17159
WAREZ = azonnali BAN!
-
#16599 Csakhogy tisztázzuk... Engem nem érdekel a PS3 csak a PS2, nem vagyok szar csak Te lehetsz aki egy emberre ilyet mondasz és tényleg rossz passzban vagyok. Ennyi elég? -
#16598 azt mondja szar a hangulatom....:D -
#16597 a postjaid alapjan te magad vagy a sz@r, nem a hangulatod.
vezesd le a biciklis asszonyodon, a biciklis playstation-odon vagy amin akarod, de trollkodj valahol mashol -
Freedy #16596 TOP 10-re én is kíváncsi vagoyk, mert sajnos elég sok fontos címet kihagytam ps2-n.
Amúgy hülyeség, hogy ugyanaz a garfika ps2-n és ps3-on ha crt tv-n használjuk. PS3 sokkal jobb, még ha messze nem is olyan jó mint hdtv-n/projektoron.
Bár most szerintem GT5 lesz a kötelező vétel, de szép lassacskán be szeretném pótolni azokat a ps2-es játékokat, amik eddig kimaradtak.
//OFF
@Jaszy
Te esetleg próbáltad már a GT5-öt? Gondolom már készleten van a boltodban:)
Ha próbáltad, egy-két mondatot légyszíves írjál, csak oylan szinten, hogy szép, jó a vezetés, tetszik, vagy ilyesmi. Olvastam néhány lehúzú kritikát róla, ami nagyon elvette a kedvemet.:(
-
#16595 Mert mit kéne? Szar a hangulatom ilyenkor nem érdekelnek az emberek. Beszéljünk inkább tovább a játékokról. Kinek mi a TOP 10? -
#16594 Hála istennek a boltba járók nem így gondolkodnak. Napi 10 emberrel minimum beszélek erről. -
Akey #16593 Nem veszed észre magad? -
#16592 neked? hálistennek senkid...:D
-
#16591 Nem vagyok az öreged ki vagy Te nekem? Senki... -
#16590 Istenem hülyék ne írjanak már ide!... (El lehet felejteni a választ, hogy: "Akkor ne írjál!" vagy hogy: "Te se írjál..." Már nagyon unom az ilyen embereket. Remélem megfogadjátok kösz. -
#16589 mekkora gyökér vagy öregem, hihetetlen.
amúgy ne te mond meg hogy hová irogassak -
#16588 Így van ez egy PS2 topik szóval húzzatok azzal a szarral aoda ahová való :D -
#16587 Faszt érdekel az ilyen ember aki kinézi a másikat csak mert nem szereti a szar kocsikat... -
szimszonos #16586 Sima CRT tv-én semmi értelme a ps3-nak mert a kép minősége ugyanaz marad mint ha ps2-n játszanál.A 2-3ezer ft-os játékokról meg annyit hogy 250db játéknál ami nekem van ps2-re már szép kis summa lenne megvenni ps3-ra.2-3 db játékkal meg hülyeség hónapokig játszani.Én 3játékot egy hónap alatt simán kipörgetek az online meg unalmas egy idő után ugyanazzal a játékkal.2-3 ezerért meg régi játékok vannak a 2010-es nemigen annyi. -
Akey #16585 GT4-ezni osztott képernyőn, haverokkal, belazulva, Daihatsu kisárúszállítóval a Nordschleifén viszont nem egy utolsó dolog. -
#16584 Nincs benne normális coop mód. -
RYO21 #16583 Esetleg még GT4. Amúgy a san andreas coop módja milyen? A neten nincs sok infó róla. :D -
Akey #16582 Ha tényleg csak NFS-re lesz, akkor én tiltom meg, hogy PS2-t vegyél. -
RYO21 #16581 A NFS-ek split screen módja érdekel. Jó lenne tolni a haverokkal egy kis NFS-t. A többi nemnagyon érdekel. Sőt a FF-re még gondolni sem merek. De azon is elgondolkodtam, hogy lehet érdemesebb egy új cpu-t venni a gépbe és akkor már rendesen futna a pcsx2 emu. -
#16580 Ez nagyon sarkos. Ps3 van már használtan 40-50 körül. Sima CRT TV-n is élvezhető a játék, használt lemezek 2000-3000 ft tól kaphatók. Az ingyen netes játékkal egy játék élettartama sokszorosa egy offline játéknak.
Jailbreak sem kell.....
