17159
WAREZ = azonnali BAN!
-
#16639 Hali!
Az lenne a kérdésem hogy a Playstation 2 vastagabb és vékonyabb verziói közt van-e teljesitménybeli különbség, vagy minden PS2 egyforma tudású?
Köszi! -
Segasonic #16638 Köszi mindenkinek a segítséget!
Aramir, a lemeznek tényleg semmi baja nincs. :D Kipróbáltam egy ismerősöm PS1-én, tökéletesen megy. Így hát beszerzek magam is egyet a ps2 mellé, azt hiszem ha FF7-ről van szó, akkor megéri ez a kis módosítás. -
Csokis #16637 Sony LCD TV beépített PS2-vel! -
#16636 Tőlem 8500ft kértek a Szent István körúton, meg Csepelen is, és mind a 2x nehezen kapcsolt be a chip :( Szerintem hozzá se nyúltak a géphez!
Ez a freemcboot mem. kártya meg egyből működött! :D -
#16635 Úgy érted, BE chippelni,nem?
Sok az a 8500,5 rugó körül mozog most egy módosítás bp-n... -
#16634 Nincs az a lemez megvetemedve véletlenül? Szépen betud rezonálni, ha egy kis kifli van az alakjában. -
#16633 Nem érdemes kichippelni a PS2-öt!
Én 3500Ft-ért vettem a freemcboot 8mb-os memóriakártyát, és azóta minden játékom megy :D A Modbo chip azóta sem müxik :(
Nagyon ritkán kapcsol be! A chippelés meg 8500ft, és nem annyira megbízható! :( Már több, mint fél éve így használom, és semmi baja a gépnek :D -
szimszonos #16632 Pendrive-ról nem sok játék megy úgy hogy szerintem jobban jársz ha megcsináltatod a ps2-t amit pár ezerből megúszol vagy csak azzal a kevés játékkal nyomod ami kompatibilis. -
#16631 Segasonic-nak! Szerez be egy softmódos memóriakártyát, és pendriverre konvertáld át azt a játékot, amivel gondod van! :D
softmódos memória kártya -> freemcboot kártya
Én ezzel a megoldással PS2-zök már több hónapja, mert a chip nem akar bekapcsolni! :( Modbo chip van benne!
Ezzel a trükkel meg minden játék simán megy. Sőt még avi-s filmek is mennek ps2-ön! :D -
Akey #16630 Az utóbbiba már nem lehet HDD-t forrasztani. Egyedül ennyi. -
#16629 Srácok van valami érdemi különbség a 70003 és a 75003 számű gépek között? -
Segasonic #16628 :D Szerintem szerzek egy PS1-et, mert PC-n nem szeretek játszani, warezt pedig soha nem pártoltam. Számomra jó látni, hogy a kedvenc játékaim a polcról figyelnek :D Tudsz netán valami olcsóbb darabot? -
#16627 Vagy: töltsd le a PC- s verziót. Én is csak azon játszottam, de mindezidáig a legjobb játéknak tarom, vagy 4x végigvittem, de lehet hogy 5x... :D -
#16626 Szerezz be próbaként egy másik lemezt, vagy szedd le az iso- t és írd ki ha chippelt a géped, ha nem softmod program memkártyára. Vagy... Vegyél egy PS1- et... :) -
Segasonic #16625 :DDD Amúgy tényleg. 1 polcnyi játékból csak ezzel van baja, hát persze hogy a legjobbal :D Komolytalan már. -
rumkola #16624 jaaa, azt hittem semmilyen cd-t nem olvas
akkor X akta -
Segasonic #16623 Hmm.. de hogyhogy csak ennél a játéknál? A többi tizenakárhány PS1 CD-t, meg azt a két PS2 CD-t is amim van (Tekken Tag Tournament, Sims) gond nélkül viszi. Pont ez idegesít csak, hogy a legjobb játék nem indul el. :( -
rumkola #16622 akkor olvasófej el van kalibrálva és csak dvd-t olvas vagy pedig haldoklik
az a jobbik eset ha a cd-t nem olvassa... -
Segasonic #16621 Ha jó helyen néztem, akkor a PlayStation Driver-nél STANDARD a Disc Speed és nem FAST... kíváncsiságból megnéztem fast-on is, de ugyanaz a hangzavar vár. :( -
#16620 A PS2 beállításai között a PS1-re vonatkozó beállításoknál nézd meg(vmelyik menünél háromszög ha jól emlékszem), hogy a fast read nincs e bakapcsolva, az szokott ilyen hibát produkálni -
Segasonic #16619 Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni egy játék-elindítási problémában.
