PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
Már egy hete ezzel szórakázok és nem sokra jutottam.
Ha tudna vki segíteni naon megköszönném.
Jah és gyengébbek kedvéért ps2 gémek mentéséhez kellene.😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

5 eres lesz, és SOKKAL jobb lesz a képe
stabilabb és a GOW minõsõgégét élvezni fogod (ha NTSC a gammád)
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
nem a tévé nem tudja, hanem a kábel nem viszi át
azon küldené ki, azért van ez
Még a Siren 1-2-t tudom ezmellé ajánlani....<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
PROJECT ZERO 3?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Amúgy igen, bekapcsoltam az optikai kimenetet.
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
legalábbis a cimborámnál pont ilyen gondok voltak.
de gondolom a filmnél DTS-t jelezte rendesen.
Ez egyedi dolog nálam? Vagy valami miatt a PS2 kapott jel(softwer) nem jelzi hogy minden hangfal megy?
Mert akkor már ps3-at se kéne venned...mert az megy 1024-ben...
Milyen tv-d van?
Mert az 1-es memóriak 128kb asszem függetlenül attól, hogy 1mb-osnak hívják, míg a 2-es kártya valóban 7998kb így nagyon sok 1-es mentést tudsz tárolni a 2-es memok-án.
Csak simán legyen bent a gépbe a két mkártya és játék nélkül indítsd a menüt, és bemész az 1-es mkártyába és mondjuk silent hill mentésen nyomol egy COPY-t a másik kártyára küldve....
Megy visszafelé is ha mondjuk a FF 64kb-os mentését akarod a 2-es mk-ról az egyesre rakni, csak értelmetlen....<#vigyor3>#vigyor3>
Most fogok venni csippes ps2-t és Modbo csippet tesznek bele. Az lennne a kérdésem hogy valaki tud e valamit errõl csiprõl, mennek e az írott dvd filmek, játékok stb.
Köszi a választ!
Mivel nem csippelt így ezek eredetiek, de elég nehéz õket begyûjteni ezért is kell a bolt. 😊
Asszem nem ez volt, de köszi, mert ez is jónak tûnik.
u.i.: lehet még is ez az.. 😊<#eljen>#eljen>
A minap vettem egy PS2-t. Ez az elsõ konzolom, úgy hogy nagyon láma (<#lama>#lama>) vagyok. Mivel nagyon csipem a Silent Hillt beszereztem a Silent Hill 1-et, ami sima PS játék. A PS2 lejátsza elindul ahogy kell, de azt írta kezdésnél, hogy nincs benn memoriakártya (pedig van). Most akkor nem tudok menteni? Gondolom azért nem érzékeli mert újabb.
Még valami. Hol lehet használtan eredeti gamekat venni PS2-höz? Vagy valami jó netes helyet ahonnan rendelni lehet? Egyszer írták valahol hogy BP van egy nagyon jó hely (aszem valamelyik pályaudvar közelében), ahol szinte minden megvan, még netes elérhetõsége is van, de elvesztettem a (net)címét.
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer