PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval, eddig csak GCm meg XBOXom volt, de most havertól kölcsönkértem egy PS2t, hogy végigtoljam a God of War-t, de beleszerettem a gépbe és gontoltam, veszek egyet. Ezért fodlok hozzátok. Kérdéseim a következõek lennének:
-Mindenképpen csippelt gépet szeretnék, kérdés, hogy minden DVDt szeret-e, írási sebesség, meg hogy számít-e, hogy milyen a chip, mire figyeljek
-Lehet winchestert rákötni, hogy arról lehessen filmeket nézni vagy akár játszani, meg menteni?
-nettel mit tud kezdeni?
- a vékony és a nagy PS2 között mi a különbség? Van-e valami hátránya valamelyiknek?
-állítva vagy fektetve érdemes tartani?
-USBn miket támogat?
Én úgy tervezem, hogy ezüstöt veszek. Errõl van valami extra tudnivaló vagy ilysemi?
És végül: nincs valakinek eladó vagy nem tud valakit, aki korekt áron árul PS2t csippelve, akár ezüstöt?
Köszi.
Töltsük le az internetet!
Papesz
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Beraktam az álirásomban, ez is több semminél!
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1146403526)
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
fejlécbe vele, az talán segít egy picit.
http://ps2info.extra.hu/elf.html
van mp3 lejaccom, arra szoktam menteni a gt4es képeket,felismeri a ps2.gondolom ez kell majd hozzá,mivel pendrive-om nincs.
nálam a "vettem" azt jelenti hogy megvettem eredetibe (másoltért minek fizessek, ha le tudnám én is tölteni, és ráadásul biztos lehetek benne hogy nem gagyi lemezre írom ki 😊)
a vinyós megoldáson én is gondolkodtam, vagy 20K-ért egy PSTwo a saturnból 😊
Papesz
más DL-es játékot se indít el a géped, vagy csak a GT4 nem tetszik neki?
egyébként meg 2 dolgot tehetsz:
1. eladod a géped, és veszel helyette egy olyat amin biztosan müxik a game.
2. szerzel egy PS2 Network Adaptert, belenyomsz egy winyót, rámásolod a GT4-et, majd gond (és lemez) nélkül tolod a játékot.
már pár napja rinyálok emiatt a GT4 topikba, gondoltam beírom ide is, hátha valami nagy tudású kolléga kisegít
szóval, az 50004-eshez vettem egy GT4-et, majd odáig jutottam vele, hogy az elsõ képernyõ (copyright blabla) után sötétség és teljes csend következik. Annyit sikerült kiderítenem, hogy régebbi gépek nehezebben viszik a kétrétegû lemez miatt, de az 50004-es a legutolsó széria az oldszkúl ps2k között, tehát ez nem lehet gond... tisztítás, fejcsere szintén nem játszik, mivel nincs disc read error, valamint más játékokat (pl GT3) simán viszi még mindig.
mindeközben tettem egy próbát egy slim géppel, hátha a lemez rossz (oh de jó lett volna), de nem, azon simán ment!
elkeseredésemben egy szervízhez fordultam (konzolvilág, a váci úton), ahol némi próbálgatást és fejvakargatást követõen megállapítottuk, hogy senki nem látott még hasonlót és nincs ötlet a megoldásra...
(fejcsere, tisztítás stbt nem javasolják, merthogy nincs disc read error, és a többi gámát viszi, ezen kívül próbáltam állítva és fektetve is a konzolt)
Érdekesség a GT4 manuáljából:
"MEGJEGYZÉS: Az SCPH 30000-es és SCPH 50000-es PlayStation®2 konzolok tulajdonosainak a konzolhoz mellékelt beállítási utasításokat kell követniük."
nem jöttem még rá, hogy a Ps2 kézikönyv melyik részére utalnak itten...
úgyhogy bármi ötlet van, ne kíméljetek!
elõre is kösz!
üdv
Fogd a TotalCommander-t és lépj be a szeletekhez...
Ha mindegyiket rar-nak látja, akkor az elsõ rar-ra, ha csak a végén lát egy rar-t akkor abba menj be dupla kattintással, és akkor fogod látni a képfájl-t és ezt F5-tel másold át valahová és írd ki....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Udv : big
PSN ID.: Beegabor
Nem tudja valaki esetleg hogy ezt a "Ps2 Media Player 1.28e" dolgot mivel és hogyan kéne kiírni hogy a Ps2 mûködtesse is?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
De lenne még 1 hülye kérdésem leszedtem a progit(Ulanch ELF 4.12)
és hogyan tovább?😄
,,You Should know that the sword doesn\'t make the man\" (Trunks)
A minap leszedtem egy játékot, és NTSC kódolásban van, a TV persze ezt nem bírja, a játék sokkal nagyobb a képernyõnél. Ez azért van mert NTSC? LEhet NTSC game-t PAl-ba konvertálni? HA valaki tud, segítsen pls
Elõre is THX
A netrol szedtem le PS2 jatekot (WinRar).. azt szeretnem kiirni, Sony Playstation 2-re (csippelt)... Ehez kernek segitseget
Minden hozzaszolast szivesen varok !
Koszonom <#wink>#wink>