PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Looooser
fejtisztítást csináltam, lehet venni csak nem akarok 100$-ért multkor faterral néztük... és új cd/dvd olvasót is lehet azt is ott néztem...

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

jaszy
Nemsemmi😊

DarkSector
Jah hogy 8800GTX-et akart a PS2-be rakni a srác.....az nem rossz!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

jaszy
Ps2 be nincs grafikai kártya külön. ALAPLAPRA VAN INTEGRÁLVA MINDEN. Fej tisztítást csináltattál már?

DarkSector
Az új olvasót, meg a Gkártyát fejtsd ki bõvebben, mert pc-re lehet kapni, de van 10-150e-ig vkártya....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Valszeg fejtisztítás és ha nem akkor fejcsere....

Looooser
sziasztok egy kis segítséget kérnék, van 1 ps2-m a megjelenést követõ karácsonyra kapt (szvl jó régen) és mostanában elkezdett behülyülni nincs kicsippeltetve és az eredeti játékokat sem olvassa be, a vadi új játékokra meg azt írja ki hogy helyezzek be ps2-es lemezt :-/ egyszer már hiba üzit is írt ki nem tudja valaki, hogy mi lehet a baja? még egy kérdés egy új olvasó és új graf kártya kb mennyibe fájna nekem? és hol lehet megvenni?
elõre is kössz

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

errõl csak annyit egy játékkal sokáig elleni, hogy én tegnap este próbáltam ki a call of duty 3-at, ma nem volt semmi dolgom itthon voltam, játszottam vele pár órát mivel annyira lekötött, hogy nem tudtam elõle elszakadni (rég volt már ilyenXD), és tessék az utolsó pályán vagy, mindössze azért nem vittem át azt is mert elakadtam, meg akadt utána más dolgom is😛
na ezért sem veszek nagyon eredeti játékot, mert nem adok ki 15ezret azért hogy egy nap alatt végezzek a játékkal.
persze van pár eredeti is pl GT4, vagy GTA3 és még pár, de nem veszek meg mindent mert nem telik rá:S sajnos ez van

trogerzsiger
nekem már csak szûlõi beleegyezés kell ps2höz és emygek venni

Igen.De több helyen is 10000 a tarifa.Mindössze 45 percbe tellet.
trogerzsiger
Pesten?

Nekem 10-ért alakították át.Modbo.Pörfekt.
A chiprõl bõvebb info:www.modbo.com (kikapcsolható mûködés,introképernyõ átugrása)
Banyapapa
Ön nyert!!

Prince of Máté
a játékokat plusszos vagy minuszos lemezre érdemes kiírni?
(remélem minuszos )

trogerzsiger
hihi, mondjuk én neten szeretnék majd játszani , meg én okáig elvagyok egy jáztékkal.:-)

nekem 12ezerért csinálták meg 2-3 hete😊
de megérte😊
már ezerrel tolom a call of duty 3-at, meg a dragon ball-t, most töltöttem le a black-et, szval vannak játékok bõven😄
én azt mondom inkább 12-ért kichippeltetem a gépet, minthogy néha ha összejön annyi pénz vegyek egy eredeti játékot😛
sajnos még én sem rendelkezek önálló keresettel és így, hogy összejött egy kis pénz rögtön ki is chippeltettem, innentõl kezdve a pénz gondok megszûntek ps terén😊

trogerzsiger
nem értettem félre. de most majd összejöne gy egy kiis pénz szóval mégse hagyom a picsába :-)

jaszy
Oké,nemis azért mondom ...... neértsd félre.
Énsem értem miért ennyi,szerintem is drága.....de ezvan.

trogerzsiger
mivel önnáló keresettel nem rendelkezem, ezért lehet hogy hagyom a picsába:-( vaaagy türelmes leszek.

jaszy
Sok? Akiket én ismerek 12 alatt nemcsinálják. A chip közel 5000 ft + a beszerelés ami nemkis munka. Persze ezet éniscsak hallottam. Viszont tudok olyan helyet ahol 20000 ért csinálják. Mielõtt visszareagálnál erre közlöm hogy nemis keveset csinálnak meg ennyiért!!!!!!

mihez képest 😊

trogerzsiger
az sok:-(

Gorii
chiptol fugg 5k tol felfele

trogerzsiger
És mennyibe fáj a kicsippeltetés?

aztán vagy olyan van benne, vagy nem 😊

volt már egy ideje ez a gépvásárlás+csippelés dolog, úgy emlékszem, Ripper 2 chiprõl volt szó... már egy ideje keresem a manuálját, ha tudtok valami jó gyûjtõhelyet, szívesen venném ha megosztanátok velem!

