PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
Valószínüleg olvasófej-csere vagy javítás,asszem becsippeltette az elõzõ tulaja a ps2-esnek.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
vonzó ajánlat, csak nem kellett volna ennyire belemenni a részletekbe 😊
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
ha más nincs, akkor rippelt GT4 lesz. de még nem adtam fel 😊
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
nekem is gyanús volt ez rétegesdi, kétrétegû (eredeti) DVD filmet viszont például viszi a gép
bevallom, fogalmam sincs hogy ez jelent-e valamit, van-e köze ahhoz hogy jó-e a fej vagy nem!
egyébként eddig soha nem volt gondom a géppel, semmi read error, persze az is igaz, hogy megválogatom, hogy milyen lemezeket teszek bele... lehet halódik már? csak ezt meg magamnak nem akarom bevallani 😊
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
lowdog A Gt4 az D.L. azért akadozik,azzalmár nembírkózik meg a fej!
voltam egy szervízben, letisztították a fejet (azt mondta a srác, nem volt nagyon koszos).
GT4 még mindig elakad az intró betöltése elõtt...
Papesz
(ezzel nem a DVD+/-RW vitába szeretnék csatlakozni!)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azt nehezményeztük páran, hogy félrevezetsz másokat, mert biztos vagy benne, hogy értesz hozzá. <#ejnye1>#ejnye1>
Papesz
Megnéztem 3 gépen, nem lestrapáltak, és mindegyik nagy....ezek sehogy sem vették be az újraírható lemezt....
Ennyi téma lezárva...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Papesz
Szerintem nem fogja vinni....
....................
....................
De játékot tutkóra nem visz dvd-rw-n.
Tapasztalatból tudod, hogy szerinted nem viszi? Pár sorral késõbb pedig már teljesen biztos vagy benne?
Most akkor hogy is? <#hehe>#hehe>
Papesz
😞((
most már tanácstalan vagyok, max valami rip-et le lehet tölteni, vagy HDLoader...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
PSN ID.: Beegabor
én megkérdeztem pont múlt héten, nekem 5ezerért az egész gépet kipucolták volna
Papesz