PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Szerintem nem baj, ha !EGYSZER! megemlíti....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ez nem a vétel csre topic!

DarkSector
Semmi baj nincs a reklámoddal,de egyszer megteszi....<#vigyor3>
Amúgy jó árban van ezek alapján......nekem is jó lenne,de már van egy....😞

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Üdv all!!! eladó : Play Station 2 slim, 8mb-os memo cardal,egy darab dualsock paddal,3 db játékkal, chippelve.,alig használt..!!! ár 30 ezer ft!

Érdeklõdj!
msn: [email protected]
Hol tudom megnézni hogy a játékokat milyen mod-ban kell felrakni vinyóra a winhippel? Mert ahol régen néztem az megszünt!

Üdv all!!! eladó : Play Station 2 slim, 8mb-os memo cardal,egy darab dualsock paddal,3 db játékkal, chippelve.,alig használt..!!! ár 30-35 ezer ft!

Érdeklõdj!
msn: [email protected]
Tekken5
Ezek csak példák voltak, szeretem még a Silent Hilleket is.
Amiket DarkSector leírt azok is nagyon jók! (9300 hsz)
+Killzone... Splinter Cell, Call of Duty

Az semmi,én elsõs gyereket láttam aki ilyenekkel játszik,meg ps1-en a syphon filterrel(vagy ilyesmi) meg CoD 1,2 stb.És tök idegbeteg.

Sziasztok

Valaki segítsen nekem, vettem egy usb-s network adptert ez egy utángyártott dolog,mert ugye network adaptert már nem lehet kapni,csak használtan, és nem tudom beüzemelni, kaptam hozzá egy floppy-t amin egy telepítõ-fájl van...ha valaki tud segíteni nekem ebben, hogy mit is kéne csinálni, akkor írjon nekem, elõre is köszönöm...
öregharcsa
köcce fiug...már nem kell több...pláne ezek a véresebb játékok...ezek még aranyos kis kölkök....

http://pspfilez.extra.hu/

dinomano
De van Looney tunes space racing+jópar mascot racing game; crazy frog; stb...Star Wars Boombad Racing... :-D ..Meg hát a Silent Hill sorozat 2-töl 4ig; ha mar gyerekjatekokrol van szó... :-D

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

zola2000
Manhunt, gta sorozat, killzone (láttam már olyan 10év alattiakat, aki ezekkel nyomja ~_~)

A

jax
Igen, a cartoon network racing, mer olyan nincs! <#nyes>

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

Seth
van benne egy kakukktojás azé' ^^

PSN ID.: Beegabor

Prince of Máté
powerpuff girls, cartoon network racing,god of war

öregharcsa
köszi mindkettõtöknek....<#worship>

ezek szerencsére megvannak....

dinomano
...+van még: Tak 1-2, Brave the spirit dancer... gyakorlatilag az összes mostani Licenszgame (Disney, Pixar stb.)... Wallace és Gromet, Madagascar, Robots, Cars, Barnyard, Ice Age2... + még Lego Star Wars1-2...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

DarkSector
Tuti Crash Bandicoot-Jax&Daxter-Rachet Clank-Spyro-Meg van még egy néhány ilyen elég egyszerû viszont kegyetlen szép mászkálós játék....

öregharcsa
sejtettem hogy valami hülye válasz lesz az elsõ...nyertem<#vigyor1>

köszi...

zola2000
Ha már elfáradtak, bemehetnek játszani a rayman raving rabbitsal, vagy valamelyik crarshal.

A

zola2000
Fogócska, bújócska, foci, picsi-pacsi stb xD

A

öregharcsa
sziasztok

ajánljatok legyetek szívesek nekem 10-15 játékot 6-8 éves fiúk számára...

köszi

Cukros
Van elado ps2! ha valaki töbet akart tudni és meg szeretné venni dobjon privit

::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):

DarkSector
Tudomásom szerint minden létezõ monitorra jó...

Valahol olvastam, hogy ez csak CRT-re jó, LCD-t nem visz, ez igaz?

AE
DarkSector
Éppenséggel itt nem lehet kapni, de errõl lenne szó... itt 15990ft....
VGA Box (PS2/Xbox -> PC)

DarkSector
Én is úgy tudom, de havernak a cd mellé kell a gépen is buherálni, és csak cd-n olvas be játékot...

Ioles
Az enyém az RCA ami most van, és ha az RGB ennyivel jobb sztem megéri azt az 1500FT-t. Ha a monitorra rákötni ilyen költséges(15000FT, ahogy írtad akkor azt inkább kihagyom)

22Barna22
boot cd is van... valami Magic akármi... azt mondják mûködik de nem pontosan tudom mi van körülötte

DarkSector
Csak csipp van...

