PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Engem érdekelne, hogy lehet pendrájvon tárolni a mentéseket?!
Üdv.
Joy pl 1500-2000-ért és nekem jobb az utángyártott, mint az eredeti, mert álltalában nagyobbak...
Memóriakártya is 4000-4500 környékén....
1 memo meg bõven elég, mert a mentéseket könnyen lehet pendrájvon vagy pécén tartogatni....
Ha ez érdekel, akkor elmondom majd hogy hogyan....
CSõ
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ez az ár is azé ennyi, mert kicsit lehet csak kapni..
1.Újonnan szvsz olyan 40 körül lenne
2.Igen (azé scart vagy rca bemenet legyen rajta😄)
3.Igen, de nem ajánlatos,mert fos képe van
PSN ID.: Beegabor
1. Mennyi MOST egy PS2 + 2 gamepad + memókártya?
2. Bármiylen TV-re rá lehet kötni?
3. Rá lehet esetleg Monitorra (LCD) kötni és ha igen hogy?
Most hirtelen ennyi...
ha nem támogatja a tévéd a progresszívet, akkor összevisszaság jelenik meg a képernyõn, nem fog semmit elrontani
a proghoz komponens jeleket küldj a tévére (Y/Pb/Pr)
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
egybõl meg is vettem... nagyon állat játék 😊 a grafika nem a legszebb, de alig veszem észre... csak a videókabn látni 😊 a Colossusok állatjóak és nagyon tetszik ahogy beleéli magát az ember abba, h "Úristen, ez észrevett és felém tart!" (méghozzá nem is lassan 😄 )
Kinek van meg a játék?
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
szal ha DVD-t akarsz nézni átállítod és mehet a móka... sztem...
ha játszani akarsz akkor vissza... ennyi
de amúgy haggyad csak...nincs jelentõsége
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
überfaszakirályság így is 😊
egy sima réz (asszem réz) és egy arany... a rézen nincs kapcsoló, ugyanolyan mint amit "Prince of Máté" mutatott...
az aranyon van egy kapcsoló amivel tudok DVD és játék közt váltani mert ha játékra van állítva akkor a DVD tök zöld és a játék ronda... ha játékra akkor a játék 16:9-ben szép de nyomott
uganilyen kábel... szal ugyanígy néz ki... ha van egy rgb kábelem akkor azt csak simán be kell kötni a TV-be nem? vagy az a 3 lyuk az oldalán a kábelnek az mi? :S mert eddig csak rákötöttem
Barna!
ne bánkódj van megoldás rá:
www.konzone.hu
megveszed / megrendeledezt a kábelt, és ezen nincs semmi kapcsoló, csak rákötöd mint az alapkábelt a TV-re és játszol.
ennyi.
vettem rgb kábelt pár honapja.most vettem észre hogy a ps menüjében a component video out alatt lehet választani két fajta beallitast:
Y Cb/Pb Cr/Pr <- ez az egyik a másik meg RGB
most rgbre van állitva. amásik mia fészkes lehet😄?
köxi
AE
anyámé sima réz vagy milyen, és az csak úgy ad szép képet ha 16:9-re állítom a képet de úgy összenyomja a figurákat... meg mindent 😞
az enyém amit magam vettem az arany és ugyanezt vettem észre...
nem tudja valaki mi lehet a gond?
remélem nem az h a TV-m 4:3-as alapból! (asszem 4:3 😄 most nem tom ezt pontosan de ti értitek 😉 )