PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

22Barna22
nem inkább havonta 2-3 új gémet?

DarkSector
A chip-el kapcsolatban meg 1 év alatt anyit spórolsz a játékokon, hogy vehetsz 2-3 havonta egy új gépet.....
Lementheted pc-re is a játékokat...szólj ha érdekel...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Akkor úgy tûnik rég hallottam ezt... Persze gondolopm azzól is függ ki chippeli meg miylen minõségû a dolog... (Bocs ha lámán beszélek.)

Mert akarok venni egy PS2 - majd az õsszel újonan/használtan ezt még nem döntöttem el de sajna nincs 10-13k -m hogy megvegyem a gamékat. Szerencsére a,miketeslõdlegesen meg akarok venni FFX, FFX-2, GOW, Star Wars, Evil Knight stb... már elég régiek ezért a 3-5 ezres tartományban mozognak, de ha valami újjat akarok arra negyon ne lessz elég a keretem. Ezért gondolkodtam a chippen. Csak persze félek hogy mi van ha tönkremegy tõlle és akkor b*hatom az egészet.

Mellesleg úgy tervezem hogy mostantól havona egy gamét megveszek a régi öregek közül, és mire meglessz a PS2 már jópár játékot azonnal készen áll. 😊

Más. A memóriakártya elég? Ha csak mentegeni akarok, vagy kell vinyó is bele?
DarkSector
Ja bocs én valahogy tudok offline multizni a battlefield-el és még ráadásul jól is olvasok magyarul....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Az enyém is jóval idõsebb már. Semmi baja.

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

Ps2-höz MaxShooter egér+billentyûzet csatoló mindössze 1 hónapot használt konzol eladás miatt megmaradt eladó!Segítségével a pc billentyût + egeret a ps2-höz tudod csatlakoztatni!Leírásával : 3500ft valamint 8mb-s Sony memóriakártya szintén 3500ft ...
[email protected] itt érdeklõdhettek!

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

jax
Offline multit írtam, nem online-t, de mindegy...

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

DarkSector
Az egyimé 5-6 éves.....

Régen úgy tudtam hogy a Chippelt PS2-k viszonylag hamar 2-3 év tönkremennek.

Ez még ma is igaz? Vagy manaspág már jól meg lehet chippelni õket?
windrunner
Privátban valaki tudna küldeni ps2,konzolra szakosodott torrent oldal linket fekete macskán kívül?

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

Ioles
Akkor okés 😊, köszi mindenkinek a segítséget!

Prince of Máté
persze,az én TV-m olyan ótvaros, hogy a szöveget RGB kábel nélkül el se lehetett olvasni 😄

Ioles
Okés akkor megrendelem az RGB-Scart kábelt, és ugye a TV-men akármilyen szar is, érezni fogom a különbséget?

DarkSector
Ilyet vegyél...
RGB-Scart

DarkSector
De vegyél, de amit most használsz, ott csak a sárgán megy a kép és a piros-fehéren a stereó hang....
A SCART csatlakozó a széles, ami képes RGB bevitelre is....
Ha ilyet veszel akkor olyan, mintha Piros-Zöld-Kék csatikat dugnál a tv-be, csak itt egy csatlakozóban lesz az egész...
És amit most használsz, az is SCART csatlakozó, csak ott 6-7 tû van csak bekötve a 21-bõl....
Az RGB-SCART-nál meg az összes be van kötve......
Ebbõl talán érteni fogod...

Ioles
Pfff..hát ezek közül egyik sincs csak egy hely van ahová DVD lejátszót tudsz csatlakoztatni(az a szélesebb castlakozó), meg átalakítót tudsz csatlakoztatni(ez is szélesebb), most is így van, átalakítóba van bedugva a composite kábel 3 része(sárga, fehér, piros). Akkor RGB kábelt ne is vegyek ehhez a TV-hez?

DarkSector
Hogy tisztán lássál, olyan tv-re gondoltam, aminek a hátulján vagy oldalán vagy az elején olyan bemenet van, hogy 1piros 1zöld és 1kék RCA csatlakozó van egymás mellett...
Álltalában a drágább tv-ken van:
Ilyen csatik legyenek a tv-n....

Ioles
Aha értem, hát nekem egy 51cm-es TV-m van, márkája: Alien, nem vmi márkás kb 6 éves, nemtom hogy jó lesz-e hozzá a kábel, de mondom úgyis akarok venni vmi jobb TV-t de még nem most

DarkSector
Az "olyan tv kell hozzá" az ebben az esetben nem a tv minõségére utal, hanem hogy egyeltalán be tudjad dugbni a csatlakozókat...
Az rgb is arra a technikára épül, csak az egyben tartalmazza a be és esetleg kivezetéseket, mind kép és hang esetében....
A komponens meg jobb mert külön szigetelve vannak egymástól, és kevessebb lehet a zavarás a képben....és itt 5 csatlakozó minimum van....

