PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
ja az tényleg jobb, gyorsabb és felismerte azt a pendriveomat is amit az ar nem

PSN ID.: Beegabor

UlauchELF-et használj és ne azt a gagyi AR Max-ot. Az csak csalni jó!😊

Hello! A segítségeteket szeretném kérni: hogyan lehet menteni pendrivera, mien progik meg cuccok kellenek hozzá? Azt tudom h valami AR MAX navü cumó kell azt ki is írtam de a psem nem látja(slim,chippelt).
Már egy hete ezzel szórakázok és nem sokra jutottam.
Ha tudna vki segíteni naon megköszönném.
Jah és gyengébbek kedvéért ps2 gémek mentéséhez kellene.😄
DarkSector
Egymás mellett Piros-Kék-Zöld csati, és oda lesz írva, hogy RGB IN...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

jaszy
Amin van ilyen bemet !!! Egyszerû 😊

és milyen tv kell hozzá??

csak nem találok egyik internetes oldalon se olyan kábelt!!

thx

és hol tok ilyen kábelt bexerezni?jah és milyen tv be tom beledugni?milyen csatlakozó van hozzá?

Seth
Ilyen, persze ebbõl is van többféle, komolyabb, rosszabb, de a színek azonosak

már leírtam: komponens, ez három szín plusz két hang
5 eres lesz, és SOKKAL jobb lesz a képe
stabilabb és a GOW minõsõgégét élvezni fogod (ha NTSC a gammád)

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

és mijen kábelt kell hozzá vennem?

komponens kábellel tedd át
nem a tévé nem tudja, hanem a kábel nem viszi át

a progresszív az más, az scarton nem jön 😊

de nehogymár egy hd tv ne tudja fogadni a jelet!!

scar csatlakozóval!

Seth
de nem az rgb-n vagy rca kábelen keresztül próbálod ugyi?? ^^

tud fogani a TV-d progresszív jelet (Y/Pb/Pr)?
azon küldené ki, azért van ez

HELP!!Hali mindenkinek!!Lenne egy KÉRDÉSEM!!?már fél éve vagyok ps2 tulajdonos és az lenne a kérdésem, hogy miért van az hogyha ojan játékot texek be ami tudja a progressive scant és ráálítom akkor kikapcsolja a tv-n az av-t???Probáltam HD tv-n is !!de azon is kikapcsolta!!ijen játék pl a Hitman4!!thx

Tufa
most hogy nálam van a cucc énis sejtem hogy az lehet. az elején felpörgeti a dvdt de aztán csaknem jön rá hogy mivan a dvdn

DarkSector
Nekem megvan és nyugodtan megveheted az elõzõ 2 részével együtt, mert nagyon pazar játék!!!!!!!!!!!
Még a Siren 1-2-t tudom ezmellé ajánlani....<#eljen><#eljen><#eljen>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

jaszy
Valszeg fejhiba. A cseréje nemolcsó 😞

Aha köszi 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Seth
Úgy keresd hogy Fatal Frame 3

Még egy hülye kérdés, ennek a játéknak nem találtam a topikját, de érdekelne és hátha tudtok róla valamit. Habókra nem akarom megvenni.

PROJECT ZERO 3?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Köszönöm a segitségeket. Megnézegetem.
Amúgy igen, bekapcsoltam az optikai kimenetet.

Tufa
kipróbálom. amugy ha ez sem segít, bpn hova érdemes szervízbe vinni?

Vagy csak egy prof olvasófejre. 😊 Szedd szét és fújkáld meg vagy óvatosan fültisztitópálcikával.

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

Tufa
ha egy vastagabb ps2 nem olvassa be a cdket(de hallani hogy próbálkozik) akkor fejegység hibára számítsak?

Afe
lehetséges, hogy a hm erölködõdben nincs PrologicII dekóder csak a sima PrologicI , ezért a PS2 PLII-es hangját se tudja normálisan kezelni.
legalábbis a cimborámnál pont ilyen gondok voltak.

de gondolom a filmnél DTS-t jelezte rendesen.

Seth
ha tudsz angolul akkor ITT olvasgasd el a hozzászólásokat, mintha említenének 1-2 dolgot ezzel kapcsolatban ( csak átfutottam^^)

Banyapapa
öö,nem kellene ps2-ön bekapcsolni az optikai kimenetet?

Ioles
Ok, megoldottam csak a TV-t kellett átállítani 4:3-as arányba

Rákötöttem a PS2t a hangrendszeremre egy optikai kábellel. Szól minden rendessen (24 játék térhatású), a Ryan közlegény leteszteltem a DTS és az is szépen szól, de miért van az, hogy az erõsítõ kijelzõjén úgy szerepel mintha csak az elsõ két hanfal szólna meg a sub (pedig minden szól).
Ez egyedi dolog nálam? Vagy valami miatt a PS2 kapott jel(softwer) nem jelzi hogy minden hangfal megy?

