PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[HUN]Kami*, kiskami*
egy ps2 chippeltetése mennyibe kerül?
(tudom hogy nem épp legális)
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
<#banplz>#banplz>
emlékeztetõül
"most már ki akarom chipeltetni"
"nem javasolt a chippelés túl régi a gép."
"Az lehet, de engem nem érdekel"
"tõlem ki is vághatod az ablakon"
"ha tévedek és a SCPH-30004-es régebbi, akkor bocsi (épp ezért kérdezem és nem kötekszem mivel nem vagyok tisztába a modellek megjelenési idejével)"
az elején mondtam hogy régi a géped ha nem hiszed el járj utána (de minek kérdezed ha nem hiszed el a választ? 😊 )
egyébként písz, tényleg gondold át mit akarsz mert a #9726-ban nem azt kérdezted hogy régi-e a géped vagy új 😊
Egyébként 30004 (10csavaros ,kis paneles) 30004 nagy alaplapos , 35004 ,39004, 30004 R (ez öszvér) , 50004 a sorrend. A slim gépekben hamarabb meghal a fej viszont abba fele annyiba kerül. Énmár tuti nem ajánlom a régi 3xxxx szériás gép chippelését. Egyébként komolyabb helyen elsem válalják. (az 50004 es sem)
Épp ezért kérdeztem hogy megéri-e, mert ha tévedek és a SCPH-30004-es régebbi, akkor bocsi (épp ezért kérdezem és nem kötekszem mivel nem vagyok tisztába a modellek megjelenési idejével), de amúgy maga a gép eléggé megbízható pl. haverom 70004-e csomószor rakoncátlankodott vagy rosszul olvasott, az én gépemmel viszont ilyen gondok nem igazán fordultak elõ.(le is kopogom) Tehát maga a gép megbízható. Viszont ha tényleg az én gépem a legrégebbi, akkor az egy igazi veterán és különleges bánásmódban kell részesülnie.
5 évesnél régebbi egyébként nem is túl gyakori szóval nemtom ezzel mit akarsz mondani, ez kb a legrégibb európai gép 😊
slim ps2-t saturnban, mm-ban hirdettek 20k-ért bele egy csip 5-10 között lehet jobban megéri mint egy 30004-esbe csipfejvédelemakármi, aztán pár hónap múlva fejcsere... legalábbis nekem jobban megérné te meg csinálsz amit akarsz. ma már egyébként kb a 15. szériánál tartunk
12K
Érdeklõdés pü-ben!
Keresek olyan arcot, aki a playstation modchippelésében jártas.
Válaszok jöhetnek priviben,ha ide gond beírni.
Nagyon sürgõs lenne.
Köszike
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)
azért kár csippantani
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
pl itt tudod megnézni Amplitude
PS2(slim)chippelt,memókártyával 1 joyjal,majdnem száz játékkal,RGB kábellel : -35.000 Ft
érdeklõdni püben
.:SOLIDUS:.
a Mojib grafikai stílusa meg hasonlít az Okamira.
én is hajkurásztam a múltkor egy játékot, de nem találtam.
összesen annyira emlékszem, hogy egy cérna nyúllal kellett mászkálni a fekete képernyõn.
PSN ID.: Beegabor
Pl. a Lucinda Green's Equestrian Challenge-ben is van olyan rész, ahol a lovat ütemre nyomogatott gombokkal kell irányítani, de a GTA:SA-ban is van ilyen küldi meg az Indigo Prophecy is ilyen részben. (szóval konkrétan nem tudok ilyet 😊 )
[HUN]Kami*, kiskami*
PSN ID.: Beegabor
Ennyi pénzért meg már új gépet veszek....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"