PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pukkandur
Szia,

elküldenéd nekem is a pendrive-os mentéshez szükséges dolgokat?
köszi elõre is

jaszy
Én valamelyest látom elõre....bocsi. Én a drágulásrol is hallottam már....

DarkSector
Kéne egy e-mail cím...és küldöm a progikat a feladathoz....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Szia!

Engem érdekelne, hogy lehet pendrájvon tárolni a mentéseket?!

Üdv.

DarkSector
Ha nem adsz a külsõségekre, akkor bazárban nézz használtan 20000 környékén, és joy-t meg memot is lehet használtan, vagy utángyártottan venni.....
Joy pl 1500-2000-ért és nekem jobb az utángyártott, mint az eredeti, mert álltalában nagyobbak...
Memóriakártya is 4000-4500 környékén....
1 memo meg bõven elég, mert a mentéseket könnyen lehet pendrájvon vagy pécén tartogatni....
Ha ez érdekel, akkor elmondom majd hogy hogyan....
CSõ

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Elõreláthatólag semmit nem lehet elõre látni.....
Ez az ár is azé ennyi, mert kicsit lehet csak kapni..

jaszy
Sajnos elõreláthatóan nemegy le az ára. Ps2 35-40 körül,+ gyári joy 6990 Ft,memó 6990 ft.

DarkSector
2.Vagy sima Coax kábel is jó....

Seth
még ezévben jönnek rá játékok, úgyhogy tuti lehet kapni

1.Újonnan szvsz olyan 40 körül lenne
2.Igen (azé scart vagy rca bemenet legyen rajta😄)
3.Igen, de nem ajánlatos,mert fos képe van

PSN ID.: Beegabor

Hát igen. És elhatároztam hogy Októberben fogok venni! Reméllem akkor még kaphatzó lessz és az ár islejjeb megy egy kicsit. 😊 De lenne pár kérdésem...

1. Mennyi MOST egy PS2 + 2 gamepad + memókártya?
2. Bármiylen TV-re rá lehet kötni?
3. Rá lehet esetleg Monitorra (LCD) kötni és ha igen hogy?

Most hirtelen ennyi...
Ioles
Na nekem ma jött meg a PS2, és akármilyen hihetetlen még van aki 2007-ben is vesz PS2-t mint pl én és csak annyit tudok mondani hogy nagyon jó, igaz a TV-m nem vmi jó, 51cm 50hz, vibrál nagyon ugye az 50Hz miatt, de majd kicserélem egy jobbra ha lesz pénzem. Addig is játszok ezen.

Prince of Máté
ha van olyan jó TV-d ami támogatja a PRogresszív szkent, akkor sokkal szebb lesz tõle a kép, de kell hozzá komponens kábel is.

Prince of Máté
igen, megkaptam köszi, csak még nem volt idõm kipróbálni!

a játéknak semmi baja nem lesz, nem fogja összekarcolni a lemezt
ha nem támogatja a tévéd a progresszívet, akkor összevisszaság jelenik meg a képernyõn, nem fog semmit elrontani

a proghoz komponens jeleket küldj a tévére (Y/Pb/Pr)

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

22Barna22
srácok! mi az a Progressive Scan? és ha beállítom akkor mi baja lehet a játéknak? mert a Shadow of the Colossusban figyelmeztet h ha a TV-m nem támogatja a progressive scan-t akkor sötét lesz a képernyõ blablabla 😄

22Barna22
Skacok! Ma láttam az utolsó "Shadow of the Colossus"-t az MM-ben...

egybõl meg is vettem... nagyon állat játék 😊 a grafika nem a legszebb, de alig veszem észre... csak a videókabn látni 😊 a Colossusok állatjóak és nagyon tetszik ahogy beleéli magát az ember abba, h "Úristen, ez észrevett és felém tart!" (méghozzá nem is lassan 😄 )

Kinek van meg a játék?

22Barna22
oks csak említettem hogyha netán azon nézné... nem mondtam h én PS-en nézem 😊

DarkSector
Megkaptad a cuccokat?

Csabesz6
oks köszi

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

jaszy
Én inkább egy 7000 Ft os DVD lejátszót ajánlok film nézésre. Nemtesz jót a fejnek mert állandóan olvas a gép. Játéknál betölt-megáll....

22Barna22
azt hagyd a francba! asszem az van hogyha DVD-t nézel a PS-eden és nincs kapcsoló az rgb kábeleden DVD és játék közt akkor a DVD tök zöld lesz!
szal ha DVD-t akarsz nézni átállítod és mehet a móka... sztem...
ha játszani akarsz akkor vissza... ennyi

de amúgy haggyad csak...nincs jelentõsége

Prince of Máté
az mindenkinek ott van

DarkSector
Én leszek majd...

