PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

22Barna22
köszi majd érdeklõdöm
van még egy kérdésem:
a múltkor szétszedtem a PS-t mert nem nyílt ki a tálca... meg is csináltam, mûködik, csak a GTA:San Andreasnál a megszokottnál is brutálisabb lassulást vettem észre... az annyit takar hogy a textúrákat vagy csak épp annyira tölti be hogy tudjam hogy ott egy ház( 😄 ) vagy semennyire... olyan is volt hogy a minitérképen egy utcán túl már nem látszott a város csak az a pont a közepén...
szerintem olvasófejjel van baja... mit javasoltok?

DarkSector
Nem összevissza haver, mert eddig 3 gépen megnéztük (igaz nem a legújjabbakon) és nem vitte....úgyhogy nem kéne "összevissza beszélni"...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

jaszy
Valószinü a fejet kellene megtisztítani. A chipp nemlehet az tuti.

tukko Sok önjelölt szakember van itt az biztos. 😊

Nem tudom miért irkálnak itt össze-vissza az emberek, ha nem értenek hozzá<#levele>. Miért ne vinné a ps2 az RW-t. Egy jó állapotba lévõ gép mindent viszi, persze nem tesz jót neki!
Néha olyanokat lehet itt olvasni, csak mosolygok! Pl.: "Net nem igazán elterjedt". LOL ezt meg hol hallodtad?😄 Vagy "beleteszel avis chip-et", "állítva jobban szellõzik".

gondolom nem ártana egy szervízbe vinnem a gépet, tudnátok ajánlani szervízt Bp, ami nem is túl drága és még minõséget is képvisel? :-D
DarkSector
Haveromnak nem vitte! biztos újjabb chip-ed van már, mert ez nem (csak) gépfüggõ ezek szerint....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

jah és a dvd-vel sem lehet gáz, mert a többi "biztonsági másolat" játék is akad...
Csabesz6
ezt kifejtenéd?<#szomoru1>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

elindulni elindul.
még a menû is bejön.
de mielõtt elindulna a mecssss alõtte van a gáz, illetve a félidõben...
öregharcsa
khm...nem mindegyik viszi...gondoltam szólok....

http://pspfilez.extra.hu/

Seth
chip csak az indításkor segít be, utána semmi köze hozzá

PSN ID.: Beegabor

következõ problémám van a vastag ps2-el:

kb 7-8 hónapja játszunk elég sokat a gépen a koliban a fifa 07 el.
Mostanáig nem volt semmi baja a gépnek, de elkezdett olyat csinálni, hogy amikor a játékban load van akkor qva sok ideig nem csinál semmit és kb 5 perc után indul el a játék... ez az idõ azóta tovább romlott.

Szerintem tuti a chippel van vmi gáz, mert az eredeti játékokkal semmi baja sincs, egybõl behozza.

Van vkinek ötlete mi lehet a baj?
network adaptort keresek!
Akinek van várom jelentzését:

[email protected]
Afe
nagy tévedésben vagy (ismét), mert pl az én Ps2-m (30004-R) is viszi a CD-RW, DVD-RW lemezeket, pedig egy 4éves chip van benne.

persze sokáig nem érdemes pörgetni a gépben, de játékok kipróbálására tökéletes.

jaszy
Ez így nemigaz ! Az 50004 es és a slim viszi alapbol (még a dobozán is rajtavan). Csippelve és chipp nélkül is. A régiek 3XXXX ek nemviszik. Bár lehet hogy a 39004 viszi ez nemtudom. De a 3000X az tuti nem.
A játékok is elindulnak chippelt slim en vagy 50004 esen!

DarkSector
Szerintem nem fogja vinni....
Mert újraírható dvd-t nem olvas a ps2 bármilyen chip is legyen benne...
Ha netán sikerül beolvastatni, akkor az csakis program esetében lehet asszem....
De játékot tutkóra nem visz dvd-rw-n.

jaszy
Az nem sajnos !

Tettemfel Ps2 gyári játék listát az "olcso konzol,game" be.

mert elfelejtettem venni üres lemezt és csak újraírható van itthon:S
na mindegy nem teszem tönkre a fejet vele, inkább várok 7fõig😛
jut eszembe, most hogy kichippeltettem...
milyen játékokat ajánlotok? leginkább az autósakat szeretem, bár jöhet minden játék ami kihagyhatatlan szerintetek, vagy csak szimplán jó😊

miért akarod ujrairhatóvak kínozni?

van egy SCPH-30004 típusú chippelt gépem, újraírható dvd-t olvas szerintetek?

Hát elvileg bele tudsz rakni bármilyet, de keményen barkácsolni kell!😄
Nekem van ps2-be való, ha érdekel irj pü-t!

insp
Az írást állítsd át MODE 1/2352 -re. És láss csodát...

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

22Barna22

Nah senki sem tud válaszolni arra amit #9565-ban leírtam/kérdeztem?

22Barna22
ajjaj... be akartam szúrni valamit de nem ezt a képet! BOCSI MINDENKI!

22Barna22

KILLER2
havertól kaptam, õ végigtolta, az NTSC verzió.

Töltsük le az internetet!

Tufa
az lehetséges hogy az én ps2öm nem olvassa be a 8,5gigás dvdket, vagy állítgassak még a fejen? midnight club 3al van a gond(tegyen be ps2 kompatibilis lemezt)..

