PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minél kisebb a tv annál nehezebb lesz elolvasni , ennyire egyszerû

fotográfik kolomp edisön :D

TidusX
Egy sima képcsöves Philips kis tévét veszek.

\"Veni, veni, venias, ne me mori facias... Sephiroth...\"

Seth
Ha lcd tv-t akarsz venni akkor azzal szar lesz(37cm-rõl beszélünkm ég mindíg ugye?),ha sima képcsövest akkor jó.

PSN ID.: Beegabor

Kazuma92
Én játszottam már 30 valahány centis tv-n, és ellehet olvasni. De egy RPG-nél azért más, szerintem nem tesz jót ha huzamosabb csak a betûre koncentrálsz, jojózni fog tõle a szemed.

TidusX
Az lett volna lényegében a kérdésem, hogy nem lesznek elmosódottak a betûk? Mert a TV- nek más a felbontása, pixelei. Közel ülnék hozzá.

meik job ps2 re a fifa vagy a pes?
TidusX
Nekem az elsõ játékom a Final Fantasy X lesz...

A másik fej jónak tûnik. GTA SA-t gyorsan betölti, annak ellenére, hogy már elég karcos sajnos a lemez. Eredeti, ez volt az elsõ játékom ps2-höz:D

jaszy
Sajnos a bizonytalan eredetûek ilyenek.
Amit mi rakunk be a gépekbe 10 bõl 10 tökéletesen megy, igaz nem is annyiba kerül :(

hát elég vackok ezek a fejek. egyiket beraktam úgy olvas dvd-t mint egy végsõ stádiumban döglõdõ fej. Próbálgattam állítani a potmétert, de jelentõs javulást nem tudtam elérni.

jaszy
Nincs mit...<#wave>

Köszönöm szépen a segítséget, holnap elviszem egyik ismerõsnek, õ eltávolítja a forrasztást. (nekem sajnos nincs pákám/forrasztási tapasztalatom, de majd bepótolom ezeket)

Seth
Attól függ milyen messzire szándékozol ülni tõle. 37-estõl max 1m -1,5m-re a kényelmes olvasni. Ha távolabb ülsz inkább ruházz be egy nagyobbra

TidusX
Sziasztok! Lenne egy kérdésem: én inkább RPG játékokat szeretek, vennék decemberben egy PS2- t, de nem tudom milyen TV- t vegyek hozzá. Ha egy 37 cm- est veszek azon el lehet olvasni a szöveget? Mert ezekben a játékokban sokat kell olvasni.

jaszy
Igen, csak ennyi. Jó páka kell hozzá, és ellenõrizd le leforrasztás után hogy tuti nem zár e a 3 pont.

Szóval akkor csak el kell távolítani azta a forrasztást és kész?

jaszy
Ha nem forrasztottad le akkor nem fog menni :)
3 pont van összeforrasztva a fej oldalán, kis duncs. meglátod ha összeveted a régi fejjel.
Ha PVR itt láthatod a pontot:

Ha SPU itt láthatod:

Nem forrasztottam le semmit. Néztem tutorialt is, de az nem szólt ilyesmirõl.
Hol kell leforrasztani? Köszönöm a segítségedet! scph-75004-es géprõl van szó.

jaszy
Freedy Ugye a fejvédelmet leforrasztottad?

Akey nem kell oszcilloszkóppal kalibrálni.
Kb 1000db ot cseréltem már :)

Asszem oszcilloszkóppal kell bekalibrálni a fejet. Egyszerû mûvelet, de szakértelem és felszerelés kell hozzá.
sziasztok! Fejcserében tudnátok segíteni? slim ps2-be ma jött meg a csereolvasófejem, be is szereltem, de nem ad ki magából lézert:S Beszereltem a másikat,(2db-ot rendeltem) azzal is ugyanaz a helyzet. Visszaszereltem ami eredetileg volt benne,(hátha valamit elrontottam volna) de az mûködött(csak cd-t olvas). Nincs valami tippetek, vagy ötletetek, hogy mit kéne még megpróbálnom? Azt nem tartom túl valószínûnek, hogy 2db hibás fejet is kaptam volna. Ugyanaz a típusa mindkét fejnek.

persze hogy megy, csak a kingdom hearts 1-et kellett még1szer kiírnom, mert szintén ugyan ez volt a hiba.
A minuszosat télleg jobban csípi a PS2 feje. Eredeti lemezekkel megy amúgy?
benõmenõ
nem tudom mennyit számít, de nekem csak mínuszos van és azokkal nincs probléma. Vagy valami komolyabb, mert ez így, ahogy olvasom nem egy sima fejhiba
és Verbatim DVD+R-t használok.
Helo!
Na, szóval kiírtam néhány játékot, de az Isten se tudja miért nem indulnak el:
Kingdom Hearts II: játszottam 5ször vele, most is akarnék, de 1szerûen nem tölt be, mert kiadja a színbeállításokat, fekete képernyõ, ilyen képernyõtörés, és ennyi.
Dinasty Warriors Gundam II: szintén ugyanez a helyzet.
Burnout Dominator: kifagy a lila képernyõnél.
Mindegyik game-t 4x-es sebességgel, ImgBurn-nel írtam. Valaki tudja a megoldást?
Hello nekem is van 1 PS2 eladó network adapterrel+hdd-vel rajta sok játékkal+emulátorokkal+8mb eredeti memoriakarival. Érd. [email protected]
U.I.: A network adaptert nem adom el külön!
Szóval remélem érted. Csak ha az ember el akarná teljesen magyarázni (úgy hogy a sok suttyó megértse és ne kötekedéssel reagáljon egybõl), az már olyan Wareznak számítana mint a huzat. <#vigyor2>

