PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hy vki segítsen már .. az mitöl lehet h egy játéknál nem veszi a joy-t pedig be van dugva és müködik is.. persze irot a game (superman returns-rol van szó)de más játékoknál meg tökéletes

plz help me...
torrente
50004-es szériájú gép le tud játszani másolt duplarétegû lemezt vagy ez is csak chipfüggõ? A Forbidden Siren 2 éppen most csorog le és úgy látom, hogy 4,5GB-nál nagyobb lesz.

Ioles
okés akkor megrendelem

22Barna22
IGEN

Ioles
Heló!
Nem tudjátok véletlenül hogy ha rendelek az 576-tól RGB-Scart kábelt a PS2-höz akkor mennyi a postaköltség? 1000FT körül kb.?

22Barna22
szal nem tudjátok? :'( privátban persze

DarkSector
<#pias><#pias><#pias><#pias><#pias><#pias><#pias><#pias><#pias><#pias>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Seth
hagyjad, csak nemnormális <#idiota>

PSN ID.: Beegabor

22Barna22
ez mi? 😄

DarkSector
Hujjuj-hujjuj......<#whatever>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

22Barna22
HELLO...

4 éve van PS2-m és most fordult meg a fejemben a gondolat h kicsippeltetem... ne értsétek félre... vannak eredeti játékaim... 34 darab... mind minõségi... de szeretnék belepillantani azokba a játékokba amikrõl nem tudom pontosan h megéri-e... aztán természetesen megvenném...imádom a PS-em tehát nem süllyednék odáig h másolt játékkal van tele a fiók...

-----------------------
szal... Hol lehet kicsippeltetni fehérvár közelében és mire figyeljek oda? ha közel nincs ilyen akkor mondjatok egy jó helyet... ahol minõségi csippet raknak be KÖSZI

Ioles
Nemhiszem hogy rossz lenne, másik TV-n is ezt produkálja, akkor meg a kábel a szar, elvégre a legszarabb kábelem van 😊

mateus33
Én is 50Hz-es TV-n nyomtam,de ilyen nem volt. Lehet h rossz a TV?

Ioles
Heló srácok!
Az mitõl van hogy játszok bármelyik játékkal, pl most a Medal of Honor: European Assault-al játszottam, és annyira szar a kép hogy nem igaz. Vibrálnak a textúrák, egyszerûen alig bírom kivenni hogy a távolban ellenség van. Ez mitõl van? Egy 51cm-es 50Hz-es TV-m van, composite kábellal összekötve. Én az 50Hz-re tippelek, mert a TV magában is nagyon vibrál(egy fél óra után ég a szemem), de lehet hogy a kábel is közre játszik. Valami ötlet?

passz.Nindenképp szét kell kapnom ahhoz hogy kiderüljön?Megjelölték a házat.
jaszy
Annyiért az nagyonjó. 735 vagy 760 as?

Hi!Épp most értem haza a chippelésbõl.A KS-ban 10000 ft-ért Modbo chippet építettek bele.(a bejelentkezõ képernyõn kiíródik)A chipre garit is adtak.40 perc alatt bedobták.
akkor tudnátok mondani egy olyan helyet, ahol korrekten dolgoznak? mondjuk olyat ahol a berakott chip nem vágja haza 1 hónap alatt a gépet.

DarkSector
Jó reklám az üzletnek...😄

hm, egy simerõsnek az ottani csipp egy évig sem bírta és nem azt rakták bele, amit mondtak

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

csá. tudna valaki mondani egy jó helyet, ahol megbízhatóan kicsippelik a ps2 -õket?
a konzolstudioról egyébként mi a véleményetek?

jaszy
7000 Ft ért nemtudom mit kapsz..... Mindenütt jóval drágább. Bár aki azt irja hogy "Olvasófej védelem" az nemtudom mennyire szakember. Hiszen a széles tipusszámu Ps2 közül csakis egyfélébe a 70004 es V12 es alaplapuba kell. A többibe nem. Azt pedigmár régen nemlehet kapni.
Egyébként a Modbo nemrossz demár van 760 as is.....sõõõttt.

ArsenalForever
PLS nekem is küld el!
[email protected]

ArsenalForever
Helósztok a golemkonzol.hu-s chippekrõl mi a véleményetek?
Elvileg:

Átalakítás után a gép gond nélkül viszi az írott lemezeket is. Amiket kap a gép:

* -Olvasófej védelem
* -Modbo 735 és/vagy Titan SX3 kerül minden átalakított gépbe!

* -Vállaljuk a 77004-es gépek átalakítását is!
* -Viszi a backup lemezeket (írott lemezeket)

Ára: 7.000,-Ft/Db

(Nagyon láma vagyok) Szerintetek ha ilyet veszek nem fog pár hónap alatt tönkre menni a gép? Szegény PS2-m itt hever mellettem tegnap vettem, de nincs egy darab játékom se még rá, szóval muszály lenne chippeltetnem.

