PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
He-he-he....én Hyper-Syper RGB-t használok....<#finom><#whatever><#rolleyes><#finom><#whatever><#rolleyes><#finom>

És ez még meg is tudja fordítani a fejét....😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

jaszy
1500 Ft .

DarkSector
Hát úgy az egész...<#vigyor3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Seth
nézd, rgb-vel még a haja is lenõtt 😊

#9339 1500,-

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Jó persze....egy picit ez a lényeg....
Megért egy pici különbség 3000-et?

Seth
mármint melyik része a gáz?

DarkSector
Ha-ha-ha-ha....

DarkSector
Na ez a gáz..

mateus33
Tuti nem rögeszme,nem vagyok az a típus aki azt látja amit szeretne😊 Nem is feltétlenül élességben,hanem a színekben lett másabb a kép,szebbek lettek picit,ennyi.

jaszy
Vannak gagyi RGB-kábelek is, azok tényleg satnya képet nyujtanak !

Seth
Egyébként nagyon is van különbség :
íme a gyári kábellel<#idiota>

és íme rgb-vel <#idiota>

Seth
.....tisztább, szárazabb érzés 😊

vhol láttam egy összehasonlító cikket képekkel, azon jól látszanak a különbségek

jaszy
Én láttam már sok TV-n. Láthatóan simább a kép RGB vel.

Seth
Hát nemezt mondtam???

Mellesleg valszeg nem minden játékban tûnik ki ennyire a különbség, lehet olyat néztél. Én mondjuk kezdetektõl fogva rgb kábellel használom, soha nem láttam milyen az alap kábellel

DarkSector
Háát van azért, pl a régi tv-ken....

DarkSector
Jah biztos nemjó a kábelom...😊

DarkSector
Nem rosszindulatból, de valszeg ez valami rögeszme szerûség, hogy "bedugtam az új faxa kábelos-t, aszt mindha fax-ább lenne", de sajnos az én 82cm-es 100hz-es panasonik tv-men sem észleltem semmi különbséget....
Úgyhogy nem ismerem a tv-det, de én arra gondolok, hogy ezt a különbséget bellül érezhetted csak....
Ezt max akkor fogod látni, ha veszel mégegy ugyanolyan tv-t és mindkét kábelt egyszerre nézed meg...
Nemtuom, de én coax-on kívûl bárhogy csûrõm-csavargatom, semmit nem veszek észre....sajnos....

jaszy
Persze hogy szebb a kép RGB-n !! DarkSector barátunk picit nemért a dologhoz...szerintem. Bármilyen TV-n játszol RGB kábellal szebb a kép mint a gyári vezetékkel,nemkell ahoz a szuper,hiper csodamasina. Átlag TV-n is látható a javulás.

Seth
mirõl beszélsz?? Coaxot ki a fene használ? szerintem nagyon elszigetelt esetekben csak, vmi õsrégi tévén amin nincs se scart se rca

mateus33
Én egy sima 50Hz-es Sony TV-n is érzékeltem egy kis különbséget a gyári kábelhez képest. Pedig én aztán nem vagyok egy nagy kritikus és megfigyelõ ilyen téren.
Ioles! Prábld ki vmi másik TV-n a PS2õt,mert mást még nem hallottam ilyenrõl panaszkodni,h szar a kép.

DarkSector
Nem tudom, hogy kinek mondtam, de én egyszer már (elnézést a szóhasználatért) kúrvára kihangsúlyoztam, hogy az RGB egy kibaszott nagy fosság, ha nincs kibasszottul jóminõségû tv!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mégegyszer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha nem coax-on nyomod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, akkor RGB-Scart-ot csak akkor érdemes beszerezni, ha szét akarod választani a kimenõ jeleket....mert arra jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ioles
Hát pedig azt hittem hogy RGB kábellel ezt ki lehet javítani, na mind1. De akkor valójában mit javít az RGB kábel? Élességet? Ja és esetleg LCD monitoron jobb lenne?

Prince of Máté
szemmûtét esteleg, vagy az olcsóbbik fajta PS3 With HDTV

Ioles
LCD monitorra milyen átalakítóval lehet rákötni a PS2-t?-úgy olvastam hogy roszabb lesz a kép, de ha tovább játszom ezen a TV-n akkor esküszöm kinyírja a szememet

DarkSector
Én is így tudom, mert a készítõk még mondták is, hogy ki szerették volna pörgetni a ps2-õ hárdverét...szerintem sikerült is....:😊)

A helyzet az, hogy a Black PS2 exkluzívnak indult, aztán került át Xbox-ra. Ennek okán megint nem értem, hogy milyen lebutított verzióról beszélsz.