Lehet rád számítani, mint hintaló után a lószarra.

jaszy
:) Nekem mondod hogy megy?

Ja és még valami de tényleg az utsó: A Van-e valami kérdés alatt nem csak konzolokat lehet érteni. Hanem lehet egy hónapokig nincs semmi, aztán van egy HD tv, vagy egy Mac Book Pro...

Jó gyerekek most itt minden apró szõrszálba bele lehet kötni. Nem egy konzol bolt. Nem is város. Nem úgy megy hogy jajj Te most kigondoltad hogy veszel egy Boxot megnézel 4-5 féle ajánlatot oszt megveszed 50ért-60-ért. Megejtesz egy telefont, megkérded hogy van -e valami. Ha van valami akkor megnézed ha kell letarhálod még jobban és elviszed (úgyis odaadja csak szabaduljon tõle), lehet csak egy classic van 8ért vagy hasonló, ha semmi nincs akkor max 2 hónapon belül úgyis lesz valami. Mondjuk jön a tél, lehet veszek egy Boxot, mert ugye az emberek szeretnek fûteni én meg szeretem az Xboxt. És szerintem egy 3 hónapos Jasperos box még elég újnak számít fõleg hogy 20 az ára. De teljesen elment a téma a PS2-tõl.

Próbálta már valaki az Open PS2 loader alkalmazást?

jaszy
Újról volt szó!

jaaa, hát 9xxxx4-est árulhat is annyiért :DDDD

Nem hiszem hogy értékesítenéd ha rendelnél 100at. :D
Természetesen 20ért Arcade-ot kapsz, nem Elite-et, de az csak 3 hóaopos legalább. Meg az ilyet ki kell fogni. De PS2-t mindig kapsz. Haverom most 9xxxx4-est árul 5 játékkal 2 karral 2 memóval (új mind) 15ért.

Rossz eladó nincs csak hülye vásárló.
Minden célra vannak megfelelõ emberek.

:DDDD

Tudsz te olvasni? Network adaptorral és 40GB-os HDD-vel.
jaszy
Ha tudsz 10 újat ért kellene vagy 100Db, tudod mit 15 ért is jöhet.

20 ért 360? 30E adok érte és 100Db ot hozz.

Butaságokat írsz!

ja, 10-ért vadiújat 2 karral :DDDDDDDDDDDDDDDD

Nekem aztán mindegy, nem szólok bele semmibe, de kétlem, hogy valakinek kéne. A debreceniek mindig nagyon nagy árat szabnak.
Pár km-errel vadiújat vehetnek az emberek 10ért (slimet ugyebár) minimum 2 karral...
20... <#taps> Azért már új 360at veszel (nem slim). :)

Az ára lemaradt:20000 ft

Eladó egy fejhibás ps2 gép egy joyal,tv és táp kábellel,64 megás memória kártyával,network adapterrel és 40 gb-os vincsivel.
Filmek és játékok a merevlemezrõl mennek!

Érdeklõdni privátban vagy a [email protected].

A gép Debrecenben található.

Próbáld ki hogy alulról megnyomod az ujjoddal a kártyát fölfelé 3mm-errel mikor a Browserben vagy. Lehet az olvasó foglalat babrál. Lehet csak oxidálódott egy pici a memkártya olvasólábaira.
Vicces de komolyan. Nekem is ez van.
Az eredeti kártyát bedugom és minden okés. De pl egy utángyártottat bedugok látja a PS2, böngészhetek is rajta, de pl hogy FMCB-vel indítsak fel kell nyomnom és tartanom az ujjammal amíg a játék be nem jön.

nem, ps1-est
tudok is menteni, de ps2 browserben nem látom a kártyát
ez vicc :D

Seth
ugye nem ps2 játékot akarsz menteni ps1 memókártyára?

nem látja :(

arra már rájöttem, hogy PS1-es memókártya
lehet hogy üres? bár akkor is látnia kéne.... talán rossz :(

Seth
lemez nélkül vagy felnyitott,kinyitott tálcával kapcsolod be a gépet. A megjelenõ menüben pedig Browser menüpont

most ki fogtok röhögni, de:
hogy a picsbe érem el a memóriakártyát???? nem tudok rájönni :DDD

jaszy
PES 2011 lesz ps2-re?