PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KILLER2
Hát ez lenne a PS2 topic. Meglep, hogy ilyen kihalt, a gépet ismerve azt hittem, látogattottab hely. Na mindegy, azért kérdezek, hátha olvassa valaki.
Szóval, eddig csak GCm meg XBOXom volt, de most havertól kölcsönkértem egy PS2t, hogy végigtoljam a God of War-t, de beleszerettem a gépbe és gontoltam, veszek egyet. Ezért fodlok hozzátok. Kérdéseim a következõek lennének:
-Mindenképpen csippelt gépet szeretnék, kérdés, hogy minden DVDt szeret-e, írási sebesség, meg hogy számít-e, hogy milyen a chip, mire figyeljek
-Lehet winchestert rákötni, hogy arról lehessen filmeket nézni vagy akár játszani, meg menteni?
-nettel mit tud kezdeni?
- a vékony és a nagy PS2 között mi a különbség? Van-e valami hátránya valamelyiknek?
-állítva vagy fektetve érdemes tartani?
-USBn miket támogat?
Én úgy tervezem, hogy ezüstöt veszek. Errõl van valami extra tudnivaló vagy ilysemi?
És végül: nincs valakinek eladó vagy nem tud valakit, aki korekt áron árul PS2t csippelve, akár ezüstöt?
Köszi.

Töltsük le az internetet!

Bármelyik szervízben kitisztítják, de én magamnak csináltam.

Papesz

Csabesz6
kiirtam, 8xosan ,imgburn-el...megint eljut a playstation képig,utána semmi.-..-

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

<#wink>
Beraktam az álirásomban, ez is több semminél!

Csabesz6
htx...(már a tököm kivan az egésszel. akit érdekel a problémám:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1146403526)

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

de 😊
fejlécbe vele, az talán segít egy picit.

Remélem többet senki nem kérdezi meg.😄
http://ps2info.extra.hu/elf.html

Csabesz6
memkarirol hogy lehet lementeni a mentést pc-re?
van mp3 lejaccom, arra szoktam menteni a gt4es képeket,felismeri a ps2.gondolom ez kell majd hozzá,mivel pendrive-om nincs.

így van 😊
nálam a "vettem" azt jelenti hogy megvettem eredetibe (másoltért minek fizessek, ha le tudnám én is tölteni, és ráadásul biztos lehetek benne hogy nem gagyi lemezre írom ki 😊)

ez jól hangzik viszont! tudsz ajánlani egy megbízható szervízt? (priviben is jöhet) elõre is köszönöm - felébredt a remény 😊

én is erre tippelék... más DL-es játékom nincs, úgy tudom egyébkén nem annyira gyakoriak, de egy próbát megérne!
a vinyós megoldáson én is gondolkodtam, vagy 20K-ért egy PSTwo a saturnból 😊

megvettem eredetiben, az nem megy 😊

Tisztítás játszik. Ugyanez volt a gondom, a tisztítás megoldotta.

Papesz

Afe
én nem lenni nagytudású, de az tuti, hogy nincs a PS2-ben olyan opcio ami külön a DL-es játékokra vonatkozna.
más DL-es játékot se indít el a géped, vagy csak a GT4 nem tetszik neki?

egyébként meg 2 dolgot tehetsz:
1. eladod a géped, és veszel helyette egy olyat amin biztosan müxik a game.
2. szerzel egy PS2 Network Adaptert, belenyomsz egy winyót, rámásolod a GT4-et, majd gond (és lemez) nélkül tolod a játékot.

Seth
szerintem eredeti van neki

PSN ID.: Beegabor

Irj ki egy dvd5-ös és ne kínozd a géped! Vagy ha nagy fan vagy vedd meg eredetiben! Én ezt tettem!😊 Ha nem érdekel annyira akkor egy dvd5-ös is megteszi. Ezért hülyeség volt szervizbe menni!

sziasztok.
már pár napja rinyálok emiatt a GT4 topikba, gondoltam beírom ide is, hátha valami nagy tudású kolléga kisegít

szóval, az 50004-eshez vettem egy GT4-et, majd odáig jutottam vele, hogy az elsõ képernyõ (copyright blabla) után sötétség és teljes csend következik. Annyit sikerült kiderítenem, hogy régebbi gépek nehezebben viszik a kétrétegû lemez miatt, de az 50004-es a legutolsó széria az oldszkúl ps2k között, tehát ez nem lehet gond... tisztítás, fejcsere szintén nem játszik, mivel nincs disc read error, valamint más játékokat (pl GT3) simán viszi még mindig.

mindeközben tettem egy próbát egy slim géppel, hátha a lemez rossz (oh de jó lett volna), de nem, azon simán ment!

elkeseredésemben egy szervízhez fordultam (konzolvilág, a váci úton), ahol némi próbálgatást és fejvakargatást követõen megállapítottuk, hogy senki nem látott még hasonlót és nincs ötlet a megoldásra...

