PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csomagküldést vállalsz majd?
valami -2, +3 meg -4 meg ilyenek....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A zanmato-n kívül semmi más nem hatásos ellene, a többi támadás vagy kevesset sebez, vagy el sem találja.....
Én láttam egy videó-t amiben a szereplõk elég gyorsan jöttek egymás után és skill opciban van egy quick hit parancs, amivel a videóban az emberkék 99999-et szedtek le egy sima ütéssel!!!!!!!!!!!!!
Csak nemtuom, hogy ezt hogy lehetséges?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
PSN ID.: Beegabor
Így is 214h-t játszottam vele....és már lassan egy éve, hogy nem vettem elõ a lemezt, azt most is csak, hogy lealázzam valahogy...
De már rájöttem a kódok használatára!!!!!!!!!!!
<#vigyor1>#vigyor1>
(M)
0E3C7DF2 1853E59E
EE842FEE BCD67D0A
Full hp
Tidus
CEAD1436 BCA9C292
ezt a final x-hez akarom megpróbálni....
Valaki használt már ilyet, mert úgy kéne beírnom a kódot, de a lemezen
4-4-5 -es rublika jön be és alatta megint így, holott 12 szám van összessen??????
Iszonyat durvaság!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Letöltöttem GT4 mentést 723 autóval<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
"ps2 save builder"-t honnan tudnék leszedni, mert nekem csak "uLaunchELF" és "Action Replay Max" van....
Mindkettõ sirály , de AR Max-al állítólag lehet "Max Memory" funkciót használni, de nem lát a Pendrive-n semmi fájl-t....
Vagy rosszul csinálok valamit....
amit láttam: a Prince sorozat, meg a GOW (ez tuttira NTSC volt, de azt majd nézd meg, ha csippes a géped: iszanyat képe van progresszívben!)
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
Nem tud valaki mondani olyan PAL-os játékot ami támogatja a progressive scant???
Üdv.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Van egy érdekes kérdésem, ami nem tuom, hogy kinek mit mond, de hogy lehet használni a *.cbs és *.max és a többi kiterjesztésû mentéseket?????????
DVD-re nem lehet több kisebb méretû játékot kiírni, úgy mint xbox-nál?
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
ezek a régi chipek-nél fordultak elõ (messiah...)
http://pspfilez.extra.hu/
viszont lehet szarul van kiírva...vagy rossz indítási módot nyomtál neki....(mármint a ps2-n)
http://pspfilez.extra.hu/
Ha rámegyek a disc ikonjára, akkor újraindul és megint beadja ugyanazt.
A játékot ugyanazzal és ugyanúgy írom ki, mint a ps2-es játékot, amelyek bezzeg mind mûködnek. Szar chippem van?
PSN ID.: Beegabor
ha nem mûködik akkor vmi gebasz van...
lehet hogy rosszul van kiírva a lemez, eliveleg mennie kéne
A magad alá szervezett embereknek elõ kell fizetniük valamire (termékre vagy egy netes szolgáltatásra), utána kapod meg a krediteket. Postaköltség 10-25 Euro. De ettõl lehet több is...
Stb.
Mindig ha ilyen baromságot kapsz, írd be a Google-ba, hogy HOAX és már adja is ki a dolgokat. (Jelen esetben hoax xpango).