Ioles
51cm-es 50Hz-es domború képcsöves, szal nem a legjobb

Ioles
Én nem azt mondtam hogy a PS2-n olyan a kép mintha 1024-ben lenne, csak viszonyításképp írtam, mind1 az a lényeg hogy sokkal jobb lett, inkább azt mondd meg légyszi hogy hogy lehet kiküszöbölni az elüõzõ hsz-emben levõ problénát

DarkSector
Az bebaszna ha akkora különbség lenne...
Mert akkor már ps3-at se kéne venned...mert az megy 1024-ben...
Milyen tv-d van?

Ioles
Na srácok megjött az RGB kábel. Én látom a különbséget, kb annyi különbség van mint ha PC-n a felbontást 640x480-ról felvennéd 1024x768-ra. Nagyon jó, csak egy gondom van, mégpedig az hogy kisebb lett a kép, alul-felül sokkal nagyobb a fekete csík. Ezt ki lehet küszöbölni vmivel?

DarkSector
És ha van ps1-es és ps2-es memóriád, akkor azé jó mert az 1-es könnyen tele tud lenni, és akkor sok mentést tudsz átrakni a 2-es memóra megõrzés céljából...
Mert az 1-es memóriak 128kb asszem függetlenül attól, hogy 1mb-osnak hívják, míg a 2-es kártya valóban 7998kb így nagyon sok 1-es mentést tudsz tárolni a 2-es memok-án.

Csak simán legyen bent a gépbe a két mkártya és játék nélkül indítsd a menüt, és bemész az 1-es mkártyába és mondjuk silent hill mentésen nyomol egy COPY-t a másik kártyára küldve....

Megy visszafelé is ha mondjuk a FF 64kb-os mentését akarod a 2-es mk-ról az egyesre rakni, csak értelmetlen....<#vigyor3>

Hello
Most fogok venni csippes ps2-t és Modbo csippet tesznek bele. Az lennne a kérdésem hogy valaki tud e valamit errõl csiprõl, mennek e az írott dvd filmek, játékok stb.
Köszi a választ!
Szuper. Köszi. Akkor ilyet TESCO-ban lehet venni? Veszek egyet csak a SH1-nek, más PS1es játékom nincs. Meg van pár PS2 játékom amit sikerült nagyhirtelen beszerezni azok szépen futnak, csak egy két alapmûvet még be akarok szerezni. 😊
Mivel nem csippelt így ezek eredetiek, de elég nehéz õket begyûjteni ezért is kell a bolt. 😊

Seth
bele megy persze. Ugye a ps1 memó még ilyen blokkokat használt nem kbyte-ban foglalta le a helyet. Ezért a ps2 memót a ps1 játék egyszerûen nem érzékeli. Amúgy 900 pénzért vettem jómúltkor egy utángyártott ps1 memót tecsóban, szóval nem fog földhöz vágni ^^

És a ps 1-es memoria betehetõ a PS2 játékgéppbe? (bocs a láma kérdésért)

Asszem nem ez volt, de köszi, mert ez is jónak tûnik.
u.i.: lehet még is ez az.. 😊<#eljen>

Banyapapa
ps1-es játékhoz,ps1-es memoria kell.

Az a bolt nem ez volt?

Hellosztok

A minap vettem egy PS2-t. Ez az elsõ konzolom, úgy hogy nagyon láma (<#lama>) vagyok. Mivel nagyon csipem a Silent Hillt beszereztem a Silent Hill 1-et, ami sima PS játék. A PS2 lejátsza elindul ahogy kell, de azt írta kezdésnél, hogy nincs benn memoriakártya (pedig van). Most akkor nem tudok menteni? Gondolom azért nem érzékeli mert újabb.

Még valami. Hol lehet használtan eredeti gamekat venni PS2-höz? Vagy valami jó netes helyet ahonnan rendelni lehet? Egyszer írták valahol hogy BP van egy nagyon jó hely (aszem valamelyik pályaudvar közelében), ahol szinte minden megvan, még netes elérhetõsége is van, de elvesztettem a (net)címét.

Prince of Máté
netrõl vazeg-.-

Hali.Honnan tudok ps2 játékokat letölteni?Nem baj ha fizetõs oldal.Pls.
Prince of Máté
értékelés alapján nem baj ha kihagyod 😄

jax
Bazz, hogy lehettem ilyen mûveletlen köcsög? 😄

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

Prince of Máté
nincsaa lófaszt<#nyes>de aztán megvedd!