Papesz

DarkSector
Jah lehet, de most a blackrõ vasz szó...

De pl. a destroy all humansnál is érezhetõen rosszabb a ps2-es verzió grafja.

DarkSector
A nagy fost lebutított verzió......
Ne már hogy lebecsüld a kis gépet....legjobb lesz ha megnézed valakinél!

DarkSector
Körökre osztott stratégia???????????
Az meg mi???

DarkSector
Talán nincsenek ilyenek...vagy ha vannak, akkor olyanok is...

Ioles
<#vigyor>Akkor ezt a problémát nem lehet megoldani?

Prince of Máté
gyerek ésszel...

Prince of Máté
túl PC-s szemed van mint nekem 😊

Afe
Kessen széria elég jó sztem, ehhez hasonló a ROTTK, plusz még talán a Front Mission említhetõ mint stratégia jellegû jrpg.

"... jopar japó strategiai rpg van" ezekbõl pl?

AE
dinomano
Hack and slash-ek vannak dögivel, és vannak még hack-and-slash szerü calssic RPG-k is; Cahmpions, Champinos of Norrath, Baldurs Gate: Dark Alliance 1-2(co-opban faxa!), X-men Legends1-2, Bards Tale... Hack and S.-böl csak pár: Shadow of Rome, Spartan Total Warrior...meg még japó h&S... Shinig Force EXA...van minden:-P strategia az nincs, de jopar japó strategiai rpg van...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Mondjuk most a HAck sorozatot nyomom (az elsõ sorozatból az elsõ rész már majdnem kész van, meg a második sorozatból befejeztem az elsõt). Amúgy az FFX, X-2, XII ott figyel a polcon (az "X-2"-t ajándékba kaptam) csak még nem jutottam hozzájuk... Igazából az RPG-t azért kérdeztem, mert érdekelne, hogy van-e más is az FF-en kívül (VII-t és VIII PC-n nyomtam végig, a 7-et háromszor). A stratégiát pedig azért, hogy van-e egyáltalán körökre osztott stratégia PS2-re...
Ha már itt tartunk, normális hack-and-slash típusú játékok vannak? PC-n játszottam egy "Ys"-es játékkal (nem emlékszem a címére és nem is tudtam végignyomni mert japánul sajna még nem tudok).

AE
Hi all. Mondjatok már Háborús játékokat Ps2-re.(operation flashpoint-hoz, hasonlókat) Amiben lehat tankozni is nem csak rohangálni és lövöldözni(tehát Moh-hoz hasonlókat ne irjatok)

http://racing-events.blogspot.com/

Black az tényleg jó,régebben xboxon játszottam vele,kurva jó graf meg minden.PS2-n milyen?Hogy bírja a ps2?Esetleg lebutított változat?

dinomano
FFX joak+GRANDIA III szodaval elmegy (bár én felenel abbahagytam); de maga a latvany+a világ hangulatos és szép... ICO, SoTC örök kedvencek... :-D

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

DarkSector
Final Fantasy.....és abból is erõssen csak a 10. számozásút.... azaz az X jelzésût....

Az X-2 és a XII szerintem gagyi.....

Stratégia nem nagyon tudom hogy lenne...

Tud valaki ajánlani jó RPG-t és/vagy stratégiai játékot?

AE
DarkSector
Nálam pl ez a sorrend!!!!!!!!!!!!!!!
1.FFVIII,
2.Metal Gear Solid,
3.Resident Evil 2,
4.Devil May Cry,
5.God of War,
6.Black,
7.Shadow of the Colossus,
8.Silent Hill 3
9.Gran Turismo
10.helyen meg minden, ami túlélõ horror...

Tekken5
Nem mindenkinek jöhet be. Elbaxtad a topikot XD És milyen db-s játékokról beszélsz?

Hát,tekken 5 nekem nem igazán jött be,db-s játékok 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000szor jobbak.

Tekken5
Tekken 5
God of War
MGS 3
Shadow of the Colossus

Persze,akkor még nem voltak😊

jaszy
😊 Igazadvan !!!!

Gondolom nem is próbáltad még ezeket a játékokat, azért beszélsz orbitálisan nagy hülyeségeket.

Én speciel 27 éve voltam 5 éves, de nem akkor játszottam velük.

Papesz