50-60 ból vehetsz használt gépet 2-3 lemezzel. A vatera is tömve van vele. -
szimszonos #16579 Hülyeség vitatkozni itt úgy is a pénz dönti el hogy ps2 vagy ps3.Ps2 max 20-30ezer ft beruházást igényel és ezért már új chippelt gépet kapsz kiegészítőkkel játék rá 60ft/lemez ha magadnak írod.Játék van rá dögivel kb 2000.Ps3 80ezer+lcd vagy plazma tv kötelező hozzá kb 80ezer minimum,jailbreak stb.Másolt játékot nem mindig viszi,blue-ray lemez ilyenkor kuka ami nem olcsó 400-1000ft a gyári játékokról meg ne is beszéljünk ahol akár szerény 10-15ezer ft-ért már vehetünk is egy darabot.Ha van 200ezred akkor ps3 ha csak 20ezred akkor ps2. -
Akey #16578 Olyan NFS nincs, ami nem jött ki PC-re. GTA-ból is csak a két PSP-s konverzió kerülte el a PC-t. Viszont érdemes kipróbálnod a Getaway-t. NFS pótlására meg ott vannak a Midnight Club-ok, meg amit itt írtam. Ha mégis szeretnéd kiaknázni a PS2 repertoárját, akkor az exkluzív címekkel kell próbát tenned. Pl Devil May Cry, Onimusha, Kingdom Hearts, Tekken, Persona, Final Fantasy. Ami viszont PC cím, de elkerülte az óhazát, az a Call of Duty és Medal of Honor. Ezekből temérdek PS2 exkluzív rész jelent meg. -
#16577 -
#16576 -
#16575 félre ne érts és én nem szólom le a cuccot, csak annyit írtam hogy szerintem már inkább érdemes a 3-ast megvenni. -
#16574 Ezekért felesleges venned. PS2-re inkább az exkluzív darabokat keresd, ha azok nem jönnek be,akkor pénzkidobás a GTA,NFS címekért -
RYO21 #16573 Kössz a válaszokat, de még elgondolkodok rajta, hogy vegyek-e. Engem főleg a PC-re nem megjelent GTA-k és a Need For Speed-ek érdekelnek, a többi nem. -
#16572 Fiúk én megértem hogy a ps3-a kedvenc konzolotok de ez egy ps2 topic. Aki meg ps2-t akar venni hadd vegyen. A sony legsikeresebb gépe , többet ilyen sikeres talán soha nem lesz több. Nem mindenkinek a hd a mindene, én pl jobban szeretem a ps2-t és a wii-t mint a hd konzolokat,(volt az is, kétszer is de soha többet) de ettől nem röhögök ki senkit. -
#16571 kb.... no comment kategória, azért nem fejtettem ki:) -
#16570 kirohogni ?
ki jon azzal a dologgal, hogy vegyek normalis autot, oszt te meg biciklivel kozlekedsz ?
25-30 (mar ha lehet egyaltalan hinni az adatlapodnak :DDDD) evesen ?!
en/mi rohoglek/rohogunk ki teged bazeg, inkabb maradj csendben. -
#16569 röhögj, én addig játszom ps3 al:D -
#16568 Ezt meg nagy hülyeségnek tartom hogy ne játsza le a PS2- t, inkább találnának ki valami újat, új névvel az jobb lenne. Legközelebb biztos nem Ps4 lesz, mert az már röhejes lenne, és szerintem még csak nem is playstation, ha meg igen valami új hüly névvel lesznek pl. PS Zero vagy valami ilyesmi majd figyeljétek meg... :DDD -
#16567 Hát én bizonyisten kiröhöglek olyan játékok vannak rá hogy szerintem még nem is hallottál róla... Minden csak arra megy ki hogy milyen a minőség... :D -
#16566 Szerintem se, főleg ahogy említették, sorra jönnek ki a hd kollekciók a legjobb címekből, előbb utóbb minden kint lesz valószínűleg ami sikeres volt. Ezzel kompenzálják, hogy nem lesz ps2 kompatibilitás a ps3-ba soha. -
#16565 én viszont nem:D
szerintem ma már nem érdemes ps2 őt venni -
#16564 Mért járna jobban egy Ps2 vel? -
#16563 Inkább vegyen PS2- t azzal jobban jár... Én még fontolóra veszem a Dreamcast- ot is... :D -
#16562 Szerbiában él ha jól értettem a hozzászólását -
#16561 bemész pesten boltba és 72.000 ft a 160as- új lapos.
ez kb 260 euro -
#16560 Én is venni akarok csak TV- t is vennem kéne mellé és arra nem akarok kiadni... :(