PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
elõre is kössz
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
na ezért sem veszek nagyon eredeti játékot, mert nem adok ki 15ezret azért hogy egy nap alatt végezzek a játékkal.
persze van pár eredeti is pl GT4, vagy GTA3 és még pár, de nem veszek meg mindent mert nem telik rá:S sajnos ez van
A chiprõl bõvebb info:www.modbo.com (kikapcsolható mûködés,introképernyõ átugrása)
de megérte😊
már ezerrel tolom a call of duty 3-at, meg a dragon ball-t, most töltöttem le a black-et, szval vannak játékok bõven😄
én azt mondom inkább 12-ért kichippeltetem a gépet, minthogy néha ha összejön annyi pénz vegyek egy eredeti játékot😛
sajnos még én sem rendelkezek önálló keresettel és így, hogy összejött egy kis pénz rögtön ki is chippeltettem, innentõl kezdve a pénz gondok megszûntek ps terén😊
Énsem értem miért ennyi,szerintem is drága.....de ezvan.
volt már egy ideje ez a gépvásárlás+csippelés dolog, úgy emlékszem, Ripper 2 chiprõl volt szó... már egy ideje keresem a manuálját, ha tudtok valami jó gyûjtõhelyet, szívesen venném ha megosztanátok velem!
Papesz
Papesz
1 próbát megér.
a gép szétszedése nélkül van rá mód, hogy kiderítsem, milyen csipem van, illetve hogy tud-e ilyet, hogy kikapcsolja magát?
Papesz
[HUN]Kami*, kiskami*
Már régóta tervezem hogy veszek egy play stationt. Gondoltam jön a ps3 veszek egyett. 150 rugó vagy mennyi! atya úr isten! kicsit drága, így a ps2 mellett döntöttem. Megéri még venni? és mondták hogy lehet vele neten játszani. AZ annyi hogy csak beledugom a netkábelt és mehet is? router nem zavarja? Néztem a játékokat is és láttam hogy elég sokkal lehet többen játszani. Gondolom az ilyen autós játékoknál osztott képernyõm megy. Csak azt nem tudom hogy a lövöldözös játékoknál hogy megy. Elmondaná nekem valaki?
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
figy nemtudjátok h PS2 t rá e lehet kötni LCD monitorra?vagy nincs rá vmi megoldás?
Vinsanity is back!!