öregharcsa
ha ez az elsö god of war annak van egy csomo szar release!!! és valami hasonlo dolgokat produkál....ebböl csak 1 rendesen jól müködõ verzió van kint....majd megnézem neked ki dobta ki....

http://pspfilez.extra.hu/

22Barna22
Üdv újra itt! MOST SOKÁIG NEM VOLTAM ITTHON DE ÚJRA ITT! HIÁNYOZTATOK! 😄

NAh kérdés: Lehet PlayStation-be venni LED-es ventillátort? mert sztem ez haldoklik... de akármilyen ventillátort lehet bele venni? be tudom rakni.
vagy veszek egyet PC-hez aminek ez a mérete az jó lesz?

KILLER2
Volt nálam kölcsönbe egy PS2. God of Waron játszottam rajta, de egy helyen (amikor felmászok a titán hátára Pantora szelencéjéhez), de ott ha mentek, ha továbbmegyek lefagy. Mármint nem fagy le, mert ha kihúzom a controllert, kiírja, hogy dugjam vissza, de csak tölt, tölt és tölt. Próbáltam NTSC és PAL játékkal is, de hiába, mindig ugyanott. A játék Verbatim lemezen van és egy LG DVD íróval írtam 4x sebességen. Gondolom akkor a gépnek van valami baja nem? Amúgy gyakran nem ismeri fel a lemezt. Bár mondjuk lehte, hogy ez azért van, mert esetleg szar benne a chip.

Töltsük le az internetet!

jaszy
Azzal a fej pozicióját is állítod !!! Az nem szorosításra 😊 való hanem arra hogy a lencsa milyen szögben nézzen a lemezre. Lehet hogy max on vagy min en olvas jól a gép.

Ugy kell beállitani, hogy ne legyn szoros, de ne legyen laza se, arany középút!😄 De ovatossan tekergesd!

jaszy
Ezt így nemegyszerû megmomdani😊 Egyébként befele kell tekerni a csavart (kicsi fekete TORX nyílásu) De a fejkörmöt ha leszedet és letisztítod azis segít. Teleszokott menni porral,zsírral és amiatt is lehet hogy nemfekszik be rendesen.

Tufa
lazábbnak vagy szorosnak kéne lennie? (ittvan elöttem)

Most igy lattalamban elég nehéz, sztem hangos cicergés a fejvezetõ szár miatt lehet (elugrál a csiga tengelyen, ezt meg is lehet nézni, ha kipattintod a fedõlapból a lemezt leszorító mágnest, raksz bele egy lemezt és megnézed a, hogy mozog a fej a tengelyen) és ezért tölt sokáig, mert a nem tud a fej normálissan pozicionálni. Lehet rajta állítani az olvasofejen szélén lévõ pici csavarral feltéve ha nem daráléta el teljessen a fejvezetõ szárat. De szerintem vidd olyanhoz aki ért hozzá.

Tufa
meeeeeeegy, dejodejo 😄 viszont picit fura hangot ad ki, cicceg elég hangosan. meg elég sokáig tölt, bár nemtudom mi a normális már, rég volt nagyon ps2m, (SBK 2007 a játék)

Tufa
ittvan elöttem és tisztának tünik a dolog, de átmegyek rajta mégegyszer ha az uj dvdt sem olvassa be

Seth
egy alapos tisztítást neki, nagyon régi széria, több éves, ha eddíg még nem volt tisztítva ,nemtom mi lehet belül ^^

Tufa
kicsit próbálgattam a ps2t, most bejött már a playstation 2 felirat is, amit viszont már ha jólemlékszem dvdrõl olvas. tovább nemmegy, fekete kép. igy azért már kisebb az esély arra hogy olvasofej gond, nem?

Seth
igen, próbálj ki egy másikat. Ha azt se viszi, akkor nem kell egybõl fejet cseréltetni, egy tisztítás is szokott segíteni

Tufa
régebben olvasta, én igykaptam már meg. végülis a kérdés leginkább arra irányul, ilyenkor olvasofej csere vagy probáljak meg egy másik játékot inkább(1 darab másolt járt hozzá, többel nem is próbáltam, ezért keresek most demot vagy vmi kisebb méretü, gyorsan letölthetõ de dvdre irható játékot)

Seth
és eddíg olvasta az másolt játékokat?

Tufa
chippelt, 39004es, a film és az audio eredeti a játék másolt

Seth
a késõbbi szériás vastag ps2 tudja az írott (nem játék) dvd-ket olvasni alapból. Chippelt a masina? Írott lemezekrõl van szó ugye?

Tufa
esetleg van vmi amivel lehet teszteni?

Tufa
ha audio cd-t meg film dvdt lejátszik a gép(vastag), viszont játék dvdt nem(bejön a kép hogy ps2 kompatibilis játékot rakaj be), akkor is esélyes hogy olvasófej hiba vagy a dvd lehet rossz?

Csabesz6
hát.én rawoltam.kiirtam.betettem.playstation scee.kaput xD
nah mind1 ennyi elég volt😄 megyek aludni.szombaton ha hazajöttem,megprobalom petyko modszerét is.köszi seth a segitséget😉
jóéjszakát.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Seth
egy cool zenés progi REZ

DarkSector
Mi az a rez?

Csabesz6
megvan köszi😄 egész máshol keresgéltem