Ha nem tudod, hogy milyen chip van beleépítve, akkor meg kell kérdezned azt, akitõl vetted/belerakta.

Papesz

Persze. Megnézed a chip tulajdonságait a neten.

Papesz

Afe
olyasmit hallottam, hogy bekapcsolásnál nyomva kell tartani a reset gombot egy ideig.. vagy vmi ilyesmi😊
1 próbát megér.

érdekes...
a gép szétszedése nélkül van rá mód, hogy kiderítsem, milyen csipem van, illetve hogy tud-e ilyet, hogy kikapcsolja magát?

Igen.

Papesz

csipet ki lehet kapcsolni? gondolom ahhoz olyan fajta kell ami ilyet tud, jóltudom-e?

trogerzsiger
úgy néz ki vezsek pst már csak szülõi beleegyezés kell. Szóval ha kicsipeltetem akkor tudok játszani eredetivel és másoltal is, és ha kikapcsolom a csippet vagy micsodá akkor eredetivel tudok neten játszani

Kikapcsolt csippel és eredeti játékkal lehet neten játszani.

[HUN]Kami*, kiskami*

trogerzsiger
chippeltetni nem akarom.

ha chippelteted akkor viszont ugrik a netes játék...

Hali. Akkor most sokadjára megint megkérdem, hátha erre téved egy szegedi. Hol tudnék szegeden slim ps2-õt chipelni???VALAKI segítsen már légyszi.
Gorii
amelyik jatek tamogatja azzal tudod kenni neten, siman bedugot routerbe es bekonfigolod az adott jatekon belul

hello nekem vannak...ha komolyan gondolod írj privátba és egyeztethetünk😊

trogerzsiger
Sziasztok!

Már régóta tervezem hogy veszek egy play stationt. Gondoltam jön a ps3 veszek egyett. 150 rugó vagy mennyi! atya úr isten! kicsit drága, így a ps2 mellett döntöttem. Megéri még venni? és mondták hogy lehet vele neten játszani. AZ annyi hogy csak beledugom a netkábelt és mehet is? router nem zavarja? Néztem a játékokat is és láttam hogy elég sokkal lehet többen játszani. Gondolom az ilyen autós játékoknál osztott képernyõm megy. Csak azt nem tudom hogy a lövöldözös játékoknál hogy megy. Elmondaná nekem valaki?

DarkSector
Töltsé netröl, az ingyévan......

Nincs véletlenül valakinek eladó másolt játékai?olcsón!!!!jah és perxe régebbi játékok 2006 elsõ félév és az alatti!!

Tekken5
Hasznos jaszy 😊

jaszy
Hozd el megnézzük!

jaszy, nekem mit javasolsz?

jaszy
Húúú ez lemaradt 😞
H-P 9.30-17.00 Sz 9.30-13.00

Jaszy,a honlapodon nincs nyitvatartás.Mikor vagytok nyitva?

dinomano
RÁ lehet vmi kabellel allitolag, de ne probalkozz vele... Inkabb jobb min. TV RGB-kabellel az ajanlott... :-p Amugy 1 vmit nem értek... RGB-kabellel majdnem monitor-minösegü képet kapok a TV-böl; és tavolrol sem tünik szörnyünek a kép... RGB-kabel eseteben is mos vmit a képen a TV (pedig már oylan, mintha monitort nezne az ember)? Mivel többször hallottam/olvastam, a szidalmakat a PS2-képével kapcsolatban monitoron; azééé' kérdem...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Seth
rá lehet valahogy, de úgytudom nagyon szar a ps2 képe

PSN ID.: Beegabor

Vinsanity15
szevasztok
figy nemtudjátok h PS2 t rá e lehet kötni LCD monitorra?vagy nincs rá vmi megoldás?

Vinsanity is back!!

jaszy
Hozzánk (miskolc) postán is elküldheted vagy ha erre jársz behozhatod.
www.konzolbolt.boltaneten.hu