PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
plz help me...
Nem tudjátok véletlenül hogy ha rendelek az 576-tól RGB-Scart kábelt a PS2-höz akkor mennyi a postaköltség? 1000FT körül kb.?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
4 éve van PS2-m és most fordult meg a fejemben a gondolat h kicsippeltetem... ne értsétek félre... vannak eredeti játékaim... 34 darab... mind minõségi... de szeretnék belepillantani azokba a játékokba amikrõl nem tudom pontosan h megéri-e... aztán természetesen megvenném...imádom a PS-em tehát nem süllyednék odáig h másolt játékkal van tele a fiók...
-----------------------
szal... Hol lehet kicsippeltetni fehérvár közelében és mire figyeljek oda? ha közel nincs ilyen akkor mondjatok egy jó helyet... ahol minõségi csippet raknak be KÖSZI
Az mitõl van hogy játszok bármelyik játékkal, pl most a Medal of Honor: European Assault-al játszottam, és annyira szar a kép hogy nem igaz. Vibrálnak a textúrák, egyszerûen alig bírom kivenni hogy a távolban ellenség van. Ez mitõl van? Egy 51cm-es 50Hz-es TV-m van, composite kábellal összekötve. Én az 50Hz-re tippelek, mert a TV magában is nagyon vibrál(egy fél óra után ég a szemem), de lehet hogy a kábel is közre játszik. Valami ötlet?
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
a konzolstudioról egyébként mi a véleményetek?
Egyébként a Modbo nemrossz demár van 760 as is.....sõõõttt.
[email protected]
Elvileg:
Átalakítás után a gép gond nélkül viszi az írott lemezeket is. Amiket kap a gép:
* -Olvasófej védelem
* -Modbo 735 és/vagy Titan SX3 kerül minden átalakított gépbe!
* -Vállaljuk a 77004-es gépek átalakítását is!
* -Viszi a backup lemezeket (írott lemezeket)
Ára: 7.000,-Ft/Db
(Nagyon láma vagyok) Szerintetek ha ilyet veszek nem fog pár hónap alatt tönkre menni a gép? Szegény PS2-m itt hever mellettem tegnap vettem, de nincs egy darab játékom se még rá, szóval muszály lenne chippeltetnem.
Felhívtam a konzolstúdiót ps2 chippelés ügyében.Árat telefonban nem mondanak.Valaki csináltatta mostanában náluk?Mennyiért vállalják?
De akkor ha veszek Scart RGB kábelt a sima TV-mhez attól jobb minõségû lesz, illetve van rá esély hogy megszûnik hogy néhány játéknál furcsa fekete-fehér a kép!!??
Ilyen

PSN ID.: Beegabor
Segítségeteket kérném, ugyanis A PS2-m egyik nap hirtelen fekete-fehér képet ad néhány játéknál és iszonyat sz*r grafikát, de van olyan TV is a házba ahol több AV van ott fut a másodikon jól, de az én TV-men ponnt nincs és most hirtelen fekete-fehér lett, ezt nem értem, eddig jó volt!??? Elõre is köszönöm
még nincs 1 éve chippelve de már szarakodik, sõt még tavaly júniusban chippeltettem ki és rá 1 napra már szarakodott 😊
dehát így van ez nálam, mindig kifogom a szar helyeket MINDENHOL...
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
Múlt héten vettem egy PS2-t(Slim) és elég sok játékot szeretnék kipróbálni, de sajna mindegyikre nem lenne pénzem, meg ugye másra is kell a pénz, nembeszélve arról hogy még csak nem is keresek mert tanulok, szal gondolkodtam a chippelésen. Én azt hallottam hogy a chipptõl elromlik a gép egy idõ után, ez mennyire igaz? Ebben a topicban írta asszem Seth hogy neki sem romlott még el. Mert ha nem lenne semmi baja én kichippeltetném.
Ha teszemazt 1 évben minden hónapban vesz egy új játékot,akkor mondjuk számoljuk nagyon olcsón, 10k (új game esetében ilyen nem fordulhat elõ, csak az egyszerûség kedvéért legyen most ennyi^^). Az év végére 120k,amit megspórolhat chippeléssel, ennyibõl tud venni min 3 új gépet
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PSN ID.: Beegabor