(fejcsere, tisztítás stbt nem javasolják, merthogy nincs disc read error, és a többi gámát viszi, ezen kívül próbáltam állítva és fektetve is a konzolt)

Érdekesség a GT4 manuáljából:
"MEGJEGYZÉS: Az SCPH 30000-es és SCPH 50000-es PlayStation®2 konzolok tulajdonosainak a konzolhoz mellékelt beállítási utasításokat kell követniük."

nem jöttem még rá, hogy a Ps2 kézikönyv melyik részére utalnak itten...

úgyhogy bármi ötlet van, ne kíméljetek!

elõre is kösz!
üdv

Hali mindenkinek. Szegedi vagyok és chipeltetni szeretném a slim ps2-met. A kérdésem az lenne, hogy ezt szegeden hol tehetem meg??? Ekõre is köszi a választ.
Szerintem ki bír irni egy képfájl (vagy, ha nem... no comment)! Szerinte csak a gépe nem viszi!

DarkSector
Rengeteg szeletet szedsz le, amibõl vagy az 1-es rar-ban vagy ha csak egy rar van a végén, akkor abból ki tudod könnyen húzni a képfájl-t a szeletekbõl, és ezt kell alcohollal kiírnod...

Fogd a TotalCommander-t és lépj be a szeletekhez...
Ha mindegyiket rar-nak látja, akkor az elsõ rar-ra, ha csak a végén lát egy rar-t akkor abba menj be dupla kattintással, és akkor fogod látni a képfájl-t és ezt F5-tel másold át valahová és írd ki....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

jaszy
Nálam. www.konzolbolt.boltaneten.hu Játékkonzolbolt Miskolcon !

gabe18 SMS-t használj inkább! 😉

Sztem a szar a fejed vagy a chipped! Egy jó fej és egy jó chip bármilyen gagyi írott dvd beolvas (egy darabig😄)! Azt tudod csinálni, hogy keresel olyan dvd-t amit szeret a géped. A régebbi haldokló gépem a tdk-t ette már csak a végén és pl. a Verbantin-al szenvedni kellet!

mateus33
Hol van a baj? Kiírtad a játékot és nem olvassa a gép?

kössz de hol?

Szted mit csinaltam eddig Mateus ? .. korulbelul ... 10 DVD szurtam el ! ... Segitseget varnek ... Koszonom
Udv : big

jaszy
43 ért kapsz uj gépet chippelve.

50-bõl megvan!

persze chippelve!

Hy! Mennyibe van mostanába egy Ps2?

ArsenalForever
Hellósztok!
Tudtok olyan progit mondani ami lejátsza a jpg fájlokat?

Hmm ez sem jó😞 az nem lehet h a chipp miatt nem látja a psem a cd-rw-t?😄
oks köszi
Seth
Az nem tudom hogy jó lesz e csak simán kiírva. Szedd le inkább INNEN

Üdv!
Nem tudja valaki esetleg hogy ezt a "Ps2 Media Player 1.28e" dolgot mivel és hogyan kéne kiírni hogy a Ps2 mûködtesse is?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

a-a 1 winzippes cumót kaptam ahol benne vannak a mappák fájlok meg minden
Seth
elvileg kaptál egy képfájlt, azt kiírod vmi progival cd lemezre

ki írjam cd-re és akkor onnan mehet? v pendrivera tegyem? nem igazán vágom eztet a témát ugyh legyetek elnézõek xD
Köszi a segítséget!😊
De lenne még 1 hülye kérdésem leszedtem a progit(Ulanch ELF 4.12)
és hogyan tovább?😄
Callme
thx a választ!

,,You Should know that the sword doesn\'t make the man\" (Trunks)

Mindegy, csak jó legyen a fej és jobbfajta chip legyen benne! Én a vastagot részesítem elõnyben (a vinyó miatt)!

Callme
Thx a gyors választ. Ha nem vagyok tolakodó, lenne még egy kérdésem: szeretnék venni egy ps2-t( a régi már meghót😊 és nem tudom, melyik a jobb: a vastag vagy a slim

Seth
szerezz egy rgb kábelt 1500 pénz

Callme
CSak az azérdekes, hogy egy régebbi tv-n játszottam eddig, és azon is egy kicsit kilógott a kép a képernyõbõl, most kaptam egy újat, és itt szinte a fele nem látszik a képnek

Callme
Igen, az a scart csatlakozós ha jól emléxem

Seth
Milyen kábellel van összedugva tv-vel? Amit hozzáadtak gyárilag?

Callme
Hello mindenkinek!

A minap leszedtem egy játékot, és NTSC kódolásban van, a TV persze ezt nem bírja, a játék sokkal nagyobb a képernyõnél. Ez azért van mert NTSC? LEhet NTSC game-t PAl-ba konvertálni? HA valaki tud, segítsen pls

Elõre is THX

mateus33
😊 Kitömöríted a rar-t,majd kiírod Nero-val vagy vmi író-progival a kapott fájlt,ennyi.

Sziasztok <#wave>
A netrol szedtem le PS2 jatekot (WinRar).. azt szeretnem kiirni, Sony Playstation 2-re (csippelt)... Ehez kernek segitseget
Minden hozzaszolast szivesen varok !

Koszonom <#wink>

DarkSector
Ha kell akkor elküldöm e-mail-ban a hozzávalókat...
De másolt cd-t kell vele beolvastatni...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"