DarkSector
Ja nem a kábel a gond, hanem a hozzávaló tv....

Ioles
Miért akkor most az RGB-hez is kell vmi ütõsebb TV vagy elég egy gyengébb is?-mert azt tom hogy a komponenshez kell, de úgyis akarok venni majd egy jobbat(nem LCD-t, nem Plasma-t) Ja és az RGB-tõl mennyivel jobb a komponens?

Prince of Máté
na igen, de ahhoz olyan tv is kell.

Sir Quno Jedi

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Nagy PS2 eladó. Különleges kiadás, PAL eu 50004-es AQUA (metálkék) készülék, gyûjtõi példány, kontrollerével, dobozával!, gyönyörû állapotban eladó. H2O Blue edition modchippel, fejvédelem Romeo mod-dal, v10 verzió, pstwo-szintû (vagy jobb) olvasási képességgel, egyedi minõségben eladó. Érdeklõdjetek ármegjelöléssel priviben. Ez egy nem mindennapi gép, kifogástalan állapotban....

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Szaszura
Talán hüleség de lehet gépfüggõ a néroval megirt játékok mennyire stabilan mennek!!Hmm fene tudja!!Egyébként nekem is mentek mindig a néroval égetett játékok de átszoktam az Imgburnre eccerübb kezelés meg persze itt a fórumban olvastam ezt azt talán azért is?Na mind1 mindenki használja azt a progit ami neki vagyis a gépének fekszik ennyi!!<#wink>

Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)

Nekem meg az a tapasztalatom, hogy a Neroval sincs semmi baj.

Papesz

Szaszura
Szia!Elméletileg igen de inkább ImgBurn v. DVD Decrypter-t használj!Tapasztalat hogy az ezekkel megirt játékok stabilabban müxenek sztem.<#wave><#wink>

Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)

Ioles
Hú basszus most nézem hogy nekem a composite van nem is az s-video, akkor azért olyan szar a kép, végülis így sem olyan rossz, de akkor bele sem merek gondolni hogy a komponensel vagy az RGB-vel mennyivel jobb lesz

Sziasztok!
Kezdõ vok ebben a PS2 dvd-re írásba!
És azt szeretném kérdezni h elég neroba megírni a játékot és akkor viszi a PS2???
Vagy milyen program kell hozzá?
Válszt köszi elõre!!!

Ioles
Aha értem, akkor ahogy látom az RGB-tõl jobb a komponens, ilyet hol lehet kapni és mennyivel jobb az RGB-tõl?

Sir Quno Jedi
composite->s-video->RGB->komponens
(szar->jóak)

A composite amit általában alapból adnak a géphez, az a lehetõ legszarabb a célra és a komponens pedig a legjobb PS2 esetén.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

DarkSector
Szerintem nem....mert a s-videó tudomásom szerint a legjobb....

Prince of Máté
Igen!!

Ioles
Sziasztok!
Most ilyen kábelem van a PS2-höz és ha veszek ilyet akkor ezzel jobb lesz a kép mint az 1.-vel, ugye?

DarkSector
Battlefield2142

22Barna22
HI! nincs valakinek eladó Need for Speed Underground 2-je PS-re?
köszi! pls hívjatok mert nem vok otthon holnapig! 30/492-9068

DarkSector
Battlefield2...

jax
Csá! Mondjatok már pár jó offline multi gammát plz!
Köszi!

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

DarkSector
Na az jó... az én gépem már 4-5 éves lehet....

Engemis érdeelne a dolog.

Lehet hogy majd hsználtat veszek. Van egy haverom aki PS2-s "gamekuckót üzemeltet" õ tlaán még újjat is tud olcsóbban szerezni...
DarkSector
Nem jobb itthon megvenni dupla ennyiért???<#whatever>

DarkSector
Úgy hogy megveszed, vagy letöltöd...

ArsenalForever
Sorry, buta voltam, ez hasnzált.

ArsenalForever
Sziasztok!
Szerintetek megéri külföldrõl hozatni be a PS-t mert ahoyg nézem ott jóval olcsóbb és még a szállítási költésggel együtt is jobban jövök ki belõle.
Én ezt néztem ki:
http://www.amazon.co.uk/Sony-Computer-Entertainment-UK-PlayStation/dp/B00004WHER
³52 ami mai árfolyamon nézve 19e, plusz szállítás. Nem igazán tudom ithton mennyi, de szerintem ez így olcsóbb. Vagy nem?

Street
Hy!!! NEmtudja valaki , hogy a karcos ps2 dvd imet hogy írjam át vagy hogy tísztítsam meg , hogy vigye a gép!! Köszi!!

PS 2 for ever!!!!!

DarkSector
CSõ

Pukkandur
köszi a gyors segítséget,

hali

DarkSector
Nézz mail-t...

DarkSector
Biztos....

Pukkandur
címem lemaradt: [email protected]