Seth
khm, dehogynem, csak másképp kell közelíteni felé 😊

DarkSector
Boltba ne is próbálkozz....mert nem csinálhatnak ilyet

Hi!
Felhívtam a konzolstúdiót ps2 chippelés ügyében.Árat telefonban nem mondanak.Valaki csináltatta mostanában náluk?Mennyiért vállalják?
mateus33
Sziasztok! Chip-elésben tud vki segíteni? (hol érdemes,mennyiért)

Prince of Máté
igen megszûnne a FF kép, és élesebb is lenne tõle

DarkSector
Asszem a "Pro" szócska ha jól olvasom....

ja de 😄 boccs csak már késõ van

Seth
és biztos nem kevered ezzel??

Még 1 utolsó kérdés, PS2 RGB és PS2 RGB Pro kábel között van vmi különbség?
Nekemis orinon és nincsen:S Francba
hülyeség, nekem 55cm-es oriont 35ezres tv-m van és azon is vannnak ilyen csatlakozók...nem kell ahhoz 200ezres tv....

Értem szóval akkor ez csak ilyen komoly TV-khez jó, anyámnak van egy 72cm-s sík, de még azon sincsen ilyen!!!
De akkor ha veszek Scart RGB kábelt a sima TV-mhez attól jobb minõségû lesz, illetve van rá esély hogy megszûnik hogy néhány játéknál furcsa fekete-fehér a kép!!??
Seth
55-ös tv-n én komponens bemenetet még nem láttam (max vmi kicsi lcd vagy plazma), biztos van a tv-den bemenet?
Ilyen

Egy sima 55cm-es TV-hez érdemes komponens kábelt venni, illetve az számít hogy komponens kábelbõl 2990Ft-os vagy 5990Ft-ost veszek?
Hali!
Segítségeteket kérném, ugyanis A PS2-m egyik nap hirtelen fekete-fehér képet ad néhány játéknál és iszonyat sz*r grafikát, de van olyan TV is a házba ahol több AV van ott fut a másodikon jól, de az én TV-men ponnt nincs és most hirtelen fekete-fehér lett, ezt nem értem, eddig jó volt!??? Elõre is köszönöm
Ioles
Aha, értem, és ezt a Modbo chippet melyik boltban lehet belerakatni a gépbe? Füzesabonyban lakom és jó lenne itt egy közeli bolt. Talán Egerben , ez lenne a legközelebb, cak nemtom hogy chippelnek e ott

Prince of Máté
hát én persze ezzel is megjártam 😊
még nincs 1 éve chippelve de már szarakodik, sõt még tavaly júniusban chippeltettem ki és rá 1 napra már szarakodott 😊
dehát így van ez nálam, mindig kifogom a szar helyeket MINDENHOL...

jaszy
A modbó elég jó. Kb 12-13 E Ft ot kérnek a chippelésért. Bár az árak változnak,de nembiztos hogy az olcsóbb megéri.

Ioles
Ok, akkor valszeg nem lesz gáz. Ja és mennyibe kerül ma egy chippeltetés, és milyen chippet érdemes beletetetni? (jó lenne ha vinné a régi PS 1-es játékokat is)

Enyémnek sincs semmi baja, pedig még a vastag, idõs gép.

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

én használtam vettem az enyémet chippeltetve kb 2 éve, azóta sincs vele gondom, pedig nem mai gyerek. 3-mas széria.

Ioles
Sziasztok!
Múlt héten vettem egy PS2-t(Slim) és elég sok játékot szeretnék kipróbálni, de sajna mindegyikre nem lenne pénzem, meg ugye másra is kell a pénz, nembeszélve arról hogy még csak nem is keresek mert tanulok, szal gondolkodtam a chippelésen. Én azt hallottam hogy a chipptõl elromlik a gép egy idõ után, ez mennyire igaz? Ebben a topicban írta asszem Seth hogy neki sem romlott még el. Mert ha nem lenne semmi baja én kichippeltetném.

DarkSector
Adj e-mail-t...

22Barna22
jah bocs csak félrenéztem a "gépet" szót 😄 "gémet"-nek olvastam... :S

hy vki tud segíteni hogyan tudnék vagy mire lehet menteni játékállást memoria kártyán kivül... mert hallotam vmi olyasmit h pendrive-ra is lehet de nemtudom h h vki segítsen
Seth
nem írta félre, te értelmezed rosszul
Ha teszemazt 1 évben minden hónapban vesz egy új játékot,akkor mondjuk számoljuk nagyon olcsón, 10k (új game esetében ilyen nem fordulhat elõ, csak az egyszerûség kedvéért legyen most ennyi^^). Az év végére 120k,amit megspórolhat chippeléssel, ennyibõl tud venni min 3 új gépet

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
jajj mindíg ez ez undorító warez