PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van még egy kérdésem:
a múltkor szétszedtem a PS-t mert nem nyílt ki a tálca... meg is csináltam, mûködik, csak a GTA:San Andreasnál a megszokottnál is brutálisabb lassulást vettem észre... az annyit takar hogy a textúrákat vagy csak épp annyira tölti be hogy tudjam hogy ott egy ház( 😄 ) vagy semennyire... olyan is volt hogy a minitérképen egy utcán túl már nem látszott a város csak az a pont a közepén...
szerintem olvasófejjel van baja... mit javasoltok?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
tukko Sok önjelölt szakember van itt az biztos. 😊
Néha olyanokat lehet itt olvasni, csak mosolygok! Pl.: "Net nem igazán elterjedt". LOL ezt meg hol hallodtad?😄 Vagy "beleteszel avis chip-et", "állítva jobban szellõzik".
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
még a menû is bejön.
de mielõtt elindulna a mecssss alõtte van a gáz, illetve a félidõben...
kb 7-8 hónapja játszunk elég sokat a gépen a koliban a fifa 07 el.
Mostanáig nem volt semmi baja a gépnek, de elkezdett olyat csinálni, hogy amikor a játékban load van akkor qva sok ideig nem csinál semmit és kb 5 perc után indul el a játék... ez az idõ azóta tovább romlott.
Szerintem tuti a chippel van vmi gáz, mert az eredeti játékokkal semmi baja sincs, egybõl behozza.
Van vkinek ötlete mi lehet a baj?
persze sokáig nem érdemes pörgetni a gépben, de játékok kipróbálására tökéletes.
A játékok is elindulnak chippelt slim en vagy 50004 esen!
Mert újraírható dvd-t nem olvas a ps2 bármilyen chip is legyen benne...
Ha netán sikerül beolvastatni, akkor az csakis program esetében lehet asszem....
De játékot tutkóra nem visz dvd-rw-n.
na mindegy nem teszem tönkre a fejet vele, inkább várok 7fõig😛
jut eszembe, most hogy kichippeltettem...
milyen játékokat ajánlotok? leginkább az autósakat szeretem, bár jöhet minden játék ami kihagyhatatlan szerintetek, vagy csak szimplán jó😊
Nekem van ps2-be való, ha érdekel irj pü-t!
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
http://pspfilez.extra.hu/
NAh kérdés: Lehet PlayStation-be venni LED-es ventillátort? mert sztem ez haldoklik... de akármilyen ventillátort lehet bele venni? be tudom rakni.
vagy veszek egyet PC-hez aminek ez a mérete az jó lesz?
Töltsük le az internetet!
PSN ID.: Beegabor
nah mind1 ennyi elég volt😄 megyek aludni.szombaton ha hazajöttem,megprobalom petyko modszerét is.köszi seth a segitséget😉
jóéjszakát.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"