Kérlek nézzétek meg ezt a videót, nem hosszú, remélem valaki tud segíteni!
http://www.youtube.com/watch?v=aNMtkzTrlec
Nagyon köszönöm! -
rumkola #16618 régebbi fajta vastaggal beszopódsz, sőt szerintem kapásból hibás lesz az olvasófej ha ennyiért eladták - hacsak nem vinyóval használod -
szimszonos #16617 Bocs időben hirdették 20ezer körül de most csak újszerű használt ps2 van annyiért az meg nem ugyanaz. -
#16616 12- ért vettem + postaköltség egy ezres a régebbi fajta szerintem jól járok vele softmodos semmi baj. Elvittem más orra elől... :D -
#16615 Na 20000-ért új engem is érdekelne:) -
#16614 Hol láttál 20.000 alatt ? kellene vagy 20db :)
Egyébként 26.000-28.000 körül megy újonnan -
szimszonos #16613 Szerintem zsír új ps2-t vegyél már 20ezer alatt van tovább tart mint az agyon használt régi.Slim 9xxxx Modbo chippel örökös mint a nyomor.2éve nyúzom mindennap több órát még semmi baja nem volt mindent visz elsőre nem kell patchelni a játékokat stb. -
#16612 Free McBoot- os kártyánál ESR Disc Patcher v0.24- et elég használni a patch- eléshez? -
#16611 Én egy régi fajtát veszek de úgy, hogy softmodos a memóriakártya... -
#16610 Köszönöm mindenkinek a válaszokat! -
rumkola #16609 szerintem meg 7xxxx-est vegyél azon még megy a szoftmod
ha ez nem számít akkor nyilván a legújabb szériát -
vegytek #16608 9 ezres széria -
vegytek #16607 igen -
#16606 a legújabb az amelyikben már beépítették a tápot? -
#16605 A vastagok már nagyon öreg gépek,szerintem vegyél egy zsír új slim-et,kevesebb gondod lehet vele.
-
#16604 Üdv!
Úgydöntöttem veszek én is egy ps2-t, eddig kimaradt az életemből, most pótolni szeretném. Mire figyeljek a vásárlásnál? Volt olyan széria amit érdemes kerülni? Slim vs Fat? Én töksötét vagyok a ps2-höz, úgyhogy segítsetek légyszi:) -
#16603 Végre meglesz. Megvettem 13- ért. Letöltöttem amikre már régóta vágyom. A legszebb karácsonyi ajándékom. Final Fantasy X. Már régóta vágytam Rád... :D -
#16602 Köszönöm. :) -
szimszonos #16601 TOP 10 véleményem szerint:Black,Cold Winter,Medal of Honor Frontline,ATV Offroad Fury 4,TOCA Race Driver 3,K-1 2006,UFC Sudden Impact,Soul Calibur 3,UEFA 2006-2007,PES 2008.Persze még van egy pár kedvenc de ezek azok amit soha nem tudnák megunni.Gondolom sokan gondolják hogy hol van a God of War vagy a Metal Gear Solid részei a felsorolásból.Én inkább FPS rajongó vagyok a TPS nézet nekem nem jön be ettől függetlenül jópárat kijátszottam azokból is(Resident Evil 4,Alone in The Dark,Silent Hill Origins)de nem hagytak bennem mély nyomot.Talán ezért is a legjobb konzol a ps2 mert mindenki megtalálja a saját stílusát rajta.Soha nem adnám el azért hogy ps3-at vagy xbox-ot vegyek mert szerintem az nem igazán szereti a ps2-t. -
#16600 Amúgy Shadow Hearts- szal szeretnék szívesen játszani meg az Okage Shadow Kinggel a furcsa karakterek miatt, meg azt olvastam a sztori nagyon bődületes baromság szóval lehet benne röhögni, mint állat... Na meg a Shin Megami Tensei sorozat, de várom már hogy leszedjem...