CSááá!!!most akarok venni egy ps2-õt azt szeretném kérdezni h van e ps2-höz boot cd úgy mint ps1-hez mert nem akarom még kb fél évig chippeltetni hogy ezalatt rájöjjek e h van e v.mi hibája a gépnek .vag ha nincs boot cd meg lehet e oldani zt h nem eredeti lemezt is olvasson PLS segítsen aki tud mert fonto köcce hello!jah és mellesleg aki ért a ps 2esekhe az veen fel msn-re:[email protected]
DarkSector
15000ft

Al Age
Ja így már értem. Létezik valami vga box nevû kütyü. Ez lényegében a ps2 és a monitor közé kerül. Rákötöd a gépet a bemenetre a monitort a vga kimenetre és kész.
Élõben még nem találkoztam vele, de elég költséges egy holmi és a képminõség a monitoron rosszabb lesz vele.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

DarkSector
Van:

Coax
RCA
Scart
S-Video
RGB-scart
Composite (RG😎

Ioles
A TV-re írtam hogy kinyírja a szemem, mivel cask 50Hz-es. Tudom hogy nem fog változni a kábeltól a frissítési frekvencia, de én LCD monitort mondtam hogy arra rá lehet-e kötni mert ugye ott nem szoktunk foglalkozni a frissítési frekvenciával és jóval szemkímélõbb mint a CRT.

Al Age
Bocs, hogy kettõ hsz-ben megy:
Nincs ilyen, hogy rgb-scart, vagy sima rgb.
Az RGB egy jelformátum, a scart pedig egy csatlakozó. PS2 esetében RGB jelet scarton keresztül kaphat a tv.

Van RGB kábel (bár ilyet szerintem már talán nem is lehet kapni), ennek egyik végén levõ dugó megy a ps2-be, a másik végén levõ scart pedig a tv-be.
Van az RGB Pro, ami ugyanazt tudja, mint az elõzõ, de a kábelen van még egy dobozka 3 RCA aljzattal, ami megfelel a gyári kábel 3 RCA dugójának.
Van a DVD Pro ami ugyanaz, mint az rgb pro, plusz a ps2 felõli csatiján van egy kis kapcsoló, amivel meg lehet választani, hogy a scarton keresztül rgb, vagy kompozit jelet kapjon a tv.

A gyári kábel plusz gyári rca-scart átalakító nem rgb kábel.

Al Age
Nem tudom mire írtad, hogy kinyírja a szemed.
Monitoroknál az alacsony frissítési frekvencia szokott kellemetlenséget okozni, az viszont jelen esetben a tv-den nem fog változni attól függõen, hogy gyári kompozit, vagy rgb kábellel használod.

Ioles
Hát remélem hogy lesz különbség ha megveszem, de akkor most ha RGB-Scart-os verziót veszem akkor az roszabb mint a sima RGB?

DarkSector
Ez igaz....
Én eddig azt hittem, hogy mindenki úgy megy a boltba az RGB-ért, hogy egy olyan elágazást vennék a PS2-höz....

Seth
Meg vagy fogva, csak azok reagálnak így 😄

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Szent isten!

Al Age
"az RGB egy kibaszott nagy fosság, ha nincs kibasszottul jóminõségû tv"
Az enyémet kb 5 éve 5000 Forintért vettem egy lomistól, úgy, hogy el kellett vinnem vele egy Amiga500-ast, egy tökéletesen mûködõ, igaz régi nyomtatót és egy szatyor floppyt.

"RGB-Scart-ot csak akkor érdemes beszerezni, ha szét akarod választani a kimenõ jeleket....mert arra jó"
Szerinted akinek RGB kábele van azzal a céllal ment be a boltba, hogy srácok adjatok légyszi olyan kábelt, amivel szét tudom választani a jeleket? Szerintem azért, hogy jobb képminõséget érjen el.

A (az egyszerûség kedvéért nevezzük tv-nek) tv-men rca és scart bemenet van és az elején egy gombbal tudok választani a kettõ közül. Mind a kettõ be is van kötve, így egy gombnyomáson múlik, hogy a kompozit, vagy az rgb jelet látom és van közte annyi különbség, ami simán megért 1000 Forintot.

Ha pedig az az eset áll fenn, amit #9348 végén és #9349-ben írtam, az nem a kábel hibája.

Úgyhogy maradjunk annyiban, hogy az RGB kábel megéri a pénzét, viszont amire elõször válaszoltál (#9322) semmi köze nincs az RGB kábelhez, monitorra nem azzal fogja a srác kötni a PS2-t.

DarkSector
YES....

Al Age
Én igen és azt is tudom mirõl beszélek.

DarkSector
Érted, hogy eddig mirõl beszéltünk???<#whatever>

Al Age
...magyarán RGB kábel ide vagy oda, ugyanaz volt a eredmény, mintha a gyári kábelt használta volna az rca->scart átalakítóval.

Al Age
Simán látható különbség van kompozit és RGB között.
Nekem egy õsrégi videomonitorra van kötve a gép és bõven látszik a különbség.

Ugyanakkor már találkoztam olyan esettel, hogy egy srác tv-jén kettõ scart bemenet volt, és csak az egyik volt teljes bekötésû. A PS2 a másikra volt kötve RGB kábellel. Miel azonban scarton kompozit jel is mehet (és az RGB kábelen ezek a szálak is be vannak kötve) ilyen esetben azt a jelet kapta a tv.

DarkSector
😊)

jaszy
lehet 😊

DarkSector
Jah van 990ft-ért is...