset gomb nyomása(egymás után gyorsan-aránylag), vagy berakod a lemezt ,gép kikapcsol és csak ezután indít a reset egyszeri megnyomásával...
ezek a régi chipek-nél fordultak elõ (messiah...)

http://pspfilez.extra.hu/

torrente
Milyen indítási módok vannak?

öregharcsa
van olyan chip ami nem támogatja a backup ps1 játékok indítását...sajna..
viszont lehet szarul van kiírva...vagy rossz indítási módot nyomtál neki....(mármint a ps2-n)

torrente
Használtan vettem a gépet és fogalmam sincs, hogy milyen van benne. Globalgame-bõl van a gép; ott milyeneket szerelnek bele?
Ha rámegyek a disc ikonjára, akkor újraindul és megint beadja ugyanazt.
A játékot ugyanazzal és ugyanúgy írom ki, mint a ps2-es játékot, amelyek bezzeg mind mûködnek. Szar chippem van?

Seth
elvileg attól még el kéne indulnia, hogy ps2 memó van benne, csak akkor rinyálna ha menteni akar, hogy nincs ps1 memód. Chiped tudja ps1 backup-ot??

a jobboldali disc ikonra rámész és x
ha nem mûködik akkor vmi gebasz van...
lehet hogy rosszul van kiírva a lemez, eliveleg mennie kéne

torrente
Ha másolt ps1-es játékokat akarok játszani chippelt ps2-õn, akkor kell hozzá egy ps1-es memóriakártyára? Nem akarnak elindulni. Bejön egy kép, ahol bal oldalt egy memóriakártya ikon van, a jobb oldalon pedig egy disc ikonja. Akármit csinálok, játék sosem indul el. (Csak ps2-es memóm van).

torrente
Ugye elolvastad a faq-ot és a Terms & Conditiont is?
A magad alá szervezett embereknek elõ kell fizetniük valamire (termékre vagy egy netes szolgáltatásra), utána kapod meg a krediteket. Postaköltség 10-25 Euro. De ettõl lehet több is...
Stb.

Mindig ha ilyen baromságot kapsz, írd be a Google-ba, hogy HOAX és már adja is ki a dolgokat. (Jelen esetben hoax xpango).

torrente
http://index.hu/tech/hoax/2007/03/22/ingyen_mobil_ingyen_konzol_mlm_hullam_az/#comments

öregharcsa
nagyon...és õszintén...

Tekken5
Majdha meglesz a PS3-mam. Csodálkoznál? 😄

öregharcsa
mondom ...foto és postai papír és akkor elhiszem....

Tekken5
Xboxot nyert, de én a PS3 miatt csinálom!

öregharcsa
ennyit errõl...<#hehe><#hehe><#hehe>

Tekken5
Az nincs!

öregharcsa
okés... fotót róla...a postai papírral együtt...

Tekken5
Az egyik ismerõsöm nyert egy konzolt!

Seth
ne kezd te is bébi,mert ki leszel bannolva ha reklámozod ezt a szart

jaszy
Kicsi kontakt spray és kész 😊)