22Barna22
én vok

sziasztok van fennt valaki?
22Barna22
visszaállítom... és ugyanolyan a kép mintha scartal lenne bekötve... legalábbis úgynézem

Afe
a tv készüléked vált át automatikusan 16:9-re, azt Te állítsd vissza normálra és jó lesz😊

Csabesz6
és ezzel én mit tudnék kezdeni? aza poén hogy nekem nincs ienem, csak rgb-m( megaz eredeti gyári kábel) és mégis tudom választani a lent emlitett Y Cb/Pb Cr/Pr opciót<#wow3>nem vágom én ezt

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

22Barna22
igen... de így nem olyan szép a kép mint 16:9 -ben :S mindegy nem erõltetem 😊 a PS2 az PS2

überfaszakirályság így is 😊

Prince of Máté
ugye van egy SCART kimenete( százlábú) azt a TV-be kötöd, van egy másik amit meg a PS2 hátuljába kell kötni

Prince of Máté
az a 3 színes azok a kimenetek, fehér + piros az a kétcsatornás hang, sárga a kép, de ezeket NE használd !

22Barna22
van két RGB kábelem...

egy sima réz (asszem réz) és egy arany... a rézen nincs kapcsoló, ugyanolyan mint amit "Prince of Máté" mutatott...

az aranyon van egy kapcsoló amivel tudok DVD és játék közt váltani mert ha játékra van állítva akkor a DVD tök zöld és a játék ronda... ha játékra akkor a játék 16:9-ben szép de nyomott

22Barna22
na de ilyenem van :S (RG😎

uganilyen kábel... szal ugyanígy néz ki... ha van egy rgb kábelem akkor azt csak simán be kell kötni a TV-be nem? vagy az a 3 lyuk az oldalán a kábelnek az mi? :S mert eddig csak rákötöttem

viliszakacs
Konzol stúdió

HUNviliszakacs

hellosztok lenne egy kérdésem van egy ps2-m elég régi még akkor vettem mikor kijött és nem nagyon olvassa a lemezeket vagy ha véletlenül beolvasná lefagy ez az olvasó fej hibája?? ezt tisztítani vagy cserélni kellene??? teszem hozzá chippeltetve van szal ez belejátszik mert hazavághatja az olvasó fejet szal hol tudnám ezt megnézettetni? kösz

Banyapapa
ez

Csabesz6
VAN rgb kábelem😄 ezt nem tudom micsoda->Y Cb/Pb Cr/Pr

Banyapapa
Prince of Máté
az a sima kábel, amit alapból adtak tudtommal!
Barna!

ne bánkódj van megoldás rá:
www.konzone.hu
megveszed / megrendeledezt a kábelt, és ezen nincs semmi kapcsoló, csak rákötöd mint az alapkábelt a TV-re és játszol.
ennyi.

22Barna22
ezt én is észrevettem de nem tom mi az :S

Csabesz6
tisztelet
vettem rgb kábelt pár honapja.most vettem észre hogy a ps menüjében a component video out alatt lehet választani két fajta beallitast:
Y Cb/Pb Cr/Pr <- ez az egyik a másik meg RGB
most rgbre van állitva. amásik mia fészkes lehet😄?

köxi

ArsenalForever
Helósztok, nem tudtok valami olcsó helyeet ahol ps2-t lehet kapni?

jaszy
Huu ez érdekes. Gõzöm nincs miért lehet nálad ez.

22Barna22 Venni kell egy 16:9 es tv-t😊

Megnéztem a beállítások között, és a fomátum váltó menü szürke (nem lehet váltani és 16:9-re van állítva). Akézikönyvben azt írja, hogy kell lenni egy Progressive menüpontnak a beállítások között, de nekem nincs. Elméletileg azt ki kellene kapcsolni, és akkor állítható megjelenítési mód is. Azt is írta, hogy a DVD betöltéséig nyomni kell a START gombot és az kikapcsolja a progresszív üzemmódot, de az sem csinált semmit...

AE
22Barna22
na de mit eleht tenni ezellen? 😞

jaszy
Nemcsak nálad ez a gond. Végülis 4:3 an is jónak kellene lenni a képnek. De 16:9-es állásba 16:9-es TV-n volna az igazi!!

22Barna22
olyan problémám van h anyám is vett egy RGB kábelt és én is...

anyámé sima réz vagy milyen, és az csak úgy ad szép képet ha 16:9-re állítom a képet de úgy összenyomja a figurákat... meg mindent 😞

az enyém amit magam vettem az arany és ugyanezt vettem észre...

nem tudja valaki mi lehet a gond?
remélem nem az h a TV-m 4:3-as alapból! (asszem 4:3 😄 most nem tom ezt pontosan de ti értitek 😉 )

Ioles
Aha, köszi a választ, akkor mindenképpen beszerzek egyet.

jaszy
Igen természetesen. Köszi a jókívánságokat !!