PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egerben van egy de ott felviszi a srác pestre elvileg azt megnézheted vagy menny fel te pestre :S

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

ps2-es szervízüzlet

Hy!!Kellene egy honlap vagy egy pontos cím,Heves megyei,vagy ahhoz a megyéhez közeli szervízüzletrõl.Elõre is kösz.
Valószínüleg olvasófej-csere vagy javítás,asszem becsippeltette az elõzõ tulaja a ps2-esnek.

Hogy kell a slimeket link-be kötni?

HOT WHEELS VELOCITY X-et KERESEM [email protected]
nem 😞

na de most van nálam egy nem platinum GT4, mindjárt indulok haza a gyárból azt meglesem hátha az megy!

Csabesz6
lol😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

mert hülye vagyok bocs.

Tufa
nézd meg kinek irt...

gondolom van neki ps2 eladó...

vonzó ajánlat, csak nem kellett volna ennyire belemenni a részletekbe 😊

Csabesz6
ezt hogy értette gyermekeim?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

kell valakinek eladó ps2??? érd msn/email: [email protected]
az lehet-e baj hogy platinum? PS3 fórumban volt errõl szó!

csippes...

ha más nincs, akkor rippelt GT4 lesz. de még nem adtam fel 😊

dinomano
Aham...amugy chippelt a gép, avgy csak original lemezeket hazsnalsz? Ha chippelt, akkor probalj meg szerezni rippelt GT4-et, tölts le vhonnan; és hasznald azt...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

eredeti.

egy slimen kipróbáltam a lemezt, ott ment.

nekem is gyanús volt ez rétegesdi, kétrétegû (eredeti) DVD filmet viszont például viszi a gép

bevallom, fogalmam sincs hogy ez jelent-e valamit, van-e köze ahhoz hogy jó-e a fej vagy nem!

egyébként eddig soha nem volt gondom a géppel, semmi read error, persze az is igaz, hogy megválogatom, hogy milyen lemezeket teszek bele... lehet halódik már? csak ezt meg magamnak nem akarom bevallani 😊

dinomano
Aham... A GT4 már DVD9es volt ha jol tudom, lehet hogy rossz RIP-verziod van; azert akad... (ha eredeti, akkor tippem sincs, mitöl lehet rossz... :-|)

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

jaszy
Akkor a játék is lehet rossz ! Nem..?

lowdog A Gt4 az D.L. azért akadozik,azzalmár nembírkózik meg a fej!

köszi!
voltam egy szervízben, letisztították a fejet (azt mondta a srác, nem volt nagyon koszos).
GT4 még mindig elakad az intró betöltése elõtt...

többi lemez megy. akkor is?

lowdog ha loop alatt is kitisztitod (de nagyon óvatosan) az lehet segít😉. Nekem segített multkor!

jaszy
Fej 😞 Tuti!

Szerintem az utolsó esélyed a fejtisztítás. Viszont ezt már szervízben csináltasd, mondjuk küldd el jaszy-nak postán.

Papesz

és az új gyári GT4-em miért nem megy az SCPH-50004-esemen (most már tisztítás után van)? ötlet valaki?

(ezzel nem a DVD+/-RW vitába szeretnék csatlakozni!)

jaszy
Az SCPH-50004 esen pedig tutira megy (vastag,régi) !!! Most próbáltam ki !!!!!!!!!

Papesznak igaza van, mert én se szeretem, ha félrevezetnek másokat! Szóval a téma részemrõl lezárva!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
persze, ha nem irsz valótlan dolgokat <#vigyor2>

Nekem ne mondd, nem én kérdeztem. <#vigyor2>

Azt nehezményeztük páran, hogy félrevezetsz másokat, mert biztos vagy benne, hogy értesz hozzá. <#ejnye1>

Papesz

DarkSector
Akkor úgy mondom, hogy felfogd te is a kis eszeddel!
Megnéztem 3 gépen, nem lestrapáltak, és mindegyik nagy....ezek sehogy sem vették be az újraírható lemezt....
Ennyi téma lezárva...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSectornak ment egy hozzászólással lentebb, bocs Seth.

Papesz

Na nézzük akkor, mit is írtál a #9578-ban:

Szerintem nem fogja vinni....
....................
....................
De játékot tutkóra nem visz dvd-rw-n.

Tapasztalatból tudod, hogy szerinted nem viszi? Pár sorral késõbb pedig már teljesen biztos vagy benne?

Most akkor hogy is? <#hehe>

Papesz

nem segített...
😞((

most már tanácstalan vagyok, max valami rip-et le lehet tölteni, vagy HDLoader...

Seth
tapasztalatból mondod a hülyeségeket?? <#idiota>

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Ez tapasztalat barátom...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

22Barna22
Keresni foglak a teljes tisztítás miatt! Postával küldeném. Írj privit pls h pontosan mit kell tennem! Köszi

22Barna22
milyen igaz 😄
<#taps>

Itt a kulcs szó a zárójelben volt!😄 Nem egy leharcolt gépen teszteld az RW lemezeket!

Ebben igazad van! Én is értek valamit a ps-ekhez, de csak hobby szinten. De szakember mégis csak szakember!😄

jaszy
Persze,meglehet oldani. A honlapomon van az elérhetõség !!!

www.konzolbolt.boltaneten.hu

Seth
Postán el lehet küldeni hozzátok a gépet? Legjobb lenne portósan <#idiota>

PSN ID.: Beegabor

jaszy
Na ja ! 😊 Mi nem lehúzni akarjuk a népet !

hmmmm elég korrekt üzleted lehet, ha még pesti lennél meg is látogatnálak, de így sajnos hogy miskolci legény vagy nem hiszem...😊

jaszy
Nélunk csak 3500 Ft a komplett takarítás 😊))) Ez nem a reklám helye ! 😊

pár ezer ft-ért megcsinálják...
én megkérdeztem pont múlt héten, nekem 5ezerért az egész gépet kipucolták volna

jaszy
Szervíz !! Házilag tönkreteheted a fejet !

DarkSector sokszor bizonyított már. Néha benéz, oszt elképesztõ hülyeségeket mond. <#vigyor2>

Papesz

22Barna22
és hogy tudnám kitisztítani?:S

jaszy
Inkább az olvasófejnek. Tisztítás nem ártana neki. (nemcsak arra a lencsére gondolok amit te látsz ha szétszeded)

22Barna22
nah emberek... néha meg, megállt egy kicsit a San andreas aztán ment tovább, demost kiírta a következõt: Error reading the Grand Theft Autó San Andreas disc.

akkor a játéknak van baja vagy az olvasófejnek?